15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από guardian4 »

Το 08 ο λαος του ΠΑΟΚ δε φωναζε φιλε. Ηταν γκρινιες.Καμια σχεση με το τι γινετε τωρα
Και μετα που δεν ακουσε ποιος ειχε δικαιο?

Ποιος ειναι εξω απο το χορο? Εγω που δεν κοιμαμαι τα βραδυα για τον ΠΑΟΚ, και καμια φορα πειναω για να δω αγωνα? Δε νομιζω.
το ποιος ειναι μεσα στο χορο και ποιος εξω ειναι πολυ σχετικο.
Ποια ειναι η απαντηση ? Ολοι ειμαστε μεσα στο χορο.

Οποτε, Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

lefis έγραψε:το 2008 ομως δεν τον ακουσε τον "λαο" του ΠΑΟΚ (στο θεμα σαντος) και παλι δεν εχασε.αρα φιλε μου τα πραγματα πολλες φορες δεν ειναι οπως τα βλεπουμε εμεις απεξω αλλα οπως φαινονται απο μεσα.εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεγονται, λεει μια παροιμια
ωραια η προσπαθεια διαστρεβλωσης των πραγματων αλλα δεν πιανει...το 2008 ο λαος του ΠΑΟΚ εστησε ασπιδα γυρω απο τον σαντος οπως και η διοικηση πολυ σωστα(οπως σωστα λειτουργουσε τοτε γενικοτερα)...το ιδιο πραγμα κανει ο λαος και με τον μπολονι...ολοι ξερουμε ποιοι αυλοκολακες -που μετα συνελλεξε η παε ΠΑΟΚ και τους χαιδευει τα αυτια- ηθελαν να δημιουργησουν το κλιμα για τον σαντος και ποιοι ''καλοθελητες'' τσιμπησαν οπως το ιδιο πηγε να γινει τωρα και με μπολονι...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

στο χορό είναι αυτοί που διοικούν. εγώ είμαι έξω απο αυτό το χορό. το να πηγαίνω καθε βδομάδα να βλέπω τον ΠΑΟΚ δεν με βαζει στον χορό του διοικείν.ούτε έχω και τέτοιες βλέψεις.

υγ τα go village, τα καρπουζας, τα καλαμποκια κλπ κλπ δεν τα έκανα εγώ.ούτε προσπαθώ να διαστρεβλωσω καμία αλήθεια.στο ματς μετά την αεκ 0-4 ποιον έβριζαν δλδ?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sera4 έγραψε:
lefis έγραψε:το 2008 ομως δεν τον ακουσε τον "λαο" του ΠΑΟΚ (στο θεμα σαντος) και παλι δεν εχασε.αρα φιλε μου τα πραγματα πολλες φορες δεν ειναι οπως τα βλεπουμε εμεις απεξω αλλα οπως φαινονται απο μεσα.εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεγονται, λεει μια παροιμια
ωραια η προσπαθεια διαστρεβλωσης των πραγματων αλλα δεν πιανει...το 2008 ο λαος του ΠΑΟΚ εστησε ασπιδα γυρω απο τον σαντος οπως και η διοικηση πολυ σωστα(οπως σωστα λειτουργουσε τοτε γενικοτερα)...το ιδιο πραγμα κανει ο λαος και με τον μπολονι...ολοι ξερουμε ποιοι αυλοκολακες -που μετα συνελλεξε η παε ΠΑΟΚ και τους χαιδευει τα αυτια- ηθελαν να δημιουργησουν το κλιμα για τον σαντος και ποιοι ''καλοθελητες'' τσιμπησαν οπως το ιδιο πηγε να γινει τωρα και με μπολονι...
Δηλαδη αυτοι που εκραζαν το σαντος εξω απο το γηπεδο δεν ητανε φιλαθλοι του ΠΑΟΚ????

Αυτοι που τον κραζανε και εκτος γηπεδου ητανε αλλοι???

Τα καλαμποκια αλλοι τα πεταξανε???
Δε μιλαω για σενα..Αλλα καποιοι αλλοι συνοπαδοι μας το κανανε...Και πιστευω οτι δεν ητανε λιγοι...
Μετα τη χερεφεν αλλοι ητανε που λεγανε να φυγει???
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ
Ελαχιστοι θα ελεγα σε σχεση με το τι γινετε τωρα.
Αλπιζω να μην χρειαστει να το μαθουμε.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αμα εσεις κανετε πως δεν θυμαστε δεν ειναι δικο μου προβλημα αλλωστε γενικα ενα θεμα μνημης το εχουμε κατα καιρους...αλλα γενικα μετα τα σκηνικα με βιτολο κοντρερας και μετα ποιος ξερει ποιος τιποτα δε μου κανει εντυπωση....ο μηχανισμος καλυψης και μηδενισμου των χαμενων λειτουργει στο επακρο για μια ακομη φορα δοξα το θεο...

