Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

πω πω ειστε απιστευτοι........

μπηκα να δω κανα νεο και ειμαι ετοιμος να βαλω τα κλαματα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

kataramenos5 έγραψε:πριν λιγο καιρο εγραψα αυτό
kataramenos5 έγραψε: Ενας ανθρωπος που απο εργάτης εγινε επιχειρηματίας με κερδη εκατομμυρίων, μου φαίνεται αστείο 3 χρονια να μη μπορει να βρει τι φταει και το "γωνιακό μαγαζι" που πηρε δε τραβάει.Μάλλον κατι αλλο παιζει. :roll:
Διαβαζοντας ποστ οπως το παρακατω
chris.paok.mytilene έγραψε: Δηλαδή φύγαν παρετηθήκαν τους βαρέθηκε ο κόσμος (ΘΖ και ΖΒ) και αυτοί ως ειδικοί ακόμα συμβουλεύουν τον Ιβάν ποιόν να διαλέξει ΤΔ , και μετά υπάρχει προβληματισμός .....γιατί δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο..........
Είναι ή δεν είναι παοκάρχες ; θεωρούν το μαγαζί δικό τους .....
αρχιζουν και με ζωνουν τα φιδια οτι ο Ιβαν δε μπορεί να τους κανει ουσιαστικά περα.Και ο λογος (συμφωνα με τ αρρωστημένο μου μυαλό) που δε μπορει, με κάνει να τρελαίνομαι .Θεωρίες ειναι ολα αυτα αλλα τοσα που χουν δει τα ματια μας...Αν δε φυγουν μια και καλή δε θα ησυχάσω.
κατ5.... δεν υπάρχει δεν μπορώ. υπάρχει δεν θέλω. πάγιος κανόνας, ειδικά στον αθλητισμό! :D
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

K_geo έγραψε:
chris.paok.mytilene έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/mme/84325-kai-antistrofa-o-xronos-metraei ένα άρθρο που μπορείτε να το βρείτε στην κεντρική
Δηλαδή φύγαν παρετηθήκαν τους βαρέθηκε ο κόσμος (ΘΖ και ΖΒ) και αυτοί ως ειδικοί ακόμα συμβουλεύουν τον Ιβάν ποιόν να διαλέξει ΤΔ , και μετά υπάρχει προβληματισμός .....γιατί δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο..........
Είναι ή δεν είναι παοκάρχες ; θεωρούν το μαγαζί δικό τους .....
οχι. ο Ιβάν ζήτησε τη γνώμη τους. δεν του την επέβαλλαν ή του είπαν έλα να σου πούμε ποιον θα πάρεις... έχει τεράστια διαφορά απο αυτό που λες Chris.

υγ: σωστός ο mpouJr...
Νομίζω ότι έχεις ξεφύγει , ..... είναι αν δεν κάνω λά8ος δεύτερη φορά που το κάνεις , και μάλλον εαν δεν έχεις δόλο δεν είναι καλά τα ελληνικά σου , ξέρεις τι σημαίνει συμβουλεύω ; είπα εγώ για επιβολλή ; αν κάποιος είναι άσχετος με την μπάλα δε 8α επιρεαστεί από δύο ευρωπαίους πρωταθλητές ; (Είναι πανευρωπαική πρωταθλητές και με την ομάδα μας δε κατάφεραν να πάρουν ούτε ένα τίτλο τόσα χρόνια , έστω πανελλήνιο - και σαν παίκτες και σαν παράγοντες ) , εξάλλου πριν κανα 2 χρόνια το παίζαν μαλλωμένοι μεταξύ τους (ΖΒ ΘΖ)

Επίσης εδώ και 3 μήνες από τότε που ανέλαβες δημιουργείς κλίμα επειδή τυχαίνει να συμφωνούν οι απόψεις σου με κάποιους , το οποίο κλίμα δεν συμβαδίζει καθόλου με του μέσου ΠΑΟΚτσή
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

chris....

μάλλον δεν είμαι εγω αυτός που έχει ξεφύγει....

τεσπα. το αφήνω στην κρίση άλλων.

αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις να κάνω.

1. ποιο είναι το κλίμα που...δημιουργώ;;;;;;; μή πως το μπερδεύεις με τη λέξη...άποψη;;;;;; ή ακόμα καλύτερα, καθαρή άποψη χωρίς ίντριγκες και τυφλές επιθέσεις.... αν επιδιώκω κάτι είναι το φόρουμ να έχει ορθή ροή και σωστούς/εποικοδομητικούς διαλόγους αλλά και να προστατεύω (όσο μπορώ φυσικά και στο βαθμό που μπορεί αυτή -αν- επηρεάζεται απο το φόρουμ) την ηρεμία της ομάδας..... :roll:

2. ερωτάσαι για το αν είναι ή όχι ΠΑΟΚάρχες, ;λές οτι θεωρούν το "μαγαζί" δικό τους και αναρωτιέσαι γιατί ακόμα συμβουλεύουν τον Ιβάν. ή κάνω κάποιο λάθος; ε! λοιπόν, εκεί κολλάει ΑΠΟΛΥΤΑ η απάντηση που σου δίνω και αν δεν την κατανοείς, δεν φταίω εγώ. κανένας δεν υποχρεώνει τον Ιβάν να ζητήσει την άποψη τους. σωστά;;;;

και τέλος, απο εμένα, λίγο πιο ήρεμα chris. παρακαλώ. ούτε σε κάναμε κάποια προσωπική επίθεση ούτε τπτ. σεβάσου κάποια πράγματα και μη δημιουργείς φωτιές εκεί που δεν υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

K_geo έγραψε: κατ5.... δεν υπάρχει δεν μπορώ. υπάρχει δεν θέλω. πάγιος κανόνας, ειδικά στον αθλητισμό! :D
Θα σου φερω ενα παραδειγμα που δεν εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ βεβαια αλλα...
Ας υποθέσουμε οτι εγω που εργαζομαι ήδη σε μια επιχείρηση διαμορφώνω κατάλληλες συνθήκες ωστε να ειναι απαραίτητη η πρόσληψη σου για να συνεχιστεί η λειτουργία της η επιχείρησης.Αφου ερθεις εσυ ειναι δυνατον να με διώξεις?Μπορεις?
Για το "αθλητισμός" που λες ...επιχείρηση ειναι k-geo ,πα να πει χρημα . ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μαλλον με..μπερδεψε λιγο το παραδειγμα αλλα τεσπα.. :roll:

λοιπόν...

εσύ δουλεύεις σε μια επιχείρηση (βρύζας) και διαμορφώνεις τις συνθήκες όχι για να με προσλάβεις όμως, αλλά να αγοράσω την (προβληματική) επιχείρηση (νομίζω αυτό το κομμάτι με μπέρδεψε).

ακόμα και έτσι να είναι, εφόσον εσύ ήσουν απαραίτητος για την εταιρεία, αλλά αντιμετωπίζω προβλήματα με ένα μεγάλο κομμάτι του πελατολογίου μου, αρχικά θα σε παροτρύνω (μέσω του διευθυντή της εταιρείας μου) να αλλάξεις συμπεριφορά ή τρόπο δράσης τελοσπάντων και έπειτα, αν δω ότι και πάλι κυριαρχεί ο προβληματισμός όχι απλά θα σε διώξω, αλλά τον αντικαταστάτη σου θα κοιτάξω να είναι α. τόσο καλός ώστε να μην δημιουργήσει απο την αρχή προβληματισμό και β. ικανός να ανταπεξέλθει στην αναγκαιότητα που πρόβαλλες εσύ.

αλλά το μπερδεύουμε πολύ κατ5. και πάντα θέλω να βλέπω τα πράγματα όσο πιο απλά γίνεται.., έχουμε να κάνουμε με ένα τύπο που έχει και το μαχαίρι αλλά και το καρπούζι. το πρόβλημα είναι ότι αυτός (που έχει το μαχαίρι), ποτέ δεν έμαθε να κόβει το (ποδοσφαιρικό) καρπούζι και άκουγε τη μία κάποιον που του έλεγε ότι το καρπούζι κόβεται αρκεί να το τυλίξεις με dollars και την άλλη κάποιον που του έλεγε ότι ο Θεός θα το κόψει αρκεί να θέλει... θεωρώ ότι ο Αγγελίδης αυτό το ρόλο έχει. να δείξει πως πρέπει εν τέλει να κρατάμε το μαχαίρι. αλλά φυσικά, για να κόψεις το καρπούζι στην αρχή μπορεί να χρειαστεί να ...ματώσεις...

δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ο Ιβάν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, αλλά κάτι άλλο. ίσως απλά.... δεν θέλει. μιας και μιλάμε για επιχειρήσεις και όχι αθλητισμό... ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

K_geo έγραψε:μαλλον με..μπερδεψε λιγο το παραδειγμα αλλα τεσπα.. :roll:
Μπερδευτικο ηταν επίτηδες.Τι να πουμε ?
Ξαναλεω βεβαια οτι υποθετικα μιλαμε και προσπαθουμε να εξηγήσουμε τα κατ εμας ανεξήγητα.Οταν ολοι λοιπον βλεπουν το προφανες κι αυτος που πρεπει δεν,τοτε καταλήγεις οτι ή ειναι τυφλος χαζος κλπ κλπ (που δεν ειναι) ή υπάρχει κατι που εμεις δε βλεπουμε.

Μαματα ,τα γραψα τα σβησα 5 φορες .Ισως ειναι καλυτερα να το κλεισουμε.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:
K_geo έγραψε:μαλλον με..μπερδεψε λιγο το παραδειγμα αλλα τεσπα.. :roll:
Μπερδευτικο ηταν επίτηδες.Τι να πουμε ?
Ξαναλεω βεβαια οτι υποθετικα μιλαμε και προσπαθουμε να εξηγήσουμε τα κατ εμας ανεξήγητα.Οταν ολοι λοιπον βλεπουν το προφανες κι αυτος που πρεπει δεν,τοτε καταλήγεις οτι ή ειναι τυφλος χαζος κλπ κλπ (που δεν ειναι) ή υπάρχει κατι που εμεις δε βλεπουμε.

Μαματα ,τα γραψα τα σβησα 5 φορες .Ισως ειναι καλυτερα να το κλεισουμε.
Πολυ μπροστα εισαι ρε φιλε.
Που να σε καταλαβει ο Βεροιωτης,ισως αν μιλουσες για ρεβανι......................

Καλα,σε λιγο οπως το πας,σε βλεπω κι εσενα στο διαστημα :lol:

Παντως,σωστα το προσεγγιζεις το θεμα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

kataramenos5 έγραψε:Μπερδευτικο ηταν επίτηδες.Τι να πουμε ?
ok.

αλλά θα παρακαλούσα, αν είναι άλλη φορά, πριν θέσεις ένα παράδειγμα να πεις να ξέρουμε ότι είναι ότι να ναι και..μπερδευτικό, να μην ασχολούμαστε και καίμε φαιά ουσία..

με κάθε σεβασμό στο λεω κατ5.

priest, ίσα ίσα, το παράδειγμα του ήταν ακριβώς το επαγγελματικό μου πεδίο (το ρεβανί -με παγωτό μαστίχα- είναι ένα απο τα κύρια...χόμπι! :mrgreen: ), οπότε θεώρησα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα όμορφο διάλογο μέσα απο αυτό σαν βάση..... αλλά τελικά ήταν "επίτηδες μπερδευτικό"..... :evil:

τεσπα. κατανοώ πάντως τις ανησυχίες σου αλλά πιστεύω -όπως έχω ξαναπεί- ότι στην περίπτωση μας ισχύει το "κάλιο αργά, παρά ποτέ" και ότι απο αυτόν τον Μάιο και τούδε ο ΠΑΟΚ θα είναι ένα ΑΛΛΟ σωματείο σε θέματα λειτουργίας και οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος...

