Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Мир

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από Мир »

alejio4 έγραψε:Αυτο με το Μπουμαλ το εβγαλε ο εμετικος Νικολακοπουλος στο γκαζετα το πρωι και μετα το αναπαρηγαγαν ολοι.
Δε διαβάσαμε πουθενά ότι το έβγαλε ο Νικολακοπουλος, οι αρδ από τη στιγμή που δεν ξέραν τι ισχύει όταν το προωθούσαν για να πάρουν τα κλικ ας έλεγαν σύμφωνα με ποια πηγή βγάζουν την είδηση ...
Άβαταρ μέλους
alejio4

Δημοσίευση από alejio4 »

Xρονικα εννοω πως το ανεφερε πρωτος. Οποτε το θεωρησα μεγαλο παπα.Αλλα η συγχρονη δημοσιογραφια αυτη ειναι θεωρω. ctrl+c ctrl+v
Άβαταρ μέλους
Bob Ross

Δημοσίευση από Bob Ross »

Mapogo έγραψε:
nikolasf έγραψε:
Bob Ross έγραψε:
Σωστα. Εγω παντως ειμαι αισιοδοξος. Τον Μαιο θα ειμαστε καλα. 8-)
Το άλλο με τον Τοτό;;; :D :D :D
Δεν είπε ποιάς χρονιάς το Μάι ρε Νικόλα 8-)
Σωστα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γι αυτο και οι παραπλανητικοί τίτλοι κλπ για αυτο ειναι και αρδ και οχι δημοσιογράφοι ..

Το θέμα ειναι οτι τους πιστευουμε οταν βγΑιυν άσχημες ειδήσεις γιατί οργανωτικά ειμαστε για τα πανηγύρια

Αυριο το εξτρεμ να κλείσει επιτέλους και αφήστε τις παπαριες Βρύζας κλπ
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Και ένας οπαδός να πηγαίνει στο γήπεδο από τη στιγμή που τα εκατομμύρια πέφτουνε στην ώρα τους (σημείωση: Εγώ θέλω τρεις ζωές για να βγάλω 1 εκατομμύριο ευρώ, κι όχι 12 μήνες), όλοι οι παίχτες έχουν υποχρέωση να αποδίδουν τα μέγιστα.

Στις Ρωσίες και στα Κατάρ είναι μπίμπα δλδ τα γήπεδα;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Demir έγραψε:Ο ρεπόρτερ του βάζελοι στο χάζετα λέει οτι ο μαυρίας είχε κλείσει σε εμάς κ του βγάλαμε κ εισιτήρια για να έρθει κ τελευταία στιγμή μας τον φάγανε....
Ο βιγιαφανες είναι τρομερός παίκτης .. Είναι δανεικός για 2 χρόνια στον Παναιτωλικό ... Δεν ξέρω πως αλλά πάρτε τον!!!!
Αυτό για τον Μαυρία το είχαν γράψει και εφημερίδες χτες
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ας παρουμε ενα εξτρεμ και ας ξεχασουμε το πρωταθλημα....ο ΠΑΟΚ εχει συνεχεια στα πλει οφφς και χρειαζομαστε παικτες για να βγουμε στο τσου λου
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Τωρα που χαθηκε και το προταθλημα δεν θα ερθει κανενας ,
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Η δεύτερη θεςη ομως ειναι στόχος βαρβάτος αν και για μένα το τς λ απο τη δεύτερη θεςη ειναι ανέφικτο
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

ace79grpaok έγραψε:Τωρα που χαθηκε και το προταθλημα δεν θα ερθει κανενας ,
Ισα ισα. Δεν παιρναμε εξτρεμ τοσες μερες για να χαθει το Πρωταθλημα.
Αυριο ειμαι σιγουρος οτι θα ανακοινώσουμε παικτη.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Τα πραγματα ειναι απλα!το καλοκαιρι φερνεις ενα νεο-φιλοδοξο με διασυνδεσεις τεχνικο διευθυντη.φερνεις εναν ξενο προπονητη(κατω των 55) εμπειρο με κοουτσαρισμα σε μεγαλα πρωταθληματα.διωχνεις οτι συμβολαιο ληγει το καλοκαιρι κ οσους ειναι 33+(πλην κοστα ).δινεις ενα μπατζετ αρκετά μεγαλο να γινουν ολες οι απαραιτητες μεταγραφες και του χρονου τα παλευεις ολα
black death

Δημοσίευση από black death »

MANIAKOS έγραψε:Η δεύτερη θεςη ομως ειναι στόχος βαρβάτος αν και για μένα το τς λ απο τη δεύτερη θεςη ειναι ανέφικτο
Πλέον διαφωνώ μανιακέ. Με μια 11άδα Γλύκος(μεταγραφή;), Κόστα, Βίτορ, Ρατς, Σκόνδρας/Κίτσιου, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα, Μακ, Μακ νο.2, Κλάους, λίγες ομάδες έχουμε να φοβηθούμε. Αρκεί να έχουμε δεμένο σύνολο μέχρι το καλοκαίρι και να μη διαλύσουμε την ομάδα πάλι. Και το μεγάλο στοίχημα είναι αυτό. Το να φέρεις παίχτες είναι το εύκολο στον τωρινό ΠΑΟΚ.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Βρύζα και λοιπούς σας βαρέθηκε η ψυχή μου από την ώρα που έφυγε ο Σάντος να μην έχετε πλήρη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μακάρι μπλακ ντεθ αλλα αντε να περάσεις τον πρώτο μετά ...ομως ..;
Τεσπα αυριο ο μπεν θα κρατήσει τη διαφορά στο -3 και μέρα το γκολ του θα βγάλει και θα δείξει τη φανέλα του ΠΑΟΚ απο κατω και μετά και μετά

Έστω απόμακρη ανάλυση του Ματς ... Με τον σαλπι να τρακάρει αριστερά να ναι ο κανένας για να συνεργαστεί ο ράτς ..με το που μπαίνει ο μακ φέρνεις ανισορροπία , μετά νας κλείνουν απο κει και αφήνουν την δε πλευρά μας ελεύθερη αλλα που..

Δλδ γιατί .. Εγω ελεγα οτι ειναι ο κ καβούρησβοβρωσσος αλλα δείχνει οτι οταν αξίζει δινει λεφτα .. Ενα μαθημένοι εξτρεμ που να κανει τα βασικά δεν υπάρχει ρε παλικάρια γιατί βασανίζετε τα μάτια μας..
Τον σαλπι τον σέβομαι σαν αθλητή και σαν άνθρωπο αλλα δε μπορει αλλο τι να κάνουμε τέλος .. Εχει ίδια ηλικία να Λαζάρ ράτς και ομως φαίνεται 38 Άρης δε στρίβει με τπτ
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Τα λέμε αύριο.
Roman
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Σάβ 31 Ιαν 2015, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”