Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- anekfrastos
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Από το βιντεάκι μου έκαναν εντύπωση τα τελειώματα του, που φαίνονται πολύ καλά και τεχνικά. Δεν τα χάνει στα τετ-α-τετ και δε βασανίζει τη μπάλα, ενώ βλέπει και γύρω του.
Βέβαια, για να βγάλει κανείς συμπέρασμα πρέπει να δει και τις χαμένες φάσεις, όχι μονο το promotional video και σε πρωταθλήματα χαμηλής δυναμικότητας. Είναι και γρήγορος και ψηλός, και έχει και σουτ και κεφαλιά...Παρόμοια κοψιά με τον αδερφό του, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι ο παίκτης που θα μας πάει στο επίπεδο του γαύρου...
http://www.youtube.com/watch?v=RlYQihEAatc
Δε φαίνεται από εδώ ας πούμε αν πιέζει την άμυνα, αν τρέχει και αν μαρκάρει ανεβάζοντας έτσι και τη μεσαία γραμμή. Αν είναι στυλ Στοχ δηλαδή, που περιμένει τη μπάλα για να κάνει οτιδήποτε και μετά περπατάει...κλάφ' τα...
Επίσης, γενικά θεωρώ πολύ θετικό στοιχείο στους σέρβους το χαρακτήρα τους, που είναι εγωιστές και αρρωσταίνουν όταν δεν κερδίζουν...Από έναν αφρικανό ας πούμε με τα ίδια ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, χίλιες φορές προτιμώ σέρβο λόγω τσαμπουκά και (κωλο)χαρακτήρα...
Να πάρει και τον Σέποβιτς (άλλωστε το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του, οπότε δε θα βγει ακριβός και έχει και μεταπωλητική αξία - τα λεφτά σου θα τα πάρεις στη χειρότερη) και εναν πιο "φτασμένο".
Ετσι κι αλλιώς η χρονιά φέτος κατά 80% τελειωσε. Το κύπελλο έμεινε. 2οι θα βγούμε κι έτσι όπως είμαστε και η Μπενφίκα -λυπάμαι που το λέω- δεν παίζεται...
Και με φορ και χωρίς, το να τους αποκλείσουμε θα είναι έκπληξη "μεγατόνων" που λένε...
Αλλιώς κινείσαι πιο συντηρητικά και "συνετά" παιρνεις Σέποβιτς τώρα για επένδυση, να δεις πως θα πάει μέχρι το τέλος της σεζόν και να ενισχύσεις λίγο την ομάδα εκεί που πονάει και το καλοκαίρι πας για την υπέρβαση και χτυπάς ονόματα.
Βέβαια, για να βγάλει κανείς συμπέρασμα πρέπει να δει και τις χαμένες φάσεις, όχι μονο το promotional video και σε πρωταθλήματα χαμηλής δυναμικότητας. Είναι και γρήγορος και ψηλός, και έχει και σουτ και κεφαλιά...Παρόμοια κοψιά με τον αδερφό του, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι ο παίκτης που θα μας πάει στο επίπεδο του γαύρου...
http://www.youtube.com/watch?v=RlYQihEAatc
Δε φαίνεται από εδώ ας πούμε αν πιέζει την άμυνα, αν τρέχει και αν μαρκάρει ανεβάζοντας έτσι και τη μεσαία γραμμή. Αν είναι στυλ Στοχ δηλαδή, που περιμένει τη μπάλα για να κάνει οτιδήποτε και μετά περπατάει...κλάφ' τα...
Επίσης, γενικά θεωρώ πολύ θετικό στοιχείο στους σέρβους το χαρακτήρα τους, που είναι εγωιστές και αρρωσταίνουν όταν δεν κερδίζουν...Από έναν αφρικανό ας πούμε με τα ίδια ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, χίλιες φορές προτιμώ σέρβο λόγω τσαμπουκά και (κωλο)χαρακτήρα...
Να πάρει και τον Σέποβιτς (άλλωστε το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του, οπότε δε θα βγει ακριβός και έχει και μεταπωλητική αξία - τα λεφτά σου θα τα πάρεις στη χειρότερη) και εναν πιο "φτασμένο".
