η αληθεια πονεσε εdragon έγραψε:Την άλλη φορά να τους ακουσουμε.Dimg4 έγραψε:Μας τα λεγαν οι χαρτινοι οτι ειναι επιρρεπης αλλα..
Τι άλλη παπαρια θα διαβάσουμε για να δικαιολογήσει κανείς το κόμπλεξ του;
Μεταγραφές καλοκαιριού III
-
Dimg4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
- thomas Murg
Και ο προφητικός τίτλος του Τζόρμπα στην ανάλυση για το χθεσινό ματς
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε καμία… δεκαριά ώρες ηρεμίας!
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε καμία… δεκαριά ώρες ηρεμίας!
-
Dimg4
Βρε ξερολα, καθε χρονο θεμα με τα γονατα εχειTheCursed έγραψε:Πρωτη φορα παθαινει μην γραφεται οτι να ναι για να γραψετε.Dimg4 έγραψε:Μας τα λεγαν οι χαρτινοι οτι ειναι επιρρεπης αλλα..
- sourmenetes
- Moderator
Τι σχέση έχουν τα γόνατα ρε dim??
Ξερόλας δεν είναι. Ισα ίσα που έχει επαφή με το άθλημα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυκοσμία επιθετικών στις μεταγραφές χειμώνα θα έχουμε, επιστροφή Ολιβέιρα, Ζαμπά, α ναι και ΤσόλακCCCP έγραψε:Καλα χριστουγεννα ο Ολιβειρα τωρα. Μεταγραφη χειμωνα να τον λογιζετε.
Τι προβληματισμο ειχα εκφρασει πριν κανα μηνα? Οτι καλα ο Σβιτνερσκι σαν εναλλακτικη αλλων χαρακτηριστικων και σαν δευτερος φορ και καλα και ο Κουτσιας ως μικρος αλλα αμα τραυματιστει ο Ολιβειρα τι κανουμε? Ουτε στην αρχη του πρωταθληματος δεν προλαβαμε να φτασουμε. Ο Σβιντερσκι εχει δειξει επανηλλιμενα οτι δε μπορει να σταθει μονος του μπροστα. Ο Κουτσιας μικρος.
Τι κανεις λοιπον τωρα? Τρεχατε ποδαρακια μου τωρα.
Δεν υπάρχει μισή αναφορά για πρόβλημα στα γόνατα.
Σύνδρομο κοιλιακων ειχε
Σύνδρομο κοιλιακων ειχε
-
ariskatiforos
Οι μυς είναι αλυσίδα ένα χρόνιο πρόβλημα στους κοιλιακούς στη μια πλευρά ας πούμε δημιουργεί περισσότερη επιβάρυνση στο γόνατο πχ διότι δεν έχουν την ίδια ισχύ να απορροφήσουν συστροφές του κορμού δυνατά πατήματα και αλλά …συνεπώς δεν έχει και τόσο αδικο ο ντιμ
Οποιαδήποτε παθογένεια σε κάποιο σημείο του σώματος ειδικά κορμού δημιουργεί παράπλευρες επιβαρύνσεις
Αθλούμαι μια ζωή έχω υποστεί τραυματισμούς κ μιλάω από προσωπική εμπειρία
Οποιαδήποτε παθογένεια σε κάποιο σημείο του σώματος ειδικά κορμού δημιουργεί παράπλευρες επιβαρύνσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Παρ 13 Αύγ 2021, 16:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι θέματα έχετε με τους ξερόλες ;sourmenetes έγραψε:Τι σχέση έχουν τα γόνατα ρε dim??
Ποια γονατα;;;!! Με κοιλιακούς είχε θέματαDimg4 έγραψε:Βρε ξερολα, καθε χρονο θεμα με τα γονατα εχειTheCursed έγραψε:Πρωτη φορα παθαινει μην γραφεται οτι να ναι για να γραψετε.Dimg4 έγραψε:Μας τα λεγαν οι χαρτινοι οτι ειναι επιρρεπης αλλα..
Και έπρεπε να σκεφτεί η ΠΑΕ οτι επειδή είχε θεμα με τους κοιλιακούς, μπορεί να πάθαινε μερική ρίξη χιαστων στο δεύτερο επίσημο για τους λόγους που αναφέρεις;ariskatiforos έγραψε:Οι μυς είναι αλυσίδα ένα χρόνιο πρόβλημα στους κοιλιακούς στη μια πλευρά ας πούμε δημιουργεί περισσότερη επιβάρυνση στο γόνατο πχ διότι δεν έχουν την ίδια ισχύ να απορροφήσουν συστροφές του κορμού δυνατά πατήματα και αλλά …συνεπώς δεν έχει και τόσο αδικο ο ντιμ
Αντε να το ακούσουμε κι αυτό...
Δλδ μερικοί γιατί θέλετε σώνει και καλα να δείξετε ότι είχατε δίκαιο που γκρινιάζατε εκμεταλλευομενοι κάποια ΤΥΧΑΙΑ γεγονότα;
(Δεν αναφέρομαι σε εσένα)
- WestBlock4
Ρε συ dim τα νουμια κράζανε κ λεγανε γιατι ήρθε σε εμάς κ παιζει καλα. Κ σ αυτους περπατούσε... ειναι δυνατόν να παίρνουμε σοβαρά τους κατσαπλιαδες??Dimg4 έγραψε:η αληθεια πονεσε εdragon έγραψε:Την άλλη φορά να τους ακουσουμε.Dimg4 έγραψε:Μας τα λεγαν οι χαρτινοι οτι ειναι επιρρεπης αλλα..
Στο νούμι το πρόβλημα ήταν ο συνδυασμός ολιβειρα λιβάγια και ανσαριφαντ με γκρίνια κ να μαλώνουν.
-
ariskatiforos
Δεν είπα αυτό όχι δεν μπορείς ν προβλέψεις κάτι τέτοιο
Αν η παθογένεια είναι χρόνια παντως κάτι π δε γνωρίζω για τη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως να πρέπει κ να το ξανασκεφτείς
Αν η παθογένεια είναι χρόνια παντως κάτι π δε γνωρίζω για τη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως να πρέπει κ να το ξανασκεφτείς
Σχεδόν σαν να χάρηκες φαίνεσαιDimg4 έγραψε:η αληθεια πονεσε εdragon έγραψε:Την άλλη φορά να τους ακουσουμε.Dimg4 έγραψε:Μας τα λεγαν οι χαρτινοι οτι ειναι επιρρεπης αλλα..
Φαντάζεστε τί έχει να γίνει αν πάρουμε Μπάμπα και τύχει καμία στραβή με κάνα γόνατο. Χίλια ποτάμια δεν θα ξεπλένουν 
Άσχετο το ένα με το άλλο.ariskatiforos έγραψε:Οι μυς είναι αλυσίδα ένα χρόνιο πρόβλημα στους κοιλιακούς στη μια πλευρά ας πούμε δημιουργεί περισσότερη επιβάρυνση στο γόνατο πχ διότι δεν έχουν την ίδια ισχύ να απορροφήσουν συστροφές του κορμού δυνατά πατήματα και αλλά …συνεπώς δεν έχει και τόσο αδικο ο ντιμ
Ο παίκτης μέχρι χθες δεν είχε βγάλει κανένα πρόβλημα στα γόνατα.
Το να βγαίνω εγώ και να λέω ότι είχε χρόνιο πρόβλημα με τα γόνατα είναι ψέμα