Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Από το τίποτα μια χαρά είναι ο Φερνάντες.
Καλά για όσους πίστεψαν σε περιπτώσεις Χάμες κλπ... "πέσε κοιμήσου δεν θα στείλει".
Καλά για όσους πίστεψαν σε περιπτώσεις Χάμες κλπ... "πέσε κοιμήσου δεν θα στείλει".
για πειτε τωρα...εχουμε ολοκληρωμενο ροστερ? αναπροσαρμοζονται οι στοχοι της ομαδας ?
- sourmenetes
- Moderator
Χαχαjoshua έγραψε:Το paok24 ανεβασε οτι τα βρηκαμε με Βολο για Φερναντες...Το γελιο ειναι οτι τωρα θα ξενερωσουμε γιατι ειχαμε αρχισει να πιστευουμε πως θα ερθει βαρυ βιογραφικο...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το να φέρεις παίκτη σαν το Χαμες τώρα είναι κουλό, ανακολουθο κ συνάμα καυλωτικο για τους οπαδους. ΠΑΟΚ δηλαδή
- sourmenetes
- Moderator
Εσύ το γελάς τώρα;;renegade έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι ο Χαμες ήταν με τα εισιτήρια στο χέρι αλλά τελευταίο στιγμή έφαγε άκυρο γιατί πήρε ο Κριστιάνο τον μποτο και του είπε ότι ήταν όνειρο ζωής να παίξει στον ΠΑΟΚ και ότι έρχεται άμεσα αν δώσει το οκ αυτός και ο λουτσέσκου.
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμενα ο Φερναντες μου αρεσει...Φυσικα συνοδευεται απο σειρα ερωτηματων...Τον ηθελε ο προπονητης? Παιζει εκει που θελει? Γιατι δεν τον πηραμε τσαμπα το καλοκαιρι? Προεκυψε μεσω ερευνας χαρακτηριστικων και διαθεσιμων επιλογων η γιατι αυτον μπορουσαμε,αυτον παιρνουμε? Θα το δουμε στη πραξη...
Ο Ιβάν δεσμεύτηκε πριν καμιά εικοσαριά μέρες κι από τότε δεν ακούστηκε τίποτα σοβαρό, ούτε καν σαν φήμη παρά μόνο για το δεξί εξτρέμ του Μπέου και η σημερινή αστειότητα.kosths BXL έγραψε:η ΠΑΕ δεν θελει να πληρωσει αλλα ο ιβαν δεσμευτηκε δημοσια ? μαλιστα
Κανείς τεράστιο λάθος . Ο μποτο μπορεί να είναι ικανοποιημένος με τον κάθε Ρικάρντο,αλλά πάντα τελευταίο λόγο στο ποιοι θα παίζουν έχει ο προπονητής.papwolf έγραψε:Ο Μπότο δε θα πει τίποτα σε κανέναν Λουτσέσκου, στον Ιβάν θα πει ή μάλλον είπε ότι το ρόστερ είναι συμπληρωμένο και δε θα προχωρήσει σε τίποτα περισσότερο.joshua έγραψε:Ναι θα πει ο Μποτο στον Λουτσεσκου δεν σου φερνω τον παικτη που θες γιατι σου εφερα καποιον με 50 λεπτα επαγγελματικης καριερας...Καπου ελεος...
Το ότι εσένα ή εμένα ή οποιονδήποτε άλλο δεν ικανοποιούν τα 50 λεπτά επαγγελματικής καριέρας δεν έχει καμία απολύτως σημασία από την στιγμή που ικανοποιούν το Μπότο.
Το "έλεος" θα το πει στο τέλος των μεταγραφών ο Λουτσέσκου.
Αν ο πρόεδρος δεν βλέπει έναν παίκτη κανένας τ.δ δεν μπορεί να επιβάλει τα θέλω του.