Ετσι κι αλλιώς η χρονιά φέτος κατά 80% τελειωσε. Το κύπελλο έμεινε. 2οι θα βγούμε κι έτσι όπως είμαστε και η Μπενφίκα -λυπάμαι που το λέω- δεν παίζεται...
Και με φορ και χωρίς, το να τους αποκλείσουμε θα είναι έκπληξη "μεγατόνων" που λένε...
Αλλιώς κινείσαι πιο συντηρητικά και "συνετά" παιρνεις Σέποβιτς τώρα για επένδυση, να δεις πως θα πάει μέχρι το τέλος της σεζόν και να ενισχύσεις λίγο την ομάδα εκεί που πονάει και το καλοκαίρι πας για την υπέρβαση και χτυπάς ονόματα.
- GiorgosAtha
Μετά το απαραίτητο διάστημα χώνευσης των 2 γκολ και καζούρας από φίλο "Πάνθηρα" μπορώ να μιλήσω ήρεμος
...
Αδέρφια δεν χρειάζεται πανικός. Δεν θεωρώ σημαντικό το προχθεσινό παιχνίδι, γιατί βλέπω ότι ο Huub βλέπει τους αγώνες του πρωταθλήματος -και γενικότερα την φετινή χρονιά- σαν ένα πείραμα για το μέλλον. Οι αλλαγές θέσεων, δοκιμές συστημάτων, χρησιμοποίηση νέων παιχτών χωρίς 2-3 προπονήσεις κτλ. δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Πολλοί λένε ότι δεν υπάρχει προγραμματισμός. Εγώ πάλι πιστεύω ότι για πρώτη φορά η ομάδα λειτουργεί βάση προγραμματισμού! Τι θέλω να πω...
Με την προσθήκη επιθετικού και αμυντικού (θεωρώ θα γίνουν) φτιάχνει έναν κορμό -την ραχοκοκαλιά της ομάδας και το δυσκολότερο και κυριότερο κομμάτι ενός συνόλου- για του χρόνου... Που τους θέλει σε ρυθμούς αγώνα και με παιχνίδια στα πόδια τους, εξού και η άμεση χρησιμοποίηση τους.
--------------- ????????? -----------------
- ???????, ???????, Μεταγραφή, ?????? -
---------- Maduro, ????????? ---------
------ ??????, Martens, ???????? --------
------------- Μεταγραφή --------------
Το καλοκαίρι μαζί με αυτούς που θα δείξουν φέτος ότι μπορούν να "σηκώσουν" την φανέλα, θα γίνουν κάποιες προσθήκες οι οποίες θα δέσουν πολύ πιο εύκολα με τον κορμό της ομάδας μιας και αυτός θα είναι ήδη δουλεμένος 6 μήνες!...
--------------- Γλύκος -----------------
- Κίτσιου, Vitor, Μεταγραφή, Μεταγραφή -
---------- Maduro, Μεταγραφή ---------
------ Lucas, Martens, Μεταγραφή --------
Μια τέτοια 11αδα -όχι απαραίτητα ονόματα αλλά παίχτες του προπονητή!- δεμένη και αυτοματοποιημένη (με το 80% να παίζει μαζι 6+ μήνες) και με πάγκο παίχτες όπως Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Lino, Σάλπι, Κλάους, Vukic, Lazar κτλ. τυχαία η σειρά και τα ονόματα -βάλτε το καλά στο μυαλό σας- ΧΤΥΠΑ ΑΝΕΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Ούτε 15-20 μεταγραφές θέλουμε... Ούτε ντε και καλά Berbatov θέλουμε -αν μας τον φέρουν δεν θα πούμε όχι βέβαια-... Ούτε γιούχα θέλουμε... ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ!

