Ότι να 'ναι!!!!!
-
-
- dreamwarrior
Υποφηφιότητες
Υποψηφιότητα Νο 1 :Παναντρικό Αγωνιστικό Οπορτουνιστικό Κίνημα
Υποψήφιοι : Dr DreamWarrior,Blackterror4,Draculation
Υποψηφιότητα Νο 2 : Αντεξουσιαστική Λευτεριά
Υποψήφιος : Gash042
Υποψηφιότητα Νο 3 : Πανγυναικεία Αυτόνομη Οτι να'ναι Κίνηση!!!!!!!
Υποψήφιες-oi : aspromauri,antigoni,platon,eva
Υποψηφιότητα Νο 4 : Πανθεσαλλονικιός Αθλητικoγενής Ρολλοβεριστικός Κωνταντινουπολίτικος Ομιλος
Υποψήφιος : Vaggt
Υποψηφιότητα Νο 5 : Παντοφλοχτυπημένοι σύζηγοι!!!!!!!
Υποψήφιος : sourdos (και πολλοί άλλοι......)
Υποψηφιότητα Νο 6 : Όχι άλλος Μπαλάφας!!!!!!
Υποψήφιος : Shrek
Απών από την εκλογική διαδικασία : Novito
Αναμένουμε τις υπόλοιπες αιτήσεις για συμμετοχές με τον συνδυασμό σας στις επεικήμενες εκλογές μας!!!!
Τα κόμματα και οι ηγούντες αυτών θα δώσουνε τις προτάσεις τους για τα κυβερνητικά σχήματα την επόμενη εβδομάδα.
Υπάρχει περίπτωση μετά τον 1ο γύρο των εκλογών να μην υπάρξει νικητής οπότε ούτε αυτοδυναμία και θα πάμε σε κυβερνήσεις συνεργασίας 2 ή και περισσοτέρων κομμάτων.
Σας ευχαριστώ
-Ο-
Μελλοντικός σας Πρόεδρος της κυβέρνησης Ότι να 'ναι
Dr DreamWarrior
Υ.Γ. Νο 1 : Το Debate θα διεξαχθεί σύντομα........
Υ.Γ. Νο 2 : Τα πρώτα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων θα γίνουνε γνωστά λίαν συντόμως!!!!!!
Υποψήφιοι : Dr DreamWarrior,Blackterror4,Draculation
Υποψηφιότητα Νο 2 : Αντεξουσιαστική Λευτεριά
Υποψήφιος : Gash042
Υποψηφιότητα Νο 3 : Πανγυναικεία Αυτόνομη Οτι να'ναι Κίνηση!!!!!!!
Υποψήφιες-oi : aspromauri,antigoni,platon,eva
Υποψηφιότητα Νο 4 : Πανθεσαλλονικιός Αθλητικoγενής Ρολλοβεριστικός Κωνταντινουπολίτικος Ομιλος
Υποψήφιος : Vaggt
Υποψηφιότητα Νο 5 : Παντοφλοχτυπημένοι σύζηγοι!!!!!!!
Υποψήφιος : sourdos (και πολλοί άλλοι......)
Υποψηφιότητα Νο 6 : Όχι άλλος Μπαλάφας!!!!!!
Υποψήφιος : Shrek
Απών από την εκλογική διαδικασία : Novito
Αναμένουμε τις υπόλοιπες αιτήσεις για συμμετοχές με τον συνδυασμό σας στις επεικήμενες εκλογές μας!!!!
Τα κόμματα και οι ηγούντες αυτών θα δώσουνε τις προτάσεις τους για τα κυβερνητικά σχήματα την επόμενη εβδομάδα.
Υπάρχει περίπτωση μετά τον 1ο γύρο των εκλογών να μην υπάρξει νικητής οπότε ούτε αυτοδυναμία και θα πάμε σε κυβερνήσεις συνεργασίας 2 ή και περισσοτέρων κομμάτων.
Σας ευχαριστώ
-Ο-
Μελλοντικός σας Πρόεδρος της κυβέρνησης Ότι να 'ναι
Dr DreamWarrior
Υ.Γ. Νο 1 : Το Debate θα διεξαχθεί σύντομα........
Υ.Γ. Νο 2 : Τα πρώτα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων θα γίνουνε γνωστά λίαν συντόμως!!!!!!
- dreamwarrior
Ρόστερ
........και για να μην ξεχνιόμαστε έτσι;;;;
Paokmania's roster
0.
1. VAGGT
2.
3. Olivares
4.
5.
6. DreamWarrior
7. DJMARVIN
8. blackterror4
9. Lakistuta
10.
