vs40 έγραψε:Και παιδιά εγώ δεν έχω πρόβλημα με balanced προπονητές. Σαντόσκυλο είμαι. Ούτε έχω πρόβλημα με φάτσες. Και στο γαύρο να ήταν προπονητής μισητός, δε με χαλάει. Η ουσία με νοιάζει και με το Ρουμάνο δεν υπάρχει. Με έχασε ξεκάθαρα ήδη από το παιχνίδι της Λάρισσας. Άλλο να έχεις balanced φιλοσοφία αλλά Σάντος, και άλλο κατεβαίνεις για να χάσεις, και όταν ο άλλος μείνει με 10 και υποχρεούσαι να κάνεις κάτι, πελαγώνεις. Αν βάζαμε γκολ φαντάσου πόσο κότες θα είμασταν.
Το πρόβλημα της ομάδας είναι η επικοινωνία. Δεν έχουμε αγγίξει καν το θέμα σωστού management σε αυτό το σωματείο επί Σαββίδη. Χαμένοι στη μετάφραση είμαστε. Ο Γιωργάκης που είναι το κουμάντο, κατοικεί στο Ροστώφ. Πιο παλιά είχε κολλητάρι τον Τζαβέλλα και είδαμε τα αποτελέσματα. Η διοίκηση κακά τα ψέμματα πρέπει να είναι εδώ. Στην τελική υπάρχουν ρόλοι πχ προπονητής ΤΔ, αλλά όλοι καπελώνονται από τα αφεντικά που δεν είναι καν παρών. Μη το πάρετε στραβά, δε λέω φέρτε πίσω Γούμενους κ.λπ. Εκτιμώ τα άπειρα λεφτά που χώνουν, και περιέργως τους συμπονώ κιόλας (δε θα έπρεπε). Είναι σωτήρες μας και τα έχουμε πει, αλλά χρειάζεται και λιγη κριτική. Είναι πραγματικά πολύ κρίμα. Προσωπικά είμαι σε καλή φάση, κάνω μάστερ, δουλεύω Αγγλια και έχω όνειρα. Η μεγαλυτερη πίκρα της ζωής μου είναι ο ΠΑΟΚ. Μόνο στεναχώριες και κατάθλιψη. Σπουδάζω διοίκηση/ Supply Chain Management, κάνουμε πράγματα 100 level πάνω από το αστείο ποδόσφαιρό και πόσο μάλλο την δική μας οργάνωση που είναι τα ακριβώς αντίθετη από τα best practices σχεδόν σε όλα. Ανεβάζω πίεση απίστευτη. Είμαι αρρωστος. Ένα άτομο σαν εμένα, έπρεπε να μην ασχολείται καν με retardation. Το ξέρω, αλλά δεν πάω καλά στα μυαλά μου ρε γμτ. Δεν μπορώ να με καταλάβω ώρες ώρες. Έχουμε αγώνες στη ζωή μας και σκάμε με τον ΠΑΟΚ. Όχι μόνο σκάμε, αλλά μας βάζει σε κατάθλιψη. Σόρι ρε παίδες που μοιράστηα κάτι προσωπικό, αλλά δεν υπερβάλλω - είναι η αλήθεια.
Ρε συ VS, έχεις δυό μήνες τώρα που το έχεις ρίξει στα σεντόνια, και τώρα εξηγούνται όλα αφού μια που κάνεις MSc στο SCM, σε κόβω για κάνα Cranfield που η εναλλακτική είναι να μετράς προβατάκια. Παρόλα αυτά σε κανά τρίμηνο θα είναι όλα καλύτερα και ο Λουτσέσκου μια μακρινή ανάμνηση αλλά και το social construction εκει πάνω πιο ενδιαφέρον και πλήρες. Και τα σεντόνια και η πολλή ανάλυση θα αραιώσουν, οπότε μη χολοσκάς.
Και μια συμβουλή για το orientation και το thesis σου αν μου επιτρέπεις: α) Big Data & Supply Chain Analytics (focus on predictive analytics e.g. demand sensing beyond historical statistical models b) Wearables and Mobile Technology for Logistics support και στο τσακίρι κέφι αν έχεις (ή θες να χτίσεις) κάποιο οικονομοτεχνικό background, c) Supply Chain Finance and Blockchain Technology.
Όλα major trends, πολύ sexy και fun to work on θεματικές με αρκετό ψωμί για την επόμενη 20ετία. Καλό κουράγιο στις σπουδές σου και μην ζορίζεσαι με την ομάδα. Δεν έχει και τόσο νόημα.