Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Blackgr4 »

VfB v2 έγραψε: Θυμάσε πως ήταν ο Ρότα με Γιαννίκη;
Μια χρονιά (τη πρώτη του στην ΑΕΚ) ειχε τον Γιαννίκη.
Δεν μου λέει κάτι.
Και ο Βαρέλα τη πρώτη του χρονιά ήταν χώμα. Θυμασαι τι παπάδες εκανε μετά;
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Blackgr4 έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:Ναι ο Σαββιδης φταιει που δε δηλωθηκε ο Σαστρε ευρωπη, ο Σαββιδης φταιει για τον παροπλισμο Τσιγγαρα, ο Σαβιδης φταιει για την εξαφανιση Τζιμα.
Ο Τζίμας είναι ερωτηματικό. Που φυσικά, για το ότι δεν έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα, φταίει 100% ο Λουτσέσκου.
Οι άλλοι δυο, Σάστρε και Τσιγγάρας, δεν ξέρω αν έμπαιναν καν σε 18άδα του ΠΟΚ.

Ο Σάστρε το πολύ να έμπαινε ως 2ο-3ο δεξί μπακ στον βάζελο. Για τον κατά τα άλλα συμπαθέστατο Χάρη δεν το συζητώ.
Αυτο ειναι σχετικο. Ο προπονητης εχει χρεος να δωσει ισες ευκαιριες.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

beyes4 έγραψε:Φαγωθηκατε με τον Τσιγγαρα και τον Λυρατζη.Αν δεν βγούμε Ευρώπη θα τους απολαμβάνουμε βασικούς.Ο Νασμπεργκ θα μοιάζει Βίκινγκ στην καλοκαιρινή προετοιμασία στα 3-5 πηγαδια.Μην το πολυμελετατε το θέμα...Για το καλό μας,να μην χρειαστεί να τους ξαναδούμε.
Φαγωθηκαμε γιατι παιζουν πολυ χειροτεροι σε καποια ματς. Ελπιζω μαζι με αυτους να μην ξαναδουμε και τον εμμονικο προπονητη.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Στο χανουμι παντως δεν μαλωνουν γιατι δεν πηρε ευκαιριες ο Μαχαιρας, ουτε στον γαυρο για τον Βρουσαι και τον Ανδρουτσο.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Εγώ να κάνω μια ιντριγκαδόρικη ερώτηση…η οποία μπορεί να μην απέχει και πολύ από τη πραγματικότητα..
Τι θα προτιμούσατε;
3ος και του χρόνου με Λουτσέσκου ή
4ος χωρίς Ευρώπη και ολική αναδόμηση (προπονητής, σταφ κ.α.)
Θέλω να δω πως σκέφτεστε.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Blackgr4 έγραψε:
Δεν μου λέει κάτι.
Να πάρουμε τους Σιμανσκι, Μανταλο, Λιβαι και Αραουχο ως παράδειγμα τότε που είχαν παραπάνω απο μια χρονιά άλλον προπονητή. Και οι τέσσερις δεν βελτιώθηκαν αισθητά με τον Αλμέιδα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 25 Απρ 2024, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

proedros έγραψε:Εγώ να κάνω μια ιντριγκαδόρικη ερώτηση…η οποία μπορεί να μην απέχει και πολύ από τη πραγματικότητα..
Τι θα προτιμούσατε;
και του χρονου 5ος χωρις Ευρωπη, αλλα υποσχεση για ποιοτικη ενισχυση
και του παραχρονου επιστροφη Λουτσεσκου. :mrgreen:
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Αχαχαχ…Ωραία απάντηση..
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

4ος στην Ευρώπη χωρίς Ελλάδα
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

VfB v2 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Δεν μου λέει κάτι.
Να πάρουμε τους Σιμανσκι, Μανταλο, Λιβαι και Αραουχο ως παράδειγμα τότε που είχαν παραπάνω απο μια χρονιά άλλον προπονητή. Και οι τέσσερις δεν βελτιώθαν αισθητά με τον Αλμέιδα;
Παρε τον Ζιφκοβιτς στο πρωτο πενταμηνο του Αμπελ. Παρε τον Ζιφκοβιτς προπερσι και περσι. Παρε και τον Ζιφκοβιτς φετος.
Τι κοινο εχουν τα καλα παιχνιδια του Ζιφκοβιτς στα χρονια που ειναι στον ΠΑΟΚ; Ηταν ξεκουραστος! Εαν σε μια θεση ειχαμε την πολυτελεια του ροτεισον αυτη ηταν στο δεξι εξτρεμ. Και οι δυο εγραψαν σουπερ νουμερα!

