5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Είναι πολύ αργά για δάκρυα αγαπητοί συνσχολιαστες. Όπως στρώνει η παε έτσι ακριβώς θα κοιμάται. Μια ματιά στις πίσω σελίδες αυτού του νήματος αρκεί για να καταλάβετε με πόσο πάθος τον στήριζαν ορισμένοι φιλοι κοντρα σε κάθε ποδοσφαιρικη λογική. Γράφοντας "τέρατα" για να δικαιολογήσουν την ανύπαρκτη αγωνιστική παρουσία του. Ήρθε κι το κερασάκι στην τούρτα τώρα , ας κάνουμε κι καμία βαθυστόχαστη προπονητική ανάλυση για να δείξουμε πόσο φταίνε οι προπονητές κι τα συστήματα κι όχι συγκεκριμένοι παίκτες με συγκεκριμένη ποδοσφαιρικη νοοτροπία κι προσφορά!
Όταν το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρα σου είναι να δουλεύεις στο Μπακαλι-κο. Σε παίρνουν σε χρυσόπληρώνουν σε κάνουν (δεν τους κάνεις) νούμερο ένα στη θέση σου, δεν σου φτάνουν όμως κ ζητάς παραπάνω ενώ πουλάς παπατζα ότι έχεις προτάσεις από ένα φίλο στο χωριό . Δεν στα δίνουν κ βγαίνεις και κάνεις δηλώσεις ότι θέλω πολύ κ τα παιδιά μου κλαίνε. Χτυπάς στο συναίσθημα τον οργανισμό ΠΑΟΚ κ στην αμπαλοσυνη κάποιων γνωστών μεταγραφικά μυρωδιαδων που δουλεύουν στην ομάδα κ τελικά ανανεώνεις. Οπότε έρχεται ο φυσιολογικός επίλογος και ταυτόχρονα η επιβεβαιώση της παροιμίας, κανείς αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος.
Το να φύγεις σαν ένας ξένος δεν είναι μια επαγγελματικη επιλογή για το καλό της οικογένειας , είναι μια νοοτροπία ζωής που ακολουθείς. Για τις επιλογές μας τις κρατάμε σταθερές, δεν τις αλλάζουμε ανάλογα με το συμφέρον.
Το να φύγεις σαν ένας ξένος δεν είναι μια επαγγελματικη επιλογή για το καλό της οικογένειας , είναι μια νοοτροπία ζωής που ακολουθείς. Για τις επιλογές μας τις κρατάμε σταθερές, δεν τις αλλάζουμε ανάλογα με το συμφέρον.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και δεν είναι όπως κακώς επιμένουν να το φαντάζονται διάφοροι.
Καμία κακία για τον τύπο. Αυτοί που φταίνε είναι αποκλειστικά όσοι, μέσα και γύρω από τον σύλλογο, τον βοήθησαν να ανανεώσει με τους δικούς του ουσιαστικά όρους.
Καμία κακία για τον τύπο. Αυτοί που φταίνε είναι αποκλειστικά όσοι, μέσα και γύρω από τον σύλλογο, τον βοήθησαν να ανανεώσει με τους δικούς του ουσιαστικά όρους.
Δυστυχώς δεν είναι όλοι με νοοτροπία Παυλάρα, να υπογράφουν σε λευκή σελίδα.sourmenetes έγραψε:Αν ισχύουν αυτά που γράφτηκαν για το γιο σου, ότι έκλεισε μπενφικα χωρίς να δεχτεί επαγγελματικο συμβόλαιο του ΠΑΟΚ, είσαι μέγας παρτακιας(για να μην πω τπτ πιο χοντρό) για μένα.
Σου δώσανε τα πάντα σε χρυσωσανε και αντί το παιδί να πάρει μια τυπική μεταγραφή από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, να μην τον χάσει και η ομάδα αέρα, στην μπενφικα την κοπανατε ετσι.
Αν ξαναλέω, αν ισχύουν, εγώ θα ήθελα να φύγεις από τώρα.
Εφόσον θέλουμε να σκεφτόμαστε με νοοτροπία άνευ συναισθημάτων, καθαρά τεχνοκρατικά και επαγγελματικά, πρέπει να δεχόμαστε και τη στυγνή επαγγελματικότητα από την πλευρά των ποδοσφαιριστών.
Είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κάποιος, η οικογένεια Βαρέλα, κοίταξε το συμφέρον της και μόνο. Και ίσως πήρε την πιο συμφέρουσα επιλογή.
Εάν μας πειράζει αυτό, να το κοιτάξουμε. Θέλουμε τους άλλους να σκέφτονται ηθικά ή επαγγελματικά / συμφεροντολογικά.;
Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να κινούμαστε πάντα επαγγελματικά και τεχνοκρατικά. Εάν όμως ξεχάσουμε το συναίσθημα, χάνουμε την ψυχή μας.
Στην προκειμένη περίπτωση υπήρξε εκμετάλλευση, αυτής της καλοσύνης που δείχθηκε στον Βαρέλα, ο οποίος τελικά, αποδείχτηκε ένας σημαντικός μισθοφόρος στην ΠΑΟΚτσήδικη ιστορία. Σημαντικός μεν, αλλά μισθοφόρος.
Οι μισθοφόροι και όχι οι ταγμένοι στρατιώτες της ιδέας του ΠΑΟΚ, είναι λογικό και φυσιολογικό, να συμπεριφερθούν έτσι.
Εμείς ας μάθουμε να τιμούμε τους στρατιώτες, τα πετσιά τα δικά μας πρώτα, και ας μην εξαντλούμε όλη μας την αυστηρότητα πάνω τους.
WeWillRockYou έγραψε:-Από τη στιγμή που κλήθηκε ο μικρός στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, ήταν σίγουρο πως θα προέκυπτε ενδιαφέρον από τη χώρα τους. Την ΠΑΕ δεν μπορώ να την κατηγορήσω για το γεγονός πως δεν υπήρχε συμβόλαιο νωρίτερα, διότι στη συγκεκριμένη περίπτωση το παιδί είναι φέτος μόλις 16 χρόνων και οποιαδήποτε συζήτηση γινόταν πέρσι, δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνει το μέλλον του πατέρα.
-Σε αντίθεση με τους περισσότερους, δεν πιστεύω πως τα συναισθήματα της οικογένειας Βαρέλα ήταν ψεύτικα την πρώτη τριετία, που ολοκληρώθηκε με το νταμπλ. Στον ΠΑΟΚ όταν προσφέρεις, η αγάπη που θα πάρεις πίσω θα είναι πολλαπλάσια και είναι δύσκολο να μην σε συνεπάρει.
-Βέβαια, πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις την πίεση και την κριτική, όταν αρχίσει η αγωνιστική πτώση και η προσφορά είναι δυσανάλογη. Δεν θα κατηγορήσω τον Φερνάντο για το συμβόλαιο που διεκδίκησε: μιλάμε για έναν άνθρωπο που εγκατέλειψε στα 17 του το σχολείο, διότι έγινε πατέρας και έπρεπε να δουλέψει. Μέχρι να έρθει στον ΠΑΟΚ δεν είχε βγάλει μεγάλα ποσά από το ποδόσφαιρο.
-Θα τον κατηγορήσω για την αγωνιστική πτώση που ήρθε μετά την ανανέωση. Ο Βαρέλα του νταμπλ, έκανε έξτρα προπονήσεις και διατροφή, έμπαινε στο γήπεδο με σημειώσεις σε χαρτάκι για τις κινήσεις κάθε αντίπαλου επιθετικού και έβγαζε πάθος στα αποδυτήρια. Από την επόμενη χρονιά, όντας πλέον αρχηγός και με το ακριβότερο συμβόλαιο αμυντικού, δεν αντιμετώπισε με την ίδια προσήλωση την δουλειά του. Την συνέχεια την είδαμε όλοι.
- Για μένα, οι σκέψεις του να φύγουν δεν ξεκίνησαν φέτος, αλλά από την αρχή της περσινής σεζόν, όταν είχε ξεκινήσει να τα ακούει. Τότε υπήρξαν τα ποσταρίσματα της γυναίκας του, στη συνέχεια δήλωσε ο ίδιος πως αν δεν τον θέλουμε, θα αποχωρήσει και ούτω καθεξής. Από εκεί και έπειτα, φαινόταν πως το μυαλό του ήταν στο πως θα τελειώσει το σχολείο και στο πως θα βοηθήσει τον γιο του να εξελιχθεί ποδοσφαιρικά, ώστε να επιστρέψουν στην Πορτογαλία.