11.
12. Ο τρελός ΛΑΟΣ της Paokmania Dream Team!!!!!!
13. Free4
14. Dimisk
15.
19
22.
23. fofanaserres
24. Nigrhta_4
29.
36. Αυτή η φανέλλα θα κρεμαστεί στην οροφή του γηπέδου!!!!!!!
44.
60.
67.
69.
70. anathema_4
71. Nickoegin
76.
80. Airpap
99. Shrek
Πρόεδρος - Χρηματοδότης - Διευθύνων σύμβουλος κλπ. : Το δίδυμο της συμφοράς Kareena4ever μαζί με τον Platon!!!!!
Προπονητής : Fernando Stavros_Paoki
Bοηθός προπονητή : Thanos4
Τεχνικός διευθυντής : Falegkos
Γενικός Διευθυντής Π.Α.Ε. Paokmania D.T. : Draculation
Προσωπική γραμματέας Προέδρου :
Ταμείας : antigoni
Φυσιοθεραπευτης-μασερ :
Manager : Κάποιος ο οποίος έγινε ΠΡΟΔΟΤΗΣ....
Scaouter : novito
Γραφείο τύπου :
Νομικός σύμβουλος : Gash042
Οικονομικός Διευθυντής : aspromauri
Γιατρός : Ο ένας και μοναδικός Dr Platon
Υπεύθυνη boutique : l3n@@
Φροντιστης : arrwstos
Προσωπική γραμματέας του Οικονομικού Διευθυντή :
Εκπρόσωπος τύπου : draculation
Πρόεδρος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών : Gash042
Υπεύθυνος επικοινωνίας : yiannisPAOKitalia
Χορηγός επικοινωνίας : sidpanos
Cheerleaders :
Intreviewer for Cheerleaders : free_billi
Leader of Cheerleaders : l3n@@
Προπονητής Cheerleaders:
Βοηθός προπονητή cheerleaders :
Γυμναστής των Cheerleaders : blackterror4
Μασέρ των Cheerleaders : VAGGT
Φροντιστης Cheerleaders : panos031
Υπεύθυνη cheerleader :
Υπεύθυνη εκφώνησης ύμνου ομάδας :
Υπεύθυνη ενδυμασίας :
Υπεύθυνη γυμναστικής όλων των ομάδων :
Υπεύθυνη ανύψωσης ηθικού :
Υπεύθυνη ανήθικου :
Υπεύθυνη διατροφής - Διαιτολόγος :
Εκφωνητης γηπεδου και υπεύθυνος διασκέδασης και προγράμματος :
Υπεύθυνου Εκκαθαρίσεων (Πάσης Φύσεως!!) : DimisK
Υπευθυνος συντηρησης γκαζον: novito
Λαστιχάς του χορτοκοπτικού μηχανήματος του γηπέδου : gate4mitsos
Υπευθυνος ιματισμου:
Οδηγος λεωφορειου: elgrego83
Εμψυχωτής γηπέδου : g4marin
Γραφειο τυπου: Διευθυντής κύριος VAGGT
Βοηθός της Σάντυ Κουτσοσταμάτη :
Γραμματεις:
Υπεύθυνος διανόησης & φιλοσοφείν : DimisK
Χορηγός : Deko
Υπεύθυνος διατροφής :
Νεροκουβαλητής : koumparospet
Προπονητής της κερκίδας : thanasisp04
Επίτιμος (Φτου-φτου!!!!) σχολιαστής στην Α.Κ. :
Εμπρηστής : mi8rio
Οικοδόμος :
Σε αναμονή :
Υπεύθυνος καθαρισμού της μηχανής του tsipaoktsi :
Υποχρεωτική αποχή λόγω εγγυμοσύνης :
Σε διαθεσιμοτητα :
Απόντες : Novito
Δηλώσεις συμμετοχής καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στο παρόν τόπικ.
Ψηφίστε. Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!
ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εντάξει καλές οι εκλογές αλλά έχουμε και έναν ιερό σκοπό έτσι;
Να μην ξεχνάμε ότι η δημιουργία αυτής της ομάδας μας ένωσε εδω μέσα οκ;;;;
Paokmania's roster
0.
1. VAGGT
2.
3. Olivares
4.
5.
6. DreamWarrior
7. DJMARVIN
8. blackterror4
9. Lakistuta
10.
11.
12. Ο τρελός ΛΑΟΣ της Paokmania Dream Team!!!!!!
13. Free4
14. Dimisk
15.
19
22.
23. fofanaserres
24. Nigrhta_4
29.
