Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Maklaz

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Maklaz »

IBAN έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 14:39
Maklaz έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 13:43
IBAN έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 13:08

Ε ναι ρε, πολ5 γελιο, στα @@ μας ο ΠΑΟΚ. .Ο Ιβάν πάνω απ' όλα.
Ρε φίλε, γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο;
Όπου Ιβάν, βάλε εσύ το λεκτικό "Ο Τωρινός Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"

Αλλάζει κάτι για εσένα αυτό; Αν ναι τότε πάω πάσο, αλλά το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι Ιβάν, αν όχι τότε ξανά-σκεψου ποια συμφέροντα εξυπηρετεί το σκεπτικό σου και αν είσαι εσύ οκ με αυτό τότε ξανά-πάω πάσο.

Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι έγραψες. Δηλαδή τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ ταυτίζονται με του εκάστοτε μεγαλομετόχου;

Δε θέλω να αναφέρω τα ονόματα παλιών αγαπημένων σας προέδρων που τους αναφέρατε ως απειλή μην τυχόν φύγει ο Ιβάν, δηλαδή θα επρεπε να ταυτιζω τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ με τα δικα τους; Το εκαναν πολλοι στο παρελθον, ειδικα με του μπατμαν.

Θα σου μιλήσω όμως για τον Ιβάν.

Δηλαδή αν ο Σαββίδης κάνει 30 χρόνια να χτίσει γήπεδο ή δεν το χτίσει ποτέ, κάτι που πιστεϋω πως θα γινόταν αν δεν εμφανιζόταν ο Μυστακίδης, εγώ θα τον στηρίζω εις βάρος των συμφερόντων του συλλόγου; Επειδή είναι ο νυν μεγαλομετοχος;

Αυτό είναι το πρόβλημα σας, ότι έχετε ταυτίσει τον ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη. Πρόκειται για μια ψυχοπαθολογική κατάσταση που πρέπει να τη δουλέψετε...

Όχι φίλε μου, δε στηρίζω ούτε τον Σαββίδη, ούτε τον Μυστακιδη. Δεν τρώω ψωμί από κανέναν τους, ίσα ίσα που πληρώνω για να δω αυτό που μου παρουσιάζουν ή θα μου παροσιάσουν, για τον Μυστακίδη. Κι επειδή πληρώνουμε για την καψούρα μας, όχι γι' αυτούς, έχουμε και απαιτήσεις απ' αυτούς. Αυτά τα μίζερα που γράφονται πως "με τον Σαββίδη κι ας μην κάνω γήπεδο ποτέ " δηλώνουν υποτέλεια και ραγιαδισμό που δεν ταιριάζουν με τον περήφανο, όπως τον ήξερα, λαό του ΠΑΟΚ.

Στηρίζω λοιπόν μόνο τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και είμαι μ' αυτόν που θα τα υπηρετήσει καλύτερα. Όποιος εγγυηθεί πως θα φτιάξει το γήπεδο άμεσα, έχει τη στήριξή μου. Ας λέγεται και Χατζηπετρής.

Επίσης, για να σε προλάβω, σε ευεργέτες και επίγειους θεούς δεν πιστεύω, όπως και σε κανεναν θεό. Τιμή του του Σαββίδη που ήταν κατι παραπάνω από Πρωθυπουργός Βορείου Ελλάδος τόσα χρόνια, γιατί αυτό είναι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Και να συνεχίσει να είναι όσο εξυπηρετεί τα συμφέροντα του συλλόγου. Δεν έχω πρόβλημα μ' αυτο. Αν όμως δεν μπορεί, όπως δήλωσε μέσω Κυρ Κυρ για το γήπεδο, ας ανοίξει την πόρτα για τον επόμενο .
Εντάξει
Kap

Δημοσίευση από Kap »

keep_paokizein έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 15:16
Kap έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 14:52 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα ποια είναι η κ. Γιαννακοπούλου αφού είμαι Αθήνα. Δεν έτυχε να συναντηθούμε ποτέ σε κάποια υπόθεση παρά το γεγονός ότι έχω δικάσει αρκετές φορές Θεσσαλονίκη. Συνεπώς, δεν μπορώ να έχω γνώμη.

