Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- ΑποστόληςΑ
- hasio_john
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ για να προλάβεις!kataramenos5 έγραψε:.................
Εγω δε προλαβα...
Τι σε σταματάει?
Πολύ ζέστη μάγκες! 2 γνωστοί μου πήγαν τα σκυλιά τους σήμερα με θερμοπληξία σε κτηνίατρο. (τα έχουν λυτά με αυλή και σκιές παντού, αλλά και πάλι) Εγώ έχω συνέχει καρπούζι στο ψυγείο και το ξεκοκαλίζω όταν αρπάζω λίγο παραπάνω. Τρελή ανακούφιση δροσιάς αν είναι παγωμένο!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καταραμένε, σήμερα η μέρα είναι πανέμορφη. Ούτε ένα σύννεφο στον ουρανό με τον ήλιο να ζεσταίνει τις πλάτες μας ως και τις δέκα και μισή το βράδυ, ποιο βράδυ δηλαδή που όλη μέρα, μέρα έχουμε. Το σκοτάδι θα μας επισκεφτεί ξανά από Σεπτέμβρη μήνα!
- ΑποστόληςΑ
- BlackBlockAttack
Ομαδα στη Ρουμανια αλλαξε το ονομα της σε ΠΑΟΚ!
FC PAOK Slatina-Ερασιτεχνικη πρεπει να ειναι και απο τη μεταφραση καταλαβα οτι εχει Κυπριο χρηματοδοτη
http://liga2.prosport.ro/special/ciprio ... b-16528520
FC PAOK Slatina-Ερασιτεχνικη πρεπει να ειναι και απο τη μεταφραση καταλαβα οτι εχει Κυπριο χρηματοδοτη
http://liga2.prosport.ro/special/ciprio ... b-16528520
ΕυχαριστούμεΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα και χρόνια πολλά στους Πέτρους και του Παύλους!
Χρόνια πολλά στο παλικάριberry έγραψε:καλημερα πολυχρονοι οι παυλοι και οι πετροι! gpetsos κλπ
- hasio_john
Χρόνια πολλά αδερφέ (και στους άλλους εορτάζοντες), όλα καλά με την όσφρηση / αναπνοή ??
- ΑποστόληςΑ
Το βασικό πρόβλημα όπως προέγραψα έχει μεν να κάνει με τη μύτη, αλλά δεν είναι οσφρητικό, είναι ότι δεν οξυγονώνεται καλά ο εγκέφαλος.
Ευχαριστω αδερφεhasio_john έγραψε:Χρόνια πολλά αδερφέ (και στους άλλους εορτάζοντες), όλα καλά με την όσφρηση / αναπνοή ??
Οπως εγραψα και πιο πισω, τα ιδια ακριβψς. Σημερα ξεκιναω και το σπρει κορτιζονης και ενημερωση σε μια βδομαδα
Αφησα και ενα γαλα να χαλασει για πειραματα
- ΑποστόληςΑ
Α, ρε Πέδρο!
ΥΓ: Ελπίζω να μην πληγώνεσαι από το υπέρτατα πνευματικό χιούμορ μου. Θυμάσαι άλλωστε ότι σε είχα συμπαθήσει από την αρχή...
ΥΓ: Ελπίζω να μην πληγώνεσαι από το υπέρτατα πνευματικό χιούμορ μου. Θυμάσαι άλλωστε ότι σε είχα συμπαθήσει από την αρχή...
- ΑποστόληςΑ