36. Αυτή η φανέλλα θα κρεμαστεί στην οροφή του γηπέδου!!!!!!!
44.
60.
67.
69.
70. anathema_4
71. Nickoegin
76.
80. Airpap
99. Shrek
Πρόεδρος - Χρηματοδότης - Διευθύνων σύμβουλος κλπ. : Το δίδυμο της συμφοράς Kareena4ever μαζί με τον Platon!!!!!
Προπονητής : Fernando Stavros_Paoki
Bοηθός προπονητή : Thanos4
Τεχνικός διευθυντής : Falegkos
Γενικός Διευθυντής Π.Α.Ε. Paokmania D.T. : Draculation
Προσωπική γραμματέας Προέδρου :
Ταμείας : antigoni
Φυσιοθεραπευτης-μασερ :
Manager : Κάποιος ο οποίος έγινε ΠΡΟΔΟΤΗΣ....
Scaouter : novito
Γραφείο τύπου :
Νομικός σύμβουλος : Gash042
Οικονομικός Διευθυντής : aspromauri
Γιατρός : Ο ένας και μοναδικός Dr Platon
Υπεύθυνη boutique : l3n@@
Φροντιστης : arrwstos
Προσωπική γραμματέας του Οικονομικού Διευθυντή :
Εκπρόσωπος τύπου : draculation
Πρόεδρος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών : Gash042
Υπεύθυνος επικοινωνίας : yiannisPAOKitalia
Χορηγός επικοινωνίας : sidpanos
Cheerleaders :
Intreviewer for Cheerleaders : free_billi
Leader of Cheerleaders : l3n@@
Προπονητής Cheerleaders:
Βοηθός προπονητή cheerleaders :
Γυμναστής των Cheerleaders : blackterror4
Μασέρ των Cheerleaders : VAGGT
Φροντιστης Cheerleaders : panos031
Υπεύθυνη cheerleader :
Υπεύθυνη εκφώνησης ύμνου ομάδας :
Υπεύθυνη ενδυμασίας :
Υπεύθυνη γυμναστικής όλων των ομάδων :
Υπεύθυνη ανύψωσης ηθικού :
Υπεύθυνη ανήθικου :
Υπεύθυνη διατροφής - Διαιτολόγος :
Εκφωνητης γηπεδου και υπεύθυνος διασκέδασης και προγράμματος :
Υπεύθυνου Εκκαθαρίσεων (Πάσης Φύσεως!!) : DimisK
Υπευθυνος συντηρησης γκαζον: novito
Λαστιχάς του χορτοκοπτικού μηχανήματος του γηπέδου : gate4mitsos
Υπευθυνος ιματισμου:
Οδηγος λεωφορειου: elgrego83
Εμψυχωτής γηπέδου : g4marin
Γραφειο τυπου: Διευθυντής κύριος VAGGT
Βοηθός της Σάντυ Κουτσοσταμάτη :
Γραμματεις:
Υπεύθυνος διανόησης & φιλοσοφείν : DimisK
Χορηγός : Deko
Υπεύθυνος διατροφής :
Νεροκουβαλητής : koumparospet
Προπονητής της κερκίδας : thanasisp04
Επίτιμος (Φτου-φτου!!!!) σχολιαστής στην Α.Κ. :
Εμπρηστής : mi8rio
Οικοδόμος :
Σε αναμονή :
Υπεύθυνος καθαρισμού της μηχανής του tsipaoktsi :
Υποχρεωτική αποχή λόγω εγγυμοσύνης :
Σε διαθεσιμοτητα :
Απόντες : Novito
Δηλώσεις συμμετοχής καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στο παρόν τόπικ.
Ψηφίστε. Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!
ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εντάξει καλές οι εκλογές αλλά έχουμε και έναν ιερό σκοπό έτσι;
Να μην ξεχνάμε ότι η δημιουργία αυτής της ομάδας μας ένωσε εδω μέσα οκ;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dreamwarrior την Δευ 23 Μαρ 2009, 23:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
http://www.alitalia.com/GR_EL/special_o ... 00AC1F2F27
Για όποιον ενδιαφέρεται να ταξιδέψει στην Ιταλία, υπάρχουν πτήσεις μετ'επιστροφής από Θεσσαλονίκη και Αθήνα με μόνο 99 euros (όλα μέσα)
Για όποιον ενδιαφέρεται να ταξιδέψει στην Ιταλία, υπάρχουν πτήσεις μετ'επιστροφής από Θεσσαλονίκη και Αθήνα με μόνο 99 euros (όλα μέσα)
-
Sorry για το οφ τοπικ αλλα δν μπορουσα να μην το ποσταρω
http://www.youtube.com/watch?v=gxOuWH2Am38
Τhnx,the MoD TeaM
http://www.youtube.com/watch?v=gxOuWH2Am38

Τhnx,the MoD TeaM
Καλα ρε....πεντε μερες ελειψα...τι χαλια ειναι αυτα εδω μεσα?????
