Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Hermann

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Hermann »

DimitrisS έγραψε:Tα πηρα αγρια ο Γιωργος;

Να περιμενουμε και δευτερο insta story στα καπακια δηλαδη;
Αν και είναι αργά στο Ροστόφ, ποτέ δε ξες. Εγώ πάντως μέχρι τις 2-3 ξύπνιος θα μαι και θα το περίμενω... :P
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

δεν ειπα οτι τα πηρε αγρια 8-) απλα τα πηρε, οποτε θα γινει μια κρισιμη συνελευση την Τουμπα να αναλυθει η ηττα και να βγει η ομαδα συσπειρωμενη

τι ειχες Γιαννη μου τι ειχα παντα............
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Όλος ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη σε μία πρόταση
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Κάποτε τα στημένα μας ήταν μισό γκολ. Τώρα είναι ευκαιρία για τον αντίπαλο να βγει στην κόντρα.
ΕΝΑ θετικό ψάξαμε να βρούμε μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: τον χρόνο που θα δούλευε υπέρ μας.
Στην καλή φυσική κατάσταση και τα τρεξίματα
Στο μοντάρισμα
Στον χρόνο για την προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα

Το δούλεμα που θα τρώει ο πατέρας σου που μιλούσε για Ιταλίες πρέπει να είναι πολύ μεγάλο.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

joshua έγραψε:Δεν γινεται να τον περιμενουν καμια 100η παιδια Θεσσαλονικη να του ζητησουν ευγενικα παντα να παραιτηθει?
Να σου πω διαφωνώ, είναι τακτική γαυρου, με "παραιτήσεις"-τραμπουκισμους τύπου Μπαρτζωκα. Εδώ θέλει τίμια απόλυση με κανονιοβολισμο, με τον ραζβαν σε ρόλο ανθρώπινης/οβιδας κασκαντερ.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Parolos έγραψε:Εικόνα

Αυτα...
Η μιση αληθεια ειναι οτι πηρε διπλά με ΑΕΚ και ΠΑΟ.Η αλλη μιση οτι εφαγε 3μπαλο απο ΠΑΟ στην Τουμπα,εχασε απο γαυρο 0-2 και στα πλειοφ εχασε 2 φορες στην αθηνα με 2-0.Μια μετριοτητα ηταν κι αυτος με βαση το ροστερ που ειχε στη διαθεση του.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

vs40 έγραψε:Και παιδιά εγώ δεν έχω πρόβλημα με balanced προπονητές. Σαντόσκυλο είμαι. Ούτε έχω πρόβλημα με φάτσες. Και στο γαύρο να ήταν προπονητής μισητός, δε με χαλάει. Η ουσία με νοιάζει και με το Ρουμάνο δεν υπάρχει. Με έχασε ξεκάθαρα ήδη από το παιχνίδι της Λάρισσας. Άλλο να έχεις balanced φιλοσοφία αλλά Σάντος, και άλλο κατεβαίνεις για να χάσεις, και όταν ο άλλος μείνει με 10 και υποχρεούσαι να κάνεις κάτι, πελαγώνεις. Αν βάζαμε γκολ φαντάσου πόσο κότες θα είμασταν.

Το πρόβλημα της ομάδας είναι η επικοινωνία. Δεν έχουμε αγγίξει καν το θέμα σωστού management σε αυτό το σωματείο επί Σαββίδη. Χαμένοι στη μετάφραση είμαστε. Ο Γιωργάκης που είναι το κουμάντο, κατοικεί στο Ροστώφ. Πιο παλιά είχε κολλητάρι τον Τζαβέλλα και είδαμε τα αποτελέσματα. Η διοίκηση κακά τα ψέμματα πρέπει να είναι εδώ. Στην τελική υπάρχουν ρόλοι πχ προπονητής ΤΔ, αλλά όλοι καπελώνονται από τα αφεντικά που δεν είναι καν παρών. Μη το πάρετε στραβά, δε λέω φέρτε πίσω Γούμενους κ.λπ. Εκτιμώ τα άπειρα λεφτά που χώνουν, και περιέργως τους συμπονώ κιόλας (δε θα έπρεπε). Είναι σωτήρες μας και τα έχουμε πει, αλλά χρειάζεται και λιγη κριτική. Είναι πραγματικά πολύ κρίμα. Προσωπικά είμαι σε καλή φάση, κάνω μάστερ, δουλεύω Αγγλια και έχω όνειρα. Η μεγαλυτερη πίκρα της ζωής μου είναι ο ΠΑΟΚ. Μόνο στεναχώριες και κατάθλιψη. Σπουδάζω διοίκηση/ Supply Chain Management, κάνουμε πράγματα 100 level πάνω από το αστείο ποδόσφαιρό και πόσο μάλλο την δική μας οργάνωση που είναι τα ακριβώς αντίθετη από τα best practices σχεδόν σε όλα. Ανεβάζω πίεση απίστευτη. Είμαι αρρωστος. Ένα άτομο σαν εμένα, έπρεπε να μην ασχολείται καν με retardation. Το ξέρω, αλλά δεν πάω καλά στα μυαλά μου ρε γμτ. Δεν μπορώ να με καταλάβω ώρες ώρες. Έχουμε αγώνες στη ζωή μας και σκάμε με τον ΠΑΟΚ. Όχι μόνο σκάμε, αλλά μας βάζει σε κατάθλιψη. Σόρι ρε παίδες που μοιράστηα κάτι προσωπικό, αλλά δεν υπερβάλλω - είναι η αλήθεια.

