Το βιντεακι ειναι απο την υπογραφη του γκας.........

Μόνο ένα ΠΑΟΚ στο τέλος του λείπει.danirifle έγραψε:πω agave το βιντεάκι τα σπάει ε?
....
Σωστός. Μόλις το είδα. Όσο ζείς μαθαίνεις κι όσο μαθαίνεις ζείς. Άρα? Κι ο gash ΠΑΟΚ είναι. Μόνο μια συνδρομή στην 4 του λείπει.ilias4_koufalia έγραψε:Καταγγελω τον αλητη τον agave!!!
Το βιντεακι ειναι απο την υπογραφη του γκας.........
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Δημοσίευσηαπό danirifle » 31 Δεκ 2009 15:42
ε λοιπόν από εσάς που δε θέλετε τον κέζμαν γιατί είναι πολλά τα 300 για μισό χρόνο με τα πλει οφς (που όντως εκεί κρίνεται η πορεία της ομάδας ουσιαστικά) θέλω να βγάλετε το σκασμό όταν ο σκόκο μόνος του μας πάρει κάνα ματς, όπως έκανε και φέτος.
και λέγαμε όλοι, χρειαζόμαστε παίκτη να κάνει τη διαφορά!!!
ε λοιπόν αν θέλετε τον τζει σι και σας φαίνεται ακριβός και γέρος ο κέζμαν, τότε μη μιλάτε όταν μας καρφώνει ο σκόκο και ο μπλάνκο...
άντε ας μείνουμε στη μετριότητα πάλι
ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
καταρχήν ρε φίλε το "βγάλτε το σκασμό σε πείραξε?" εντάξει είπαμε συζητάμε πολιτισμένα αλλά σε λίγο θα σπάμε και τον καρπό... και το "βγάλτε το σκασμό" από τις χριστοπαναγίες έχει τεράστια διαφοράIsaak the Greek έγραψε:Ωωωωω ουστ ρε απο δωωωωωω
Ωωωωω αχρηστο παλτο!!!!
Φυγε απο δω , αχρηστο παλτο
Αν θελω καπαρντινα τη βρισκω και εδω
Υ.Γ.:Δεν θελω να σπαω @@ αλλα απο τη στιγμη που καποιοι δεν μπορειτε να μιλισετε σαν ανθρωποι θα το κανω συνεχεια.
Υ.Γ.2:Εαν ξαναδω ποστ που να λεει "βγαλτε το σκασμο" και τους μοντ να μη το σβηνουν , καθε ποστ μου θα εχει μεσα και 10 χριστοπαναγιες.
Υ.Γ.3:Οποιος δε μπορει να μιλισει πολιτισμενα , υπαρχει και το σπηλαιο των Ιωαννινων.
Με την Nacional (Εθνική?) Πορτογαλίας δεν μας σύγκρινε ο Σάντος; Όλα δένουν μεταξύ τους.VAGGT έγραψε:εμείς όμως ασμ έχουμε γίνει πορτογαλική ομάδα!!!Άρα?Tetradje έγραψε:Αφου ολοι οι Πορτογαλοι της Εθνικης παιζουν σε ομαδες του εξωτερικου! Λογικο...
πάλι στην ουσία και στο επιχείρημά μου δε μου είπες πού κάνω λάθος...Isaak the Greek έγραψε:Mods ο κυριος οπως βλεπετε το συνεχιζει χαλαρα.Αναμενω........
Και που σαι αγορι.....ετσι να μιλας στη γκομενα σου.Οχι σε μενα
εντάξει αδερφέ αλλά όχι και αυτό τσαμπουκάς... είπαμε να συζητάμε οκ, αλλά μη φτάσουμε να παρεξηγούμαστε αν ο άλλος δε μας μιλήσει και στον πληθυντικό, δλδ με το σεις και με το σας...JohnnyCash έγραψε:Γυρνάω πρωί πρωί πρωτοχρωνιά και τί να δώ σκοτωμός στο φορουμ..Τι να πώ ρε παιδιά απλά έχω πάρει απόφαση οτι δεν μπορούμε να μιλήσουμε πολιτισμένα.....Πού να υποστηρίζαμε και διαφορετική ομάδα τι θα γινότανε...Άντε λίγο ηρεμία!την γνώμη του λέει ο καθένας αν τρελένεται κάποιος ας μην απαντήσει καλύτερα...Τι να κάνουμε οι παλιοί που βλέπω τρελένονται πιο πολύ ας το πάρουν απόφαση οτι το παλιό φόρουμ(2χρόνια πριν)πάει...Τώρα λέει κανείς το μακρύ του και το κοντό του..Ηρεμία όλοιείμαστε...