Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
bane το εγραψα κ χθες, εμενα χοντρικα μου φαινεται ενα κραμα Γιοχανσον-Ιβιτς..
Παντα θα θελει ενα Τσιμιροτ ή Χαριση απο πισω του, για αντιτζιολης δε μου μοιαζει..
Τζοσ, σωστα σε ψυχολογησα για τα σχολια περι συμβολαιων?
Παντα θα θελει ενα Τσιμιροτ ή Χαριση απο πισω του, για αντιτζιολης δε μου μοιαζει..
Τζοσ, σωστα σε ψυχολογησα για τα σχολια περι συμβολαιων?
Απλά γιατί τότε η ομάδα μπήκε μέσα 30 μύρια και τώρα πάει με βάση τα έσοδα.obanebane έγραψε:Πολυεργαλειο και αυτος δηλαδη,ελπιζω να μας βγει σορλεν.
Ακομα δε μπορω να χωνεψω παντως ρε μαλακες πως ειναι δυνατον στην εποχη Σαββιδη να αναπολουμε την ομαδα και τους παιχτες των Ζαγοροβρυζαιων.
Η μόνη ελπίδα είναι ο Ιβιτς. Μέχρι στιγμής καλά το παει το έργο.
Το αγχος μου simba ειναι οτι δεν νιοθω καθολου σιγουρος οτι το υψος του μπατζετ και η διαφορα του σε σχεση με τους απο κατω μας μεταφραζεται και σε αντιστοιχη διαφορα ποιοτητας, παντα βαση πιθανοτητων.
1...Ορίστεεεε???? Με βάση τα έσοδα???? Ποια?? Αυτά που βγάζει ο Ιβάν απ την βαθιά του τσέπη εννοείς????spyretto έγραψε:Απλά γιατί τότε η ομάδα μπήκε μέσα 30 μύρια και τώρα πάει με βάση τα έσοδα...obanebane έγραψε:Πολυεργαλειο και αυτος δηλαδη,ελπιζω να μας βγει σορλεν.
Ακομα δε μπορω να χωνεψω παντως ρε μαλακες πως ειναι δυνατον στην εποχη Σαββιδη να αναπολουμε την ομαδα και τους παιχτες των Ζαγοροβρυζαιων.

2...Και τότε μπήκε μέσα 30 μύρια???? Τα 19,2 μας τα χάρισαν δηλαδή μήπως επειδή "Π.Α.Ο.Κ. είσαι..."????

3...Μάλιστα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 08 Ιουν 2016, 23:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτο γιατι για ναναι μια ομαδα με Ο κεφαλαιο και ανταγωνιστικη δεν παιζουν μονο ρολο το μπατζετ κ οι μεταγραφες, αλλα παρα πολλοι αλλοι παραγοντες..joshua έγραψε:Το αγχος μου simba ειναι οτι δεν νιοθω καθολου σιγουρος οτι το υψος του μπατζετ και η διαφορα του σε σχεση με τους απο κατω μας μεταφραζεται και σε αντιστοιχη διαφορα ποιοτητας, παντα βαση πιθανοτητων.
Για την προηγουμενη χρονια δε μιλαω καν, αλλα τη φετινη ειχες:
-Χρονια με αγωνες απο αρχες Ιουλη, ψιλοκαταδικασμενη σε σκαμπανεβασματα εξαρχης.
-Αρκετες μεταγραφες, κυριως ΝΕΩΝ παιδιων χωρις ισχυρη προσωπικοτητα κ παραστασεις.
-Χτυπητες αδυναμιες σε καιριες θεσεις που οι αντιπαλοι σου οποιους κ αν ειχαν, ειχαν λυσεις..
-Εναν οχι ιδιαιτερα ταλαντουχο, απειρο, αλλοπροσαλλο και χωρις ορθολογισμο προπονητη
-Εναν Ιβαν που με την παρεμβατικοτητα του απ'την αρχη της χρονιας και τα ραβε-ξηλωνε αποσταθεροποιησε την ολη κατασταση, και δεν στηριξε στη μεταγραφικη του χειμωνα..
Και κυριως, τις γαμωθλασεις που μας αποδομησαν πληρως εν αντιθεσει με τους βιονικους αντιπαλους μας..
Κ αυτο που πετυχαμε στο τελος, με τη συνδρομη του Βλαντο, εμοιαζε με θαυμα..
Υγιεις να'μαστε φετος, να'ρθουν και 2-3 βιολια στις 3 θεσεις του αξονα, ναμαστε και μεις καλα στα μυαλα μας κ να στηριξουμε με θετικη ενεργεια,
και ολα θα γινουν..
