Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από CCCP »

Ναι δε διαφωνω σε αυτο.

Φταιει ο Δωνης που εφυγε ο Μπολονι?
Φταιει ο Δωνης που φαληρησαμε? (και εφυγε ο Μπολονι και παικτες κτλ)

Εδω δεν συζηταμε για το αν πρεπει να παρουμε το Δωνη. ΕΙΝΑΙ στην ομαδα και ηταν και καλη αποφαση. Απο εκει και περα ΚΑΙ εχει τον ΠΑΟΚ εκει που πρεπει, και εχει δειξει καποια καλα δειγματα σε αλλες ομαδες ΚΑΙ στον ΠΑΟΚ για εμενα. Ε ας αφησουμε ρε γαμωτο τον ανθρωπο ησυχο να δουλεψει, πολλα σου ζηταω? :)
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εγω δεν ειμαι οπαδος του Δωνη αλλα δεν δεχωμαι να κανουν κριτικη αφ υψηλου ατομα τα οποια θεωρουν μεγαλο προπονητη τον Αναστασιαδη και δεν του εκαναν η θα του εκαναν ΠΟΤΕ την ιδια κριτικη.

Επισης τα ιδια λεγανε και για τον Σαντος τον πρωτο χρονο (δε λεω καν οτι ο Δωνης ειναι Σαντος). Εγω, που δεν ειμουνα ΠΟΤΕ οπαδος του Σαντος ελεγα οταν ολοι τον χλευαζανε απο τους πρωτους δυο μηνες του στην ομαδα οτι πρεπει να του κανουν αγαλμα και να το προσκεινανε καθε μερα και να ευχαριστουν το συμπαν που εχει ο ΠΑΟΚ τετοιο προπονητη (που ΔΕΝ του αξιζε εκεινη την εποχη στην κατασταση που ητανε). Ο Σαντος ειχε πει για σαρδελες. Τι αποδειχτικε τελικα στο τελος, ποιος ηταν το προβλημα οι παικτες η ο Σαντος?
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

xrisitsapa έγραψε:Και παμε τωρα στο ζουμι της κουβεντας : τι θεωρεις "μεγαλο προπονητη";
Κατι σε Σαντος, Μπολονι, Βαλβερδε, Κουπερ ; γιατι για τον καθενα υπαρχουν πολλα να πει κανεις, και οι περισσοτεροι στις χωρες τους τουλαχιστον δεν θεωρουνται "μεγαλοι" προπονητες.
Γενικα το θεμα ειναι περιεργο. Με εξαιρεση ελαχιστους παγκοσμιως, οι υπολοιποι ειναι μαλλον θεμα χημειας και φιλοδοξιων, παρα γνωσεων και βιογραφικου.

Δεν σε καταλαβαίνω, εννοείς ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται μεγάλο προπονητή χωρίς τα ''-------'' ή ότι ο νυν προπονητής είναι ''μεγάλος''?
Δεν ξέρω αν αυτοί που ανέφερες είναι μεγάλοι αλλά σε σχέση με τις παραστάσεις και το έργο του Δώνη δεν νομίζω να χωράει σύγκριση.

CCCP,
αν βρείς ένα ποστ μου που να μιλάει για Αναστασιάδη ή έστω Σάντος θα αυτομπαναριστώ εφ όρου ζωής.
Αν θες να καταλάβεις τι λέω διάβασε το πρώτο μου πόστ για τον Δώνη, όλο όμως.
Ο Δώνης είναι επαγγελματίας προπονητής, το τί λέω εγώ που είναι δικαίωμα μου να το λέω όπως κι εσύ θεωρείς δικαίωμα σου να μη ανέχεσαι τους Αναστασιαδικούς, λίγο πρεπει να τον νοιάζει και να τον επηρεάζει.Στο κάτω-κάτω ούτε στην Λάρισα ούτε στον Ατρόμητο είναι, στον ΠΑΟΚ είναι και οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Dimbar, επειδη δεν ηταν καθαρο στο ποστ μου και προς αποφυγιν παρεξηγησεως, δεν αναφερομουνα σε εσενα συγκεκριμενα.

Εγω λεω 2 πραγματα.

1. Ειναι που ειναι ο Δωνης στην ομαδα, ας δουμε αν κανει η οχι πριν τον διωξουμε.
2. Ο καθενας φυσικα μπορει να εχει την αποψη του αλλα εγω θεωρω πως ο Δωνης προς το παρων δεν εχει δειξει κατι το οποιο να ΑΠΟΔΕΙΚΝΗΕΙ οτι δεν κανει.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

κανένα πρόβλημα φίλε μου, καθένας μας δικαιούται να έχει την άποψη του!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

CCCP έγραψε:Ε ας αφησουμε ρε γαμωτο τον ανθρωπο ησυχο να δουλεψει,

Ησυχος δουλευει φιλε μου ....Παρα ειναι μαλιστα ησυχος ....Αν αυτα που κατα καιρους εχει πει για να δικαιολογησει την εμφανιση της ομαδας ( σε στραβα αποτελεσμα τα εννοειται, γιατι στα καλα ειναι λαλιστατος ) , ή για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα , τα ελεγε καποιος αλλος θα τον ειχαν σταυρωσει τα φερεφωνα της πρωην δοτης διοικησης ...

