Αυτος θα πρεπει να πληρωσει , οχι να τον πληρωνουμε
Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Mην τρελαθουμε τωρα,προπονητης στον ΠΑΟΚ με 70 παιχνιδια συνολικα και 37 χρονων.

- Panos Fanfaras
Πληρεί τις προϋποθέσεις του Thanix. Τις προϋποθέσεις για τον πάγκο μιας ανταγωνιστικής ομάδας τις πληρεί όμως;
-
Black_White_Heart
eorptol έγραψε:Λέω απλά για την χαιντουκ του σπλιτ τον προπονητη δεν τον ξέρω
Ενταξει ρε πλακιτσα κανω.
obanebane έγραψε:Αυτος ο τουντορ ειναι κατι μηνες μικροτερος απο εμενα.
αρα μπανε ειμαστε σειρα
ανδρωθηκε ποδοσφαιρικα στην Ιταλια.. επαιξε σε θεσεις που θελουν μυαλο και ειχε προπονητες Αντσελοτι και τον μεγαλο ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΛΙΠΙ.. μετα σαν προπονητης ξαναπηγε στο προπονητικο της Γιουβε για σεμιναρια.. εγω προσωπικα θα τον πιστεψω αν ερθει.. εχει τα φοντα αν εχει και στηριξη.. και ΑΝ ειναι αυτος..χαχααχχααχ
T.H.E.O.S έγραψε:Mην τρελαθουμε τωρα,προπονητης στον ΠΑΟΚ με 70 παιχνιδια συνολικα και 37 χρονων.
![]()
λες να λεμε καλυτερα 60ρης ορθοδοξος παρα 35αρης καθολικος
σοφή η ρήση σου αρκούδα, αυτό μου δίνει ελπίδες ότι δεν είναι ο 37χρονος.panta έγραψε:Το ερώτημα είναι θα ξυπνούσε ο θανιξ τη γυναίκα του για τον τουντορ???
Αποτι φαινεται che.
σβησε το μηνυμα γιατι θα μας παρουν στο ψιλο οι πιτσιρικαδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 11 Ιουν 2015, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
PAOKhead
Εγω λεω οτι ειναι ο Αλλεγκρι
Αρχη καραφλας εχει, καθολικος ειναι, σακακι φοραει (ε και κανα πολο φανταζομαι που και που), σπυρια δεν φαινεται να εχει και στον καμορα και τους ακροατες του δεν θα αρεσει γιατι πηγε κι εχασε το τσ.λ. απο τον μυρωδια τον λουις ενρικε και τους αμπαλους παιχτες του
Εχει συμβολαιο μεχρι το 16 βεβαια, αλλα αποφασισε πως τωρα ειναι η καταλληλη στιγμη να δοκιμασει μια extreme εμπειρια στη ζωη του
Πιστευω το τερματισα...

Αρχη καραφλας εχει, καθολικος ειναι, σακακι φοραει (ε και κανα πολο φανταζομαι που και που), σπυρια δεν φαινεται να εχει και στον καμορα και τους ακροατες του δεν θα αρεσει γιατι πηγε κι εχασε το τσ.λ. απο τον μυρωδια τον λουις ενρικε και τους αμπαλους παιχτες του
Εχει συμβολαιο μεχρι το 16 βεβαια, αλλα αποφασισε πως τωρα ειναι η καταλληλη στιγμη να δοκιμασει μια extreme εμπειρια στη ζωη του
Πιστευω το τερματισα...
- Panos Fanfaras
Ρε παιδιά προφανώς και πρέπει και θα στηρίξουμε όποιον έρθει. Το ερώτημα είναι αν ένας προπονητής με μηδενική σχεδόν εμπειρία είναι ο κατάλληλος για την ομάδα αυτή τη στιγμή.
απο τους πλέον εγκεφαλικούς παίχτες σε σχέση μάλιστα με τον...όγκο του, όσο τον θυμάμαι...
Kourdos έγραψε:σοφή η ρήση σου αρκούδα, αυτό μου δίνει ελπίδες ότι δεν είναι ο 37χρονος.panta έγραψε:Το ερώτημα είναι θα ξυπνούσε ο θανιξ τη γυναίκα του για τον τουντορ???
εγω δεν τον ειδα με πολο στον παγκο μονο με μανικια σηκωμενα εχουμε ελπιδς
obanebane έγραψε:Αποτι φαινεται che.![]()
μην τρελαινεσαι μια χαρα ηλικια εχουμε αλλα επρεπε να ερθει ο τοθντορ για να μαθουμε οτι ειμαστε συνομιλικοι καλο σημαδι
θα κερδιζουμε