υγ1 οταν εφυγε ο βιτολακος -ο αχρηστος ντε αυτος που δεν μπορουσε να κανει παιχνιδι κλπ- ακουσαμε το εξης επικο...φευγει για να μπορουμε να ειμαστε συνεπεις στις υποχρεωσεις μας στους αλλους παιχτες και να μην εχουμε προβληματα στις πληρωμες...ενα εξαμηνο μετα αφηνω τη συνεχεια σε εσας...

υγ2 και εκεινο το κεφτεδακι στις πτερυγες σιγα σιγα θα πρεπει να ετοιμαζεται μεχρι το καλοκαιρακι...ανα εξαμηνο το παμε...αντε γιατι πολυ καυλωμενος ο ρομπερακος και δεν μπορει να περιμενει...αλλωστε ποια η διαφορα??σεντραρει ο ενας σεντραρει και ο αλλος σουταρει ο ενας σουταρει και ο αλλος 2 ποδια εχει ο ενας 2 ποδια εχει και ο αλλος...μια η αλλη δηλαδη...πανω απο ολα η εξυγιανση...αυτη ντε που γινονταν τοσα χρονια αλλα δεν γινονταν γιατι γινοταν αναπτυξη...

υγ3 καλη συνεχεια κονδορα ησουν και θα εισαι το καλυτερο σεντερ μπακ της συγχρονης ιστοριας μας...νταξ μετα το μπαλαφα και τον μπρουνο για να μην υπερβαλουμε κιολας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τωρα ως προς τι η ειρωνεια???? :? :? :? :? :? :?

Δε σε ειρωνευτηκε κανεις....Συζητηση κανουμε....Ολοι τον θελουμε,αυτο ειναι το μονο σιγουρο και ακομα δεν ξερουμε τι θα γινει...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Sera4 έγραψε:αμα εσεις κανετε πως δεν θυμαστε δεν ειναι δικο μου προβλημα αλλωστε γενικα ενα θεμα μνημης το εχουμε κατα καιρους...αλλα γενικα μετα τα σκηνικα με βιτολο κοντρερας και μετα ποιος ξερει ποιος τιποτα δε μου κανει εντυπωση....ο μηχανισμος καλυψης και μηδενισμου των χαμενων λειτουργει στο επακρο για μια ακομη φορα δοξα το θεο....
για να μην παρεξηγησω με κατηγορεις οτι ανηκω σε καποιον τετοιο μηχανισμο?
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ...Ν'ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!!!

Φιλε μου Guardian, σορυ αλλα για μενα εισαι 1000% λαθος...αλλα τουλαχιστον ειπες αυτο που οι πιο πολλοι καταλαβαινουμε οτι συμβαινει εδω και χρονια στον ΠΑΟΚ αλλα κανεις δεν παραδεχοταν δημοσιως!

Καποιοι λοιπον θελουν εναν προεδρο στον ΠΑΟΚ που να κανει αυτα που θελουν αυτοι!! Αλλα στα ασχημα να τα ακουει αυτος!!!!!!!!! :o

Τι λογικη δηλαδη ειναι αυτη;...αυτο το παιχνιδι ξερω να το παιξω κι εγω:

Κραζω τη διοικηση γιατι πουλαει Μελισση,Οικοδομο..."μικραινετε τον ΠΑΟΚ με πωλησεις στο ΠΟΚ!!"......γιγαντωνεται ο ΠΑΟΚ απο τις αγορες παιχτων απο τα παλτα που εφυγαν;Βγαινει η κινηση στη διοικηση; "Ωρε τι μεγαλος ειναι ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ-ο μονος χορηγος- που με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ παρθηκαν οι ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ Κοντρερας-Γκαρσια-Βιερινια-Μουσλι....."

Κραζω τον σαντος..."διωξτον Ζαγορ, εχει ΟΡΙΑ (!!) ως προπονητης"..........Δεν μου βγαινει και ο σαντος παει για πρωταθλημε μετα λιγους μηνες; ΚΑΝΩ ΜΟΚΟ και βρισκω αλλο στοχο!!!

Ξανακραζω για το Χαβο......ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ αυτη τη φορα...λογικο...λαθος κινηση ηταν!!!! Γιοοουυυυπιιιι!! Ο ΠΑΟΚ αποκλειστηκε απο το κυπελο (ξεχναμε ομως και την πορεια στην Ευρωπη με τον ιδιο) !!! "Αν με ακουγες ζαγορακη με τον επομενο προπονητη το χαμε στο τσεπακι το κυπελο...μου το πε το μεντιουμ στα χαρτια!"

