Gospi έγραψε:
Α οκ πασο αν το βλεπεις ετσι. Νομιζα πως η οικογενεια Σαββιδη εχει κοινο ενδιαφερον και κοινη αγαπη για τον ΠΑΟΚ. Αρα μου λες πως αυτος που εχει γραμμενο τον ΠΑΟΚ δεν ειναι ο Γιωργης αλλα ο Ιβαν...
υγ. Παντως ο Γιώργης μιλησε για σκουπες, ο Γιωργης μας ενημερωσε πως ο νεος ΠΑΟΚ χτιζεται, ο Γιωργης ανακοινωσε την συνεντευξη τυπου του Ρεμπε που αγνοειται και ο Γιωργης μας ενημερωσε για την επανενταξη του Ματος στην ομαδα...
Φίλε, δεν είπα εγώ ότι αύριο εδώ μέσα θα είναι ρδελομπου και ο Γιώργης θα τρώει πρωτεΐνες εσυ το είπες.
Αρα αφού η οικογένεια Σαββαΐδη έχει κοινό ενδιαφέρον όπως λες κατ επέκταση εσυ υποστηρίζεις ότι έχει γραμμένο τον ΠΑΟΚ ο Ιβαν.
Εγώ θα σου οτι πιστεύω πως δεν γίνεται να έχεις γραμμένο κάτι που έχεις ρίξει τόσα μυρια και σου ανοίγει πολλές πόρτες στις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες στην Ελλάδα.
Απλά λόγω συγκυριών αντιμετωπίζει δυσκολίες (ffp) που δε μπορεί να υπερκεράσει τόσο εύκολα και να κάνει τις μεταγραφές που όλοι θελουμε .
Υ.γ Ο Γιώργης είναι ο γιος του μεγαλομετόχου, και σαν τέτοιος θα πρέπει να αντιμετωπίζεται.. ένας άνθρωπος που λόγω θέσης μαθαίνει πρώτος την πληροφορία... τώρα τα stories κτλ στα social ούτε εγώ τα γουστάρω αλλά εδώ κάνει twits o πρόεδρος των ΗΠΑ , ο Γιώργης μας πείραξε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
riegel την Κυρ 04 Οκτ 2020, 21:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.