Όσο για την επερχόμενη μεταγραφή Φερνάντες δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω από το " κλασικός ΠΑΟΚ"
Καληνύχτα Σεβάχ,αυτός ο ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει ποτε
-
- Επικοινωνία:
Καταρχάς ο James κλείνει απ'οτι φαίνεται στην Galatasaray που φέτος κάνει την μια υπέρβαση μετά την άλλη. Ακόμα και ο γαύρος που τον παρουσιάζουν ως υποψήφιο και δίνει τριπλάσια συμβόλαια από εμάς,απέχει μακράν από τις οικονομικές απολαβές του παίκτη,πόσο μάλλον εμείς με τα πενιχρά συμβόλαια.James,Kakuta(porky),Marcelo,Bernar,Sidibe,Pineda και τέτοιου επιπέδου παίκτες είναι όνειρα θερινής νυκτός για την ομάδα μας δυστυχώς.Αν όχι ως την κατασκευή του γηπέδου, τουλάχιστον για φέτος. Οπότε ας πορευτούμε με το φτωχό αλήθεια ρόστερ μας και όπου βγεί και ας μην τρέφουμε αυταπάτεςKabamaru11 έγραψε:Λετε ο Χαμες να ειναι ο εκλεκτος του Γιωργη για την θεση 10;Δεν ξερω,αναμεικτα συναισθηματα,ποση ορεξη για μπαλα να εχει αυτος;Αν τον γκαυλωσει ο Λουτσε και ο Μποτο,ειναι παικτης τοπ τοπ επιπεδου.ΑΝ ομως.....και φυσικα ΑΝ κλεισει....
Καλά αυτό είναι το μόνο βέβαιο.papwolf έγραψε:Ο Μπότο δε θα πει τίποτα σε κανέναν Λουτσέσκου, στον Ιβάν θα πει ή μάλλον είπε ότι το ρόστερ είναι συμπληρωμένο και δε θα προχωρήσει σε τίποτα περισσότερο.joshua έγραψε:Ναι θα πει ο Μποτο στον Λουτσεσκου δεν σου φερνω τον παικτη που θες γιατι σου εφερα καποιον με 50 λεπτα επαγγελματικης καριερας...Καπου ελεος...
Το ότι εσένα ή εμένα ή οποιονδήποτε άλλο δεν ικανοποιούν τα 50 λεπτά επαγγελματικής καριέρας δεν έχει καμία απολύτως σημασία από την στιγμή που ικανοποιούν το Μπότο.
Το "έλεος" θα το πει στο τέλος των μεταγραφών ο Λουτσέσκου.
Το ρόστερ του ΠΑΟΚ μόνο φτωχό δεν είναι
Το γεγονός ότι δεν είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ δεν δικαιολογεί κανέναν μας να το λέει φτωχό.
Ο Ιγκασον, ο Μιχαηλίδης, ο Κουρτιτς, ο Αουγκούστο, ο Καντουρι, ο Ζιφκο, ο Ναραι, ο Ολιβέιρα είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΚΤΕΣ
Μη μικραινετε την ομάδα επειδή δε μας καβλωσε μεταγραφικά.
Πόσο δύσκολο είναι να αφομοιώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μια στρατηγική επιλογή να "βγάλει" παίκτες αντί να τους πάρει έτοιμους;
Βεβαίως μπορεί να αποτύχει αυτό το πλάνο, μπορεί όμως και να πετύχει
Βάλτε λίγη ώθηση
Το γεγονός ότι δεν είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ δεν δικαιολογεί κανέναν μας να το λέει φτωχό.
Ο Ιγκασον, ο Μιχαηλίδης, ο Κουρτιτς, ο Αουγκούστο, ο Καντουρι, ο Ζιφκο, ο Ναραι, ο Ολιβέιρα είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΚΤΕΣ
Μη μικραινετε την ομάδα επειδή δε μας καβλωσε μεταγραφικά.
Πόσο δύσκολο είναι να αφομοιώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μια στρατηγική επιλογή να "βγάλει" παίκτες αντί να τους πάρει έτοιμους;
Βεβαίως μπορεί να αποτύχει αυτό το πλάνο, μπορεί όμως και να πετύχει
Βάλτε λίγη ώθηση
Και κάτι σε φορ μπορούμε να έχουμε;
Δεν θέλω να σας ξενερώσω αλλά μην νομίζετε ότι σε 6 μέρες ξεμπερδεψαμε. Απο την αγορά των ελεύθερων μπορούμε να πάρουμε ως τις 30/9
Δεν θέλω να σας ξενερώσω αλλά μην νομίζετε ότι σε 6 μέρες ξεμπερδεψαμε. Απο την αγορά των ελεύθερων μπορούμε να πάρουμε ως τις 30/9