Σε σχέση με τα όσα είπε η αλήθεια είναι ότι θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση εάν όσα αναφέρει περί ψηφοφορίας είναι στο σύνολο τους ψευδή. Θα μπορούσε να το είχε διασταυρώσει εάν δεν ήταν παρούσα. Που νομίζω ότι προκύπτει ότι ήταν. Δυστυχώς, δεν έχω καταφέρει να δω ακόμα ούτε τα βίντεο της συνέντευξης τύπου ώστε να δω το πως μιλάει.

Αυτό που μπορώ να πω όμως είναι ότι, διαχρονικά, δεν είχα καλή εικόνα για τους δικηγόρους που χρησιμοποιούσε κατά καιρούς ο ΠΑΟΚ, ιδίως στις επιτροπές της ΕΠΟ. Ούτε στην υπόθεση της "πολυιδιοκτησίας" ούτε στην περσινή με την υπεράσπιση του Λουτσέσκου. Την ίδια εικόνα έχω και εν προκειμένω.
Αγαπητέ συνάδελφε, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω και να υποστηρίξω ότι ο επικεφαλης του νομικού τμήματος της ΠΑΕ κ. Μαυρομμάτης ειναι εξαιρετικός νομικός και άριστος γνώστης του αντικειμένου. Το ότι τον διακρίνει επιστημονική σοβαρότητα και ακολουθεί την πολιτική του low profil που επελεξε η ΠΑΕ σε ολη την επικοινωνιακή της πολιτική, δεν μειώνει τις ικανότητές του. Το ίδιο ικανό ειναι και το υπόλοιπο νομικό επιτελείο.
Αγαπητέ συνάδελφε, είναι απλά άποψη μου εκ του αποτελέσματος και μόνον. Δεν κρίνω προφανώς προσωπικότητες και σίγουρα όχι νομική κατάρτιση που δεν έχω κανέναν λόγο να αμφιβάλλω σε όσα αναφέρεις (που προφανώς τον γνωρίζεις).

Δυστυχώς όμως, τα τελευταία χρόνια, το πρόσημο δεν είναι θετικό. Αυτό επισημαίνω και μόνο σε σχέση με γεγονότα. Ούτε καν θυμόμουν ποιοι είχαν χειριστεί τις υποθέσεις.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εμ, πως

Γιατί, το άλλο ; Τσινγκο Λελετα πράσινη βιολέτα.

Ε βέβαια, τώρα εξηγήθηκαν ολα
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Για να απορεί κανείς με το επίπεδο των δικηγόρων μάλλον δεν έχει παραστεί σε δικαστήριο ποτέ .
Σορυ για τους 2 φίλους πάνω ειλικρινά . Μάλλον είναι φωτεινή εξαίρεση
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Мир έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 22:37
Casual έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 22:29
Мир έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 22:20
Δείτε τη εκπομπή των παιδιών του Μάκη για να κατλάβετε τι παίζει.
Πού το βρίσκουμε αυτό φίλε;
Στην έγκριτη σφίνα :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=1i_GnzruKk4
Να σε ευχαριστήσω φίλε που έβαλες αυτήν την εκπομπή εδώ και μπόρεσα και την είδα. Βλέπεις δυο ανθρώπους να λένε τη λέξη ΠΑΟΚ και να λάμπει όλο τους το πρόσωπο σαν να μιλάνε για το παιδί τους. Και βλέπεις από την άλλη, πχ στη συνέντευξη τύπου που όλοι είδαμε, κάτι θρασύδειλα κουμάσια να λένε επίσης τη λέξη ΠΑΟΚ και να τρέχουνε τα σάλια τους για μάσα. Ακούς ότι έδωσε ο Σαββίδης 100 χιλιάρικα για να νοσηλευτεί ένας άγνωστος στον ίδιο άνθρωπος και σκέφτεσαι από την άλλη έναν ανύπαρκτο να έχει βάλει 100 χιλιάρικα μετοχικό κεφάλαιο για να μας κλέψει το γήπεδο. Και αναρωτιέμαι ποιο είναι ακριβώς το αντικείμενο της συζήτησης. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που να τον θέλουν στον ΠΑΟΚ; Ή που έστω τους βάζουνε στην ίδια ζυγαριά…
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 6):
eorptol1, NIKOS1972, Apil44, wpgoalkeeper, navigator11, Grimson4
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Βλέπεις τον Κλαδα να μιλάει προσεκτικά, διαφορετικές απόψεις και να χαμέ να λέγαμε .. πιάσε το αυγό και κουρεφτο .. εγώ μια χειραφέτηση του κινήματος βλέπω.

