Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

paokmaniak έγραψε:
renegade έγραψε:Ναι δεν καταλαβαίνω ποια είναι η δυσάρεστη κατάσταση που ζούμε.
Τι θα έπρεπε κατά την γνώμη σου να έχει γίνει έως τώρα?
1 αθλτικος διευθυντης
2. Ανανεωση Ιγκασον, Ζιφκοβιτς και Σιφντερφσκι
3. Να φερουν το χαφ που ζητησε ο λουτσεσκου εδω και 1 μηνα
Το μόνο σοβαρο πρόβλημα από αυτά που αναφέρεις είναι οι μη ανανεώσεις.
Το ότι δεν υπάρχει ακόμα τ.δ δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα, ειδικά αν εν είναι κι όλας επιπέδου Μπράνκο το να μην υπάρχει είναι καλύτερα.

Όσο για το αμ. Χαφ,το να γκρινιάζουμε γιατί δεν έχει έρθει ήδη ενώ έχει μόλις 12 μέρες που άνοιξε το παράθυρο είναι υπερβολή
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ε ναι. Έπρεπε να τους βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο. Τι διαπραγματεύσεις και άλλες λοιπές αηδιες
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

paokmaniak έγραψε:
1 αθλτικος διευθυντης

Για το 2,να προσθέσω ότι υπάρχει και η πώληση μέχρι το τέλος των μεταγραφών καλοκαιριού αν δεν ανανεώνουν και αντικατάσταση τους εννοείται, δε μπορείς να κρατήσεις με το ζόρι παίχτη που δεν δέχεται να ανανεώσει.
Το λάθος θα είναι να τους χάσεις τζάμπα.
Για το χαφ που ζήτησε ο Λουτσεσκου,υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έρχεται τώρα,για σένα μπορεί να είναι δικαιολογία για εμένα πραγματικότητα.
Για τον αθλητικό διευθυντή,είναι το μόνο που θα συμφωνήσω,έγραψα πριν λίγο καιρό ότι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ότι όλοι οι μετά Μιχελ,ήταν πλήρως αποτυχημένοι και το ξεψαχνιζουν πολύ για τον επόμενο.
Αυτό ναι,μοιάζει λίγο ως δικαιολογία,δεν έχω κάτι άλλο όμως στο μυαλό μου.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

obanebane έγραψε:
Για το 2,να προσθέσω ότι υπάρχει και η πώληση μέχρι το τέλος των μεταγραφών καλοκαιριού αν δεν ανανεώνουν και αντικατάσταση τους εννοείται, δε μπορείς να κρατήσεις με το ζόρι παίχτη που δεν δέχεται να ανανεώσει.
Το λάθος θα είναι να τους χάσεις τζάμπα.
Για το χαφ που ζήτησε ο Λουτσεσκου,υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έρχεται τώρα,για σένα μπορεί να είναι δικαιολογία για εμένα πραγματικότητα.
Για τον αθλητικό διευθυντή,είναι το μόνο που θα συμφωνήσω,έγραψα πριν λίγο καιρό ότι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ότι όλοι οι μετά Μιχελ,ήταν πλήρως αποτυχημένοι και το ξεψαχνιζουν πολύ για τον επόμενο.
Αυτό ναι,μοιάζει λίγο ως δικαιολογία,δεν έχω κάτι άλλο όμως στο μυαλό μου.
Υπάρχει κι άλλη εξήγηση που την έχουμε ακούσει ως φήμη/πληροφορία χρόνια πριν: Ό,τι ο τεχνικός διευθυντής σε αυτή την ομάδα έχει απλά πρακτικό ρόλο (υπογραφές συμβολαίων, ταξίδια, έγγραφα κτλπ) και το πραγματικό έργο του γίνεται από κάποιον παρασκηνιακά (Μίχελ) ή ομαδικά από τους τυχάρπαστους "συμβούλους" που έχει συλλέξει ο σύλλογος σε συνεννόηση με τα αφεντικά.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Καμμία δυσάρεστη κατάσταση για εμένα....Εάν στην ΠΑΕ είναι ευχαριστημένοι εμένα δεν μου πέφτει λόγος....Όλα καλά....Η γνώμη η δική μου δεν μετράει ότι και να πω....Εγώ πάντως παρωπιδες δεν θα φορεσω....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Και έτσι να είναι όπως τα γράφεις, τότε τι τον θέλετε τον ΤΔ μαριονέτα;
Δεν είναι πιο τίμιο να πάμε χωρίς ΤΔ αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιγράφεις;
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Γκουερινο έγραψε:
danirifle έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Έβαλε το χέρι του ο χοντρός μάλλον, ως συνήθως.
και πώς δηλαδή ο παίχτης δέχτηκε να παίξει στο σκουλήκι?

