Ιβάν Σαββίδης VII
- Kabamaru11
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Για τον Νικο τρεφω μια ιδιαιτερη συμπαθεια,φαινεται σοβαροτατος κ μπορει να γινει ο αυριανος ηγετης.Βεβαια για να μην ειμαι αδικος,και ο Γιωργος εχει σοβαρευτει τα τελευταια χρονια,καμια σχεση με το προ ετων ατομο.
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Δεν έχω καμιά σχέση με την οικογένεια, ούτε καμιά inside info, αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Ιβάν έχει "αναθέσει" τον ΠΑΟΚ στο Νίκο πλέον. Μακάρι θα πω εγώ, φαίνεται σοβαρός άνθρωπος, μακάρι να έχει και την επιμονή και το πείσμα του πατέρα του.
Δεν ισχύει αυτό, απλά ο Γιώργος μένει στην Αμερική, το καθεστώς με την πράσινη κάρτα για Ρώσους είναι δύσκολο και δεν επιτρέπονται και πολλές μετακινήσεις γιατί υπάρχει περιπτωση να σε κόψουν.
- WestBlock4
Επειδή στη δουλεια μου εχω επικοινωνία με το immigration της Αμερικής δεν ισχύει για αυτο.Sera4 έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 20:02 Δεν ισχύει αυτό, απλά ο Γιώργος μένει στην Αμερική, το καθεστώς με την πράσινη κάρτα για Ρώσους είναι δύσκολο και δεν επιτρέπονται και πολλές μετακινήσεις γιατί υπάρχει περιπτωση να σε κόψουν.
Αλλο ενας πολίτης με ρωσσικο διαβατηριο που παει να ζήσει ενα καλύτερο αυριο κ αλλο ενας πολίτης που επενδύει κ αγοράζει στη χώρα.
Στην **ελεύθερη *** αμερικη οσο περισσοτερο επενδύσεις τόσο περισσοτερα benefit εχεις
Δε νομίζω ότι έχει καμία σοβαρή επενδύση στην Αμερική η οικογένεια αν έχει καθόλου. Θεωρώ πως πλήρωσαν για την ακριβή βιζα, αλλά ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και για Ρώσους και για κάποιες άλλες χώρες όπως Αλβανία πχ.