Μην πεσετε απ τα συννεφα αν τελευταια στιγμη στη ψηφοφορια λακισουν οι 8john4serres έγραψε:35 ενώσεις στο πλευρό του Γραμμένου
Πόσες είναι στο σύνολο;
Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
- kataramenos5
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Σύνολο 54 ενώσεις.kataramenos5 έγραψε:Μην πεσετε απ τα συννεφα αν τελευταια στιγμη στη ψηφοφορια λακισουν οι 8john4serres έγραψε:35 ενώσεις στο πλευρό του Γραμμένου
Πόσες είναι στο σύνολο;
Εγώ πάντως θα πέσω από τα σύννεφα. Μην σου πω ότι θα είναι πάνω από 35.
35-10-10 άγνωστο οι ενώσεις για την ώρα
35-25? 45-10? Ενδιάμεσο? Το τελικό αποτέλεσμα
54 οι ενώσεις
16 sl
1 FL
Σύνολο 71 ψήφοι
Με 35+2 (ΠΑΟΚ+ΑΕΚ) τελειωμένη η ιστορία
Αλλά το πιθανότερο 35+9+1=45 με 26.
16 sl
1 FL
Σύνολο 71 ψήφοι
Με 35+2 (ΠΑΟΚ+ΑΕΚ) τελειωμένη η ιστορία
Αλλά το πιθανότερο 35+9+1=45 με 26.
10 ενώσεις δεν έχουν δηλώσει στήριξη σε κανέναν από τους δύο πάντως
Αν είναι τίποτε τζωρτζογλου και σία με τους άλλους θα πάνε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ νομίζω ότι θα πάνε με το ρεύμα. Κανένας δεν θέλει να είναι με τους χαμένους τώρα που αλλάζουν τα κοζια.
Το αποτέλεσμα πάντως δεν θα είναι αυτό.pgetsos έγραψε:35-10-10 άγνωστο οι ενώσεις για την ώρα
Οι 9 απλώς δεν υπέγραψαν την υποψηφιότητα γιατί χρειάζονταν μόνο 8 ενώσεις. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι με την ΕΟ.
Αυτά για ενημέρωση.
Αυτόν τον Καλαντζή παίζει να τον έχουν βάλει από τον συριζα για να ξεφτιλίζει τη νδ ακόμη περισσότερο.
Δεν υπάρχει το άτομο με αυτά που λέει.
Δεν υπάρχει το άτομο με αυτά που λέει.
«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Π.Ο. μετά τη δήλωση του κύριου Σαββίδη πως, όσο εξαρτάται από αυτόν ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεν θα βρεθούν στην Κυβέρνηση. Θεωρώ πως στον ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν να ελέγξουν ακόμη μια Ομοσπονδία προς πολιτικό όφελος και αυτά τα συμφέροντα τα εξυπηρετεί και ο κ. Σαββίδης. Για αυτό ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως πρώην Υπουργός θεώρησα πως έπρεπε να προβώ σε αυτή την κίνηση. Δεν σημαίνει, δηλαδή, ότι μου το πρότεινε, μου το ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης».
- V-olakiotis
Τυπική μητσοτακική ρητορική, αλλά δεν το ξέρει ο Κούλης...
Χαχαχα!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Χαχαχα!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- navigator11
Mīngus έγραψε:Αυτόν τον Καλαντζή παίζει να τον έχουν βάλει από τον συριζα για να ξεφτιλίζει τη νδ ακόμη περισσότερο.
Δεν υπάρχει το άτομο με αυτά που λέει.«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Π.Ο. μετά τη δήλωση του κύριου Σαββίδη πως, όσο εξαρτάται από αυτόν ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεν θα βρεθούν στην Κυβέρνηση. Θεωρώ πως στον ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν να ελέγξουν ακόμη μια Ομοσπονδία προς πολιτικό όφελος και αυτά τα συμφέροντα τα εξυπηρετεί και ο κ. Σαββίδης. Για αυτό ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως πρώην Υπουργός θεώρησα πως έπρεπε να προβώ σε αυτή την κίνηση. Δεν σημαίνει, δηλαδή, ότι μου το πρότεινε, μου το ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης».

- kataramenos5
Ολοι με το χρημα πανε κι ο χοντρος θα τ ακουμπησει χοντραzepos4 έγραψε:Εγώ νομίζω ότι θα πάνε με το ρεύμα. Κανένας δεν θέλει να είναι με τους χαμένους τώρα που αλλάζουν τα κοζια.
Εδώ τον έφαγε στην στροφή ο Ιβάν. Έχει κάνει πολύ καλή προεργασία.kataramenos5 έγραψε:Ολοι με το χρημα πανε κι ο χοντρος θα τ ακουμπησει χοντραzepos4 έγραψε:Εγώ νομίζω ότι θα πάνε με το ρεύμα. Κανένας δεν θέλει να είναι με τους χαμένους τώρα που αλλάζουν τα κοζια.
Το θέμα των εκλογών είναι τυπικό.
Χαχαχαχα,δεν υπαρχει η ΕΟ. Μπραβο στα λεβεντοπαιδια της Κρητης. Ο Γραμμενος οφειλει να κυνηγησει οταν βγει καθε λαμογιο που εμπλεκεται η εμπλεκοταν με φαυλο τροπο στο ελληνικο ποδοσφαιρο,αλλιως αν τους αφησει θα παρασιτουν μεχρι να τον φανε στην πρωτη ευκαιριαΠροσφυγή Τζώρτζογλου για να μην γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ!
Δύο σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου, καθώς και ο ταμίας της ποδοσφαιρικής Ένωσης του ίδιου νομού, που βρίσκονται ουσιαστικά στην σκέπη του Νίκου Τζώρτζογλου κατέθεσαν προσφυγή στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, ζητώντας να μην γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ!
Προσφυγή στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, ζητώντας την μη τέλεση των εκλογών της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένες για τις 18 Αυγούστου κατέθεσαν δύο σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου (ΟΦΗ 94 και Α.Ε. Καταλαγαρίου), καθώς και ο ταμίας της ΕΠΣ Ηρακλείου και υποψήφιο αναπληρωματικό μέλος στις εκλογές, Γιώργος Βοζικάκης, που ουσιαστικά βρίσκονται υπό την σκέπη του προέδρου της Ένωσης, Νίκου Τζώρτζογλου.
Στην προσφυγή τους θεωρούν μη νόμιμη την σύγκλιση της εκλογικής γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ και παράνομο το καταστατικό, στο θέμα των κωλυμάτων και της θητείας των τακτικών δικαστών.
Η συζήτηση της υπόθεσης αναμένεται ότι θα γίνει μέχρι την Παρασκευή…
Αντε πάλι Ρε τι ξεφτυλισμενοι είναι αυτοί, πρώτα ο Μητρόπουλος μετά ο τζωρτζογλου μετά ποιος;