Αδέρφια δεν χρειάζεται πανικός. Δεν θεωρώ σημαντικό το προχθεσινό παιχνίδι, γιατί βλέπω ότι ο Huub βλέπει τους αγώνες του πρωταθλήματος -και γενικότερα την φετινή χρονιά- σαν ένα πείραμα για το μέλλον. Οι αλλαγές θέσεων, δοκιμές συστημάτων, χρησιμοποίηση νέων παιχτών χωρίς 2-3 προπονήσεις κτλ. δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Πολλοί λένε ότι δεν υπάρχει προγραμματισμός. Εγώ πάλι πιστεύω ότι για πρώτη φορά η ομάδα λειτουργεί βάση προγραμματισμού! Τι θέλω να πω...
Με την προσθήκη επιθετικού και αμυντικού (θεωρώ θα γίνουν) φτιάχνει έναν κορμό -την ραχοκοκαλιά της ομάδας και το δυσκολότερο και κυριότερο κομμάτι ενός συνόλου- για του χρόνου... Που τους θέλει σε ρυθμούς αγώνα και με παιχνίδια στα πόδια τους, εξού και η άμεση χρησιμοποίηση τους.
--------------- ????????? -----------------
- ???????, ???????, Μεταγραφή, ?????? -
---------- Maduro, ????????? ---------
------ ??????, Martens, ???????? --------
Το καλοκαίρι μαζί με αυτούς που θα δείξουν φέτος ότι μπορούν να "σηκώσουν" την φανέλα, θα γίνουν κάποιες προσθήκες οι οποίες θα δέσουν πολύ πιο εύκολα με τον κορμό της ομάδας μιας και αυτός θα είναι ήδη δουλεμένος 6 μήνες!...
--------------- Γλύκος -----------------
- Κίτσιου, Vitor, Μεταγραφή, Μεταγραφή -
---------- Maduro, Μεταγραφή ---------
------ Lucas, Martens, Μεταγραφή --------
Μια τέτοια 11αδα -όχι απαραίτητα ονόματα αλλά παίχτες του προπονητή!- δεμένη και αυτοματοποιημένη (με το 80% να παίζει μαζι 6+ μήνες) και με πάγκο παίχτες όπως Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Lino, Σάλπι, Κλάους, Vukic, Lazar κτλ. τυχαία η σειρά και τα ονόματα -βάλτε το καλά στο μυαλό σας- ΧΤΥΠΑ ΑΝΕΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Ούτε 15-20 μεταγραφές θέλουμε... Ούτε ντε και καλά Berbatov θέλουμε -αν μας τον φέρουν δεν θα πούμε όχι βέβαια-... Ούτε γιούχα θέλουμε... ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ!
Έστω και απο σπόντα οι κουβέντες περί γκρίνιας και μίρλας καθίστανται ΟΝ τόπικ καθώς συσχετίζονται με την απαίτηση για μεταγραφές.
ΑΛΛΑ θέλει μέτρο.
Και -μεταξύ μας- η στέρηση έχει βαρέσει κόκκινα στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και δεν εννοώ τη σεξουαλική στέρηση αλλά την οπαδική. Δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε καθόλου βρε αδερφάκι μου.
ΑΛΛΑ θέλει μέτρο.
Και -μεταξύ μας- η στέρηση έχει βαρέσει κόκκινα στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και δεν εννοώ τη σεξουαλική στέρηση αλλά την οπαδική. Δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε καθόλου βρε αδερφάκι μου.
- buffalobill4
φερτε τον στεφαν σκεποβιτς.
http://www.transfermarkt.com/en/stefan- ... 71273.html
δειτε και τα αλλα φυντανια της παρτιζαν...
17χρονος εξτρεμ
http://www.transfermarkt.com/en/andrija ... 06843.html
19χρονος δεκαρο-εξτρεμ
http://www.transfermarkt.com/en/nikola- ... 68944.html
22χρονος αμ χαφ
http://www.transfermarkt.com/en/sasa-ma ... 04276.html
και εναν απο τους τρεις τελευταιους να τσιμπησεις θα κανεις αποσβεση για οσα λεφτα εδωσες σε μεταγραφες περισυ το καλοκαιρι και φετος το χειμωνα απο τη μεταπωλητικη τους αξια.
http://www.transfermarkt.com/en/stefan- ... 71273.html
δειτε και τα αλλα φυντανια της παρτιζαν...