Ρε συ VS, έχεις δυό μήνες τώρα που το έχεις ρίξει στα σεντόνια, και τώρα εξηγούνται όλα αφού μια που κάνεις MSc στο SCM, σε κόβω για κάνα Cranfield που η εναλλακτική είναι να μετράς προβατάκια. Παρόλα αυτά σε κανά τρίμηνο θα είναι όλα καλύτερα και ο Λουτσέσκου μια μακρινή ανάμνηση αλλά και το social construction εκει πάνω πιο ενδιαφέρον και πλήρες. Και τα σεντόνια και η πολλή ανάλυση θα αραιώσουν, οπότε μη χολοσκάς.

Και μια συμβουλή για το orientation και το thesis σου αν μου επιτρέπεις: α) Big Data & Supply Chain Analytics (focus on predictive analytics e.g. demand sensing beyond historical statistical models b) Wearables and Mobile Technology for Logistics support και στο τσακίρι κέφι αν έχεις (ή θες να χτίσεις) κάποιο οικονομοτεχνικό background, c) Supply Chain Finance and Blockchain Technology.

Όλα major trends, πολύ sexy και fun to work on θεματικές με αρκετό ψωμί για την επόμενη 20ετία. Καλό κουράγιο στις σπουδές σου και μην ζορίζεσαι με την ομάδα. Δεν έχει και τόσο νόημα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αν δεν μας περάσει ο γαύρος 4 πόντους τίποτα δε θα γίνει. Πάντα πρώτα χάνεται η χρονιά και μετά γίνεται η αλλαγή. Τα αντανακλασικά μας είναι πιο αργά από το ελληνικό δημόσιο της δεκαετίας του 80. Ε κάπως έτσι και όλοι οι υπάλληλοι της ΠΑΕ (+ποδοσφαιριστές) έχουν νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου.

Υγ: cellophan στο purchasing/procurement λέω να εστιάσω. Δεν έχουμε χρόνο για να επιλέξουμε thesis και αντί να αγχώνομαι, ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ και σεντονιάζω. Αρρώστια. Κόβεντρι είμαι - ομορφιές... Η περιοχή είναι ότι καλύτερο για εργασία και τίποτα άλλο. Για αυτό είμαι εδώ - δεν παραπονιέμαι με το 1,5% ανεργίας εδώ, αλλά δεν μπορώ να με καταλάβω γιατί έχω τόση εμμονή με τον ΠΑΟΚ και τόσο πόνο - nonsense.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 06 Νοέμ 2017, 00:35, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

αμα δεν μεταδιδει παθος ο προπονητης κ πειθαρχια ,την αναγκαιοτητα να κατεβαινουμε σαν σε τελικο
αν δεν εχουμε αριστη φυσικη κατασταση,ταχυδυναμους παιχτες

τοτε ολο το τημ
διοικηση,παιχτες,προπονητικο επιτελειο εχουν αποτυχει παταγωδως
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ελπίζω ότι πρώτη φορα ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη θα πάει κόντρα στη φύση του και δεν θα περιμένει να χαθεί μια ακόμα χρονια πριν πάρει αποφάσεις.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Αν οι σημερινές δηλώσεις Λουτσέσκου δεν σημαίνουν "Διώξτε με ρε παιδιά, μην παραιτηθώ και χάσω την αποζημίωση", δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σημαίνουν.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Σχολαστε τον φτάνει πια.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

DimitrisS έγραψε:Tα πηρα αγρια ο Γιωργος;

Να περιμενουμε και δευτερο insta story στα καπακια δηλαδη;
Ρέ λες να τονα διαγράψει κι από φίλο στο fb;;

Δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ σκληρός....
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

GoMaRoS έγραψε:ο ΠΑΟΚ θελει Γερμανο προπονητη, να τους βγαζει το λαδι στην προπονηση να πεφτουν κορμια. Αλλα την τελευταια φορα που ειχαμε (εστω και Ολλανδο αλλα με πολλα χρονια στην Γερμανια) τον Στεφενς, τον εφαγαν οι διεθνεις μας, κατι κατσουρανιδες τζαβελες κτλ
οι λερες εχουν φυγει,η παραγκα εχει αποδυναμωθει παρα πολυ και ο ΠΑΟΚ εχει το πιο καλο ροστερ της ιστοριας του. Ποσο πιο ιδανικες συνθηκες για εναν ευρωπαιο προπονητη,πραγματικα ΠΟΣΟ?
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Τα πήρε άσχημος ο Γιώργος.Φήμες λένε για unfollow στο ινσταγκραμ :o
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”