Γιατί έχω το γρηγορα με κεφαλαία;
Μα γιατί σε αυτό το timeline ζούμε,σε αυτό το σύμπαν
Γιατί χρειάστηκε ΓΡΗΓΟΡΑ αντικαταστάτης του Μπράντον
Να ξέρεις πάντως,γνώμη σου τα υπόλοιπα,αλλά δεν είμαι μαθηματικός στο επάγγελμα

Ποια ειναι η χειρότερη πορεια που μπορει να εχει η ομαδα απο το 10 νικες σε 30 παιχνιδια;Miles έγραψε:Τώρα σοβαρά μιλάτε ότι αν έρθει προπονητής που θα εξελίξει τους μικρούς βάζοντάς τους βασικούς, με φυσική συνέπεια τη χειρότερη πορεία απ' αυτή που έχουμε, δεν θα κράζετε; Εδώ μετά το τέλος των μεταγραφών είπατε οι περισσότεροι ότι με τέτοιο ρόστερ δεν θα ζητήσετε τον λόγο από τον προπονητή και πάλι έμειναν οι υποσχέσεις μόνο. Δεν υπάρχει οπαδός που να δέχεται τις ήττες ακόμα και αν βγει η διοίκηση και πει ότι πάμε για ανανέωση με όποιο τίμημα αγωνιστικό.
Να εβλεπα την ομαδα να παιζει έτσι για αλλαγη με επιτελικο,ειτε αυτος λεγεται Κουαλιατα,ειτε Κωνσταντελιας. Να δω να παιζει ο Κουτσιας στη θεση του Μπραντον. Να δω τον Σοαρες στη θεση του Τσαουση.Να δω τον Τσιγγαρα στη θεση του Σβαμπ. Δηλαδη ποσο χειροτερα αποτελεσματα θα ειχαμε αν τον χρονο που εχουν παρει Μπραντον,Μπισεσβαρ,Τσαουσης,Σβαμπ τον ειχαν παρει Κουτσιας,Κωνσταντελιας,Τσιγγαρας,Σοαρες.renegade έγραψε:Μπορείς να πείσεις λίγο το προοπτική?
Τι θα ήταν αυτό που αν το έβλεπες θα προσπερνούσες χωρίς ίχνος στεναχώριας τις σφαλιάρες στην έδρα σου?
Κάτσε ρε τζος, η ομάδα από την πρώτη μέρα είναι ανάμεσα σε 2-3η θέση και έχει παίξει ήδη δύο ντέρμπι, το ένα μέσα στο χαριλάου που παραδοσιακά χάνουμε βαθμούς και το άλλο με το φαβορί αυτή τη στιγμή για το πρωτάθλημα. Έχει άλλες 11 ομάδες από κάτω μας.joshua έγραψε:Ποια ειναι η χειρότερη πορεια που μπορει να εχει η ομαδα απο το 10 νικες σε 30 παιχνιδια;Miles έγραψε:Τώρα σοβαρά μιλάτε ότι αν έρθει προπονητής που θα εξελίξει τους μικρούς βάζοντάς τους βασικούς, με φυσική συνέπεια τη χειρότερη πορεία απ' αυτή που έχουμε, δεν θα κράζετε; Εδώ μετά το τέλος των μεταγραφών είπατε οι περισσότεροι ότι με τέτοιο ρόστερ δεν θα ζητήσετε τον λόγο από τον προπονητή και πάλι έμειναν οι υποσχέσεις μόνο. Δεν υπάρχει οπαδός που να δέχεται τις ήττες ακόμα και αν βγει η διοίκηση και πει ότι πάμε για ανανέωση με όποιο τίμημα αγωνιστικό.
Όχι,αλλά ας το σχολιάσω αυτό καπως διαφορετικάabc_o_ karpouzas έγραψε:
δεν τραυματιζετε κανεις και εχεις τον μικρο να κανει βολτες απο τον παγκο μεχρι την κερκιδα...
μετα τι θα λεμε ...τον εκαψε?..τι??
