Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από shark4 »

Ας μην προτρεχουμε...

In Huub we trust... 8-)
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ισχύουν όλα ότι έγραφα..
Ειρωνικά το γράφω το "payoff ερχόμαστε".. γιατί με τις μέχρι τώρα μεταγραφές για playoff MAX είμαστε..

Αν έχεις λόγο να είσαι αισιόδοξος ευχαρίστως πες μας κι εμάς το σκεπτικό σου να αισιοδοξούμε παρέα..

Και ναι ο Κριστιάν δε μου κάνει γιατί τον θεωρώ χειρότερο από Σταφυλλίδη.. σου φτάνει αυτό το επιχείρημα..?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ποια play off;Εγώ πιστεύω θα παλέψουμε για την παραμονή..

Τί άλλο θα διαβάσουμε..Ειλικρινά η φετινή χρονιά δεν έχει προηγούμενο..Πιο πολύ αισιοδοξία είχατε όταν κάναμε προετοιμασία με τον Οτσαλάν..Ήμαρτον.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Parolos έγραψε:Και κάτι για τη μεταγραφή Κριστιάν..
Μου φαίνεται αστείο να ξεκινάμε τη χρονιά με Λίνο-Κριστιάν στα αριστερά της άμυνας και να λέμε πάμε για κάτι παραπάνω..
Play-off ερχόμαστε..
ενω ο χολερας μπακαρα απο τις λιγες ε? οι τρυπες που αφηνει ειναι πιο μεγαλες και απο της τζουλιας.
θελουν δεν θελουν καποιοι εχω με διαφορα το καλυτερο αρ. μπακ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Parolos έγραψε:Ισχύουν όλα ότι έγραφα..
Ειρωνικά το γράφω το "payoff ερχόμαστε".. γιατί με τις μέχρι τώρα μεταγραφές για playoff MAX είμαστε..

Αν έχεις λόγο να είσαι αισιόδοξος ευχαρίστως πες μας κι εμάς το σκεπτικό σου να αισιοδοξούμε παρέα..

Και ναι ο Κριστιάν δε μου κάνει γιατί τον θεωρώ χειρότερο από Σταφυλλίδη.. σου φτάνει αυτό το επιχείρημα..?
Οκ,βάσει ονομάτων έχουμε αποτύχει.
Για να δούμε μήπως βάσει συνόλου ο προπονητής πετύχει τίποτα αξιόλογο.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Καθε χρόνο τα ίδια λέμε ρε παίδες.. Φτάνει..
Για τον Κουμάλο λέγαμε πέρσυ οτι θα σβήσει κάθε επιθετικό στο πρωτάθλημα παρέα με τον έμπειρο Βιβιάν, το καλύτερο αμυντικό δίδυμο στην Ελλάδα κλπ..
Ε εντάξει δε βαρεθήκαμε λίγο?

Με το σκεπτικό σας ακόμη και τώρα έχουμε το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα..

Οι απαιτήσεις του προέδρου για πρωτάθλημα δε συμβαδίζουν με τις κινήσεις.. αυτή είναι η αλήθεια..
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Εγω παντως αυτον προπονητη λυπαμαι....Πρεπει ο καημενος να ειναι τοσο μ@λάκας και τοσο μυρουδιας , που ουτε αποψη δεν θα εχει για τις μεταγραφες ....

Σα δεν ντρεπονται εκει στη διοικηση.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

δηλαδη να υποθεσω οτι τον εχεις παρακολουθησει 2-3 παιχνιδια και εβγαλες το συμπερασμα η απλα διαισθηση?
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

Parolos έγραψε:Πάτε καλά ρε?
Σοβαρό θέμα με Forlan?? Ρε μη γράφετε τέτοια..
Να γράψω κι εγώ τότε:
"θεωρώ πολύ σοβαρό το ποσοστό απόκτησης του Joe Cole... ίσως αύριο-μεθαύριο τελειώσει το θέμα μάλλον θετικά.."

Συγκεντρωθείτε λίγο..

Το δικό μου συμπέρασμα είναι οτι παίχτης πάνω από 700-800χιλ. δε θα αποκτηθεί.
διαισθηση παλι η απλα μιρλα?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Συγγνώμη που θέλω ο ΠΑΟΚ να κάνει το κάτι παραπάνω και έχω απαιτήσεις όπως έχει και ο ΙΒΑΝ.. δε θα ξαναγίνει..

Πως έχουμε γίνει έτσι εδώ? Λέει ένας την άποψή του οτι δεν του αρέσουν οι μεταγραφές, και πέφτουν 10 άτομα να τον πουν γκρινιάρι-μίρλα κλπ..
Πριν μερικές σελίδες έγραψε κάτι ο Rainmaker, ξαναδιαβάστε το..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για πέσ μου σε ποιες θέσεις υστερούμε έναντι του Ολυμπιακού! Ξεκίνα από τον προπονητή!
Άβαταρ μέλους
DON_DS

Δημοσίευση από DON_DS »

Πολύ γκρίνια ρε παιδιά...Και με όλο τον σεβασμό σε όλα τα αδέλφια, αναλώνεστε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις.

Όσο για τις μεταγραφές να υπενθυμίσουμε ότι από σήμερα 01/07 ξεκινούν επίσημα και τυπικά οι μεταγραφές των μη ελευθέρων. Καταλαβαίνω την ανυπομονησία αλλά πρέπει επιτέλους να κάνουμε και λίγη υπομονή. Ο Stevens λέτε να μην είναι γνώστης της κατάστασης και να μη γνωρίζει τις επερχόμενες υποχρεώσεις της ομάδας;
Εγώ έχω εμπιστοσύνη πρώτα απ' όλα στον σπουδαίο αυτό προπονητή και είμαι αισιόδοξος για τις υπόλοιπες μεταγραφές που θα ακολουθήσουν. :nairepaok:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:

Για πέσ μου σε ποιες θέσεις υστερούμε έναντι του Ολυμπιακού! Ξεκίνα από τον προπονητή!
Σε ολες εκτος απο προπονητη και στο τερμα βαζω ερωτηματικο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Parolos έγραψε:Συγγνώμη που θέλω ο ΠΑΟΚ να κάνει το κάτι παραπάνω και έχω απαιτήσεις όπως έχει και ο ΙΒΑΝ.. δε θα ξαναγίνει..

Πως έχουμε γίνει έτσι εδώ? Λέει ένας την άποψή του οτι δεν του αρέσουν οι μεταγραφές, και πέφτουν 10 άτομα να τον πουν γκρινιάρι-μίρλα κλπ..
Πριν μερικές σελίδες έγραψε κάτι ο Rainmaker, ξαναδιαβάστε το..
φιλε μου εγω δεν θα σε πω ουτε μιρλα ουτε γκρινιαρη,και καλα κανεις και λες την οποια αποψη σου,αλλα σε ρωταω ποιο ειναι το καλυτερο αρ.μπακ στο πρωταθλημα?
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

2 σελιδες για μια διαισθηση οτι κατι τρεχει με φορλαν....αυριο πρωτοσελιδο> κατιβ τρεχει με φορλαν :lol: :lol: :lol:

παρολε οταν ο προεδρος της ομαδας μας μιλαει για ροναλντινιο οι οπαδοι δεν πανε καλα οταν λενε απλα το ονομα φορλαν κατι κανεις λαθος αδερφε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”