Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από Odi »

astronaut έγραψε:
Odi έγραψε:
paliotomaros έγραψε:Αν δεν ρίξει χρήμα να ταΐσει βλαχοπροέδρους ενώσεων και σωματεία στην επαρχία, να λιγδώσει το αντεράκι επιτροπών και να ρίξει στα χαντάκια 4-5 καμαριέρες του χοντρού ώστε να ελέγξουμε επο- διαιτησία μην περιμένετε προκοπή!! Σκοκο νατχο σικαμπάλα ινσαουράλντε βιερίνια παπαδόπουλο κ.λ.π και να τους φέρει πάλι διάφοροι καλογερόπουλοι, παπαπετρου σπάθες θα σου κάνουν χειρουργεία και οι λιγδιάρηδες των επιτροπών θα σου κόβουν βαθμούς. Αυτό πρέπει να απαιτήσουμε απο τον σαββίδη και οχι μέρα νύχτα να συζητάμε για τον τζίολη και τον σαλπιγγίδη και αν θα κάνουν κλίκα και να φύγουν και να πάρουμε 8αρι 6αρι οχι τον τζόρβα, ειναι χοντρός ο σκόνδρας, ειναι λιγνός ο σπυρόπουλος ζήτω στον γκαρσία κ.λ.π......ΕΛΕΟΣ! Ούτε οι γιαχοβάδες στον σούπερ δεν έχουν τέτοια μοίρλα!!! Δεν είμαστε έτοιμοι για υπέρβαση, τα ίδια ζητούσαμε απο το ζαγοράκη και οταν χρεοκώπησε η παε τον λέγαμε κλέφτη. Κάντε υπομονή, όποιος δεν έχει υπομονή ας καθίσει με το μύρτσο και τους αρδ και να μην έρθει γήπεδο.
Ακριβώς.Εδώ ο χοντρός δηλώνει πως αντιμετωπίζει ολόκληρη εισαγγελική έρευνα με χιούμορ (!!!!!!! :shock: ) και εμείς ζητάμε πρωτάθλημα..
Θεωρώ ότι με το "ακριβώς" συμφώνησες σε όλα. Αν όχι γράψε λάθος.

- Όχι δεν τον έχω παρακολουθήσει αλλά όταν οι τρεις πρώτες μεταγραφές είναι διεθνείς, ΙΣΩΣ κάτι να δείχνει η απόκτηση του Φανούρη. Επιπλέον, υπέγραψε τπ συμβόλαιό με το που ορισικοποιήθηκε η συμφωνία με τον Μακ, και ας διέδιδαν τα αρδ ότι η παε περιμένει απλώς την ελευθέρας του. Μπορεί βέβαια -απλώς- αυτό να περίμενε.
- Για τον Μαντούρο έθεσα ένα σενάριο. Αν δεν σου κάνει το προσπερνάς και ασχολείσαι με το σενάριο περι κλειστής κάνουλας εκ Ρωσίας που επηρεάζει (και) τον Ιβάν. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
- Η ηλικία είναι σχετική. Τα βιόματα είναι αυτά καθορίζουν την οπτική και τις απαιτήσεις (αγωνιστικές & διοικητικές) του καθενός. Κάποιοι, όπως εσύ, μπορεί να σταθούν στο Μαντουροσενάριο.. Κάποιοι άλλοι στην προτροπή μου να ανέβει η ανακοίνωση των ΒΕΜ στην κεντρική και να μείνει για κανα μήνα...
Με το "ακριβώς" εννοούσα πως μόνο έτσι μπορεί να ελπίζει κάποιος για πρωτάθλημα στην Ελλάδα.Είναι ψέμα;Δεν το νομίζω.Δεν είπα πως θέλω να γίνει κάτι τέτοιο,απλά πως έτσι είναι τα πράγματα.Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ψευδές σε αυτό.Εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την αλήθεια.Με το να μην το βλέπει κάποιος εθελοτυφλεί και έχει ψεύτικες ελπίδες.

Αυτό με τον Φακούντο ανήκει στην σφαίρα των σεναρίων συνωμοσίας που έγραψα πριν.

Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι σχετικά.Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του.

Off topic είμαστε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Τρί 12 Αύγ 2014, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

@ Odi

Ντου νοτ μπάδερ, επίτρεψέ μου να σου πω. ;)

Κατά τα λοιπά, εύχομαι ο Αμπντούν να μπορεί να παίξει κι ένα 20% παρακάτω αυτού που τον θυμάμαι να αποδίδει, εφόσον έρθει. Επιφυλακτικότητα, όταν έχει περάσει από "Αγαπούλα" και βοθρολίμανο, είναι δύσκολο να μην έχει κάποιος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σύφωνα με το ΠΑΟΚvoice ο Αμπτουν υπογράφει στον ΠΑΟΚ τις επόμενες 48 ώρες.
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Ρε μαγκες οποιος ξερει ας ανεβασει το τετραλεπτο βιντεακι του παιχτη απο εποχη μακαρου να δουνε ολοι πως εχει για πλακα το ενας εναντιον ενος και ποσο απροβλεπτος παιχτης ειναι....
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

obanebane έγραψε:
astronaut έγραψε:
@ Μπάνε
Αυτός ο Λαμά που έχει καμιά 40αριά συμμετοχές στην Πριμέρα, καμιά 60αριά στην 1η Γαλλίας, καμιά 30αριά στην 1η Ολλανδίας & είναι και κανα δυο χρόνια μικρότερος του Αμπντούν.
Τον ξερεις το ποδοσφαιριστη,τον εχεις παρακολουθησει; δε σου κανει εντυπωση που στα 26 του ειναι ελευθερος και δεν εχει βρει ακομα ομαδα;
Η πορεια του καθε χρονο ειναι καθοδικη δεν εχει καμια προοδο τα τελευταια τρια χρονια.
Όχι βέβαια, δεν τον έχω παρακολουθήσει. Όπως και τον Μακ και τον Γκολάσα. Είναι οι στιγμές που λες "δείξε μου το CV σου να σου πω ποιός είσαι".
Προτιμώ να'ναι ελεύθερος (βλέπε Ρατ) παρά να τον διώχνει με τις κλωτσ(ι)ές η ομάδα του (βλέπε Φορτούνη & Αμπντούν & Ίνιγο)
Το ότι στα 26 του δεν έπιασε στην Πρέμιερ δεν σημαίνει ότι έχει καθοδική πορεία. Στην τελική δες το λίγο διαφορετικά. Ο Αμπτούν θα'χει φιλοδοξία σε 2-3 χρόνια να (ξανα)παίξει σε προηγμένο πρωτάθλημα? Ο Λαμά θα τα δώσει όλα 1-2 χρόνια για να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Τουλάχιστον, αυτό λέει η λογική.
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Το βιντεακι λεγεται djamel abdoun gay-ros new winger
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Σύφωνα με το ΠΑΟΚvoice ο Αμπτουν υπογράφει στον ΠΑΟΚ τις επόμενες 48 ώρες.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτό το "48 ώρες" πρέπει να γίνει thing (που λέμε και στο χωριό μου). Να τη χρησιμοποιούμε τη φράση γενικά..
Πχ "Μωρό μου, θέλω να μείνω 48 ώρες μόνος μου να σκεφτώ κάποια πράγματα..." :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αστείο είναι, αλλά το site το γράφει σοβαρά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ελπίζω πως όχι , σε καμία περίπτωση δε τον θεωρώ καλή ευκαιρία ούτε τσάμπα να ερχότανε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γιαννη για το αμπντουν λες;
berry

Δημοσίευση από berry »

