Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Καταγγελω τον αλητη τον agave!!!

Το βιντεακι ειναι απο την υπογραφη του γκας......... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

24 λεπτά...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Άγιε Βασίλη ελπίζω να έλαβες το e-mail ε???
Περιμένω ένα Σέρβο,βαθιά θρησκευόμενο,οπαδό της Παρτιζάν,γκολτζή,αλητάμπουρα,ΠΑΟΚόφατσα, τις επόμενες μέρες στην ΠΑΟΚΑΡΑ.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΥΓ Μιας και η Τούμπα δεν έχει καμινάδα πέτα τον μες στα γραφεία για να υπογράψει άμεσα..
Ευχαριστώ.. 8-)
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ωωωωω ουστ ρε απο δωωωωωω
Ωωωωω αχρηστο παλτο!!!!

Φυγε απο δω , αχρηστο παλτο
Αν θελω καπαρντινα τη βρισκω και εδω

Υ.Γ.:Δεν θελω να σπαω @@ αλλα απο τη στιγμη που καποιοι δεν μπορειτε να μιλισετε σαν ανθρωποι θα το κανω συνεχεια.

Υ.Γ.2:Εαν ξαναδω ποστ που να λεει "βγαλτε το σκασμο" και τους μοντ να μη το σβηνουν , καθε ποστ μου θα εχει μεσα και 10 χριστοπαναγιες.

Υ.Γ.3:Οποιος δε μπορει να μιλισει πολιτισμενα , υπαρχει και το σπηλαιο των Ιωαννινων.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

danirifle έγραψε:πω agave το βιντεάκι τα σπάει ε?

....
Μόνο ένα ΠΑΟΚ στο τέλος του λείπει.
ilias4_koufalia έγραψε:Καταγγελω τον αλητη τον agave!!!

Το βιντεακι ειναι απο την υπογραφη του γκας......... :opaokara:
Σωστός. Μόλις το είδα. Όσο ζείς μαθαίνεις κι όσο μαθαίνεις ζείς. Άρα? Κι ο gash ΠΑΟΚ είναι. Μόνο μια συνδρομή στην 4 του λείπει.

In šāʾ Allāh إن شاء الله

ΥΓ. Η χειρότερή μου σήμερα. Κάνανε και την μαντήλα μόδα. Μπουστουδιάουλου
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Δημοσίευσηαπό danirifle » 31 Δεκ 2009 15:42
ε λοιπόν από εσάς που δε θέλετε τον κέζμαν γιατί είναι πολλά τα 300 για μισό χρόνο με τα πλει οφς (που όντως εκεί κρίνεται η πορεία της ομάδας ουσιαστικά) θέλω να βγάλετε το σκασμό όταν ο σκόκο μόνος του μας πάρει κάνα ματς, όπως έκανε και φέτος.
και λέγαμε όλοι, χρειαζόμαστε παίκτη να κάνει τη διαφορά!!!
ε λοιπόν αν θέλετε τον τζει σι και σας φαίνεται ακριβός και γέρος ο κέζμαν, τότε μη μιλάτε όταν μας καρφώνει ο σκόκο και ο μπλάνκο...
άντε ας μείνουμε στη μετριότητα πάλι
ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Isaak the Greek έγραψε:Ωωωωω ουστ ρε απο δωωωωωω
Ωωωωω αχρηστο παλτο!!!!

Φυγε απο δω , αχρηστο παλτο
Αν θελω καπαρντινα τη βρισκω και εδω

Υ.Γ.:Δεν θελω να σπαω @@ αλλα απο τη στιγμη που καποιοι δεν μπορειτε να μιλισετε σαν ανθρωποι θα το κανω συνεχεια.

Υ.Γ.2:Εαν ξαναδω ποστ που να λεει "βγαλτε το σκασμο" και τους μοντ να μη το σβηνουν , καθε ποστ μου θα εχει μεσα και 10 χριστοπαναγιες.