Ρε μ@λ@κ@ Ντρημ...τι ανεβαζεις το ροστερ συνεχως αφου δεν κανεις καμια ανανεωση??? Τοσους παικτες σου φερνω και δεν τους βλεπω μεσα, πως ειναι δυνατον ρε να κανουμε ετσι ομαδα???
Και αυτα τα φιλικα και μη, με Ανω Ραχουλες και ΣΙΑ να τα παιζετε στο PES και στο FIFA...εδω κανουμε σοβαρα παιχνιδια...
Μπ@ρδ@λο την κανετε την ομαδα ετσι...
Δεν ειναι κατασταση αυτη. Σοβαρευτειτε και καντε τη δουλεια σας σωστα, αλλιως θα σας κλαινε οι ρεγγες στην ιχθυοσκαλα.
Αυτα τα λιγα κι ευχομαι να τα καταλαβατε....
Που ειναι η Λενα??? Θελω τη Λενα!!!!

Ρε μ@λ@κ@ Ντρημ...τι ανεβαζεις το ροστερ συνεχως αφου δεν κανεις καμια ανανεωση??? Τοσους παικτες σου φερνω και δεν τους βλεπω μεσα, πως ειναι δυνατον ρε να κανουμε ετσι ομαδα???
Και αυτα τα φιλικα και μη, με Ανω Ραχουλες και ΣΙΑ να τα παιζετε στο PES και στο FIFA...εδω κανουμε σοβαρα παιχνιδια...
Μπ@ρδ@λο την κανετε την ομαδα ετσι...
Δεν ειναι κατασταση αυτη. Σοβαρευτειτε και καντε τη δουλεια σας σωστα, αλλιως θα σας κλαινε οι ρεγγες στην ιχθυοσκαλα.
Αυτα τα λιγα κι ευχομαι να τα καταλαβατε....
Που ειναι η Λενα??? Θελω τη Λενα!!!!
Αφιερωμένο στον αδερφό Platon
Μια μέρα εκεί που ο Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του.
Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να του κάνει το τεστ της "τριπλής διύλισης".
- "Τριπλή διύλιση;" ρώτησε με απορία.
- "Ναι, πριν μου πεις τι άκουσες για το μαθητή μου θα ήθελα να κάτσουμε για ένα λεπτό να φιλτράρουμε αυτό που θέλεις να μου πεις. Το πρώτο φίλτρο είναι αυτό της αλήθειας. Είσαι λοιπόν εντελώς σίγουρος ότι αυτό που πρόκειται να μου πεις είναι αλήθεια;"
- "Ε... όχι ακριβώς, απλά το άκουσα όμως και..."
- "Μάλιστα άρα δεν έχεις ιδέα αν αυτό που θέλεις να μου πεις είναι αλήθεια ή ψέματα. Ας δοκιμάσουμε τώρα το δεύτερο φίλτρο αυτό της καλοσύνης. Αυτό που πρόκειται να μου πεις για τον μαθητή μου είναι κάτι καλό;"
- "Καλό; Όχι το αντίθετο μάλλον..."
- "Αρα", συνέχισε ο Σωκράτης, "θέλεις να πεις κάτι κακό για τον μαθητή μου αν και δεν είσαι καθόλου σίγουρος ότι είναι αλήθεια".
Ο τύπος έσκυψε το κεφάλι από ντροπή και αμηχανία.
- "Παρόλα αυτά", συνέχισε ο Σωκράτης, "μπορεί ακόμα να περάσεις το τεστ γιατί υπάρχει και το τρίτο φίλτρο. Το φίλτρο της χρησιμότητας. Είναι αυτό που θέλεις να μου πεις για τον μαθητή μου κάτι που μπορεί να μου φανεί χρήσιμο σε κάτι;"
- "Όχι δεν νομίζω..."
- "Αρα λοιπόν, αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω;"
Ο τύπος έφυγε ντροπιασμένος, έχοντας πάρει ένα καλό μάθημα...
Το παραπάνω περιστατικό δείχνει γιατί ο Σωκράτης ήταν τόσο σπουδαίος φιλόσοφος και έχαιρε τόσο μεγάλης εκτίμησης.
