Λειπει και ο Ρεμπε που εβγαλε Τζολη.mbison έγραψε:Να δούμε αν βγει κ κάνας παιχταράς από τις Κ, όπως πέρυσι ο Κούλιε. Εδώ όμως λείπει ο Μπότο που έκοβε το μάτι του
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Δεν μπορώ να καταλάβω το πως κάποιος οπαδός του ΠΑΟΚ μπορεί να χαλιέται με Κάμαρα και Μπρέιθγουέιτ.
Μιλάμε για παικταράδες.
Μιλάμε για παικταράδες.
τα δυο ΠΑ το είπαν; ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑampalaeas έγραψε:Στο λίμπερο μόλις είπαν ότι Σάλτσμπουργκ επανήλθε με μεγάλη πρόταση και 10 εκ μπροστά. Επίσης στη θέση του έχουμε κλείσει είπε πάλι ο ίδιος ισπανο ελεύθερο δεκαρι, όπως επίσης ο λιβαγια είναι κλεισμένος εδώ και 5 μέρες.
Ρε την γαμημενη την Σάλτζμπουργκ. Εύχομαι να την πετύχουμε στο τσ. Λ για ένα ξεφτιλισμα που την είδαν και σοβαρό ποδοσφαιρικό μεγεθος
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ούτε τους ξέρω πρώτη φορά έτυχε να τους ακούσω. Έναν Στεργιάδη έβγαλαν να το πει.s44 έγραψε:τα δυο ΠΑ το είπαν; ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑampalaeas έγραψε:Στο λίμπερο μόλις είπαν ότι Σάλτσμπουργκ επανήλθε με μεγάλη πρόταση και 10 εκ μπροστά. Επίσης στη θέση του έχουμε κλείσει είπε πάλι ο ίδιος ισπανο ελεύθερο δεκαρι, όπως επίσης ο λιβαγια είναι κλεισμένος εδώ και 5 μέρες.
https://www.transfermarkt.com/iker-muni ... eler/54235
Αν μιλάμε όντως για Ισπανό ελεύθερο δεκαρι
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν ακούει για 2Μ συμβόλαιο νομίζω είναι λογικό. Με 2Μ λογικά θα ερχόταν ο καλύτερος παίκτης της λίγκας, όχι ο Καμαρά.Odi έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω το πως κάποιος οπαδός του ΠΑΟΚ μπορεί να χαλιέται με Κάμαρα και Μπρέιθγουέιτ.
Μιλάμε για παικταράδες.
- john4serres
Θα τους στειλουμε πισω 10 @ρχίδιαampalaeas έγραψε:Στο λίμπερο μόλις είπαν ότι Σάλτσμπουργκ επανήλθε με μεγάλη πρόταση και 10 εκ μπροστά. Επίσης στη θέση του έχουμε κλείσει είπε πάλι ο ίδιος ισπανο ελεύθερο δεκαρι, όπως επίσης ο λιβαγια είναι κλεισμένος εδώ και 5 μέρες.
- john4serres
Ο ιδανικός παίκτης για τον #TheGeneralJim_Chatz έγραψε:https://www.transfermarkt.com/iker-muniain/profil/spieler/54235
Το θέμα δεν είναι τα 2 εκ το θέμα είναι αν ο συγκεκριμένος έχει το ποδόσφαιρο στο μυαλό του ή πως θα παίρνει μεγάλα συμβόλαια. Ο μοναδικός που τα έβαλε με τον χοντρό είναι. Λες με μας να γίνει οικογενειαρχης? Who knows
Τι θα πει 10 εκ μπροστά ;;;Κάνουμε και δόσεις ;;; Ευκολίες πληρωμής ;;;john4serres έγραψε:Θα τους στειλουμε πισω 10 @ρχίδιαampalaeas έγραψε:Στο λίμπερο μόλις είπαν ότι Σάλτσμπουργκ επανήλθε με μεγάλη πρόταση και 10 εκ μπροστά. Επίσης στη θέση του έχουμε κλείσει είπε πάλι ο ίδιος ισπανο ελεύθερο δεκαρι, όπως επίσης ο λιβαγια είναι κλεισμένος εδώ και 5 μέρες.
Ότι να΄ναι αν μετράει η γνώμη μου.
Καλά αυτό γίνεται έτσι και αλλιώς. Τα λεφτά από μεταγγραφες και τα δίνεις και τα παίρνεις σε δόσεις.Cruyff έγραψε:Τι θα πει 10 εκ μπροστά ;;;Κάνουμε και δόσεις ;;; Ευκολίες πληρωμής ;;;john4serres έγραψε:Θα τους στειλουμε πισω 10 @ρχίδιαampalaeas έγραψε:Στο λίμπερο μόλις είπαν ότι Σάλτσμπουργκ επανήλθε με μεγάλη πρόταση και 10 εκ μπροστά. Επίσης στη θέση του έχουμε κλείσει είπε πάλι ο ίδιος ισπανο ελεύθερο δεκαρι, όπως επίσης ο λιβαγια είναι κλεισμένος εδώ και 5 μέρες.
Ότι να΄ναι αν μετράει η γνώμη μου.
-
Πολύ σπάνια στο ποδόσφαιρο μια μεταγραφή γίνεται με cash. Το 95% των μεταγραφών είναι σε δόσεις.
- zarathustra79
Ψυχραιμία παίδες... Δόσεις, μπόνους, ποσοστά μεταπώλησης κλπ είναι σχεδόν δεδομένα όταν μιλάμε για τέτοια ποσά.
Από την άλλη εγώ είμαι της λογικής οτι δεν παρακολουθώ φήμες πριν γίνουν πραγματικότητα. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχουμε πεντακόσια εκατόν τριανταπέντε δημοσιεύματα ανά ημέρα και μέχρι τώρα δεν έχει πραγματοποιηθεί ούτε μια από τις φήμες που κυκλοφόρησαν.
Πιο αληθοφανές μου φαίνεται το να μην πάει πιο ψηλά η salzburg που η πιο ακριβή μεταγραφή που έχει κάνει στην ιστορία της είναι στα 13Μ και που αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος μισθός που δίνει σε παίκτη είναι 1,4Μ (ενώ οι φήμες λένε οτι δίνει στον Κωνσταντέλια 1,5Μ).
Από την άλλη εγώ είμαι της λογικής οτι δεν παρακολουθώ φήμες πριν γίνουν πραγματικότητα. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχουμε πεντακόσια εκατόν τριανταπέντε δημοσιεύματα ανά ημέρα και μέχρι τώρα δεν έχει πραγματοποιηθεί ούτε μια από τις φήμες που κυκλοφόρησαν.
Πιο αληθοφανές μου φαίνεται το να μην πάει πιο ψηλά η salzburg που η πιο ακριβή μεταγραφή που έχει κάνει στην ιστορία της είναι στα 13Μ και που αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος μισθός που δίνει σε παίκτη είναι 1,4Μ (ενώ οι φήμες λένε οτι δίνει στον Κωνσταντέλια 1,5Μ).