Υ.Γ.3:Οποιος δε μπορει να μιλισει πολιτισμενα , υπαρχει και το σπηλαιο των Ιωαννινων.
καταρχήν ρε φίλε το "βγάλτε το σκασμό σε πείραξε?" εντάξει είπαμε συζητάμε πολιτισμένα αλλά σε λίγο θα σπάμε και τον καρπό... και το "βγάλτε το σκασμό" από τις χριστοπαναγίες έχει τεράστια διαφορά

όσο για την ουσία γιατί εκεί θέλω να σταθώ, έχω κάπου άδικο??? και βέβαια να βγάλετε το σκασμό, γιατί αυτά που θα ισχυρίζεστε δε θα ευσταθούν και θα έρχονται σε αντιδιαστολή μεταξύ τους.
όταν τρως το γκολ από το σκόκο κράζεις γιατί δεν έχουμε κι εμείς παίκτη να πάρει το ματς μόνος του... ε λοιπόν μετά δε μπορεί να λες δε θέλω τον κέζμαν. αυτοαναιρείσαι αμέσως. και αν έχω άδικο πες μου
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

VAGGT έγραψε:
Tetradje έγραψε:Αφου ολοι οι Πορτογαλοι της Εθνικης παιζουν σε ομαδες του εξωτερικου! Λογικο... ;)
εμείς όμως ασμ έχουμε γίνει πορτογαλική ομάδα!!!Άρα?
Με την Nacional (Εθνική?) Πορτογαλίας δεν μας σύγκρινε ο Σάντος; Όλα δένουν μεταξύ τους.

Προφανώς τα χρήματα που ζητάει ο Σέρβος είναι πολλά, γιατί αν όντως κόστιζε 300.000 συνολικά για 6 μήνες, άξιζε το όποιο ρίσκο.

Δείτε κι εδώ ένα άρθρο πριν από ενάμιση χρόνο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε παιδιά...

Εγώ θέλω αυτή http://runvyntrarun.files.wordpress.com ... ans_26.jpg αλλά με ψηλό IQ, τίμια και ντόμπρα... Και να με θέλει κι αυτή... Θέλω πολλά???
johannes-4

Δημοσίευση από johannes-4 »

BAM
:geek: :geek: :geek:
Άβαταρ μέλους
JohnnyCash

Δημοσίευση από JohnnyCash »

Γυρνάω πρωί πρωί πρωτοχρωνιά και τί να δώ σκοτωμός στο φορουμ..Τι να πώ ρε παιδιά απλά έχω πάρει απόφαση οτι δεν μπορούμε να μιλήσουμε πολιτισμένα.....Πού να υποστηρίζαμε και διαφορετική ομάδα τι θα γινότανε...Άντε λίγο ηρεμία!την γνώμη του λέει ο καθένας αν τρελένεται κάποιος ας μην απαντήσει καλύτερα...Τι να κάνουμε οι παλιοί που βλέπω τρελένονται πιο πολύ ας το πάρουν απόφαση οτι το παλιό φόρουμ(2χρόνια πριν)πάει...Τώρα λέει κανείς το μακρύ του και το κοντό του..Ηρεμία όλοι :pano: είμαστε...
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Όλοι αρπάζοντε με το παραμικρό κ αν τους πεις κάτι κατευθείαν ιντερνετικός τσαμπουκάς........
Δεν χρειάζονται αυτά... Δεν κάνουν για τον ΛΑΟ μας... Η μλκια είναι ότι το γραπτό μπορεί να σε μπερδέψει κ να το πάρεις στραβά... Τέλος πάντων για μεταγραφές μιλάμε λέμε...
Ο Κέζμαν πρέπει να έρθει, γιατί είναι παίχτης που δεν μασάει σε κανένα γήπεδο... Μπαίνει μέσα κ λέει θα σας γαμήσουμε.. Όπως Γκαρσία, Βιερίνια...
Φέρτε τον να τελειώνουμε..
Ματέγια θέλω να δω μετά το γκολ μες στο τηγάνι να τους δείχνεις τον Δικέφαλο...
Καλή Χρόνια σε όλα τα αδέρφια... Κουπάτοι κ σεντονάτοι... Υγεία στον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

"Η μεγάλη μετεγγραφή του Βαγγέλη Μάντζιου στην Ανόρθωση ολοκληρώθηκε και ο Ελλαδίτης φορ είναι παίκτης της «κυρίας»."
http://www.sigmalive.com/simerini/sport ... rus/225733
έφυγε ένας βραχνάς ...
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

2 γαιδαροι μαλωναν σε ξενο αχυρωνα!!!