παει η διοικηση να πουλησει Μουσλι..."Μην τυχον και αρχισετε παλι τις ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ...δε θα φυγει κανεις"!! Ενα χρονο μετα που ο Μουσλι εχει παρει 800.000 χιλλιαρικα για να καθεται και φευγει ΤΖΑΜΠΑ (συνολικη απωλεια και απο τη μη-μεταγραφη του κανα 2αρι μυρια!) κανουμε παλι μοκο...

Θα μπορουσα να αριθμησω και αλλες πολλες περιπτωσεις (αναμεσα τους εννοειται υπηρχαν και κρισεις που απο το αποτελεσμα και μονο οι φαινονται σωστες - αλλα δεν ξερουμε πως θα εξελισσοταν μια εναλλακτικη περιπτωση που προτειναν καποιοι)...αλλα ...........................................η ουσια ειναι η ιδια: Οταν βαζεις καποιους ανθρωπους να διοικησουν και λες τους εμπιστευεσαι ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!! Αυτοι ξερουν τα δεδομενα, οικονομικα, αγωνιστικα και πιθανον και εξωαγωνιστικα που δε βγαινουν προς τα εξω, εκεινοι εχουν και την ευθυνη!

Αυτο το καινουριο "Ζαγορακη, ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, αλλα κανε αυτο που ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ" ειναι απαιτηση-ΤΡΑΒΕΣΤΙ!
Γιατι ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟΤΥΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ποιος θα τα ακουσει τοτε; ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ;;;; ΟΟΟΟΟΧΙΙ!!
ΠΑΛΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ (50...500...50.000...οσοι ειστε):
Την εμπιστευεστε αυτη τη διοικηση;

ΝΑΙ: Την αφηνετε να δουλεψει οπως νομιζει αυτη και δεν βαζετε τρικλοποδιες καθε 3 και λιγο. Για την ακριβεια το πιο σωστο θα ταν οχι απλα να μην την πολεματε αλλα να τη στηριζετε κιολας απεναντι στους εξωτερικους εχθρους που περιμενουν στη γωνια, αλλα που καιρος για τετοια μεσα στον ΠΑΟΚ; Πολλα ζηταω!

ΟΧΙ: Την ανατρεπετε στα ισια...πατε και τους ζητατε να παραιτηθουν και προτεινετε την επομενη λυση! ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. οχι οτι καποιος σας νομιμοποιει να εχετε αυτη την εξουσια, αλλα επειδη ετσι μαθατε, τουλαχιστον καντε το στα ισια να τελειωνουμε!

ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ η ΤΡΑΒΕΣΤΟΙΣΤΟΡΙΑ, δεν μπορει να κρατησει πολυ...εμεις τις απαιτησεις και τις αποφασεις και οι διοικουντες τις ευθυνες!!
Και δεν θα κρατησει πολυ γιατι αν συνεχιστει λιγο, ετσι κι αλλιως θα τα βροντηξουν οι ιδιοι και θα σας δωσουν τα κλειδια!!

Εκτος κι αν....................μια σκεψη που μου κολλησε τωρα.................ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ και παιζουν αυτο το παιχνιδακι;
Να φυγει αυτη η διοικηση ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ χωρις να πεσει πανω μας η ρετσινια οτι την διωξαμε εμεις;;;;
Να την κανουν εκεινοι απο την ΠΑΕ βλεποντας οτι ετσι δεν μπορει να υπαρχει διοικηση και οτι μονο εσωτερικες κοντρες δημιουργουνται (αλλωστε ο ζαγορακης εχει πει οτι θα φυγει τη μερα που θα τον βαρεθει ο κοσμος) , και "εμεις" να μην αναλαβουμε την ευθυνη και το βαρος οτι τους διωξαμε ...(βγαζουμε και μια ανακοινωσουλα που τους κατηγορουμε για ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ για να δεσει το γλυκο)
Να μην αναλαβουμε και την ευθυνη της επομενης μερας για την οποια ουσιαστικα ειμαστε υπευθυνοι σε περιπτωση που αυτη (η μερα) θα ειναι χειροτερη απο την προηγουμενη, αλλα να βγουμε και σωτηρες απο πανω που ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΚΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Κι αν το καραβι μετα απο λιγο ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ, δεν θα φταιμε εμεις...εκεινος θα φταιει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Τρί 27 Δεκ 2011, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

+1926

να τα αφησω Lefis? :mrgreen: :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Τρί 27 Δεκ 2011, 14:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Maniake λιγα εβαλες....
Άβαταρ μέλους
fireblade4

Δημοσίευση από fireblade4 »

μπραβο ρε besuch τα ειπες ολα +1926 και απο μενα
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Βάλε ρε Σάχπα καμια κατοσταρού μπας και μείνει να ησυχάσουμε...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Για κεντρικη ειναι το σχολιο σου αδερφε!
+1926
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

+1926 και απο μενα.

Κονδορα στο καλό και ελπίζουμε να μην μας λήψεις...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”