Το παραπάνω περιστατικό εξηγεί επίσης το λόγο που ο Σωκράτης δεν έμαθε ποτέ ότι ο Πλάτωνας του γαμ...σε τη γυναίκα!
Μια μέρα εκεί που ο Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του.
Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να του κάνει το τεστ της "τριπλής διύλισης".
- "Τριπλή διύλιση;" ρώτησε με απορία.
- "Ναι, πριν μου πεις τι άκουσες για το μαθητή μου θα ήθελα να κάτσουμε για ένα λεπτό να φιλτράρουμε αυτό που θέλεις να μου πεις. Το πρώτο φίλτρο είναι αυτό της αλήθειας. Είσαι λοιπόν εντελώς σίγουρος ότι αυτό που πρόκειται να μου πεις είναι αλήθεια;"
- "Ε... όχι ακριβώς, απλά το άκουσα όμως και..."
- "Μάλιστα άρα δεν έχεις ιδέα αν αυτό που θέλεις να μου πεις είναι αλήθεια ή ψέματα. Ας δοκιμάσουμε τώρα το δεύτερο φίλτρο αυτό της καλοσύνης. Αυτό που πρόκειται να μου πεις για τον μαθητή μου είναι κάτι καλό;"
- "Καλό; Όχι το αντίθετο μάλλον..."
- "Αρα", συνέχισε ο Σωκράτης, "θέλεις να πεις κάτι κακό για τον μαθητή μου αν και δεν είσαι καθόλου σίγουρος ότι είναι αλήθεια".
Ο τύπος έσκυψε το κεφάλι από ντροπή και αμηχανία.
- "Παρόλα αυτά", συνέχισε ο Σωκράτης, "μπορεί ακόμα να περάσεις το τεστ γιατί υπάρχει και το τρίτο φίλτρο. Το φίλτρο της χρησιμότητας. Είναι αυτό που θέλεις να μου πεις για τον μαθητή μου κάτι που μπορεί να μου φανεί χρήσιμο σε κάτι;"
- "Όχι δεν νομίζω..."
- "Αρα λοιπόν, αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω;"
Ο τύπος έφυγε ντροπιασμένος, έχοντας πάρει ένα καλό μάθημα...
Το παραπάνω περιστατικό δείχνει γιατί ο Σωκράτης ήταν τόσο σπουδαίος φιλόσοφος και έχαιρε τόσο μεγάλης εκτίμησης.
Το παραπάνω περιστατικό εξηγεί επίσης το λόγο που ο Σωκράτης δεν έμαθε ποτέ ότι ο Πλάτωνας του γαμ...σε τη γυναίκα!
Ποιος πρόεδρος Πλάτων και ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ team.
Ένας είναι ο Σωκράτης και δεν έχει καμία σχέση με τον φιλόσοφο τον αγενή!
Άκου εκεί να μιλήσει έτσι στον φίλο του ο λεχρίτης.
Λίγο ντροπή δεν βλάπτει.
Δόξα τον Θεό σήμερα έχουμε τον άλλο μεγάλο Σωκράτη που θαυμαστά τα έργα του και μεγαλειώδη.
Παραθέτω ένα μικρό δείγμα αυτού του μεγάλου ανθρώπου που η ψύχωση του είναι θαυμαστή.
Ο πρόεδρος των προέδρων
ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΗΜΑΚΑΚΟΥ
Τον Απρίλιο του 1993 ο Σωκράτης Κόκκαλης ανέλαβε τις τύχες του Ολυμπιακού. Πέρασαν 16 χρόνια από τότε και οι «ερυθρόλευκοι» δεν επέστρεψαν απλά στην πρωτοκαθεδρία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά δημιούργησαν «δικτατορία». Επί προεδρίας Κόκκαλη ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει 12 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα, ενώ θα διεκδικήσει, όπως όλα δείχνουν, ένα ακόμη Κύπελλο στις 2 Μαΐου.
Οι 16 τίτλοι κατέστησαν τον Κόκκαλη πολυνίκη πρόεδρο. Παράλληλα, το «αφεντικό» του Ολυμπιακού είναι και ο μακροβιότερος ηγέτης στην ιστορία της πειραϊκής ομάδας. Ο Σωκράτης Κόκκαλης πήρε και τα δύο ρεκόρ από τον αείμνηστο Γιώργο Ανδριανόπουλο, ο οποίος σε 14 συνολικά χρόνια προεδρίας έφερε στο σύλλογο 14 τίτλους. Αμφότεροι, όπως γίνεται αντιληπτό, κέρδισαν από 1 τρόπαιο σε κάθε χρόνο προεδρίας. Ο εκ των ιδρυτών του Ολυμπιακού Μιχάλης Μανούσκος είναι 3ος σε τρόπαια με 8 και 4ος είναι ο Σταύρος Νταϊφάς με 7.