- Πριν 1 μήνα όταν έφτασε στις 200 συμμετοχές με την ομάδα, έγραψε στη λεζάντα ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί για να πετύχει με το κλαμπ ''είτε μας αρέσει είτε όχι'', αναφερόμενος προφανώς στο κράξιμο που έχει φάει.
- Το γεγονός πως δεν απάντησαν καν στα καλέσματα της ΠΑΕ για υπογραφή συμβολαίου και δεν φρόντισαν να ενημερώσουν για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα, είναι το ανέντιμο του πράγματος. Δεν είναι αυτή συμπεριφορά σε έναν σύλλογο που σου εξασφάλισε το παρόν και το μέλλον, όλης της οικογένειας σου.
- Από την άλλη, πριν ούτε 10 μέρες, είχαμε κόσμο να γράφει, Βαρέλα σήκω φύγε και πάρε και τον γιο σου μαζί. Ε αυτή η κατηγορία ανθρώπων φαντάζομαι θα είναι χαρούμενη με αυτή την είδηση.
Η πιο καθαρή σκέψη και διατύπωση
Δεν γίνεται να μιλάμε για αμπαλοσυνη καθώς ανανέωσε μετά τη χρονιά του ντάμπλ, είχε κάνει 2 καταπληκτικές χρονιές και όλοι θέλαμε να μείνει. Δεν γίνεται να κατηγορήσουμε και για αυτό την ΠΑΕtzoker έγραψε:Όταν το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρα σου είναι να δουλεύεις στο Μπακαλι-κο. Σε παίρνουν σε χρυσόπληρώνουν σε κάνουν (δεν τους κάνεις) νούμερο ένα στη θέση σου, δεν σου φτάνουν όμως κ ζητάς παραπάνω ενώ πουλάς παπατζα ότι έχεις προτάσεις από ένα φίλο στο χωριό . Δεν στα δίνουν κ βγαίνεις και κάνεις δηλώσεις ότι θέλω πολύ κ τα παιδιά μου κλαίνε. Χτυπάς στο συναίσθημα τον οργανισμό ΠΑΟΚ κ στην αμπαλοσυνη κάποιων γνωστών μεταγραφικά μυρωδιαδων που δουλεύουν στην ομάδα κ τελικά ανανεώνεις. Οπότε έρχεται ο φυσιολογικός επίλογος και ταυτόχρονα η επιβεβαιώση της παροιμίας, κανείς αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος.
Ε καλα, οχι που δεν θα πεταγοσουν...sourmenetes έγραψε:Τα μπλέξες όλα και τα πέταξες σε ένα ποστ.Gospi έγραψε:Τον φαγαμε 2 χρονια στη μαπα να κοροιδευει και να τσιμπάει 1.2 και τωρα ηρθε το κερασακι...
κοπριτης απο τους λιγους
Ενα μπραβο στα τζιμανια της ΠΑΕ που προωθησαν και ανεδειξαν εναν πιτσιρικα π δεν ειχε καν συμβολαιο σε μας. Κατα τα λοιπα ας συνεχισουν οι στελεχαρες μας τα κολλητιλικια με ποδοσφαιριδτες της ομαδας...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστα προώθησε έναν παίκτη που τράβαγε η ομάδα.
Απο κει και πέρα δε σου φταίει καμια παε.
Και ο παίκτης με την ψυχρή λογική δε φταίει. Απλά θεωρούμε πολύ πουστικο τον τρόπο, άσχετα αν είναι εντός ορίων.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρα ευθυνες εχει και η ΠΑΕ και ολοι για αυτο το χαλι με τα συμβολαια στις ακαδημιες και τους κατα καιρους εκβιασμους απο τους μανατζαραιους.
Και που ακριβώς φταίει η ΠΑΕ για έναν παίκτη που τώρα μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο;
- sourmenetes
- Moderator
Γιατί απαγορεύεται ή πρέπει να σε ρωτήσω;;Gospi έγραψε:Ε καλα, οχι που δεν θα πεταγοσουν...sourmenetes έγραψε:Τα μπλέξες όλα και τα πέταξες σε ένα ποστ.Gospi έγραψε:Τον φαγαμε 2 χρονια στη μαπα να κοροιδευει και να τσιμπάει 1.2 και τωρα ηρθε το κερασακι...
κοπριτης απο τους λιγους
Ενα μπραβο στα τζιμανια της ΠΑΕ που προωθησαν και ανεδειξαν εναν πιτσιρικα π δεν ειχε καν συμβολαιο σε μας. Κατα τα λοιπα ας συνεχισουν οι στελεχαρες μας τα κολλητιλικια με ποδοσφαιριδτες της ομαδας...
Σωστα προώθησε έναν παίκτη που τράβαγε η ομάδα.
Απο κει και πέρα δε σου φταίει καμια παε.
Και ο παίκτης με την ψυχρή λογική δε φταίει. Απλά θεωρούμε πολύ πουστικο τον τρόπο, άσχετα αν είναι εντός ορίων.
Μια χαρα ευθυνες εχει και η ΠΑΕ και ολοι για αυτο το χαλι με τα συμβολαια στις ακαδημιες και τους κατα καιρους εκβιασμους απο τους μανατζαραιους.
Ποιο είναι το χάλι στα συμβόλαια στις Ακαδημίες;
Επίσης οι μανατζαραιοι υπάρχουν παγκοσμίως παντού!
Δεν είναι επίτευγμα δικό μας.
- sourmenetes
- Moderator
Ελα μου ντεgeorge188 έγραψε:Και που ακριβώς φταίει η ΠΑΕ για έναν παίκτη που τώρα μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο;
-
paok düsseldorf
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Εμείς τον κρατήσαμε.
Να το θυμόμαστε.
ΕΣΕΙΣ τον κρατησατε.
Να το ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ.
ΙΒΑΝ αλλο ενα καλο μαθημα για το τι ΔΕΝ πρεπει να κανεις στο μελλον.
Ουτε μισο ευρω για ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ-ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ.
Και αντι για ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ακους για κλειστη κανουλα απο τον καθε M@@@@A
παράτα μας ρε χωριάτη...
δεν αντιλαμβάνεσαι καν το σκεπτικό της κουβέντας, και πεταγεσαι να κάνεις αμέσως επίθεση
δεν αντιλαμβάνεσαι καν το σκεπτικό της κουβέντας, και πεταγεσαι να κάνεις αμέσως επίθεση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Σάβ 18 Δεκ 2021, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργεθητέντα αχάριστου mr Varela! Πλέον είμαι πεπεισμένος πως οι εμφανίσεις σου τελευταια και τα συνεχόμενα τσαφ και επικίνδυνα γυρίσματα στον τερματοφύλακα δεν ήταν συμπτωματικά ύποπτα.....Άμεση αγωνιστική παύση Πατέρα και Υιού (Ελπίζω μην βάλει πάλι τα κλάμματα) και στα τσακίδια και οι δύο τους με την πρώτη ευκαιρία. Αλλά δεν φταίει άλλος...εμεις φταίνε που ένα στόπερ της σειράς των 180 χιλιάδων από την Μπουντεσλιγκα της Ρουμανίας του προσφέραμε συμβόλαιο λες και φέραμε τον Melberg!
Εν πληρη συνειδηση το λεω. Γιατι δεν τον στελνουμε δανεικος σε καμια Κυπρο? Ουτως η αλλως αγωνιστικα ειναι τεταρτος πεμπτος στοπερ. Πισω απο Μιχαηλιδη Μιχαη και Ινγκι. Αν ο Ινγκι παει καλα το παλικαρι και με τους Μιχαη και Μιχαηλιδη ενεργους απλα μακαρι να ειχει λιγοτερους τραυματισμους η Κρεσπουρα μας. Βγαινει η χρονια νομιζω. Κιαν θελουν ας φερουν εναν στοπερ ακομη για πεμπτο. Αν δεν θελουν να φερουν στοπερ ενδεκαδας. Εγω ειμαι ευχαριστημενος απο τα αλλα στοπερ μας. Δεν φταινε τα παιδια για την αμυντικη μας ανεχεια. Τα μπακ και οι μεσοι φταινε και φαινεται αυτο απο τα τελυταια παιχνιδια,
Και γιατι ακριβως σε βραβευσανε εσενα και οχι τον Κρεσπο ας πουμε? Υπαρχει περιπτωση επειδη στελνεις τον γιοκα σου στον γαυρο της Πορτογαλιας να επιλεχθηκες?
Θα χαζεψουμε στο τελος.
Θα χαζεψουμε στο τελος.