Φερτε Devicpaok87 έγραψε:
Αν ο Σάχοβ προορίζεται για βασικό 8άρι, πιο πιθανό μου φαίνεται να πάμε σε απόκτηση false 9, παρά καθαρού δεκαριού
- sourmenetes
- Moderator
Μετρημενες πινελιες...οταν εγω ακουω πινελιες καταλαβαινω για κατι παραπανω που πολυ λογικα δεν μπορεις να το χτυπησεις ουτε τον ιουνιο,ουτε πριν το euro(πιθανως),ουτε,ουτε...joshua έγραψε:Παντως αν θεωρησουμε πως ερχεται και ο Ιταλος με τον Αγκολεζο,σε επιπεδο 11δας,σιγουρια για βελτιωση μονο ως προς το δεξι μπακ μπορουμε να νιωθουμε.Λογικα εχουμε δρομο ακομα η αληθεια ειναι πως βρισκομαστε 8 του Ιουνιου και το μεταγραφικο μου αγχος βρισκεται σε επιπεδα Αυγουστου αν και με 4 κινησεις την στιγμη που ο Ιβιτς μιλησε για μετρημενες αλλαγες δεν ξερω τι ακριβως περιμενουμε ακομα.Ο μονος σιγουρος λογικα ειναι ο στοπερ και μετα περιμενουμε προσθαφαιρεσεις.
Αρα οι αποχωρησαντες πρεπει να αντικατασταθουν πρωτα και μετα θα ερθουν και οι πινελιες.για αποχωρησεις μιλησε και ο ιβιτς και ολοι λιγο πολυ ξερουμε οτι τα χαφ μας απο 8(τζιολης,κατσε,τσιμι,χαρισης,σαμπο,αντονις,γκολασα,πελκας) μπορει να γινουν 4,τα πλαγια μπακ απο 4 να γινουν 2,τα εξτρεμ απο 4 να γινουν 2 κτλ κτλ..
Αρα πινελιες δεν μπορεις να εχεις παντου.καπου θα παρεις καλυτερους αντικαταστατες και καπου θα γινουν πινελιες.εγω αυτο αντιλαμβανομαι.
- Μπαρκαρούτσος
Το θέμα είναι οι βασικοί της Δευτέρας, να γίνουν οι αναπληρωματικοί της Τρίτης.
Δηλαδή κάθε επόμενη χρονιά, να φέρνεις καλύτερους.
Δηλαδή κάθε επόμενη χρονιά, να φέρνεις καλύτερους.
- BlackBlockAttack
Kostas_Peraia4 έγραψε:Πριν λιγο οπαδος το του ΠΑΟΚ που γραφει στο forum tτου FMGREECE,ρωτησε στο τοπικ του ΠΑΟΚ,τους υπολοιπους συμφορουμιτες του,ποιος ειναι αυτος ο αργεντινος της Racing Club που βγηκε πρωτος σκορερ στο Libertadores.Λετε να εχουμε κανενα νταραβερι με την ομαδα του Facundo?
Μαλλον ο οπαδος που γραφει στο FMGREECE ειναι ο ιδιος που γραφει και στο Goal...Εχουν στη πρωτη σελιδα τον κυριο απο πανω σαν στοχο μας...ilovegame27 έγραψε:Kosta μήπως αυτόν λέει?
[youtube]uMMImSutTFY[/youtube]
πρωτοσελιδο μετροσπορτ λεει οτι καναμε προταση για ατσου της μαλαγα και η γκολ λεει οτι παμε για gustavo bou
στο fmgreece γραφει ο τσακαλεας με το ψευδωνυμο τσακαλακι ή τσακμπαμ, καπως ετσι τελος παντων.BlackBlockAttack έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:Πριν λιγο οπαδος το του ΠΑΟΚ που γραφει στο forum tτου FMGREECE,ρωτησε στο τοπικ του ΠΑΟΚ,τους υπολοιπους συμφορουμιτες του,ποιος ειναι αυτος ο αργεντινος της Racing Club που βγηκε πρωτος σκορερ στο Libertadores.Λετε να εχουμε κανενα νταραβερι με την ομαδα του Facundo?Μαλλον ο οπαδος που γραφει στο FMGREECE ειναι ο ιδιος που γραφει και στο Goal...Εχουν στη πρωτη σελιδα τον κυριο απο πανω σαν στοχο μας...ilovegame27 έγραψε:Kosta μήπως αυτόν λέει?
[youtube]uMMImSutTFY[/youtube]
- BlackBlockAttack