Μια χρονιά (τη πρώτη του στην ΑΕΚ) ειχε τον Γιαννίκη.VfB v2 έγραψε: Θυμάσε πως ήταν ο Ρότα με Γιαννίκη;
Δεν μου λέει κάτι.
Και ο Βαρέλα τη πρώτη του χρονιά ήταν χώμα. Θυμασαι τι παπάδες εκανε μετά;
Μια χρονιά (τη πρώτη του στην ΑΕΚ) ειχε τον Γιαννίκη.VfB v2 έγραψε: Θυμάσε πως ήταν ο Ρότα με Γιαννίκη;
Αυτο ειναι σχετικο. Ο προπονητης εχει χρεος να δωσει ισες ευκαιριες.Blackgr4 έγραψε:Ο Τζίμας είναι ερωτηματικό. Που φυσικά, για το ότι δεν έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα, φταίει 100% ο Λουτσέσκου.AlxNeapoli1 έγραψε:Ναι ο Σαββιδης φταιει που δε δηλωθηκε ο Σαστρε ευρωπη, ο Σαββιδης φταιει για τον παροπλισμο Τσιγγαρα, ο Σαβιδης φταιει για την εξαφανιση Τζιμα.
Οι άλλοι δυο, Σάστρε και Τσιγγάρας, δεν ξέρω αν έμπαιναν καν σε 18άδα του ΠΟΚ.
Ο Σάστρε το πολύ να έμπαινε ως 2ο-3ο δεξί μπακ στον βάζελο. Για τον κατά τα άλλα συμπαθέστατο Χάρη δεν το συζητώ.
Φαγωθηκαμε γιατι παιζουν πολυ χειροτεροι σε καποια ματς. Ελπιζω μαζι με αυτους να μην ξαναδουμε και τον εμμονικο προπονητη.beyes4 έγραψε:Φαγωθηκατε με τον Τσιγγαρα και τον Λυρατζη.Αν δεν βγούμε Ευρώπη θα τους απολαμβάνουμε βασικούς.Ο Νασμπεργκ θα μοιάζει Βίκινγκ στην καλοκαιρινή προετοιμασία στα 3-5 πηγαδια.Μην το πολυμελετατε το θέμα...Για το καλό μας,να μην χρειαστεί να τους ξαναδούμε.
Να πάρουμε τους Σιμανσκι, Μανταλο, Λιβαι και Αραουχο ως παράδειγμα τότε που είχαν παραπάνω απο μια χρονιά άλλον προπονητή. Και οι τέσσερις δεν βελτιώθηκαν αισθητά με τον Αλμέιδα;Blackgr4 έγραψε:Μια χρονιά (τη πρώτη του στην ΑΕΚ) ειχε τον Γιαννίκη.VfB v2 έγραψε: Θυμάσε πως ήταν ο Ρότα με Γιαννίκη;
Δεν μου λέει κάτι.
4ος χωρίς Ευρώπη και ολική αναδόμηση (προπονητής, σταφ κ.α.)proedros έγραψε:Εγώ να κάνω μια ιντριγκαδόρικη ερώτηση…η οποία μπορεί να μην απέχει και πολύ από τη πραγματικότητα..
Τι θα προτιμούσατε;
3ος και του χρόνου με Λουτσέσκου ή
4ος χωρίς Ευρώπη και ολική αναδόμηση (προπονητής, σταφ κ.α.)
Θέλω να δω πως σκέφτεστε.
Παρε τον Ζιφκοβιτς στο πρωτο πενταμηνο του Αμπελ. Παρε τον Ζιφκοβιτς προπερσι και περσι. Παρε και τον Ζιφκοβιτς φετος.VfB v2 έγραψε:Να πάρουμε τους Σιμανσκι, Μανταλο, Λιβαι και Αραουχο ως παράδειγμα τότε που είχαν παραπάνω απο μια χρονιά άλλον προπονητή. Και οι τέσσερις δεν βελτιώθαν αισθητά με τον Αλμέιδα;Blackgr4 έγραψε:Μια χρονιά (τη πρώτη του στην ΑΕΚ) ειχε τον Γιαννίκη.VfB v2 έγραψε: Θυμάσε πως ήταν ο Ρότα με Γιαννίκη;
Δεν μου λέει κάτι.
Θεωρείς ότι φέτος ειδικά παρουσιάστηκε ανώτερη των προσδοκιών?joshua έγραψε:Να σε ρωτησω και εγω κατι ρε ρενε? Επειδη μια χρονια σπαει σε διαφορα διαστηματα και οπως δεδομενα υπαρχει αυτο της καταρρευσης, οταν και η ομαδα εμφανιζεται κατωτερη των προσδοκιων ,υπαρχει τη τελευταια τριετια και ενα διαστημα που αυτη εμφανιζεται ανωτερη των προσδοκιων, με αποτελεσμα να καταληγουμε σε ενα συνηθως γλυκαναλατο τελος,εσυ συνολικα και με βαση τη δικη σου αξιολογηση του ροστερ θεωρεις πως η χρονια καταληγει ως αποτυχια,ως επιτυχια η ως κατι το ενδιαμεσο?renegade έγραψε:Τι καλά να ήταν και οι γάβροι της ίδιας φιλοσοφίας ... να είχαμε εξασφαλίσει τώρα τουλάχιστον την τρίτη θέση και να μην μας λούζει κρύος ιδρώτας
Κ ρωτάω εγώ
Τι δηλώνει διοίκηση με τη μη αλλαγή του προπονητή μετά την για τρίτη φορά ίδια κατάληξη του έργου?
Έλα ρε φίλε τώρα, δεν είναι διλήμματα αυτά. Οποίος απαντήσει 4οι για να φύγει ο Λουτσέσκου είναι για να τον κοιτάξει γιατρός. Δεν αξίζει να μιλάμε μετά.proedros έγραψε:Εγώ να κάνω μια ιντριγκαδόρικη ερώτηση…η οποία μπορεί να μην απέχει και πολύ από τη πραγματικότητα..
Τι θα προτιμούσατε;
Αδερφέ, θέλεις να καταλήξεις πως με τον Λουτσέσκου δεν βελτιώνεται κανείς και όλοι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο; Ok δεν έχω να πω κάτι επάνω σε αυτό. Είναι επιλογή σου να μην θυμάσαι πχ τον Αντρίγια που με τον Λουτσέσκου κάνει τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του ή ακόμα και τον Ντόουγκλας που μόνο με τον Λουτσέσκου έδειξε πράγματα.VfB v2 έγραψε:Να πάρουμε τους Σιμανσκι, Μανταλο, Λιβαι και Αραουχο ως παράδειγμα τότε που είχαν παραπάνω απο μια χρονιά άλλον προπονητή. Και οι τέσσερις δεν βελτιώθαν αισθητά με τον Αλμέιδα;Blackgr4 έγραψε:Μια χρονιά (τη πρώτη του στην ΑΕΚ) ειχε τον Γιαννίκη.VfB v2 έγραψε: Θυμάσε πως ήταν ο Ρότα με Γιαννίκη;
Δεν μου λέει κάτι.
Ξεκάθαρα τρίτος!!proedros έγραψε:Εγώ να κάνω μια ιντριγκαδόρικη ερώτηση…η οποία μπορεί να μην απέχει και πολύ από τη πραγματικότητα..
Τι θα προτιμούσατε;