Με το "ακριβώς" εννοούσα πως μόνο έτσι μπορεί να ελπίζει κάποιος για πρωτάθλημα στην Ελλάδα.Είναι ψέμα;Δεν το νομίζω.Δεν είπα πως θέλω να γίνει κάτι τέτοιο,απλά πως έτσι είναι τα πράγματα.Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ψευδές σε αυτό.Εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την αλήθεια.Με το να μην το βλέπει κάποιος εθελοτυφλεί και έχει ψεύτικες ελπίδες.astronaut έγραψε:Θεωρώ ότι με το "ακριβώς" συμφώνησες σε όλα. Αν όχι γράψε λάθος.Odi έγραψε:Ακριβώς.Εδώ ο χοντρός δηλώνει πως αντιμετωπίζει ολόκληρη εισαγγελική έρευνα με χιούμορ (!!!!!!!paliotomaros έγραψε:Αν δεν ρίξει χρήμα να ταΐσει βλαχοπροέδρους ενώσεων και σωματεία στην επαρχία, να λιγδώσει το αντεράκι επιτροπών και να ρίξει στα χαντάκια 4-5 καμαριέρες του χοντρού ώστε να ελέγξουμε επο- διαιτησία μην περιμένετε προκοπή!! Σκοκο νατχο σικαμπάλα ινσαουράλντε βιερίνια παπαδόπουλο κ.λ.π και να τους φέρει πάλι διάφοροι καλογερόπουλοι, παπαπετρου σπάθες θα σου κάνουν χειρουργεία και οι λιγδιάρηδες των επιτροπών θα σου κόβουν βαθμούς. Αυτό πρέπει να απαιτήσουμε απο τον σαββίδη και οχι μέρα νύχτα να συζητάμε για τον τζίολη και τον σαλπιγγίδη και αν θα κάνουν κλίκα και να φύγουν και να πάρουμε 8αρι 6αρι οχι τον τζόρβα, ειναι χοντρός ο σκόνδρας, ειναι λιγνός ο σπυρόπουλος ζήτω στον γκαρσία κ.λ.π......ΕΛΕΟΣ! Ούτε οι γιαχοβάδες στον σούπερ δεν έχουν τέτοια μοίρλα!!! Δεν είμαστε έτοιμοι για υπέρβαση, τα ίδια ζητούσαμε απο το ζαγοράκη και οταν χρεοκώπησε η παε τον λέγαμε κλέφτη. Κάντε υπομονή, όποιος δεν έχει υπομονή ας καθίσει με το μύρτσο και τους αρδ και να μην έρθει γήπεδο.) και εμείς ζητάμε πρωτάθλημα..
- Όχι δεν τον έχω παρακολουθήσει αλλά όταν οι τρεις πρώτες μεταγραφές είναι διεθνείς, ΙΣΩΣ κάτι να δείχνει η απόκτηση του Φανούρη. Επιπλέον, υπέγραψε τπ συμβόλαιό με το που ορισικοποιήθηκε η συμφωνία με τον Μακ, και ας διέδιδαν τα αρδ ότι η παε περιμένει απλώς την ελευθέρας του. Μπορεί βέβαια -απλώς- αυτό να περίμενε.
- Για τον Μαντούρο έθεσα ένα σενάριο. Αν δεν σου κάνει το προσπερνάς και ασχολείσαι με το σενάριο περι κλειστής κάνουλας εκ Ρωσίας που επηρεάζει (και) τον Ιβάν. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
- Η ηλικία είναι σχετική. Τα βιόματα είναι αυτά καθορίζουν την οπτική και τις απαιτήσεις (αγωνιστικές & διοικητικές) του καθενός. Κάποιοι, όπως εσύ, μπορεί να σταθούν στο Μαντουροσενάριο.. Κάποιοι άλλοι στην προτροπή μου να ανέβει η ανακοίνωση των ΒΕΜ στην κεντρική και να μείνει για κανα μήνα...
Αυτό με τον Φακούντο ανήκει στην σφαίρα των σεναρίων συνωμοσίας που έγραψα πριν.
Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι σχετικά.Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του.
Off topic είμαστε..