In Huub we trust...

ενω ο χολερας μπακαρα απο τις λιγες ε? οι τρυπες που αφηνει ειναι πιο μεγαλες και απο της τζουλιας.Parolos έγραψε:Και κάτι για τη μεταγραφή Κριστιάν..
Μου φαίνεται αστείο να ξεκινάμε τη χρονιά με Λίνο-Κριστιάν στα αριστερά της άμυνας και να λέμε πάμε για κάτι παραπάνω..
Play-off ερχόμαστε..
Οκ,βάσει ονομάτων έχουμε αποτύχει.Parolos έγραψε:Ισχύουν όλα ότι έγραφα..
Ειρωνικά το γράφω το "payoff ερχόμαστε".. γιατί με τις μέχρι τώρα μεταγραφές για playoff MAX είμαστε..
Αν έχεις λόγο να είσαι αισιόδοξος ευχαρίστως πες μας κι εμάς το σκεπτικό σου να αισιοδοξούμε παρέα..
Και ναι ο Κριστιάν δε μου κάνει γιατί τον θεωρώ χειρότερο από Σταφυλλίδη.. σου φτάνει αυτό το επιχείρημα..?
δηλαδη να υποθεσω οτι τον εχεις παρακολουθησει 2-3 παιχνιδια και εβγαλες το συμπερασμα η απλα διαισθηση?Parolos έγραψε:Ισχύουν όλα ότι έγραφα..
Ειρωνικά το γράφω το "payoff ερχόμαστε".. γιατί με τις μέχρι τώρα μεταγραφές για playoff MAX είμαστε..
Αν έχεις λόγο να είσαι αισιόδοξος ευχαρίστως πες μας κι εμάς το σκεπτικό σου να αισιοδοξούμε παρέα..
Και ναι ο Κριστιάν δε μου κάνει γιατί τον θεωρώ χειρότερο από Σταφυλλίδη.. σου φτάνει αυτό το επιχείρημα..?
διαισθηση παλι η απλα μιρλα?Parolos έγραψε:Πάτε καλά ρε?
Σοβαρό θέμα με Forlan?? Ρε μη γράφετε τέτοια..
Να γράψω κι εγώ τότε:
"θεωρώ πολύ σοβαρό το ποσοστό απόκτησης του Joe Cole... ίσως αύριο-μεθαύριο τελειώσει το θέμα μάλλον θετικά.."
Συγκεντρωθείτε λίγο..
Το δικό μου συμπέρασμα είναι οτι παίχτης πάνω από 700-800χιλ. δε θα αποκτηθεί.
Για πέσ μου σε ποιες θέσεις υστερούμε έναντι του Ολυμπιακού! Ξεκίνα από τον προπονητή!Parolos έγραψε:Ισχύουν όλα ότι έγραφα..
Σε ολες εκτος απο προπονητη και στο τερμα βαζω ερωτηματικο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για πέσ μου σε ποιες θέσεις υστερούμε έναντι του Ολυμπιακού! Ξεκίνα από τον προπονητή!Parolos έγραψε:Ισχύουν όλα ότι έγραφα..
φιλε μου εγω δεν θα σε πω ουτε μιρλα ουτε γκρινιαρη,και καλα κανεις και λες την οποια αποψη σου,αλλα σε ρωταω ποιο ειναι το καλυτερο αρ.μπακ στο πρωταθλημα?Parolos έγραψε:Συγγνώμη που θέλω ο ΠΑΟΚ να κάνει το κάτι παραπάνω και έχω απαιτήσεις όπως έχει και ο ΙΒΑΝ.. δε θα ξαναγίνει..
Πως έχουμε γίνει έτσι εδώ? Λέει ένας την άποψή του οτι δεν του αρέσουν οι μεταγραφές, και πέφτουν 10 άτομα να τον πουν γκρινιάρι-μίρλα κλπ..
Πριν μερικές σελίδες έγραψε κάτι ο Rainmaker, ξαναδιαβάστε το..