οσο θυμαμαι-μπορει να κανω και λαθος- να προτεινε κανεις τον αμπντουν στις τοσες σελιδες στο φορουμ.
τωρα αν επαιξε καλα στο γαυρο δεν τον παρακολουθω μπορει. αλλα ως τι εφυγε απο κει? σα λοιμο δεν εφυγε? και που πηγε ρε παιδια. στη νοττινχαμ του αραβα προεδρου οχι στη νοττινχαμ του ΜΠΡΑΙΑΝ ΚΛΑΦ των δυο πρωταθλητριων!!!
δε λεω οτι παμε για ρομπεν αλλα εχει εκατονταδες αριστερα χαφ που μπορουμε να παρουμε η να το πω κι αλλιως που θελουν να ρθουν στη σουπερλιγδα.
γιατι κολλαμε εκει? τωρα αν ερθει θα τον υποστηριξω αφου θα φοραει τη ΦΑΝΕΛΑ του ΠΑΟΚ. τι να κανω αμα ειχα λεφτα να πληρωσω θα αγοραζα αλλον. δεν εχω ομως, αλλος πληρωνει....
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Έχω την εντύπωση πως έφυγε ως Mvp της σεζόν.Είναι επικίνδυνη περίπτωση καθαρά και μόνο Μάκαρου και γαύρου.Εγώ θυμάμαι πως είναι ένας ποιοτικός παίκτης με πολλές ασσίστ,διεισδυτικός και έχει το γκολ από τότε που ήταν στην Καβάλα.Δεν καταλαβαίνω πως κάποιος μπορεί να θέλει τον Τζιμπούρ και να κολλάει στον Αμπντούν..

Ούτε εγώ είμαι 100% βέβαιος πως είναι τέλεια επιλογή,αλλά καλός και ποιοτικός είναι σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Ο Αμπντουν οτι και να λεμε ειναι καλος παικτης και οπως ειχα πει σε παλαιοτερο τοστ μια μεταγραφη θα ηθελα να κανουμε μονο με παικτη που θα μπορει να βοηθησει στη θεση του εξτρεμ! Αν ο Αμπντουν ειναι αυτος που θυμομαστε τοτε ναι με τα 1000 (αυτα για πορτοκαλαδες και αλλα τετοια δεν τα ενστερνιζομαι) . Οποιον και να παρουμε να βοηθησει και να μην εχουμε καινουριους Ολισε και αλλους τετοιου ειδους παικτες που δεν εχουν τιποτα παραπανω απο τα δικα μας τα παιδια αλλα θα τους τρωνε και τον χρονο που τους αναλογει για να γινουν μετεπειτα οι ηγετες ενος μεγαλου ΠΑΟΚ (αγωνιστικα)! Αμυντικο και χαφ δεν το θεωρω προτεραιοτητα .. ειδικα τον στοπερ απο την στιγμη που εχεις και Ιντζιδη που πρεπει να στηριχθει.. για μαλεζας μου μυριζει και παραπανω..
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Ο Αμπντουν οτι και να λεμε ειναι καλος παικτης και οπως ειχα πει σε παλαιοτερο τοστ μια μεταγραφη θα ηθελα να κανουμε μονο με παικτη που θα μπορει να βοηθησει στη θεση του εξτρεμ! Αν ο Αμπντουν ειναι αυτος που θυμομαστε τοτε ναι με τα 1000 (αυτα για πορτοκαλαδες και αλλα τετοια δεν τα ενστερνιζομαι) . Οποιον και να παρουμε να βοηθησει και να μην εχουμε καινουριους Ολισε και αλλους τετοιου ειδους παικτες που δεν εχουν τιποτα παραπανω απο τα δικα μας τα παιδια αλλα θα τους τρωνε και τον χρονο που τους αναλογει για να γινουν μετεπειτα οι ηγετες ενος μεγαλου ΠΑΟΚ (αγωνιστικα)! Αμυντικο και χαφ δεν το θεωρω προτεραιοτητα .. ειδικα τον στοπερ απο την στιγμη που εχεις και Ιντζιδη που πρεπει να στηριχθει.. για μαλεζας μου μυριζει και παραπανω..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”