Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- WeWillRockYou
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Καλησπέρα παιδιά, ακόμα και με επιλεγμένη την αυτόματη σύνδεση σε κάθε επίσκεψη, συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα των αποσυνδέσεων.
Υπάρχει κάποια λύση που μπορούμε να ακολουθήσουμε ;
Υπάρχει κάποια λύση που μπορούμε να ακολουθήσουμε ;
Φανταζομαι οτι αυτο δεν αποκλειεται να ειναι γενικοτερο προβλημα της πλατφορμας κ οχι του ιδιου του site
Ευτυχως υπαρχει κ το Tapatalk
Ευτυχως υπαρχει κ το Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Τελικά τώρα κοντά μας.
Το είχα κάνει από κινητό και δεν πέρασε.
Το είχα κάνει από κινητό και δεν πέρασε.
- AlxNeapoli1
Ευχαριστω. Το εκτιμω και θα ειμαι πιο προσεκτικος πλεον. Ολοι μαζι για την Κυριακη.
Αλήτη!!!gika έγραψε:To μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι κάποιοι μπορούν ακόμα και συνδέονται.

Podcast πριν το λάου ή θα τα παίξουμε όλα για όλα και θα πάει για μετά, απολογισμός ;
Αν παέι για πριν, έχετε να βγάλετε στον αέρα κάποιον φαρμακοτρίφτη να προτείνει χάπια πίεσης , χαλαρουιτας και γενικά οτιδήποτε πάει κάτω;
Αν παέι για πριν, έχετε να βγάλετε στον αέρα κάποιον φαρμακοτρίφτη να προτείνει χάπια πίεσης , χαλαρουιτας και γενικά οτιδήποτε πάει κάτω;

-
- Μπαρκαρούτσος
Μόνο μέσω των pm του Tapatalk.
Το φόρουμ εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει προσωπικά μηνύματα..
Δύσκολα πριν...δυστυχώς. Δεν βολεύουν οι χρόνοι και οι υποχρεώσεις μας.
Το φόρουμ εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει προσωπικά μηνύματα..
giapas έγραψε:Podcast πριν το λάου ή θα τα παίξουμε όλα για όλα και θα πάει για μετά, απολογισμός ;
Δύσκολα πριν...δυστυχώς. Δεν βολεύουν οι χρόνοι και οι υποχρεώσεις μας.
- Μπαρκαρούτσος
Από το topic στοιχήματος για τον τελικό του Conference League...
Καλά, τώρα το είδα αυτό και ζητώ συγγνώμη!
PAOK1LIFE δηλαδή και στο στοίχημα τέτοιες κουβέντες; Και μας κουνάς και το δάχτυλο τους διαχειριστές για κάτι που δεν απευθυνόταν καν σε εσένα;; ΣΕ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ μιλάς έτσι σε συμφορουμίτη; Δεν είναι σχόλια FB gazzetta εδώ.
Έχεις κίτρινη κάρτα ίσαμε το μέγεθος της Ελλάδας. Το παίζεις και θιγμένος* και ντεμέκ θα αποχωρούσες χθες μεσημέρι, αλλά το βράδυ έγραφες πάλι. Συμμορφώσου ή θα επέλθει μεγάλη ποινή.
wickerman, μπορούσες να πατήσεις αναφορά και θα το βλέπαμε εκείνη τη μέρα.
*
wickerman έγραψε:Κοίτα να δεις κάτι πράγματα μπαλάτε. Σοκαριστικά.PAOK1LIFE έγραψε:Άμπαλε αν σου δώσουνε μία μπάλα θα την πας στο τμήμα θα νομίζεις είναι βόμβα ούτε που την έχεις δει την Φιορεντίναwickerman έγραψε:Olympiacos FC (GRE)
Φιορεντίνα θα το πάρει και μάθε μπαλίτσα λίγο εσύ νομίζεις θα αλωνίζει στην κόντρα πάλι ο Ελ Καμπι καλά περίμενε και θα δεις. Θα το σπασουν το προποτζίδικό.
Καλά, τώρα το είδα αυτό και ζητώ συγγνώμη!
PAOK1LIFE δηλαδή και στο στοίχημα τέτοιες κουβέντες; Και μας κουνάς και το δάχτυλο τους διαχειριστές για κάτι που δεν απευθυνόταν καν σε εσένα;; ΣΕ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ μιλάς έτσι σε συμφορουμίτη; Δεν είναι σχόλια FB gazzetta εδώ.
Έχεις κίτρινη κάρτα ίσαμε το μέγεθος της Ελλάδας. Το παίζεις και θιγμένος* και ντεμέκ θα αποχωρούσες χθες μεσημέρι, αλλά το βράδυ έγραφες πάλι. Συμμορφώσου ή θα επέλθει μεγάλη ποινή.
wickerman, μπορούσες να πατήσεις αναφορά και θα το βλέπαμε εκείνη τη μέρα.
*
PAOK1LIFE έγραψε:Αυτό είναι προσβλητικό ως προς το πρόσωπο μου θα το αφήσουν oi mods?Logistis έγραψε:πίπες MAGICLIFE
Αγαπητε ΜπαρκαρουτσεΜπαρκαρούτσος έγραψε:Special 4, ή όλοι εμείς έχουμε άδικο και είμαστε βλάκες, ή εσύ και ο AlxNeapoli1 που συμφωνεί μαζί σου.
Όσο κι αν επιμένεις, πίστεψέ με, έχουμε καταλάβει ότι εδώ μέσα ψάχνεις για μ@λ@κες. Και δυστυχώς, επί έναν χρόνο τους έβρισκες, συμπεριλαμβανόμενης και της mod team, μιας και πετούσαμε αετό.
Σε καλω να εξηγησεις τι εννοεις
Εγω δεν θυμαμαι να εχω πει καποιον βλακα ή μ@λακα ή οτι ψαχνει για μαλακες
- Μπαρκαρούτσος
Έχω διορθώσει το αρχικό μου σχόλιο.
Το ότι ψάχνεις για μ@λ@κες δεν χρειάζεται να το πεις, το δείχνεις διαρκώς με κάθε post σου που βρίθει υπαινιγμών.
Το ότι ψάχνεις για μ@λ@κες δεν χρειάζεται να το πεις, το δείχνεις διαρκώς με κάθε post σου που βρίθει υπαινιγμών.
Τι εννοεις ψαχνω για μαλ@κες?
Δεν το καταλαβαινω
Να μου το εξηγησεις παρακαλω
Δεν το καταλαβαινω
Να μου το εξηγησεις παρακαλω
- Μπαρκαρούτσος
Γράφεις πράγματα πιστεύοντας ότι δεν μπορούμε να διαβάσουμε πίσω από τις λέξεις και ότι δεν θυμόμαστε καθόλου τι δηλητήριο έχεις στάξει τόσο καιρό εδώ μέσα.
Φοβερη εξηγηση αγαπητε Μπαρκαρουτσε
Ευχαριστω
Κανεις λαθος αλλα δικαιωμα σου να πιστευεις ο,τι θελεις
Εγω μαλλον δεν μπορω να το εχω
Δεκτο κ κανενα προβλημα
Ευχαριστω
Κανεις λαθος αλλα δικαιωμα σου να πιστευεις ο,τι θελεις
Εγω μαλλον δεν μπορω να το εχω
Δεκτο κ κανενα προβλημα