Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από Rizla »

Lexus έγραψε:gika στα παν καλα φιλε μου! ειναι μια αποψη αυτη που λες για τα χρεη αλλα πιστευω πως οι περισσοτερη δεν γουσταρουνε να πουλησουμε τον καλυτερο πεκτη μας που εχουμε στον γαυρο καλυτερα να πουληθει στο ουζμπεκισταν παρα σαυτους !Και οσο αφορα για τον κεζμαν επηδη δεν τον ξερω παρα πολη καλα τον παικτη αμα ειναι καλος ναι ρε γαμοτο να δωσουνε 800 χιλ ποσο κανει και να τον παρουμε και το καλοκαιρι που θα ειμαιστε ξανα στο ευροπα λινκ να μπουμε στους ομιλους και να παρουμε τα 5 εκτ . , να κανουμε και μια αυξηση μετοχ. κεφ. και ετσι να ξεχρεωσουμε οχι πουλωντας τον βιερηνια!

Μα τι λεει ο αδελφος?
Δεν ξερει το Κεζμαν????????????
Ελα Αλεκο το Κεζμαν τον ξερεις????????????
ΗΜΑΡΤΟΝ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Απέριψε πρόταση της Σπόρτινγκ(της χώρας του δηλαδή) για να παίξει κάπου αλλού μπάλα και να τον δεί ο προπονητής της εθνικής πορτογαλίας για να τον πάρει μουντιάλ...
Μάλιστα
Κάτι δεν μου κολλάει σωστά....
Ή ο Εντίνιο είναι βλαμμένος ή ο προπονητής της εθνικής πορτογαλίας είναι στον ΠΑΟΚ ή δεν ξέρω και γώ που αλλού και θα τον δεί να παίζει εκεί καλύτερα...

Εντίνιο ξυς τα κακαλα σου με γκασμά και βάρα τα με το πατόφτυαρο να γίνουν κοτλέ ρε μεγάλε...
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Αφου ολοι οι Πορτογαλοι της Εθνικης παιζουν σε ομαδες του εξωτερικου! Λογικο... ;)
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Οχι ρε ειναι πολυ απλο....
Απλα ακουσε κι αυτος οτι θα ερθει Ο ΚΕΖΜΑΝ!!!!!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Tetradje έγραψε:Αφου ολοι οι Πορτογαλοι της Εθνικης παιζουν σε ομαδες του εξωτερικου! Λογικο... ;)
εμείς όμως ασμ έχουμε γίνει πορτογαλική ομάδα!!!Άρα?
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ενας εξαιρετικος επιθετικος ειναι ο Lamine Diarra.Να σας πω την αληθεια δεν ξερω ποσο κοστιζει αλλα ο παικτης αυτος ειναι απλα φοβερος. Τον εχω δει σε αρκετα παιχνιδια της ΠΑΡΤΙΖΑΝ, και ειναι δεινος σκορερ.
Δειτε και το προφιλ του στην ιστοσελιδα της wiki.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lamine_Diarra
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

VAGGT έγραψε:Απέριψε πρόταση της Σπόρτινγκ(της χώρας του δηλαδή) για να παίξει κάπου αλλού μπάλα και να τον δεί ο προπονητής της εθνικής πορτογαλίας για να τον πάρει μουντιάλ...
Μάλιστα
Κάτι δεν μου κολλάει σωστά....
Ή ο Εντίνιο είναι βλαμμένος ή ο προπονητής της εθνικής πορτογαλίας είναι στον ΠΑΟΚ ή δεν ξέρω και γώ που αλλού και θα τον δεί να παίζει εκεί καλύτερα...

Εντίνιο ξυς τα κακαλα σου με γκασμά και βάρα τα με το πατόφτυαρο να γίνουν κοτλέ ρε μεγάλε...

στην (εκτος στοχων) Σπορτινγκ δε θα παιζει βασικος.Liedson,Postiga και τωρα πηρανε και τον Sinama Pongole.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πολυ σωστα στη σπορτινγκ δεν εχει εξασφαλισμενη θεση εδω με μοναδικο ανταγωνιστη τον παπαζογλου δεν θα χασει παιχνιδι χαχα!!!.
Εγγυησεις οτι θα παιξει θελει το παληκαρι τον εφαγε ο παγκος στην ισπανια μαλον οι δικοι μας του τις δωσανε γιαυτο προτιμαει Ελλαδα απλα ειναι τα πραγματα vaggt μην τα κανουμε συνθετα.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Η περίπτωση του Batman δεν κάηκε. Ο Ζήσαρος τον θέλει πολύ (ΠΑΟΚ είναι). Ο κοιμησμένος κλωτσάει αλλά πιστεύω οτι θα τον πάρει (Άντε παναγίτσα μου κάνε το καλό και ξύπνα τον χρονιάρες μέρες!).

Φέρ'τε ρε το πουλέν να τελειώνουμε και με τον άλλον. Άντε πιά.

http://www.youtube.com/watch?v=z8txhtB2e5M

ΠΑΟΚ ρε νιαμού!!!!!!

Καλή χρονιάαααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πω agave το βιντεάκι τα σπάει ε?

ο εντίνιο στη σπόρτινγκ θα ήταν αλλαγή, γι αυτό μάλλον θέλει να έρθει εδώ.. και γω τον θέλω γτ είναι πολύ καλός.. το αεκάκι θα κλάψει αν τον πάρουμε ψιλοτράκα..

όσο για το ποιος πρέπει να έρθει.. αυτό το έμαθαν σήμερα και οι πέτρες να το φωνάζουν Ο ΚΕΖΜΑΝ
Άβαταρ μέλους
JohnnyCash

Δημοσίευση από JohnnyCash »

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!Αφού αντί για την αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου θα προτιμούσα 10000 φορές αντίστροφη για το αν θα έρθει ο Κέζμαν... :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
JohnnyCash

Υ.Γ. τον κοντό πάντως μια χαρά τον ξεχάσαμε με τον Σέρβο και λέω μήπως έσκασε γι αυτό τον λόγο το θέμα για να την βρούν την άκρη ήρεμα....Λέω τώρα.. ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε Ζήση κανε κανα δώρο και ανακοίνωσε καμιά μεταγραφή τώρα! Κι αν όχι τώρα αύριο το πρωί! Να πάει καλά ο χρόνος!
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Την Δευτέρα πέφτουν οι υπογραφές με τον Κεζμαν! Δανεικός για 6 μήνες!

Πηγή
Άβαταρ μέλους
JohnnyCash

Ακου εκεί εντονο ερωτισμό!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”