Αποτύχαμε όλοι οι παλιοί του συνδεσμιακου γιατί ανέλαβαν άνθρωποι που έχουν το συνδεσμιτιλικι και την ομάδα ως χόμπι ή ακόμα χειρότερα.
Δεν υπάρχει η ιδέα στα κεφαλιά τους αλλά το συμφέρον και το κέρδος. Αλλά δεν φταίνε αυτοί, εμείς τους δώσαμε τη σκυτάλη να αναλάβουν τα κόζια .. ίσως αλλάξανε οι εποχές και οι ηθικές αξίες, αλλά αν είναι έτσι το κλείνεις το μαγαζί για να μείνει η ιστεροφημία/ιδέα, δε το κανείς τραπιλικι.
These users thanked the author Мир for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Betonieras έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 09:29 Καλημέρα, ειλικρινά κι εγώ όπως πολλοί συνοπαδοί μου ντρέπομαι για όσα συμβαίνουν. Δεν ήμουν ποτέ οργανωμένος μόνο γήπεδο ή εκδρομή κατά μόνας, διαρκείας και ΠΑΟΚΑΡΑ. Κι εδώ να γράψω κοντά 10 χρόνια είχα. Κακώς, πολύ κακώς δε γραφτηκα στον ΑΣ αν και πολλές φορές που γινόταν εκλογές και καλούσαν νέα μέλη για τις συνδρομές το σκέφτηκα.

Ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να οργανωθούμε κάπως να πάμε αύριο εκεί έξω από τη συνεδρίαση ώστε να ενημερωθούμε κι αν είναι εφικτό να εκφράσουμε τις απόψεις μας στα μέλη του ΔΣ. Δεν γίνεται για ένα γήπεδο να αποφασίσουν 15-20-30-50, οι οποίοι όπως φαίνεται στηρίζουν ο καθένας συμφέροντα, όταν ο λαός του ΠΑΟΚ αριθμεί εκατομμύρια στη Θεσσαλονίκη και την υφήλιο.

Παραιτηθείτε χθες, κύριοι προκηρύξτε εκλογές και ανοίξτε τις πόρτες του ΑΣ στο λαό του ΠΑΟΚ.
Νομίζω ότι η πρόταση του συμφορουμιτη είναι η σωστή.
Αρκετά με τα λόγια....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
Montrealiotis, Apil44, leomatos88
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Мир έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 16:36 Βλέπεις τον Κλαδα να μιλάει προσεκτικά, διαφορετικές απόψεις και να χαμέ να λέγαμε .. πιάσε το αυγό και κουρεφτο .. εγώ μια χειραφέτηση του κινήματος βλέπω.