καλη χρονια αδερφια!!!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:

φετος παιζουμε μια ταχυτητα πανω απο τους αλλους και μια ταχυτητα κατω απο τους 2..

ποιο το νοημα να παρεις παικταρα για 6 μηνες μονο;
και γω γουσταρω να βλεπω με την ασπρομαυρη φανελα παικταραδες αλλα ποιος ο λογος τη δεδομενη στιγμη;

με νεκρα ταχυτητα 3οι θα βγουμε, 2οι αποκλειεται να καλυψουμε 9 και 10 βαθμους απο ψαρολαγο, οποτε;
μακαρι να βγαινανε φετος 3 σε τσου λου και να τα διναμε ολα, αλλα και παλι σε πλευ οφ θα γινοταν η δουλεια, εκει που θες ντερμπυ να κερδιζεις..

δεν νομιζω ειναι σωστο να πιεζουμε για παικταραδες τον ιανουαριο, παρα μονο λαχεια με λιγα λεφτα..

ασε μουσλι να παιξει λιγο, τον πουλας καλοκαιρι και φερνεις κοντο και χριστιανο να κεντανε μπροστα..
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Isaak the Greek έγραψε:Mods ο κυριος οπως βλεπετε το συνεχιζει χαλαρα.Αναμενω........

Και που σαι αγορι.....ετσι να μιλας στη γκομενα σου.Οχι σε μενα
πάλι στην ουσία και στο επιχείρημά μου δε μου είπες πού κάνω λάθος...
JohnnyCash έγραψε:Γυρνάω πρωί πρωί πρωτοχρωνιά και τί να δώ σκοτωμός στο φορουμ..Τι να πώ ρε παιδιά απλά έχω πάρει απόφαση οτι δεν μπορούμε να μιλήσουμε πολιτισμένα.....Πού να υποστηρίζαμε και διαφορετική ομάδα τι θα γινότανε...Άντε λίγο ηρεμία!την γνώμη του λέει ο καθένας αν τρελένεται κάποιος ας μην απαντήσει καλύτερα...Τι να κάνουμε οι παλιοί που βλέπω τρελένονται πιο πολύ ας το πάρουν απόφαση οτι το παλιό φόρουμ(2χρόνια πριν)πάει...Τώρα λέει κανείς το μακρύ του και το κοντό του..Ηρεμία όλοι :pano: είμαστε...
εντάξει αδερφέ αλλά όχι και αυτό τσαμπουκάς... είπαμε να συζητάμε οκ, αλλά μη φτάσουμε να παρεξηγούμαστε αν ο άλλος δε μας μιλήσει και στον πληθυντικό, δλδ με το σεις και με το σας...
εγώ προσπαθώ να προλάβω επικείμενες κωλοτούμπες και μελλοντικό κράξιμο, αλλά μάλλον δεν έγινα κατανοητός
πραγματικά δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα με οποιονδήποτε

και για να είμαστε και ον τόπικ sernike δε νομίζεις ότι θέλουμε παίκτη μεγάλης αξίας μπροστά ακριβώς για να χτυπήσουμε στα πλέι οφ?? γιατί απ'ό,τι είδαμε εκεί παίζεται όλο το σκηνικό
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Λέμε να προσέχετε-ουμε τις εκφράσεις μας, γκρινιάζετε (δικαίως ως ενα βαθμο) ότι είμαστε σε οπαδικό site.
Τ αφήνουμε πιο χαλαρό το θέμα, πάλι γκρινιάζετε.... Αν δε μπορειτε σα παοκτσηδες να κανετε ηρεμα μια κουβεντα, δε σας φταιει κανεις... ουτε οι mod ειναι δω για να σας διδαξουν διαλογο....
Απλά μερικοί χαλαρώστε και μην είστε στη τσίτα για να αρπαχτείτε με το παραμικρό. Μη ξεχνάτε, πως ο "γραπτός διάλογος" παρεξηγείται αρκετά εύκολα... Και στην τελική όλοι ΠΑΟΚ είμαστε ρε γ@μωτο...

υ.γ. Φιλικα και αδερφικα παντα, που ναι και της μοδας... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”