xrisitsapa έγραψε:Και παμε τωρα στο ζουμι της κουβεντας : τι θεωρεις "μεγαλο προπονητη";
Κατι σε Σαντος, Μπολονι, Βαλβερδε, Κουπερ ; γιατι για τον καθενα υπαρχουν πολλα να πει κανεις, και οι περισσοτεροι στις χωρες τους τουλαχιστον δεν θεωρουνται "μεγαλοι" προπονητες.
Γενικα το θεμα ειναι περιεργο. Με εξαιρεση ελαχιστους παγκοσμιως, οι υπολοιποι ειναι μαλλον θεμα χημειας και φιλοδοξιων, παρα γνωσεων και βιογραφικου.
Δεν σε καταλαβαίνω, εννοείς ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται μεγάλο προπονητή χωρίς τα ''-------'' ή ότι ο νυν προπονητής είναι ''μεγάλος''?
Δεν ξέρω αν αυτοί που ανέφερες είναι μεγάλοι αλλά σε σχέση με τις παραστάσεις και το έργο του Δώνη δεν νομίζω να χωράει σύγκριση.
CCCP,
αν βρείς ένα ποστ μου που να μιλάει για Αναστασιάδη ή έστω Σάντος θα αυτομπαναριστώ εφ όρου ζωής.
Αν θες να καταλάβεις τι λέω διάβασε το πρώτο μου πόστ για τον Δώνη, όλο όμως.
Ο Δώνης είναι επαγγελματίας προπονητής, το τί λέω εγώ που είναι δικαίωμα μου να το λέω όπως κι εσύ θεωρείς δικαίωμα σου να μη ανέχεσαι τους Αναστασιαδικούς, λίγο πρεπει να τον νοιάζει και να τον επηρεάζει.Στο κάτω-κάτω ούτε στην Λάρισα ούτε στον Ατρόμητο είναι, στον ΠΑΟΚ είναι και οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές.