Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Shivaspace »

dimitris88 έγραψε:
Shivaspace έγραψε:σε σύγκριση με την προηγούμενη θητεία μια σημαντική διαφορά στην προπονητική ομάδα είναι η απουσία ενός βοηθού,
μια πολύ χαρακτηριστική φυσιογνωμία (δοκιμάζει τώρα κάπου ως πρώτος προπονητής ) δεν θυμάμαι όμως το όνομά του..θυμάται κανείς ποιον ρόλο είχε ? πχ ανάλυση των αντιπάλων ή κάτι τέτοιο..
Το Ντιέγκο Λόγκο λες, είναι από φέτος πρώτος προπονητής στην αλβανική κουκέσι.
Ο Λόγκο αποτελούσε τον συνδετικό κρίκο του προπονητή με όλους. Τους παίκτες, την διοίκηση και το προσωπικό της ομάδας. Ένωνε όλα τα τμήματα με απώτερο στόχο την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Είναι ευγενικός και διπλωμάτης και κατέκτησε τους πάντες στην Τούμπα με τις γνώσεις του και την συμπεριφορά του.
Θεωρούνταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές και ο εξ απορρήτων του Λουτσέσκου. Τον ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Ήταν ο πιο εχέμυθος συνεργάτης του (15 χρόνια ήταν μαζί). Γνώριζε πρώτα απ’ όλους τις σκέψεις και τις αποφάσεις του Λουτσέσκου επί παντός επιστητού.
Είχε εξειδίκευση στα αμυντικά συστήματα. Κατά την διάρκεια των προπονήσεων δούλευε αποκλειστικά με την άμυνα και ο Λουτσέσκου με το κέντρο και με την επίθεση. Ο Λόνγκο εξειδικεύεται σε σύγχρονα αμυντικά συστήματα και εκ του αποτελέσματος η συμβολή του στο «χτίσιμο» της «άμυνας – μπετόν» του ΠΑΟΚ ήταν καταλυτικής σημασίας και καθοριστική στην πορεία της ομάδας. Επίσης, προετοιμάζει τις προπονήσεις και είναι ο αναλυτής βίντεο των προσεχών αντιπάλων (πηγή Live sport).

Φεύγοντας από την αραβία πήγε βοηθός στο μπαμπά Λουτσέσκου στη Ντιναμό Κιέβου αλλά έκατσε μόνο κανά δίμηνο, δεν ξέρω για πιο λόγο ήταν τόσο σύντομη η παρουσία του εκεί.

Ίσως η έλλειψη του συγκεκριμένου ανθρώπου από το σταφ του Λούτσου, είναι και μαι εξήγηση ότι πλέον αυτό που βλέπουμε στην άμυνα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ξέραμε ως άμυνα Λουτσέσκου που ήταν το σήμα κατατεθέν του, ως προπονητής.
αυτόν εννοώ..η περιγραφή που δίνεις ταιρειάζει με την εικόνα που είχα γι αυτόν. Τον είχα πετύχει μετά από προπόνηση στην Τούμπα και έδειχνε αρκετά καλός χαρακτήρας αλλά και ήταν αυτός που βοηθούσε τον Sergio Oliveira να μπεί στο κλίμα της ομάδας και γενικότερα της Πόλης, τις πρώτες μέρες μετά την μεταγραφή του. Μπράβο, πολύ διαφωτιστικά αυτά που έγραψες.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Dimg4 έγραψε:Ακουγεται παραιτηση
Που;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

JohnEconomist έγραψε:Οι σημερινές δηλώσεις Λουτσέσκου για το ότι δεν προλαβαίνει να προπονήσει την ομάδα, αν είναι όπως τις διαβάζω, κατά τη γνώμη μου σημαίνουν τα εξής δύο εναλλακτικά ή ταυτόχρονα:

1. Υποτιμά τη νοημοσύνη μας. Και ΔΕΝ νομίζω ότι χρειάζεται να το εξηγήσω.

2. Δεν έχει ο ίδιος ιδιαίτερα υψηλή νοημοσύνη. Αυτό και το λέω σοβαρά, δεν το αποκλείω και προσωπικά είναι η γνώμη μου γι αυτόν.

Όπως είπα, μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο. Δηλαδή, τόσο χαμηλού επιπέδου δικαιολογίες, τόσο πολύ να υποτιμάς τη νοημοσύνη των άλλων, τελικά μάλλον εσύ ΔΕΝ έχεις υψηλή νοημοσύνη.
Ο ανθρωπος που υποτιμα την νοημοσυνη των πολλων ειναι σιγουρα χαμηλης νοημοσυνης ο ιδιος..
Συμμεριζομαι την γνωμη σου στο 2..
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Η ερώτηση που θα ήθελα να του τεθεί, είναι η εξής :
Είναι τόσο χειρότερος ο Κουτσιας από τον Ακπομ, που στο φινάλε είναι κ περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και θα μπορούσε να εξασφαλίσει και την συνέχεια της ομάδας στην επόμενη σαιζόν;
Ο τσιγγαρας δεν έχει πάρει καμία ευκαιρία. Πότε σκοπεύει να τον βάλει δίπλα σε κουρτιτς;;
Έχει σκεφτεί να παίξει με 3 στην άμυνα;;
Ο Μιχαι όσο τον έχουμε δει είναι καλύτερος έστω κ λίγο από βαρελα. Ο βαρελα (ελπίζω) ότι του χρόνου δε θα είναι στον ΠΑΟΚ. Γτ δε παίρνει το χρόνο από τώρα μαζί με ινγκανσον κ Μιχαηλίδη;;

Γτ δε τα ρωτάνε αυτά;;;
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

gika έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ακουγεται παραιτηση
Που;
Να, ας πούμε στο Βήμα της γνωστής ιδιοκτησίας.
ΠΑΟΚ – Ραγδαίες εξελίξεις με Λουτσέσκου – Σκέψεις για παραίτηση

https://www.google.gr/amp/s/www.tovima. ... itisi/amp/
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Αφου τον θελουν στην αραβια αφου,αλλα αυτος κανει τον δυσκολο...
Βρε μας εχουν πει εμμεσα και που θα παει οι ΑΡΔ..
Κατι μου λεει οτι μπορει και να εχει συμφωνησει,ηδη..
Μηπως πρωτη φορα θα ειναι ???
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ο Φερέιρα αργησε ένα χρόνο να το καταλάβει, ο Γκαρσία χρειάστηκε πέντε μήνες,εσύ να δούμε πότε θα το δείς...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα για να έχει νόημα η αλλαγή προπονητή.
Τεράστιο λάθος αν γίνει τώρα.
Μακάρι το σοβαρότερο πρόβλημα της ομάδας να ήταν ο προπονητής.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εντωμεταξυ ο άλλος κράζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τον Γκαρσία ξέρω γω, κι έχει βάλει nickname στο φόρουμ ίδιο όνομα με τον θρύλο της Ουρουγουάης και του Μοντεβιδέο τον Obdulio Varela.

Μη σου τύχει να είσαι τόσο Obdulioς..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mailo21+

Δημοσίευση από mailo21+ »

giliopoulos έγραψε:Καλα ρε λουτσεσκου τι καραγκιοζιλικι δηλωσεις ειναι αυτες?

Γιατι οι αλλες ομαδες στην Ελλαδα και την Ευρωπη εχουν διαφορετικο προγραμμα? Θα μας τρελανεις??
Πρωτη φορα ακουω τετοια γελοια δικαιολογια στη ζωη μου
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

:lol:
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Parolos έγραψε:Εντωμεταξυ ο άλλος κράζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τον Γκαρσία ξέρω γω, κι έχει βάλει nickname στο φόρουμ ίδιο όνομα με τον θρύλο της Ουρουγουάης και του Μοντεβιδέο τον Obdulio Varela.

Μη σου τύχει να είσαι τόσο Obdulioς..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το επόμενο χαμηλό θα είναι να ισχυριστείς ότι επειδή ο Ομπντουλιο Βαρέλα είχε επώνυμο Βαρέλα θα πρέπει να συμπαθώ τώρα και τον Βαρέλα του ΠΑΟΚ.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Ολλανδέ για την ιστορία και μόνο.
Το πιο "καύλα" όπως λες κύπελλο ήταν αυτό της 12ης Μαΐου 2001 μέσα στη Φιλαδέλφεια. Εκεί όπου μια σχεδόν διαλυμένη ομάδα απλήρωτων ποδοσφαιριστών έριξε μια ξεγυρισμένη τεσσάρα στον πέτσινο πρωταθλητή και με Έλληνες διαιτητές μάλιστα.
Και το δεύτερο πιο "καύλα" αυτό της 12ης Μαΐου 2018 όταν η χάρτινη πρωταθλήτρια έτρωγε εύκολα δύο γκολάκια μέσα στο σπίτι της και μπροστά σε ένα εξτασιασμένο πλήθος που ούρλιαζε μέχρι τον ουρανό "κλέφτες, κλέφτες..."
Αυτά για να ξέρουμε τι μας γίνεται δλδ.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Όπως τα λέει ο papwolf
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

papwolf έγραψε:Ολλανδέ για την ιστορία και μόνο.
Το πιο "καύλα" όπως λες κύπελλο ήταν αυτό της 12ης Μαΐου 2001 μέσα στη Φιλαδέλφεια. Εκεί όπου μια σχεδόν διαλυμένη ομάδα απλήρωτων ποδοσφαιριστών έριξε μια ξεγυρισμένη τεσσάρα στον πέτσινο πρωταθλητή και με Έλληνες διαιτητές μάλιστα.
Και το δεύτερο πιο "καύλα" αυτό της 12ης Μαΐου 2018 όταν η χάρτινη πρωταθλήτρια έτρωγε εύκολα δύο γκολάκια μέσα στο σπίτι της και μπροστά σε ένα εξτασιασμένο πλήθος που ούρλιαζε μέχρι τον ουρανό "κλέφτες, κλέφτες..."
Αυτά για να ξέρουμε τι μας γίνεται δλδ.
Ναι το 2001 ηταν οντως καυλα και ημουν και παρων..
Το περσινο ομως ειχε μεγαλυτερη γλυκα το χυσιδι κοντρα στην Ε.Ο.
Εγω παντως το γουσταρα πιο πολυ απ το τσιμπουκι στην χαρτινη..
Σαν την ψωλια στο γαυρο,"δεν εχει" καρντασι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”