Αποτύχαμε όλοι οι παλιοί του συνδεσμιακου γιατί ανέλαβαν άνθρωποι που έχουν το συνδεσμιτιλικι και την ομάδα ως χόμπι ή ακόμα χειρότερα.
Δεν υπάρχει η ιδέα στα κεφαλιά τους αλλά το συμφέρον και το κέρδος. Αλλά δεν φταίνε αυτοί, εμείς τους δώσαμε τη σκυτάλη να αναλάβουν τα κόζια .. ίσως αλλάξανε οι εποχές και οι ηθικές αξίες, αλλά αν είναι έτσι το κλείνεις το μαγαζί για να μείνει η ιστεροφημία/ιδέα, δε το κανείς τραπιλικι.
Δεν θέλω να ανοίξω το θέμα

Η παλιά φρουρά έχει φυσικά ευθύνες αλλά έφαγε και άπειρο κυνήγι και πολλές φορές άσκοπο κάγκελο

Μετά από ένα σημείο η γραμμή είναι λεπτή στο αν ο μεγαλομέτοχος θα σε προστατέψει για να σε κάνει στρατό ή αν θα κρατήσει ουδέτερη στάση

Ο δικός μας είναι δύο φορές καθαρός για να μην έχει κανένας να του πει κάτι

Κάποια παιδιά βρήκαν δουλειά στην ΠΑΕ οκ αλλα δεν γίνεται ούτε κατά διάνοια αυτό που γίνεται αλλού . Ίσως για αυτό η νέα γενιά να κάνει αυτά που κάνει σε ορισμένες περιπτώσεις

Το αφήνω εδώ

Δεν ξέρω τι στάση θα κρατήσει ο Κλαδάς αλλά ο μασκοφόρους λόγω προϊστορίας δε μου κάνει

Καλό είναι γενικά να μιλάμε αλλά πλέον μιλάς και χαλάνε φιλίες γμ τον ass γμ

Δεν πήγα δυο καλοκαίρια διακοπές για να δώσω Sms στον Σαλπιγγίδη και λεφτά στην ΑΜΚ της ΠΑΕ , ότι είχα εκείνα τα λίγα

Και μην πω και άλλα, ο καθένας έχει τη ιστορία του και φυσικά την σέβομαι αλλά το φιλότιμο και η τιμή του συλλόγου είναι αδιαπραγμάτευτα

Κοιμόμαστε ξυπνάμε και σκεφτόμαστε τον ΠΑΟΚ, το αίμα μας είναι ασπρόμαυρο, η ψυχή μας ΠΑΟΚ. Δεν πρόκειται να σπάσουν τα δεσμά μας με την ιστορία μας όσο και αν κάποιοι προσπαθούν με βία να αλλάξουν το DNA του συλλόγου. Πουστης και ΠΑΟΚ δεν πάνε μαζί, γιαυτο από το γήπεδο θα φύγουν αυτοί και όχι εμείς, αλλιώς θα πάρουμε το γήπεδο και θα φύγουμε.

Τόσο απλά και καθαρά το έχω μέσα μου

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 14):
Montrealiotis, zissos, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Ιάσονας, Apil44, Sera4, leomatos88, abc_o_ karpouzas, NIKOS1972, thanente and 4 more users
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ακουγα εναν Πετμεζα που διαφημιζε το κουναβι ο Ραπτοπουλος...επειδη ειμαι ασχετος με τα κοινα της Θεσσαλονικης, εχει καμια σχεση μ αυτον τον Πετμεζα που ειναι ο υπαλληλος του Τελη.?
Σορυ αν λεω μαλακια...
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

loukas karadimos έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 16:58
Мир έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 16:36 Βλέπεις τον Κλαδα να μιλάει προσεκτικά, διαφορετικές απόψεις και να χαμέ να λέγαμε .. πιάσε το αυγό και κουρεφτο .. εγώ μια χειραφέτηση του κινήματος βλέπω.