Doomlord4 έγραψε:Καρπουζά
Αυτη τη στιγμη εστω και μαθηματικα ειμαστε στη 5η θεση,7 βαθμους πισω απο τον πρωτο,έχοντας παιξει 4 στα 6 παιχνιδια στη Τουμπα και στα επομενα 4 εχουμε γαυρο και κουλα εκτος...gika έγραψε:Κάτσε ρε τζος, η ομάδα από την πρώτη μέρα είναι ανάμεσα σε 2-3η θέση και έχει παίξει ήδη δύο ντέρμπι, το ένα μέσα στο χαριλάου που παραδοσιακά χάνουμε βαθμούς και το άλλο με το φαβορί αυτή τη στιγμή για το πρωτάθλημα. Έχει άλλες 11 ομάδες από κάτω μας.joshua έγραψε:Ποια ειναι η χειρότερη πορεια που μπορει να εχει η ομαδα απο το 10 νικες σε 30 παιχνιδια;Miles έγραψε:Τώρα σοβαρά μιλάτε ότι αν έρθει προπονητής που θα εξελίξει τους μικρούς βάζοντάς τους βασικούς, με φυσική συνέπεια τη χειρότερη πορεία απ' αυτή που έχουμε, δεν θα κράζετε; Εδώ μετά το τέλος των μεταγραφών είπατε οι περισσότεροι ότι με τέτοιο ρόστερ δεν θα ζητήσετε τον λόγο από τον προπονητή και πάλι έμειναν οι υποσχέσεις μόνο. Δεν υπάρχει οπαδός που να δέχεται τις ήττες ακόμα και αν βγει η διοίκηση και πει ότι πάμε για ανανέωση με όποιο τίμημα αγωνιστικό.
Ε όχι να μου επικαλείσαι κι εσύ τις "λογικές" των "γνωστών" εδώ μέσα! Να πιάνουμε σερί απ' όπου μας βολεύει. Φέτος κάνουμε την ανανέωση, πέρσι ήταν άλλη χρονιά με πάνω και κάτω.joshua έγραψε:Ποια ειναι η χειρότερη πορεια που μπορει να εχει η ομαδα απο το 10 νικες σε 30 παιχνιδια;Miles έγραψε:Τώρα σοβαρά μιλάτε ότι αν έρθει προπονητής που θα εξελίξει τους μικρούς βάζοντάς τους βασικούς, με φυσική συνέπεια τη χειρότερη πορεία απ' αυτή που έχουμε, δεν θα κράζετε; Εδώ μετά το τέλος των μεταγραφών είπατε οι περισσότεροι ότι με τέτοιο ρόστερ δεν θα ζητήσετε τον λόγο από τον προπονητή και πάλι έμειναν οι υποσχέσεις μόνο. Δεν υπάρχει οπαδός που να δέχεται τις ήττες ακόμα και αν βγει η διοίκηση και πει ότι πάμε για ανανέωση με όποιο τίμημα αγωνιστικό.
Οχι ρε συ,σιγάabc_o_ karpouzas έγραψε:Doomlord4 έγραψε:Καρπουζά
ε τοτε να ανεβασουμε και τον τζιμα γιατι τραυματιστικε και ο ολιβειρα...
Όντως, έχουμε δώσει κάποιοι την εικόνα ότι το πρωτο μας μέλημα δεν είναι παντα το καλό της ομαδας όπως τουλάχιστον το θεωρούμε οι περισσότεροι άσχετα απο το τι βλέπει από την ομάδα ο καθένας μας κ τι άποψη εχειMitsospaoki4 έγραψε:Δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι και κάποιος από εδώ μέσα..dragon έγραψε:Ο τυπος ( αν ισχύει) που τον έφτυσε ειναι ΠΑΟΚ κ θέλει το καλό της ομαδας;;
Εντελώς παραπλανητικο και αυθαίρετο από πολλές απόψεις αυτό το 10/30 και το ξέρεις και συ.joshua έγραψε:Ποια ειναι η χειρότερη πορεια που μπορει να εχει η ομαδα απο το 10 νικες σε 30 παιχνιδια;Miles έγραψε:Τώρα σοβαρά μιλάτε ότι αν έρθει προπονητής που θα εξελίξει τους μικρούς βάζοντάς τους βασικούς, με φυσική συνέπεια τη χειρότερη πορεία απ' αυτή που έχουμε, δεν θα κράζετε; Εδώ μετά το τέλος των μεταγραφών είπατε οι περισσότεροι ότι με τέτοιο ρόστερ δεν θα ζητήσετε τον λόγο από τον προπονητή και πάλι έμειναν οι υποσχέσεις μόνο. Δεν υπάρχει οπαδός που να δέχεται τις ήττες ακόμα και αν βγει η διοίκηση και πει ότι πάμε για ανανέωση με όποιο τίμημα αγωνιστικό.