Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
-
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Του τη φέρανε άσχημα του Σαββίδη απ’ τον Ερασιτέχνη. Αυτό προκύπτει.
-
Δεν ξερω ποιος ειναι και τι κανει αλλα αυτο΄
«Είναι χαρά μου και τιμή μου να πραγματοποιήσω το κοινό μας όραμα για να αποκτήσει ο Π.Α.Ο.Κ το σπίτι που του αξίζει. Η νέα Τούμπα θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης με προδιαγραφές UEFA, αντάξιο της εκατονταετούς ιστορίας της ομάδας μας. Θα είναι το γήπεδο στο οποίο θα μεγαλουργήσει η ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. και όλα τα τμήματα του Α.Σ..
Χάρις στην άψογη συνεργασία μας με τον Α.Σ. η υλοποίηση του έργου θα είναι τάχιστη. Το όνειρο των χιλιάδων φιλάθλων μας στη Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο γίνεται τώρα πραγματικότητα».
Στο δελτίο Τύπου σημειώνεται επίσης: «Μια νέα εποχή ξεκινά για τον Π.Α.Ο.Κ. Μετά την εκφρασμένη, στην τελευταία Γ.Σ. της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., αδυναμία υλοποίησης της κατασκευής της νέας Τούμπας και μετά από την έκκληση του προέδρου του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ., ο κ. Αριστοτέλης Μυστακίδης αποφάσισε να χρηματοδοτήσει με ίδια κεφάλαια την κατασκευή του νέου μας γηπέδου».
μου βγαζει λαικιστης αλερτ
«Είναι χαρά μου και τιμή μου να πραγματοποιήσω το κοινό μας όραμα για να αποκτήσει ο Π.Α.Ο.Κ το σπίτι που του αξίζει. Η νέα Τούμπα θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης με προδιαγραφές UEFA, αντάξιο της εκατονταετούς ιστορίας της ομάδας μας. Θα είναι το γήπεδο στο οποίο θα μεγαλουργήσει η ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. και όλα τα τμήματα του Α.Σ..
Χάρις στην άψογη συνεργασία μας με τον Α.Σ. η υλοποίηση του έργου θα είναι τάχιστη. Το όνειρο των χιλιάδων φιλάθλων μας στη Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο γίνεται τώρα πραγματικότητα».
Στο δελτίο Τύπου σημειώνεται επίσης: «Μια νέα εποχή ξεκινά για τον Π.Α.Ο.Κ. Μετά την εκφρασμένη, στην τελευταία Γ.Σ. της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., αδυναμία υλοποίησης της κατασκευής της νέας Τούμπας και μετά από την έκκληση του προέδρου του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ., ο κ. Αριστοτέλης Μυστακίδης αποφάσισε να χρηματοδοτήσει με ίδια κεφάλαια την κατασκευή του νέου μας γηπέδου».
μου βγαζει λαικιστης αλερτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Δευ 16 Ιουν 2025, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η τοποθέτηση του Μυστακίδη πριν απο λίγα λεπτά δεν δείχνει οτι είχε κάποιο λόγο η παε η ο Ιβαν στις συζητήσεις με τον Κατσαρή.
Ο Μυστακίδης που ακριβώς ήταν οταν η ομάδα χρωστούσε και απειλόταν υπο εξαφάνιση? Αλλα τώρα έχει 200 χαρτιά να πετάξει επι τόπου για την νέα τούμπα. Φοβάμε με το τι συμφωνήθηκε με τον Κατσαρή και εαν αυτό θα εχει επιπτώσεις και στην παε.
Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
Ο Μυστακίδης που ακριβώς ήταν οταν η ομάδα χρωστούσε και απειλόταν υπο εξαφάνιση? Αλλα τώρα έχει 200 χαρτιά να πετάξει επι τόπου για την νέα τούμπα. Φοβάμε με το τι συμφωνήθηκε με τον Κατσαρή και εαν αυτό θα εχει επιπτώσεις και στην παε.
Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Δευ 16 Ιουν 2025, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Παντως δεν ειναι ωραια εικονα μεταξυ ασ και Ιβαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Δευ 16 Ιουν 2025, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dimitris_L4
Τι παπατζη σας βγαζει..θυμαστε τι ελεγε ο Ιβαν οταν ηρθε??υπομονη μαγκες..ολα θα φανουν..ουτε ο ΑΣ θα ηθελε στα 100 χρονια της ομαδας να δημιουργησει εμφυλιο...γτ αυτοι στον ΑΣ ειναι στην πολη δν ειναι στο Ροστοφ...ΗΡΕΜΙΑ...
Τραγικα πραματα. Ε ας εβαζε το προπονητικο ή 2 μεταγραφες για καλη θεληση. Τωρα φαινεται οτι ειναι καθαρη επιθεση στον Ιβαν
Ούτε Ιβάν Ούτε Μυστακιδης.ΠΑΟΚ είμαστε και το σημερινό είναι εξέλιξη που κάνει το επόμενο step up για την ομάδα. 

- loukas karadimos
Μάγκες έτσι γίνονται οι δουλειές
Πήγε στον ιβαν προσπάθησε μια δύο πήρε τ @@ μου
Και τώρα βρήκε συμμάχους στον ΑΣ μετά από μια άστοχη τοποθέτηση θεωρώ του κυρ κυρ (τι έκπληξη) για να δημιουργήσει μοχλό πίεσης στον Ιβαν για να πουλήσει
Απλά πράγματα
Η συνέχεια στις οθόνες σας
Εγώ προσωπικά είμαι αντίθετος στη έλευση του
Πήγε στον ιβαν προσπάθησε μια δύο πήρε τ @@ μου
Και τώρα βρήκε συμμάχους στον ΑΣ μετά από μια άστοχη τοποθέτηση θεωρώ του κυρ κυρ (τι έκπληξη) για να δημιουργήσει μοχλό πίεσης στον Ιβαν για να πουλήσει
Απλά πράγματα
Η συνέχεια στις οθόνες σας
Εγώ προσωπικά είμαι αντίθετος στη έλευση του
Η ομάδα φτιάχνει επιτέλους το δικό της γήπεδο και σείς ανυσηχείτε αν το ξέρει ο Ιβάν.
Δηλαδή αν εγώ είμαι εκατομυριούχος και θέλω να τα χώσω στον ΠΑΟΚ, ΔΕΝ μπορώ να τα βρώ με τον Ιβάν και τον Ερασιτέχνη; Τί λέτε ρε σείς;
Δηλαδή αν εγώ είμαι εκατομυριούχος και θέλω να τα χώσω στον ΠΑΟΚ, ΔΕΝ μπορώ να τα βρώ με τον Ιβάν και τον Ερασιτέχνη; Τί λέτε ρε σείς;
Dimitris_L4 έγραψε:Τι παπατζη σας βγαζει..θυμαστε τι ελεγε ο Ιβαν οταν ηρθε??υπομονη μαγκες..ολα θα φανουν..ουτε ο ΑΣ θα ηθελε στα 100 χρονια της ομαδας να δημιουργησει εμφυλιο...γτ αυτοι στον ΑΣ ειναι στην πολη δν ειναι στο Ροστοφ...ΗΡΕΜΙΑ...
Παμτως φαινεται οτι δημιουργησε εμφυλιο στ 100 χρονια ο θεματοφυλακας του συλλογου
-
Παιδια μιλαμε για κοσμοιστορικα γεγονοτα για τον Πλανητη ΠΑΟΚ...
Ειμαι σε σοκ...
Ειμαι σε σοκ...
- pisakaipoupoula
Ο Μυστακίδης ακούγαμε ότι θέλει να μπει στην ΠΑΕ εδώ και 7,8 χρόνια και όχι απλά να χρηματοδοτήσει το γήπεδο...
Τι έχει παιχτεί παιδιά; Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει όσο γίνεται πιο αντικειμενικά χωρίς εικασίες;