17χρονος εξτρεμ
http://www.transfermarkt.com/en/andrija ... 06843.html
19χρονος δεκαρο-εξτρεμ
http://www.transfermarkt.com/en/nikola- ... 68944.html
22χρονος αμ χαφ
http://www.transfermarkt.com/en/sasa-ma ... 04276.html
και εναν απο τους τρεις τελευταιους να τσιμπησεις θα κανεις αποσβεση για οσα λεφτα εδωσες σε μεταγραφες περισυ το καλοκαιρι και φετος το χειμωνα απο τη μεταπωλητικη τους αξια.
- ace79grpaok
ο φοσεν παιζει εθνικη βελγιου θα παιξει μουντιαλ ,η αγορα του μπορει να ειναι και λιγοτερα λεφτα αν φανταστεις οτι μονο η μιλντρεσπρο υπαρχει και αυτη ισως,η γκενκ γιατι να πει οχι?πες οτι το βελγιο κανει καμμια τρελη πορεια στο μουντιαλ και ερχεται η ψ ομαδα απο εξω και σε δινει πολλαπλασια λεφτα ασχιμα θα ειναι?για εμενα η αποκτηση φοσεν δεν εχει ρισκοK_geo έγραψε:@ace
όπως είναι ο ΠΑΟΚ τώρα, είναι τεράστιο ρίσκο να δώσεις 2 μύρια για ένα παίχτη. η απαξίωση παέι σύννεφο. εδώ ήρθε ο αρχηγός της Άλκμααρ και 1ος παίχτης σε ασσιστ στο Ολλανδικό και κάνουμε λες και ήρθε ο Ραϊαν Καπαγιαννίδης.....
ΥΓ: πάρα πολύ μου άρεσε χθες ο Ζεζίνιο της Βέροιας. πολύ, πολύ δυνατός, όχι ιδιαίτερα γρήγορος, αλλά καλό κράτημα της μπάλας, ηρεμία το παιχνίδι του και ουσιαστική συνεισφορά στην επιθετική ανάπτυξη.....
και αν μπορεί καποιος αν ξέρει για το συμβόλαιο του Ζέκα στη ζελα.....ένα κέντρο μόνος του ήταν.....
- Μπαρκαρούτσος
rainmaker έγραψε:Και -μεταξύ μας- η στέρηση έχει βαρέσει κόκκινα στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και δεν εννοώ τη σεξουαλική στέρηση αλλά την οπαδική. Δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε καθόλου βρε αδερφάκι μου.
ΚΑΜΙΑ στέρηση δεν θα έπρεπε να υπάρχει!
Ήρθαν ήδη οι Maduro, Martens, έφυγε ο Lawrence που δεν προσέφερε τα δέοντα, ξεκαθαρίζεται το τοπίο όσον αφορά το ποιοι θα φύγουν το καλοκαίρι, θα φέρουμε σίγουρα επιθετικό... Τι άλλο θέλουμε δηλαδή;;;
Για να μην αναφέρω τις επιδόσεις ρεκόρ σε SL και EL και ότι στο κύπελλο είμαστε εντός στόχων (αυτό έλειπε).
- ace79grpaok
ραιαν καπαγιαννηδης?χαχαχαχαχα που τον θυμηθυκες?σοβαρα οπως στο εξηγησα εχει ρισκο?γιατι να μην αγοραζουμε σε μια τιμη με σκοπο να πουλισουμε σε μια αλλη καλυτερη?K_geo έγραψε:για "εμένα" κάθε απόκτηση παίχτη απο τον ΠΑΟΚ, πλέον έχει "ρίσκο".
Εκει που πας να ηρεμησεις απο την γκρινια την μιρλα την στεναχωρια του αγωνα.rainmaker έγραψε:Έστω και απο σπόντα οι κουβέντες περί γκρίνιας και μίρλας καθίστανται ΟΝ τόπικ καθώς συσχετίζονται με την απαίτηση για μεταγραφές.
ΑΛΛΑ θέλει μέτρο.