φυσικά, πάντα μπορεί να διαψευστώ και πανηγυρικά οπότε.... αναμένουμε τις εξελίξεις.... γιατί ΠΑΝΤΑ υπάρχει κάτι που εμείς δεν βλέπουμε...πάντα. :roll:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

K-geo μπερδευτικο για αλλους.Διαβαζουν πολλοι.Ειναι καποια πραγματα που δε μπορεις να τα πεις στα ισια.
Παροτι μπερδευτικο καταλαβες ..περιπου.
Μακαρι να ασπαζόμουν την αισιοδοξία σου αλλα τα δεδομενα αλλα μου δειχνουν.Καποιος επαγγελματίας καταφερνει να τιναξει ενα προτζεκτ 3 φορες στη σειρα(αυτο λεει η αλλαγη προπονητη με ΓΧ και η θεση της ομαδας) ,παραιτείται αλλα μετα απο τοσο καιρό ακομα δε ξερουμε αν εγινε δεκτη η παραίτηση επισημα.Αυτο κατι λεει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 03 Μάιος 2015, 15:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ότι και να λεμε ,αν ο Ιβάν κρίνει ότι ο Βρύζας αξίζει να είναι σε κάποιο πόστο ΕΚΤΟΣ παε που όμως θα μπορεί να τον συμβουλεύει ή να παίρνει τη γνώμη του για διάφορα θέματα τότε δεν νομίζω ότι εμάς μας πέφτει λόγος. ακόμα και αν είναι στο payroll της παε...

απο την άλλη, αν γίνει το παραπάνω, χωρίς να υπάρχει αξιόλογος τδ και προπονητής τότε ναι, μια απο τα ίδια αλλά με άλλο περιτύλιγμα.

είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι θα γίνει το πρώτο που αναφέρω. προσωπικά, ούτε με πέφτει λόγος και δεν μπορώ να πώ οτι με.."χαλάει". αρκεί να έχω τδ και προπονητή αξιόλογους και αξιοπρεπείς (λέξη με τεράστια σημασία!)....
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

http://www.sdna.gr/gr/gnomes/alexis-spu ... iedizetai/

Πάρα πολύ καλό άρθρο, συμφωνώ 100%
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Φραγκος:O Π.A.O.K. εχει ...γαγγραινα.

Βασικα πολλες εχει.
Μια απο τις οποίες.......εισαι κι εσυ. ;)
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Από metrosport.gr: Απογοητευμένος από τα διοικητικά μοντέλα τα οποία χρησιμοποίησε τα τρία χρόνια παρουσίας του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης εξετάζει, πλέον, με πολύ σκεπτικισμό το μοντέλο το οποίο θα πρέπει να ασπαστεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παρότι η επιλογή του Αρνεσεν αποτελεί ένα δείγμα γραφής ότι θέλει πλέον να εμπιστευτεί την οργάνωση της ομάδας και των Ακαδημιών σε ένα πολύπειρο αθλητικό διευθυντή με ισχυρή ατζέντα ονομάτων και γνώστη των εξελίξεων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έχει και εισηγήσεις οι οποίες του βάζουν τον προβληματισμό για την ανάγκη να "παντρέψει" τον Αρνεσεν με ένα πρόσωπο από την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Καλά πληροφορημένη πηγή της "Μ" υποστηρίζει ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από 15 περίπου μέρες είχε συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Νίκο Βεζυρτζή, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για την ποδοσφαιρική ομάδα. Οι θέσεις του κ. Βεζυρτζή ο οποίος έχει έναν ισχυρό ομφάλιο λώρο με την οικογένεια του Δικεφάλου για την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος άρεσαν στον ομογενή επιχειρηματία και για το λόγο αυτό προφανώς έκανε και ένα δεύτερο ραντεβού μαζί του πριν από λίγες μέρες. Σύμφωνα με μία ερμηνεία των δύο συναντήσεων ο κ. Σαββίδης έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσει τον Νίκο Βεζυρτζή σε ισχυρό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η απόφαση, βεβαίως, δεν είναι ειλημμένη, ούτε, βεβαίως, και ο ρόλος που θα ανατεθεί στον πρώην πρόεδρο του Δικεφάλου.

Εξελίξεις για το θέμα αναμένονται το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα καθώς ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δίνει προτεραιότητα στην επιλογή του προπονητή από τον Αρνεσεν και στις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Αφού πρώτα κλείσουν αυτά τα μέτωπα τότε αναμένεται να πάρει την οποιαδήποτε απόφαση για την διοικητική εμπλοκή του κ. Βεζυρτζή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Χαχαχαχα Χαχαχαχα τρομερή έμπνευση ο αρδ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”