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ/ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ/ΚΥΠΕΛΛΟ/ΣΥΝΟΛΟ
* Σωκράτης Κόκκαλης/12/4/16
* Γιώργος Ανδριανόπουλος/7/7/14
* Μιχάλης Μανούσκος/5/3/8
* Σταύρος Νταϊφάς/5/2/7
* Νίκος Γουλανδρής/3/2/5
* Θανάσης Μέρμηγκας/2/2/4
* Γιάννης Ανδριανόπουλος/2/-/2
* Τάκης Ζάκκας/1/-/1
* Κώστας Μπουζάκης/-/1/1
* Ευτύχιος Γκούμας/-/1/1
* Αργύρης Σαλιαρέλης/-/1/1
Αήττητος στα ντέρμπι
Τεράστιο ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου έπαιξαν τα ντέρμπι. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν αήττητοι στα 6 ματς που έδωσαν με τους ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ. Εφεραν δύο 0-0 με τους «πράσινους», νίκησαν 2-0 και 1-0 την ΑΕΚ, ενώ με τον ΠΑΟΚ είχαν 2-0 και 0-0.
Οι 18 τίτλοι του Αντώνη
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είναι ο πολυνίκης παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ο κορυφαίος του ελληνικού ποδοσφαίρου με 18 τίτλους. Ο πρώην διεθνής γκολκίπερ έφτασε τα 10 πρωταθλήματα (Ολυμπιακός 5 - ΠΑΟ 5) και τα 8 Κύπελλα (Ολυμπιακός 3 - ΠΑΟ 5).
Στο κυνήγι του 4ου νταμπλ
Η ομάδα του Ολυμπιακού της δεκαετίας του '50 κατέχει το ρεκόρ συνεχόμενων νταμπλ (1957, '58, '59). Η τωρινή κυνηγάει τη δική της μεγάλη επίδοση, να πάρει το 4ο νταμπλ σε 5 χρόνια, έπειτα από αυτά του 2005, του 2006 και του 2008.
Και γκολ και ασίστ
Τόσο ο Ντιόγο όσο και ο Μπελούτσι έδειξαν τις εκτελεστικές τους ικανότητες. Ο πρώτος πέτυχε 6 γκολ και ο δεύτερος 5. Αμφότεροι όμως είναι ικανοί πασέρ. Ο Βραζιλιάνος μοίρασε 6 ασίστ και ο Αργεντινός 4, τις 3 στο ματς με τον Ηρακλή.
Η καρδιά του Ντάρκο
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αποχαιρέτησε αιφνιδιαστικά την ενεργό δράση λόγω καρδιακού προβλήματος, αλλά συνέβαλε στην κατάκτηση του τίτλου. Σε 14 ματς πέτυχε 4 γκολ, εκ των οποίων το ένα στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Κορυφαία επίθεση
Με τα τρία γκολ στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός διαθέτει, μαζί με τον ΠΑΟ, την κορυφαία επίθεση του φετινού πρωταθλήματος. Σκόραρε σε 21 παιχνίδια, εκ των οποίων νίκησε στα 20 και έφερε μία ισοπαλία. Δεν σκόραρε σε 6, στα οποία έφερε 4 ισοπαλίες και υπέστη 2 ήττες.
Αμυνα-"μπετόν"
Οι Πειραιώτες διαθέτουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 12 γκολ παθητικό και διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους στους 16 από τους 27 αγώνες. Αλλωστε, έχουν στο δυναμικό τους δύο βασικούς διεθνείς, τον Τοροσίδη και τον Α. Παπαδόπουλο.
Το σερί των 15 αγώνων
Ο Ολυμπιακός δημιούργησε το μεγαλύτερο αήττητο σερί του φετινού πρωταθλήματος. Σε 15 ματς από την 8η έως την 22η αγωνιστική πέτυχαν 13 νίκες, τις 8 σερί και έμειναν δύο φορές στην ισοπαλία, στα εκτός έδρας ματς με ΠΑΟ και Λάρισα.
Η αφιλόξενη Κρήτη
Το Παγκρήτιο αποδείχθηκε αφιλόξενο για τον Ολυμπιακό. Στις δύο επισκέψεις του δεν σκόραρε. Ηττήθηκε 0-1 από τον Εργοτέλη και απέσπασε 0-0 από τον ΟΦΗ. Η δεύτερη ήττα των «ερυθρόλευκων» ήταν το 0-1 από τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης».