Δεν θέλω να ανοίξω το θέμα

Η παλιά φρουρά έχει φυσικά ευθύνες αλλά έφαγε και άπειρο κυνήγι και πολλές φορές άσκοπο κάγκελο

Μετά από ένα σημείο η γραμμή είναι λεπτή στο αν ο μεγαλομέτοχος θα σε προστατέψει για να σε κάνει στρατό ή αν θα κρατήσει ουδέτερη στάση

Ο δικός μας είναι δύο φορές καθαρός για να μην έχει κανένας να του πει κάτι

Κάποια παιδιά βρήκαν δουλειά στην ΠΑΕ οκ αλλα δεν γίνεται ούτε κατά διάνοια αυτό που γίνεται αλλού . Ίσως για αυτό η νέα γενιά να κάνει αυτά που κάνει σε ορισμένες περιπτώσεις

Το αφήνω εδώ

Δεν ξέρω τι στάση θα κρατήσει ο Κλαδάς αλλά ο μασκοφόρους λόγω προϊστορίας δε μου κάνει

Καλό είναι γενικά να μιλάμε αλλά πλέον μιλάς και χαλάνε φιλίες γμ τον ass γμ

Δεν πήγα δυο καλοκαίρια διακοπές για να δώσω Sms στον Σαλπιγγίδη και λεφτά στην ΑΜΚ της ΠΑΕ , ότι είχα εκείνα τα λίγα

Και μην πω και άλλα, ο καθένας έχει τη ιστορία του και φυσικά την σέβομαι αλλά το φιλότιμο και η τιμή του συλλόγου είναι αδιαπραγμάτευτα

Κοιμόμαστε ξυπνάμε και σκεφτόμαστε τον ΠΑΟΚ, το αίμα μας είναι ασπρόμαυρο, η ψυχή μας ΠΑΟΚ. Δεν πρόκειται να σπάσουν τα δεσμά μας με την ιστορία μας όσο και αν κάποιοι προσπαθούν με βία να αλλάξουν το DNA του συλλόγου. Πουστης και ΠΑΟΚ δεν πάνε μαζί, γιαυτο από το γήπεδο θα φύγουν αυτοί και όχι εμείς, αλλιώς θα πάρουμε το γήπεδο και θα φύγουμε.

Τόσο απλά και καθαρά το έχω μέσα μου

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Απλά συγκλονιστικός!!!
+1926
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
Apil44, loukas karadimos
renegade

Δημοσίευση από renegade »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 16:00
Montrealiotis έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 15:50 Ρε εδώ μιλάει ο ΑΣ αν θα γίνει το γήπεδο στην Τούμπα και το αφήνουμε να περάσει έτσι; Εκεί να δείτε τι μασαμπουκα έχει να πέσει. Αυτοί οι …. θέλουν να δώσουν το οικόπεδο στον Μυστακίδη να κάνει εμπορικά, ξενοδοχεία και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, και να πάνε το γήπεδο μας όπου τους βολεύει. Και εμείς ακόμα καθόμαστε και τους ακούμε;;;
Η Τούμπα δεν μπορεί να γινει οτιδήποτε άλλο από αθλητικές εγκαταστάσεις.
Εχώ την εντύπωση ( βασικά είμαι σχεδόν σίγουρος ) ότι μία χαρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κάθε τούμπα ως ανταλλακτικό μέσο για άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 21 Οκτ 2025, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
Ιάσονας, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Αντιλαμβάνομαι πλήρως τα αδέρφια που εκφράζουν ανησυχίες λόγω της 3 έτους σιγής του Ιβάν για το γήπεδο.

Ωστοσο όταν χρειάστηκε, παρουσίασε το μνημόνιο προς το ΑΣ με πάρα πολλές λεπτομέρειες λίγες μέρες μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του Τέλη.

Αυτό σημαίνει ότι γινόταν φουλ η προεργασία.. Είχε κολλήσει λόγω κ του Αυγενακη όπως ξεκάθαρα είπε σχεδόν ο Βρουτσης.

Ο Ιβάν το λάθος που έκανε τόσα χρόνια ήταν ότι δεν έβγαζε είδησεις. Δεν επικοινωνεί ακόμη κ σήμερα σχεδόν τίποτα αφήνοντας τους ραπ κ τις θεωρίες συνομωσιας να οργιάζουν. Αυτα δημιουργούν εσωστρέφεια.