Το 21-22 o Ζιφκοβιτς εγραψε 4,150 λεπτα! Φετος 3,070 !
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:
renegade έγραψε:Τι καλά να ήταν και οι γάβροι της ίδιας φιλοσοφίας ... να είχαμε εξασφαλίσει τώρα τουλάχιστον την τρίτη θέση και να μην μας λούζει κρύος ιδρώτας

Κ ρωτάω εγώ
Τι δηλώνει διοίκηση με τη μη αλλαγή του προπονητή μετά την για τρίτη φορά ίδια κατάληξη του έργου?
Να σε ρωτησω και εγω κατι ρε ρενε? Επειδη μια χρονια σπαει σε διαφορα διαστηματα και οπως δεδομενα υπαρχει αυτο της καταρρευσης, οταν και η ομαδα εμφανιζεται κατωτερη των προσδοκιων ,υπαρχει τη τελευταια τριετια και ενα διαστημα που αυτη εμφανιζεται ανωτερη των προσδοκιων, με αποτελεσμα να καταληγουμε σε ενα συνηθως γλυκαναλατο τελος,εσυ συνολικα και με βαση τη δικη σου αξιολογηση του ροστερ θεωρεις πως η χρονια καταληγει ως αποτυχια,ως επιτυχια η ως κατι το ενδιαμεσο?
Θεωρείς ότι φέτος ειδικά παρουσιάστηκε ανώτερη των προσδοκιών?
Εγώ πάντως δεν θεωρώ κάτι τέτοιο.
Όχι ότι δεν υπήρχαν διαστήματα που ήταν πολύ καλή ή ότι δεν ήρθαν κ κάποια μεμονωμένα αποτελέσματα πολύ θετικά,αλλά ανώτερη των προσδοκιών όχι.
Τώρα οι 4αρες κ οι 5αρες ( που πολλά από αυτά τα μεγάλης σε έκταση αποτελέσματα ήρθα στο τελευταίο δεκάλεπτο) με μικρομεσαίες ομάδες είναι ωραία στο μάτι αλλά κ στάχτη.

Επίσης διαφωνώ ότι μια χρονιά σπάει σε κομμάτια ( αν σε κάτι μπορείς να την σπάσεις είναι σε διοργανώσεις) ,η χρονιά έχει έναν απολογισμό και αυτός είναι ο τελικός.
Δηλαδή να πω τι, ότι Δεκέμβριο - Μάρτιο ήμασταν πολύ καλοί?
Ε και?
Αλλά και πάλι να το ξαναπώ , το πρόβλημα μου δεν είναι ότι δεν πήραμε το πρωτάθλημα ή το κύπελλο άρα η χρονιά είναι αποτυχημένη.
Το πρόβλημα μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ φτάνει στο σημείο κάθε χρόνο τέτοια εποχή να κυνηγά την ουρά του αποκλειστικά λόγω εγωισμού κ έλλειψης flexibility.
Όντως ο λουτσέσκου παίζει να είναι ο πιο δουλευταρας προπονητής που είχαμε ποτέ. Τι να το κάνω όμως αν από εγωισμό ,κόλλημα σε κάποιες ιδέες και έλλειψη αυτοκριτικής καταλήγουμε κάθε χρόνο στα ίδια αποτελέσματα?

Να πούμε δηλαδή τι για τον κάθε μουργκ που του δίνουμε συμβόλαιο απλά και μόνο και να μειώσουμε τις αλλαγές στο ρόστερ τη νέα σεζόν?

Να μην πούμε δηλαδή ότι είναι αποτυχία ότι σε μία χρονιά όπως η φετινή με τόσες πολλές ευκαιρίες ο Τζίμας έγραψε μόλις 500 λεπτά και 0 εξέλιξη?

Και κάτι ακόμα.
Δεν μπορώ τη συγκεκριμένη λογική που λέει ότι αν αύριο φύγει ο λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ θα είναι τρεις φορές χειρότερος.
Ε όχι δεν το δέχομαι αυτό, πάνω από όλα γιατί είναι μοιρολατρικό και μειώνει πάρα πολύ τον ίδιο το σύλλογο.

Δεν θέλω να σχολιάσω επίσης κάποια άλλα πιο προσωπικά πράγματα για τον χαρακτήρα του που βλέπω και με ενοχλούν.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

proedros έγραψε:Εγώ να κάνω μια ιντριγκαδόρικη ερώτηση…η οποία μπορεί να μην απέχει και πολύ από τη πραγματικότητα..
Τι θα προτιμούσατε;
Έλα ρε φίλε τώρα, δεν είναι διλήμματα αυτά. Οποίος απαντήσει 4οι για να φύγει ο Λουτσέσκου είναι για να τον κοιτάξει γιατρός. Δεν αξίζει να μιλάμε μετά.
Το ζήτημα θα ήταν να θεωρήσει η διοίκηση αποτυχία την 3η θέση.
ΟΚ λέω και καμιά υπερβολή για χάρη γης κουβέντας.