Το μείον των πέναλτι
Μελανό σημείο στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού είναι η επίδοσή του στα πέναλτι, η οποία είναι κάτω από 50%. Οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν μόλις στα 3 από τα 7 χτυπήματα. Ο Γκαλέτι είχε 3 στα 6 και ο Ντιόγο 0 σε 1.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1877389
Ένας είναι ο Σωκράτης και δεν έχει καμία σχέση με τον φιλόσοφο τον αγενή!
Άκου εκεί να μιλήσει έτσι στον φίλο του ο λεχρίτης.
Λίγο ντροπή δεν βλάπτει.
Δόξα τον Θεό σήμερα έχουμε τον άλλο μεγάλο Σωκράτη που θαυμαστά τα έργα του και μεγαλειώδη.
Παραθέτω ένα μικρό δείγμα αυτού του μεγάλου ανθρώπου που η ψύχωση του είναι θαυμαστή.
Ο πρόεδρος των προέδρων
ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΗΜΑΚΑΚΟΥ
Τον Απρίλιο του 1993 ο Σωκράτης Κόκκαλης ανέλαβε τις τύχες του Ολυμπιακού. Πέρασαν 16 χρόνια από τότε και οι «ερυθρόλευκοι» δεν επέστρεψαν απλά στην πρωτοκαθεδρία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά δημιούργησαν «δικτατορία». Επί προεδρίας Κόκκαλη ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει 12 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα, ενώ θα διεκδικήσει, όπως όλα δείχνουν, ένα ακόμη Κύπελλο στις 2 Μαΐου.
Οι 16 τίτλοι κατέστησαν τον Κόκκαλη πολυνίκη πρόεδρο. Παράλληλα, το «αφεντικό» του Ολυμπιακού είναι και ο μακροβιότερος ηγέτης στην ιστορία της πειραϊκής ομάδας. Ο Σωκράτης Κόκκαλης πήρε και τα δύο ρεκόρ από τον αείμνηστο Γιώργο Ανδριανόπουλο, ο οποίος σε 14 συνολικά χρόνια προεδρίας έφερε στο σύλλογο 14 τίτλους. Αμφότεροι, όπως γίνεται αντιληπτό, κέρδισαν από 1 τρόπαιο σε κάθε χρόνο προεδρίας. Ο εκ των ιδρυτών του Ολυμπιακού Μιχάλης Μανούσκος είναι 3ος σε τρόπαια με 8 και 4ος είναι ο Σταύρος Νταϊφάς με 7.
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ/ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ/ΚΥΠΕΛΛΟ/ΣΥΝΟΛΟ
* Σωκράτης Κόκκαλης/12/4/16
* Γιώργος Ανδριανόπουλος/7/7/14
* Μιχάλης Μανούσκος/5/3/8
* Σταύρος Νταϊφάς/5/2/7
* Νίκος Γουλανδρής/3/2/5
* Θανάσης Μέρμηγκας/2/2/4
* Γιάννης Ανδριανόπουλος/2/-/2
* Τάκης Ζάκκας/1/-/1
* Κώστας Μπουζάκης/-/1/1
* Ευτύχιος Γκούμας/-/1/1
* Αργύρης Σαλιαρέλης/-/1/1
Αήττητος στα ντέρμπι
Τεράστιο ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου έπαιξαν τα ντέρμπι. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν αήττητοι στα 6 ματς που έδωσαν με τους ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ. Εφεραν δύο 0-0 με τους «πράσινους», νίκησαν 2-0 και 1-0 την ΑΕΚ, ενώ με τον ΠΑΟΚ είχαν 2-0 και 0-0.
Οι 18 τίτλοι του Αντώνη
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είναι ο πολυνίκης παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ο κορυφαίος του ελληνικού ποδοσφαίρου με 18 τίτλους. Ο πρώην διεθνής γκολκίπερ έφτασε τα 10 πρωταθλήματα (Ολυμπιακός 5 - ΠΑΟ 5) και τα 8 Κύπελλα (Ολυμπιακός 3 - ΠΑΟ 5).
Στο κυνήγι του 4ου νταμπλ
Η ομάδα του Ολυμπιακού της δεκαετίας του '50 κατέχει το ρεκόρ συνεχόμενων νταμπλ (1957, '58, '59). Η τωρινή κυνηγάει τη δική της μεγάλη επίδοση, να πάρει το 4ο νταμπλ σε 5 χρόνια, έπειτα από αυτά του 2005, του 2006 και του 2008.