Και τι δεν εχει πει κατα καιρους ..Απο που να πιασεις και που να τελειωσεις .....

Εδω γυρισε και ειπε ¨οτι αν βγουμε Τσ.Λ. , θα ανοιξει σαμπανιες " και δεν βγηκαν να του πουν τιποτα.... Γαργαρα το εκαναν οι γυμνοσαλιαγκες .....Λες και ηρθε προπονητης στον Αλμωπο Αριδαιας ...Λες και ο ΠΑΟΚ περιμενει τον ΓΔ για να ζησει ευρωπαικες βραδιες ....

Σαμπανιες επρεπε να ανοιξει την ημερα που τον προσελαβαν στην ομαδα .... Λες και ειχε δει τιποτα καλυτερο στην καριερα του ....

Μια χαρα ειναι ... Χαιδεμα και αγιος ο Θεος , παει η δουλεια ....Ουτε του παπα να μην το πει .... Και ενα χρονο να κατσει οφελος θα εχει .....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Στον ΠΑΟΚ ειναι φυσικα θα εχει όφελος ,και οποίος παίκτης περάσει απο τον ΠΑΟΚ
Παίξει δεν παίξει όφελος εχει

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

shark4 έγραψε:
CCCP έγραψε:Ε ας αφησουμε ρε γαμωτο τον ανθρωπο ησυχο να δουλεψει,

Ησυχος δουλευει φιλε μου ....Παρα ειναι μαλιστα ησυχος ....Αν αυτα που κατα καιρους εχει πει για να δικαιολογησει την εμφανιση της ομαδας ( σε στραβα αποτελεσμα τα εννοειται, γιατι στα καλα ειναι λαλιστατος ) , ή για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα , τα ελεγε καποιος αλλος θα τον ειχαν σταυρωσει τα φερεφωνα της πρωην δοτης διοικησης ...

Και τι δεν εχει πει κατα καιρους ..Απο που να πιασεις και που να τελειωσεις .....

Εδω γυρισε και ειπε ¨οτι αν βγουμε Τσ.Λ. , θα ανοιξει σαμπανιες " και δεν βγηκαν να του πουν τιποτα.... Γαργαρα το εκαναν οι γυμνοσαλιαγκες .....Λες και ηρθε προπονητης στον Αλμωπο Αριδαιας ...Λες και ο ΠΑΟΚ περιμενει τον ΓΔ για να ζησει ευρωπαικες βραδιες ....

Σαμπανιες επρεπε να ανοιξει την ημερα που τον προσελαβαν στην ομαδα .... Λες και ειχε δει τιποτα καλυτερο στην καριερα του ....

Μια χαρα ειναι ... Χαιδεμα και αγιος ο Θεος , παει η δουλεια ....Ουτε του παπα να μην το πει .... Και ενα χρονο να κατσει οφελος θα εχει .....
Κατι τετοια ακουω και λεω ρε μπραβο ο λαος του ΠΑΟΚ τι υψηλα στανταρ που εχει...

...και μετα θυμαμαι οτι ειναι ο ιδιος λαος που εκανε θεο (και μερικοι θα τον ηθελαν ΚΑΙ ΤΩΡΑ στην ομαδα) ανθρωπο που συμβουλεβεται ιερεα για το τι να κανει...λαο που ελεγε τον Σαντος χωριατη και καρπουζα(ποιος, ο μπουρτζοβλαχος ο Ελληνας λεει αλλον χωριατη, μιλαμε για ΤΗΝ ειρονεια)

αλλα αν σαρκ4 απαξιονεις τον Δωνη μονο επιδη εχεις πολυ υψηλα στανταρ για τον ΠΑΟΚ...εγω ειλικρινα παω πασο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

CCCP έγραψε:αλλα αν σαρκ4 απαξιονεις τον Δωνη μονο επιδη εχεις πολυ υψηλα στανταρ για τον ΠΑΟΚ...εγω ειλικρινα παω πασο.

Ε εντάξει , υπάρχουν και οι αντιπάθειες γιατί να το κρύψουμε άλλωστε :P
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Και το "κακό" είναι όταν θέλεις να "χώσεις" στο ... στόχο και του γίνεται εξακολουθητικά η σούφρα κατοστάρικο.Σκάς εύλογα ...

Υγ Γειά σου ρε καρχαρία :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

navigator11 έγραψε:Και το "κακό" είναι όταν θέλεις να "χώσεις" στο ... στόχο και του γίνεται εξακολουθητικά η σούφρα κατοστάρικο.Σκάς εύλογα ...