@ psaras
Φίλε μου αλλιώς έπαιζαν ο Μανταλος, ο Λιβάι, ο Ροτα και ο καθένας με τους Χιμένεθ και Γιαννίκη, αλλιώς με τον Μπον Τζοβι. Αλλιώς έπαιζε ο μισός γαύρος με τους προηγούμενους προπονητές, αλλιώς τώρα. Αλλιώς ο Μπερνάρ, ο Αραο, ο Χ πράσινος με τον Γιοβάνοβιτς, αλλιώς με τον τούρκο αλεφαντο. Άλλοι πάνε καλύτερα, άλλοι χειρότερα.

Δεν έχουν νόημα αυτές οι κουβέντες. Αν σε ικανοποιεί αυτή η εικόνα παραίτησης από την ομάδα ΟΚ.

Απλώς υπάρχει σε όσους τρέμουν τη φυγή Λουτσέσκου αυτό που γίνεται με τον μητσοτάκη. Όλοι (λένε) βλέπουν τα χάλια του, αλλά δεν βλέπουν άλλη λύση κι έχουν πειστεί πως ακολουθεί το χάος. Έτσι ψηφίζουν νδ με μισή καρδιά.
Τι να πω; Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Πέμ 25 Απρ 2024, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

VfB v2 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Δεν μου λέει κάτι.
Να πάρουμε τους Σιμανσκι, Μανταλο, Λιβαι και Αραουχο ως παράδειγμα τότε που είχαν παραπάνω απο μια χρονιά άλλον προπονητή. Και οι τέσσερις δεν βελτιώθαν αισθητά με τον Αλμέιδα;
Αδερφέ, θέλεις να καταλήξεις πως με τον Λουτσέσκου δεν βελτιώνεται κανείς και όλοι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο; Ok δεν έχω να πω κάτι επάνω σε αυτό. Είναι επιλογή σου να μην θυμάσαι πχ τον Αντρίγια που με τον Λουτσέσκου κάνει τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του ή ακόμα και τον Ντόουγκλας που μόνο με τον Λουτσέσκου έδειξε πράγματα.

Επίσης επειδή το τσέκαρα πρόσφατα, αν δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος, τουλάχιστον αυτοί που απαρτίζουν την βασική μας ενδεκάδα τη τελευταία τριετία, με το ζόρι θα βρεις τρεις που να είναι στον ΠΑΟΚ βασικοί εδώ και χρόνια.
Κάθε χρόνο αλλάζει τουλάχιστον η μισή μας ενδεκάδα και δεν είναι λόγω Λουτσέσκου αλλά λόγω πωλήσεων - αποδεσμεύσεων.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τι θα προτιμούσατε;
Ξεκάθαρα τρίτος!!
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

φίλε ψαρά, η κόπωση δεν έρχεται μόνο από αριθμούς συμμετοχών σε παιχνίδια. έρχεται κι από την διαχείριση ανά παιχνίδι. π.χ αν ζητάς από τον ζίβκο να παίζει πάνω κάτω για να καλύπτει τις αδυναμίες των μπακ σου είναι σίγουρο ότι η κόπωση θα επέλθει πιο γρήγορα. δεν βάζουμε σε αυτό τι θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερο σαν μεσοεπιθετικός κινούμενος σε λιγότερα μέτρα.
άλλο παράδειγμα είναι ο σβαμπ. πόσο πιο ουσιαστικός θα ήταν αν έπαιζε σε τριάδα στα χαφ.
έχει γραφτεί ότι το ποδόσφαιρο σήμερα και το τερέν έχει τετραγωνοποιηθεί. ο κάθε παίκτης πρέπει να κινείται σε συγκεκριμένους χώρους κι όχι να ζητάμε να καλύπτει τα 120 μέτρα σε μήκος και δεν ξέρω πόσα ακόμη σε πλάτος.
προφανώς κι αυτό έχει τις εξαιρέσεις του και ενίοτε θα χρειαστεί ο ποδοσφαιριστής να ξεπεράσει τα δεδομένα όρια.
εμείς ζητάμε να παίζουμε με τέσσερα φουλ ακραία μπακ.
ζητάμε από δύο χαφ να οργνώνουν, να αμύνονται, να πατούν περιοχή και να είναι σε θέση να ανακόπτουν τις αντεπιθέσεις.
ζητάμε από ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά να παρουσιάζουν άλλες ικανότητες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”