Και γκολ και ασίστ
Τόσο ο Ντιόγο όσο και ο Μπελούτσι έδειξαν τις εκτελεστικές τους ικανότητες. Ο πρώτος πέτυχε 6 γκολ και ο δεύτερος 5. Αμφότεροι όμως είναι ικανοί πασέρ. Ο Βραζιλιάνος μοίρασε 6 ασίστ και ο Αργεντινός 4, τις 3 στο ματς με τον Ηρακλή.
Η καρδιά του Ντάρκο
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αποχαιρέτησε αιφνιδιαστικά την ενεργό δράση λόγω καρδιακού προβλήματος, αλλά συνέβαλε στην κατάκτηση του τίτλου. Σε 14 ματς πέτυχε 4 γκολ, εκ των οποίων το ένα στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Κορυφαία επίθεση
Με τα τρία γκολ στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός διαθέτει, μαζί με τον ΠΑΟ, την κορυφαία επίθεση του φετινού πρωταθλήματος. Σκόραρε σε 21 παιχνίδια, εκ των οποίων νίκησε στα 20 και έφερε μία ισοπαλία. Δεν σκόραρε σε 6, στα οποία έφερε 4 ισοπαλίες και υπέστη 2 ήττες.
Αμυνα-"μπετόν"
Οι Πειραιώτες διαθέτουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 12 γκολ παθητικό και διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους στους 16 από τους 27 αγώνες. Αλλωστε, έχουν στο δυναμικό τους δύο βασικούς διεθνείς, τον Τοροσίδη και τον Α. Παπαδόπουλο.
Το σερί των 15 αγώνων
Ο Ολυμπιακός δημιούργησε το μεγαλύτερο αήττητο σερί του φετινού πρωταθλήματος. Σε 15 ματς από την 8η έως την 22η αγωνιστική πέτυχαν 13 νίκες, τις 8 σερί και έμειναν δύο φορές στην ισοπαλία, στα εκτός έδρας ματς με ΠΑΟ και Λάρισα.
Η αφιλόξενη Κρήτη
Το Παγκρήτιο αποδείχθηκε αφιλόξενο για τον Ολυμπιακό. Στις δύο επισκέψεις του δεν σκόραρε. Ηττήθηκε 0-1 από τον Εργοτέλη και απέσπασε 0-0 από τον ΟΦΗ. Η δεύτερη ήττα των «ερυθρόλευκων» ήταν το 0-1 από τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης».
Το μείον των πέναλτι
Μελανό σημείο στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού είναι η επίδοσή του στα πέναλτι, η οποία είναι κάτω από 50%. Οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν μόλις στα 3 από τα 7 χτυπήματα. Ο Γκαλέτι είχε 3 στα 6 και ο Ντιόγο 0 σε 1.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1877389
- DimisK
- Επικοινωνία:
Σωκράτη εσύυυυυυυυυ super staaaaaaaaaar........
Τι ποστάσεις ρε Gash και μου έρχεται αναγούλα......

Τι ποστάσεις ρε Gash και μου έρχεται αναγούλα......
Ασε μας ρε Γκας...αυτα να τα ποσταρεις στα διαφορα σαϊτς της λουγκρογαυρινας κι οχι εδω...μαγαρισες το τοπικ ρε μαν!!!!!
Ασε που τετοια εγω δεν κανω...ειδικα στον Δασκαλο το μεγα Σωκρατη...
Αλλα σεβομαι την αγνη σου προθεση 8) 8) 8)
....
Και σε ανταμοιβω....δινοντας σου θεση στο ροστερ
!!!
Λενακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!! Που εισαι????? Μου ελειψες καλέ!!!!!!!!!!!!!
Αδερφε μου Zakkonto ολα καλα κι ωραια ρε συ...αλλα εχεις ακουσει ποτε για τη Ξανθιππη, τι μεγαιρα ηταν και τι τραβουσε ο αμοιρος ο Σωκρατης??? Χωρια που ηταν τοσο ασχημη οσο και ο Κβαζιμοντο....zakkonto έγραψε:Αφιερωμένο στον αδερφό Platon
....................................................................
Ασε που τετοια εγω δεν κανω...ειδικα στον Δασκαλο το μεγα Σωκρατη...
Αλλα σεβομαι την αγνη σου προθεση 8) 8) 8)

Και σε ανταμοιβω....δινοντας σου θεση στο ροστερ

l3n@@ έγραψε:Πρόεδρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... Εδώ είμαι!!!! Θέλεις καφέ???
Λενακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!! Που εισαι????? Μου ελειψες καλέ!!!!!!!!!!!!!