Υγ Γειά σου ρε καρχαρία :opaokara: :opaokara:
Αλήθεια, ποιος είναι αυτός που σκάει όταν η ομάδα κερδίζει? :redcard:
Προσωπικά εύχομαι η σούφρα να γίνεται πάντα κατοστάρικο και ας σκάνε όσοι και όσο θέλουν.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Σαμπάνιες ανοίγει κι αυτός που αναφέρομαι,όταν νικάμε,μην τρελαίνεσαι φίλε ...
:nairepaok: :pano:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

paokmono έγραψε:ο Μπόλονι έκανε (τουλάχιστον) ένα μεγάλο καλό στον ΠΑΟΚ. Άλλαξε τη νοοτροπία του συλλόγου όσον αφορά την έννοια "ταλέντο"

Δεν θυμάμαι στο παρελθόν να αναφερόμαστε σε 18χρονους όταν μιλούσαμε για την πρώτη ομάδα... Αυτό θα του το χρωστάμε για χρόνια.

Επίσης, δεν ξέρω τι ΠΑΟΚ θα βλέπαμε σήμερα και ποια θα ήταν η θέση μας, εάν παίζαμε και στην Ευρώπη...

Μέρος της κριτικής προς τον Δώνη, κατά την άποψή μου, οφείλεται στην απομάκρυνση (και στον τρόπο με τον οποίο έγινε) του Μπόλονι. Ενός αντικειμενικά μεγάλου προπονητή, για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, πόσο μάλλον για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ίσως αυτό αδικεί κατά κάποιο τρόπο τον Δώνη, αλλά αυτό δεν είναι στο χέρι του. Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα γι αυτόν εάν είχε διαδεχθεί τον Χάβο π.χ.
Ομολογώ ότι έχεις μεγάλο δίκιο!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

CCCP έγραψε:Εγω δεν ειμαι οπαδος του Δωνη αλλα δεν δεχωμαι να κανουν κριτικη αφ υψηλου ατομα τα οποια θεωρουν μεγαλο προπονητη τον Αναστασιαδη και δεν του εκαναν η θα του εκαναν ΠΟΤΕ την ιδια κριτικη.
Με βάση τη λογική των αποτελεσμάτων μιας και αυτό ευαγγελίζονται οι υπέρμαχοι του ΓΔ(κερδίζουμε ,ειμαστε 2οι
αρα είναι καλός) ο Αγγελος είναι ο κορυφαίος προπονητής σε ποσοστά νικών αν θυμάμαι καλά.
Το θέμα βέβαια δεν είναι ο Άγγελος αλλα το γεγονός οτι η κουβέντα πάντα γυρνάει σ αυτό το στυλ: Αφου σας αρέσει ο ¨Άγγελος,ο Μπόλονι,ο Χ ο Ψ άρα δε ξέρετε τι σας γίνεται. Για την ταμπακιέρα όμως κουβέντα.Έχει πονέσει το χέρι ορισμένων εδω μέσα να γράφουν για τεχνικά θέματα- λαθη κι απάντηση δε παίρνουν.Κάποιοι φωνάζανε οτι 442 δε μπορεί να παίξει ο ΠΑΟΚ για χ λόγους εδω και καιρό.Ο ίδιος ο ΓΔ τους δικαίωσε αλλάζοντας το μετά απο 6 μήνες κι όμως εδώ μέσα κιχ και ξαναγυρνάει το τροπάριο στα ο Μπολονι,ο Άγγελος,το ρόστερ,κλπ κλπ.Νισάφι.

ΥΓ Ντίνο ,προσπάθησα αλλα δε μ αφήνουν να αγιάσω..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

shark4 έγραψε:.......

Σαμπανιες επρεπε να ανοιξει την ημερα που τον προσελαβαν στην ομαδα .... Λες και ειχε δει τιποτα καλυτερο στην καριερα του .........
Ναι. Λες και βγαίνουμε κάθε χρόνο προκριματικά τσουλού (ή μας έβγαζαν οι προηγούμενοι) και το θεωρούμε αυτονόητο ή είσαι ο μόνος που το επιθυμεί και οι υπόλοιποι είμαστε ευτυχισμένοι με το γιουρόπα. :lol:

Όσο για την καριέρα του. Εντάξει, έχει και ένα κύπελλο παραπάνω από αρκετούς στην ομάδα. 8-)

ΟΚ, δε λέω, έχει καλά κονέ με χαρτορίχτρες, ξεματιάστρες και παπάδες. Αυτό τουλάχιστον πρέπει να του το πιστώσουμε. :mrgreen:

Δε βαριέσαι. Η ουσία είναι ότι άσχετα με τα πορίσματα των ειδικών εδώ, για το αν κάνει ή όχι ή αν είναι πολύς ή λίγος για τον ΠΑΟΚ, αν ο Σιστιακόφ πει ότι δεν κάνει, έφυγε σε 5 λεπτά και πέρνουμε άλλον.
Αν πει ότι κάνει, μένει μέχρι ... να μην κάνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”