γιατί για εμάς υποτίθεται τσινάνε να έρθουν στη σουπαλιγκ

υγ. έχει ενδιαφέρον φέτος που όλοι θα ψάξουν χαφ, να δούμε πού θα καταταγούμε
Ποιοι τσινανε? οι ντιαγε? :lol: :lol: :lol: Οποιος εχει παιξει 50 ματς με την Γαλατα και 25 με την Στοουκ θεωρειται καλος παικτης? Ο Γκαμα που εχουν ειναι καλυτερος παικτης παντως
Ο Αντριεν Σιλβα (αν τον παρουμε που το θεωρω δυσκολο) ειναι 3 επιπεδα πανω
Εντάξει ρε Γκουερίνο…Μην τους υποβαθμίζουμε όλους..Μια χαρά παίκτης είναι..Αν ερχόταν δηλ. σε εμάς τι θα λέγαμε;;Περσι που ενδιαφερθήκαμε ήταν καλός;Απλά εξέφρασα μια απορία..
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

obanebane έγραψε:Και έτσι να είναι όπως τα γράφεις, τότε τι τον θέλετε τον ΤΔ μαριονέτα;
Δεν είναι πιο τίμιο να πάμε χωρίς ΤΔ αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιγράφεις;
Όσο περνάει ο καιρός, προς τα εκεί δεν πάει το πράγμα;
Ποια ομάδα στον κόσμο παίρνει προπονητή πριν να πάρει ΤΔ; Αυτό δείχνει ότι και να έρθει ΤΔ, θα έχει τελείως διακοσμητικό ρόλο γλάστρας, όπως και όλοι μετά τον Μίχελ, που είναι σίγουρο ότι έχει επιρροή ακόμη και σήμερα στις αποφάσεις, απλά δεν γνωρίζουμε σε τι βαθμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stravostomis την Δευ 12 Ιούλ 2021, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

obanebane έγραψε:Και έτσι να είναι όπως τα γράφεις, τότε τι τον θέλετε τον ΤΔ μαριονέτα;
Οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα έχει τεχνικό διευθυντή..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Πραγματικά πιστεύετε ότι οαρης μπορεί να πάρει παίχτη που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ,έστω και αν έχει την συνδρομή του γαυρου;
Άβαταρ μέλους
obanebane

proedros έγραψε:

Οκ,μέχρι να πάρουμε ΤΔ τότε,θα είμαστε μια ασοβαρη ομάδα.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

obanebane έγραψε:
proedros έγραψε:

Οκ,μέχρι να πάρουμε ΤΔ τότε,θα είμαστε μια ασοβαρη ομάδα.
Δεν είμαστε ούτε σοβαρή ούτε μία μη σοβαρή ομάδα είμαστε μία ιδιαίτερη ομάδα .
Όπου ο κάθε stravostomis proedros , giga , renegede , laska4 , theo G4 , patra G4 , obanebane , joshua κτλ.

Κατέχει την μόνη πραγματική αλήθεια !

Υ.Γ. Ο ΠΑΟΚ τι φταίει ?
αλλά θα μου πεις ο ΠΑΟΚ είμαστε εμείς !
και το Υπερεγώ μας !
ΠΑΟΚ είσαι !
Blacksheep

Δημοσίευση από Blacksheep »

stravostomis έγραψε:
Όσο περνάει ο καιρός, προς τα εκεί δεν πάει το πράγμα;
Ποια ομάδα στον κόσμο παίρνει προπονητή πριν να πάρει ΤΔ; Αυτό δείχνει ότι και να έρθει ΤΔ, θα έχει τελείως διακοσμητικό ρόλο γλάστρας, όπως και όλοι μετά τον Μίχελ, που είναι σίγουρο ότι έχει επιρροή ακόμη και σήμερα στις αποφάσεις, απλά δεν γνωρίζουμε σε τι βαθμό.
Δεν νομίζω πολύ μεγάλη θεωρία αυτή. Να προτείνει παίχτες μπορεί αλλα να εχει επιρροή λιγο δύσκολα
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

renegade έγραψε:
paokmaniak έγραψε:
1 αθλτικος διευθυντης
Το μόνο σοβαρο πρόβλημα από αυτά που αναφέρεις είναι οι μη ανανεώσεις.
Το ότι δεν υπάρχει ακόμα τ.δ δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα, ειδικά αν εν είναι κι όλας επιπέδου Μπράνκο το να μην υπάρχει είναι καλύτερα.

Όσο για το αμ. Χαφ,το να γκρινιάζουμε γιατί δεν έχει έρθει ήδη ενώ έχει μόλις 12 μέρες που άνοιξε το παράθυρο είναι υπερβολή
Oι ιδιοι ανεφεραν 2-3 φορες οτι ειναι θεμα χρονου και εντος λιγων ημερων θα κλεισει.
Αν ελεγαν οτι παμε σε μοντελ οχωρις ΤΔ δε θα ειχα προβλημα. Δειχνει ασοβαροτητα οταν αλλα λες και αλλα κανεις.

Επισης για το αμ. χαφ στη συνεντευξη του Λουτσεσκου ειπωθηκε οτι συμφωνησαμε να εχουμε 3 παικτες πριν την εναρξη της προετοιμασιας. Δε τα λεω εγω αυτοι τα ειπαν
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

"Και πως θα έρθει ο τεχνικός διευθυντής χωρίς να επιλέξει προπονητή?

Θα διαλέξει ο υφιστάμενος τον προϊστάμενο?

Ή θα πάμε σαν μικρή ομάδα με τον προπονητή τύπου Άγγελο να διαλέγει παίχτες μαζί με το Λίνο και τον Κοντρέρας..."

Oh wait...

Παρόλαυτα στα σοβαρά τώρα, η άποψη μου είναι ότι δε χρειαζόμαστε τεχνικό διευθυντή. Τζάμπα λεφτά μου φαίνονται.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”