Από την άλλη ο Ιβάν δεν ταΐζει κανένα σύνδεσμο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι περισσότεροι πρόεδροι συνδέσμων να λιγουρευονται τα φράγκα του τέλη.. Αν δεν είχε τάξει φράγκα ο Τελης θα είχε ξηλωθεί όλος ο ΑΣ ήδη και θα είχε ξεκινήσει καταστατικό συνέδριο.

Αύριο το απόγευμα θα πάω από κει κ θα ζητήσω 2 παλιά μέλη να υπογράψουν για να εγγραφώ..
These users thanked the author tzo_1926 for the post (total 3):
Dimitris_L4, wpgoalkeeper, paok apo epilogi
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Προτού ακόμα με σηκώσει στην αγκαλιά του, ο πατέρας μου πήγαινε και έβαζε πέτρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέραμε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον δρόμο που λέγεται ΠΑΟΚ.
Μαθητής ακόμα έκλαψα για τις κλοπές πρωταθλήματος και κυπέλλου το 1973, όπως και οι old school.
Μετά από 4 χρόνια ξαναέκλαψα για τις κλοπές πρωταθλήματος και κυπέλλου το 1977, όπως και οι old school.
Υπέφερα από τους καπνούς των δακρυγόνων μέσα στην Τούμπα, λιγότερο από αυτό που είδα με την διαιτησία του Λίτσα που σήμαινε κλοπή του πρωταθλήματος το 1980, όπως και όλοι οι old school.
Στα λίγα μέτρα από την θέση που καθόμουν στις 31/5/81 είδα τον Λόραντ να σωριάζεται και τον Γιγή με τον Χαλβατζούλη να μας δείχνουν να καταλάβουμε ότι έφυγε.
Βγήκα από τα ρούχα μου με την κλοπή του κυπέλλου του 1983.
Μαζί με φίλους καθόμασταν έξω στην Πλ. Ναυαρίνου στις 2/11/83 μέχρι πολύ αργά, μετά από τον πιο άδικο ίσως αποκλεισμό ελέω του Σκωτσέζου κόρακα από την Μπάγερν (ομάδα που δεν χώνεψα ακόμα περισσότερο, αφού δεν την χώνευα από την δεκαετία του '70).
Έζησα τον διχασμό και σαν μέτοχος μαζί με τον πατέρα μου, έχοντας τότε αμφότεροι ένα καλό αριθμό μετοχών και είχαμε φάει τον "παπά" του Μπούζα για κόντρα στον Γ. Παντελάκη ο οποίος τα έβαλε με θεούς και δαίμονες και είχε να αντιμετωπίσει και 3 εφοπλιστές στο λεκανοπέδιο. Η αιτία της κόντρας; Επειδή δεν ήταν αυτός εφοπλιστής!
Πέρασα τα πέτρινα χρόνια και ευτυχώς ένα μεγάλο διάστημα έλειπα στην Αγγλία, ήταν μέρες που δεν ήθελα ούτε να περάσω από την Τούμπα, έζησα όπως όλοι τον φόβο του υποβιβασμού το 1996 και η παρηγοριά μου τότε ήταν το Παλέ και η ομάδα μπάσκετ.
Ζήσαμε όλοι (φαντάζομαι πως όλοι εδώ ήταν σε θέση να τα ζήσουν) τα χρόνια Μπατατούδη (βοήθησε μεν, έκανε μλκς δε, αλλά είδαμε και δύο κύπελλα με αυτόν) και το χειρότερο, αυτά του Γούμενου που πήρε μέχρι και τα κέρματα του κυλικείου και έφυγε.
Ζήσαμε όλοι την χαρά της έλευσης ενός προύχοντα που έφερε την ελπίδα, άλλαξε το status του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και είδαμε με αυτόν τόσους τίτλους όσους τα προηγούμενα χρόνια και γίναμε τούρκοι κατά το κοινώς λεγόμενο και για έναν κλεμμένο.
Πιστεύω ότι όλοι όπως και 'γω και οι σύγχρονοί μου γνωρίζετε τι θα πει αχαριστία και το χειρότερο, τί θα πει διαίρεση, αν και η αναλογία 98/2 δεν δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό, χωρίς όμως η τρέχουσα κατάσταση να μην κρύβει και τις όποιες παγίδες. Αντί να ασχολούμαστε με την πορεία της ομάδας, με τα όποια λάθη παικτών και προπονητή που στοίχισαν βαθμούς που έπρεπε να είχαμε στο σακούλι σήμερα, αντί να κάνουμε σκληρή αν θέλετε αλλά καλόπιστη κριτική στην διοίκηση για τα λάθη κύρια στις μεταγραφές, αντί να χαρούμε τις νίκες και κύρια τις δύο τελευταίες, ασχολούμαστε με ένα θέμα που δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε με ψιλά γράμματα. Αυτοί που το δημιούργησαν αντί να κάνουν την στοιχειώδη αυτοκριτική και να το σβήσουν, ρίχνουν κηροζίνη για να επιτύχουν την έκρηξη που θα τους βγάλει από την αφάνεια στην οποία βρίσκονται εδώ και 30 χρόνια.
Υποχρέωση όλων μας η πολιτική της προσπάθειας "διαίρει και βασίλευε" (βασίλευε μόνο στον μικρόκοσμό τους και σε ελάχιστους καλοθελητές παρατρεχάμενους), να μην περάσει, να πέσει στον λάκο των λεόντων η πολιτική του σημερινού ΑΣ και να σβηστούν οι υπεύθυνοι από την ιστορία της ομάδας. Να μπορούμε επιτέλους να βλέπουμε μόνο το αγωνιστικό και να τελειώσουμε τάχιστα με το εξωαγωνιστικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Τρί 21 Οκτ 2025, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 21):
wpgoalkeeper, Neiros4, ΚΩΣΤΑΣ2019, Pablo_Escobar, leomatos88, Sera4, thanente, Taseos, Montrealiotis, eorptol1 and 11 more users
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

