Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από aivas19 »

mbison έγραψε:Να δούμε αν βγει κ κάνας παιχταράς από τις Κ, όπως πέρυσι ο Κούλιε. Εδώ όμως λείπει ο Μπότο που έκοβε το μάτι του
Λειπει και ο Ρεμπε που εβγαλε Τζολη.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν μπορώ να καταλάβω το πως κάποιος οπαδός του ΠΑΟΚ μπορεί να χαλιέται με Κάμαρα και Μπρέιθγουέιτ.

Μιλάμε για παικταράδες.
Άβαταρ μέλους
s44

Δημοσίευση από s44 »

ampalaeas έγραψε:Στο λίμπερο μόλις είπαν ότι Σάλτσμπουργκ επανήλθε με μεγάλη πρόταση και 10 εκ μπροστά. Επίσης στη θέση του έχουμε κλείσει είπε πάλι ο ίδιος ισπανο ελεύθερο δεκαρι, όπως επίσης ο λιβαγια είναι κλεισμένος εδώ και 5 μέρες.
τα δυο ΠΑ το είπαν; ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ρε την γαμημενη την Σάλτζμπουργκ. Εύχομαι να την πετύχουμε στο τσ. Λ για ένα ξεφτιλισμα που την είδαν και σοβαρό ποδοσφαιρικό μεγεθος

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ampalaeas

Δημοσίευση από ampalaeas »

s44 έγραψε:
ampalaeas έγραψε:Στο λίμπερο μόλις είπαν ότι Σάλτσμπουργκ επανήλθε με μεγάλη πρόταση και 10 εκ μπροστά. Επίσης στη θέση του έχουμε κλείσει είπε πάλι ο ίδιος ισπανο ελεύθερο δεκαρι, όπως επίσης ο λιβαγια είναι κλεισμένος εδώ και 5 μέρες.
τα δυο ΠΑ το είπαν; ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ούτε τους ξέρω πρώτη φορά έτυχε να τους ακούσω. Έναν Στεργιάδη έβγαλαν να το πει.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

https://www.transfermarkt.com/iker-muni ... eler/54235

Αν μιλάμε όντως για Ισπανό ελεύθερο δεκαρι

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Odi έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω το πως κάποιος οπαδός του ΠΑΟΚ μπορεί να χαλιέται με Κάμαρα και Μπρέιθγουέιτ.

Μιλάμε για παικταράδες.
Αν ακούει για 2Μ συμβόλαιο νομίζω είναι λογικό. Με 2Μ λογικά θα ερχόταν ο καλύτερος παίκτης της λίγκας, όχι ο Καμαρά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Θα τους στειλουμε πισω 10 @ρχίδια
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Jim_Chatz έγραψε:https://www.transfermarkt.com/iker-muniain/profil/spieler/54235

Αν μιλάμε όντως για Ισπανό ελεύθερο δεκαρι
Ο ιδανικός παίκτης για τον #TheGeneral
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Το θέμα δεν είναι τα 2 εκ το θέμα είναι αν ο συγκεκριμένος έχει το ποδόσφαιρο στο μυαλό του ή πως θα παίρνει μεγάλα συμβόλαια. Ο μοναδικός που τα έβαλε με τον χοντρό είναι. Λες με μας να γίνει οικογενειαρχης? Who knows
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

@@ες με 10χαρτιά παίρνουν τον Murg και δώρο το Nasberg
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

john4serres έγραψε:
Τι θα πει 10 εκ μπροστά ;;;Κάνουμε και δόσεις ;;; Ευκολίες πληρωμής ;;;
Ότι να΄ναι αν μετράει η γνώμη μου.
ampalaeas

Δημοσίευση από ampalaeas »

Cruyff έγραψε:
john4serres έγραψε:
Τι θα πει 10 εκ μπροστά ;;;Κάνουμε και δόσεις ;;; Ευκολίες πληρωμής ;;;
Ότι να΄ναι αν μετράει η γνώμη μου.
Καλά αυτό γίνεται έτσι και αλλιώς. Τα λεφτά από μεταγγραφες και τα δίνεις και τα παίρνεις σε δόσεις.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Πολύ σπάνια στο ποδόσφαιρο μια μεταγραφή γίνεται με cash. Το 95% των μεταγραφών είναι σε δόσεις.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ψυχραιμία παίδες... Δόσεις, μπόνους, ποσοστά μεταπώλησης κλπ είναι σχεδόν δεδομένα όταν μιλάμε για τέτοια ποσά.

Από την άλλη εγώ είμαι της λογικής οτι δεν παρακολουθώ φήμες πριν γίνουν πραγματικότητα. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχουμε πεντακόσια εκατόν τριανταπέντε δημοσιεύματα ανά ημέρα και μέχρι τώρα δεν έχει πραγματοποιηθεί ούτε μια από τις φήμες που κυκλοφόρησαν.

Πιο αληθοφανές μου φαίνεται το να μην πάει πιο ψηλά η salzburg που η πιο ακριβή μεταγραφή που έχει κάνει στην ιστορία της είναι στα 13Μ και που αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος μισθός που δίνει σε παίκτη είναι 1,4Μ (ενώ οι φήμες λένε οτι δίνει στον Κωνσταντέλια 1,5Μ).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”