Πας το πρωι στην δουλεια και σε περιμενουν ολοι για να σου κανουν χαβαλε,οποτε να νευρα παλι
γινονται τσαταλια.Ευτυχως ειμαστε συνηθισμενοι στις φαπες.
παρεμπιπτωντος η δουλεια ειναι κοντα στην Ν.Σμυρνη.
- navigator11
Μόνο τα νεύρα των γαύρων δεν τσαταλιάζουν εδώ και καμμιά 20ετία.Τι να κάνουμε;Έτσι είναι η μπαλίτσα.Δεν είναι θλιβερό προνόμιο του ΠΑΟΚ του Σαββίδη να χάνει από υποδεέστερους αντιπάλους.Άλλοι,στους οποίους επ'ουδενί δε θέλουμε να μοιάσουμε,όπως γράφεται και λέγεται κατά κόρον,έχουν το πρόβλημα ...
Εγώ εκεί στα τέλη των 80ς, αρχές 90ς έγινα ΠΑΟΚ μέσα στη χαβούζα χωρίς καμία οικογενειακή επιρροή επειδή γούσταρα το πάθος, την επιμονή, την προσπάθεια, και την άρνηση να εγκαταλείψει που έδειχνε η ομάδα μπασκετ.
Θυμάμαι ένα από τα αγαπημένα μου που έλεγα στο σχολείο όταν με δούλευαν για τη μπάλα ήταν το "όσο με πληγώνεις, τόσο με πωρώνεις".
Μάλλον "γέρασα"...o tempora o mores...
Θυμάμαι ένα από τα αγαπημένα μου που έλεγα στο σχολείο όταν με δούλευαν για τη μπάλα ήταν το "όσο με πληγώνεις, τόσο με πωρώνεις".
Μάλλον "γέρασα"...o tempora o mores...
γιατί είσαι ΠΑΟΚ. γιατί άλλο; γιατί μπορεί να βγεί μετά ο Φόσεν με καμια μπλούζα Φασιστικής οργάνωσης απο την Ελβετία και να κάνουμε τον δώσουμε κούτρα.ace79grpaok έγραψε:ραιαν καπαγιαννηδης?χαχαχαχαχα που τον θυμηθυκες?σοβαρα οπως στο εξηγησα εχει ρισκο?γιατι να μην αγοραζουμε σε μια τιμη με σκοπο να πουλισουμε σε μια αλλη καλυτερη?K_geo έγραψε:για "εμένα" κάθε απόκτηση παίχτη απο τον ΠΑΟΚ, πλέον έχει "ρίσκο".
- ace79grpaok
oxi τιποτα αλλο να υπαρχει και πιο ασχημος απο τον λαζαρ να μην νιωθει αλλο κομπλεξ ασχημιας το παιδι,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαK_geo έγραψε:γιατί είσαι ΠΑΟΚ. γιατί άλλο; γιατί μπορεί να βγεί μετά ο Φόσεν με καμια μπλούζα Φασιστικής οργάνωσης απο την Ελβετία και να κάνουμε τον δώσουμε κούτρα.ace79grpaok έγραψε:ραιαν καπαγιαννηδης?χαχαχαχαχα που τον θυμηθυκες?σοβαρα οπως στο εξηγησα εχει ρισκο?γιατι να μην αγοραζουμε σε μια τιμη με σκοπο να πουλισουμε σε μια αλλη καλυτερη?K_geo έγραψε:για "εμένα" κάθε απόκτηση παίχτη απο τον ΠΑΟΚ, πλέον έχει "ρίσκο".
- PaokPatraG4
Ρε αδερφια αλλες 11 μερες εμειναν για την μεταγραφικη περιοδο του Ιανουαριου και με βαση αυτα που λενε οι αρδ και η εικονα της ομαδας θελουμε ενα ΒΑΡΒΑΤΟ Σεντερ φορ εναν ΒΑΡΒΑΤΟ Αμυντικο και εναν Τερματα για 2ο....Αυτα ποιος πιστευει οτι θα γινουν τις υπολοιπες 11 ημερες;;;; Τι να πω, μακαρι να γινουν αλλα οι μερες περνουν και δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος