Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από bane1980 »

2μ σε Καμαρά δεν γίνεται.
Δεν μπορεί να έρθει να πάρει με την πρώτη και πριμ κι ο υψηλότερο συμβόλαιο, πάνω από Ζίλε, επιθετικό, Μειτέ.
Ας τα δώσουν στο Ντελια να ματσαρουν το 1,5μ
Δένει τρελά, είναι πολύ καλός παίκτης, χρειαζόμαστε άμεσα βασικό στη θέση του, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν κρέμεται από τα @@ κανενος.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

o Nτέλιας το χάρηκε πολύ τον τίτλο, να μείνει με μια αναπροσαρμογή συμβολαίου, ας είναι και +50%, να μεινει χαμογελαστός και να διδάξει μπάλα στο τσ.λ. Τότε θα προσελκύσει το ενδιαφέρον καλύτερων ομάδων και πρωταθληματων. Όχι να θαφτεί στην Αυστρία, όπως πχ ο Μούργκ.
Από μόνος του ο Ντέλιας πρέπει να βγει και να πει ότι δεν με ενδιαφέρει να πάω στην Αυστρία για μπάλα. Μόνο για χριστουγεννιάτικες διακοπές.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Σέντερ φορ δε ψάχνουμε?
Εγώ αυτόν θέλω και δε σηκώνω κουβέντα. Άντε γιατί μας τα κάνατε τσουρέκια εκεί στο Σαλτσβούργο.
https://www.transfermarkt.com/karim-kon ... ler/847278
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Συγνώμη, αλλά όσο κι αν θέλω να μείνει σε εμάς, η salzburg είναι από τις λίγες ορθολογικές επιλογές για έναν παίκτη σαν τον Κωνσταντέλια που δεν είναι έτοιμος για μεταγραφή.

Οι αυστριακοί αυτό κάνουν συνέχεια, αγοράζουν σχετικά φτηνά, αναπτύσουν τους παίκτες και στη συνέχεια τους μοσχοπουλάνε. Δε θα πετάξουν τον παίκτη στη θάλασσα περιμένοντας από αυτόν να πάρει την ομάδα στην πλάτη του.

Γι' αυτό και πιστεύω οτι δε θα δώσουν τα 20Μ που θέλει ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι στην κουλτούρα τους να ξοδεύουν τόσα πολλά.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Κι εγω να πω την αληθεια μου, απο την πλευρά του κωνσταντελια ενδεχόμενη επιλογή της σαλτζμπουργκ (σε σχεση με αλλη μεταγραφή κι οχι σε σχεση με τον ΠΑΟΚ ) μου δείχνει καλη αντίληψη της προοπτικής του αλλα και της παρούσας ετοιμότητας του να παει σε μεγαλο πρωταθλημα.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

https://x.com/dtransferencias/status/17 ... 77628?s=46
Αν ερθει αυτός ο παιχταράς ψάξτε τον δεύτερο. Σε 1 ματς τον έχω δει βέβαια με τον γαύρο το 1-4 αλλά ήταν μια ομάδα μόνος του. Έκανε κυριολεκτικά ότι ήθελε
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

sport24

Ο 24χρονος εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φελίσιο Μίλσον, βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το πορτογαλικό Diario de Transferencias.

"Μάχη" ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για τα... μάτια του Φελίσιο Μίλσον, σύμφωνα με το Diario de Transferencias. Όπως γράφει το πορτογαλικό δημοσίευμα, οι δύο ελληνικές ομάδες επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους για τον 24χρονο εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Μίλσον έχει συμβόλαιο με την ομάδα από το Ισραήλ έως το καλοκαίρι του 2026, με οψιόν ανανέωσης γι' ακόμη ένα έτος. Ο 24χρονος αριστερός εξτρέμ κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ψηφίστηκε και ως ο καλύτερος ξένος παίκτης του Ισραήλ.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

zarathustra79 έγραψε:Συγνώμη, αλλά όσο κι αν θέλω να μείνει σε εμάς, η salzburg είναι από τις λίγες ορθολογικές επιλογές για έναν παίκτη σαν τον Κωνσταντέλια που δεν είναι έτοιμος για μεταγραφή.

Οι αυστριακοί αυτό κάνουν συνέχεια, αγοράζουν σχετικά φτηνά, αναπτύσουν τους παίκτες και στη συνέχεια τους μοσχοπουλάνε. Δε θα πετάξουν τον παίκτη στη θάλασσα περιμένοντας από αυτόν να πάρει την ομάδα στην πλάτη του.

Γι' αυτό και πιστεύω οτι δε θα δώσουν τα 20Μ που θέλει ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι στην κουλτούρα τους να ξοδεύουν τόσα πολλά.
Αν η Σάλτσμπουργκ θέλει να αγοράζει σχετικά φθηνά και να πουλάει ακριβά, τότε να πάρει το Τζίμα με 15. Φέτος όμως, πριν αναπτυχθεί κι αυτός. Ο Κωνσταντέλιας δεν κάνει για Σάλτσμπουργκ νομίζω. Εκτός αν έχουν κανένα κρυφό εργαστήριο με ματζούνια που τους κάνουν όλους τούρμπο, έτοιμους για τη Ρεάλ.
Ένας ακόμη χρόνος σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με εξασφαλισμένες εμφανίσεις και νούμερα, με γεμάτη χρονιά σε Ευρώπη (ch.l ή Europa) είναι ό,τι καλύτερο για όλους εκτός από το μάνατζερ του.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Τετάρτη ξεκίνησαν οι ΑΡΔ το σήριαλ Κωνσταντέλια την περασμένη εβδομάδα, Τετάρτη το επανέφεραν. Υπομονή, το καλοκαίρι στο θέμα αυτό μάλλον θα είναι μακρύ.
Προσωπικά πολύ γουστάρω Milson για το αριστερό φτερό.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ότι πρέπει θα ήταν ο Μίλσον για μπακ απ του Τάισον
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κάθε φορά που μπαίνω εδώ, διαβάζω καινούρια ονόματα :mrgreen:

Βέβαια, καλύτερα από πέρσι που διάβαζα ονόματα μελών της διοίκησης.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Όντως έχει χαθεί η μπάλα...
Τους μισούς να πάρουμε μάλλον θα ψάχνουμε και για προπονητή. Αν του αλλάξουν πάλι την μισή ομάδα...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

4 μεταγραφές ( φορ, αμυντικό χαφ, αριστερό εξτρέμ,στόπερ( είναι αναπόφευκτες. Και οι τρεις Έλληνες για να μην έχουμε κομμένους (Σάστρε,Ράφα, Νάσμπεργ) πάμε σε 7 προσθήκες. Από εκεί και πέρα θα πάμε αποχώρηση - προσθήκη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα ακουστούν πολλά ονόματα ακόμη, μην πλάθετε σενάρια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η αλήθεια είναι ότι θα πάμε Ch.L. με Fabiano και Miritello.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”