renegade έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 17:07
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 16:00
Montrealiotis έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 15:50 Ρε εδώ μιλάει ο ΑΣ αν θα γίνει το γήπεδο στην Τούμπα και το αφήνουμε να περάσει έτσι; Εκεί να δείτε τι μασαμπουκα έχει να πέσει. Αυτοί οι …. θέλουν να δώσουν το οικόπεδο στον Μυστακίδη να κάνει εμπορικά, ξενοδοχεία και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, και να πάνε το γήπεδο μας όπου τους βολεύει. Και εμείς ακόμα καθόμαστε και τους ακούμε;;;
Η Τούμπα δεν μπορεί να γινει οτιδήποτε άλλο από αθλητικές εγκαταστάσεις.
Εχώ την εντύπωση ( βασικά είμαι σχεδόν σίγουρος ) ότι μία χαρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κάθε τούμπα ως ανταλλακτικό μέσο για άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα
Αυτό είναι άλλη περίπτωση, αλλά όχι για να γίνει μαγαζιά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ε ναι
Θα σου δώσει π.χ2 γήπεδα στη χαλκηδόνα και η τούμπα γκρεμίζεται και γίνεται εμπορικό.
Εντάξει 7 είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας δεν πρόκειται να γίνουνε.
Αλλά θεωρητικά γίνεται
Όπως επίσης και σε αυτό που είπε ο @Taseos , ότι δεν μπορεί η παε να πεταχτεί στο δρόμο. Αυτό λογικά είναι κάτι το οποίο φαίνεται μέσα από το συμβόλαιο χρήσης του γηπέδου.
Αν η χρήση του γηπέδου δεν είναι μακροχρόνια μίσθωση τότε σίγουρα μπορεί να πεταχτεί
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”