Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Αυτά τα ινφορμεσιο με τρελαίνουν..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εως ξαναμμενο θα συμπληρωσω...barlow4 έγραψε:Ανανεωμενο σε βρισκω φετοςjoshua έγραψε:To ξαναγραφω...Δειτε τη κορεατισα που πηραμε στο βολει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμεις τη γνωση τη μοιραζομαστε με ολο τον κοζμο.Δεν ειμαστε μασονοι.sourmenetes έγραψε:Αυτά τα ινφορμεσιο με τρελαίνουν..
- Shivaspace
καλά τον Alexander αλλά την Μαρίνα Prijovic πως την προσπερνάτε έτσι εύκολα..επίσης τον Άμρ ούτε αυτόν τον σκέφτεστεjohn4serres έγραψε:Πες τα!ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιος Πρίγιο;
Κοιτάμε μπροστά!
Ο Krmencik είναι καλύτερος και έχει δεθεί με την ομάδα.
καλός ο Michael αλλά έχει μπόλικα ψωμιά να φάει σε σύγκριση με τον Σέρβο. Μεγάλος "αλήτης" o Prilovac, είχε μοιράσει εφιάλτες σε όλες τις άμυνες της Superleague! Το τελευταίο γκόλ στην Σ. Αραβία με τη μία και με τ αριστερό, σουτάρα έξω απ την περιοχή, ενδεικτικό της κλάσης του!
η μόνη εξαίρεση που θα έκανα για παίκτες της κατηγορίας brand new second hand!
-
crazy nagbe4
Σύμφωνο πολύ καλύτερος ο Σέρβος.Δειτε τα τελειώματα του ένα κ του άλλου.Shivaspace έγραψε:καλά τον Alexander αλλά την Μαρίνα Prijovic πως την προσπερνάτε έτσι εύκολα..επίσης τον Άμρ ούτε αυτόν τον σκέφτεστεjohn4serres έγραψε:Πες τα!ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιος Πρίγιο;
Κοιτάμε μπροστά!
Ο Krmencik είναι καλύτερος και έχει δεθεί με την ομάδα.![]()
καλός ο Michael αλλά έχει μπόλικα ψωμιά να φάει σε σύγκριση με τον Σέρβο. Μεγάλος "αλήτης" o Prilovac, είχε μοιράσει εφιάλτες σε όλες τις άμυνες της Superleague! Το τελευταίο γκόλ στην Σ. Αραβία με τη μία και με τ αριστερό, σουτάρα έξω απ την περιοχή, ενδεικτικό της κλάσης του!
- sourmenetes
- Moderator
Εμείς τα παίρνουμε χοντρά για αυτό δε βγάζουμε μίλια..barlow4 έγραψε:Εμεις τη γνωση τη μοιραζομαστε με ολο τον κοζμο.Δεν ειμαστε μασονοι.sourmenetes έγραψε:Αυτά τα ινφορμεσιο με τρελαίνουν..
Χάχαχαχα...
Το θέμα είναι να μην είναι στα τελειώματαcrazy nagbe4 έγραψε: Σύμφωνο πολύ καλύτερος ο Σέρβος.Δειτε τα τελειώματα του ένα κ του άλλου.![]()
![]()
Ο ορισμος του Κιλλερ ο Πριγιο. Μακαρι να ερθει αρκει να μην μας τα παρει τοσο χοντρα που να δημιουργησει προβλημα. Κανα χαφ δεν ακουω. Ναι να τα χωσουμε στον Ζιφκο χοντρα. Να μεινει εδω το παλικαρι για παντα. Να γινει ο νεος μας Βιερινια.
Τελος ελπιζω μην εχουμε τα περσυνα με τα 5 δεξια μπακ και τον Κρεσπο αριστερα........
Τελος ελπιζω μην εχουμε τα περσυνα με τα 5 δεξια μπακ και τον Κρεσπο αριστερα........
Καλή σκέψη αυτή, πρέπει να του βρούμε νύφη σαλονικιά να τον δέσουμε. Αφήστε τις λίστες στα transfermarkt και ανοίξτε τις λίστες στο Instagram λέω εγώTotem_pk έγραψε:Ναι να τα χωσουμε στον Ζιφκο χοντρα. Να μεινει εδω το παλικαρι για παντα. Να γινει ο νεος μας Βιερινια.
Φετος που θα εχει και κανα ανοικτο μαγαζι νακυκλοφορησει λιγακι το παλικαρι να βοηθησουμε και εμεις να του βρουμε την νεα Βασω να τελιωνουμε.

Βρε λετε να του πλασαρουμε την Κορεατισσα? Μια χαρα θα περνανε. Θα μεινουν και οι δυο τους σουπερ θα ειναι

- Shivaspace
αυτά τα έχουμε αναλύσει στο τόπικ του παίκτη,
όμως επιμένω ότι η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη, γιατί το επάγγελμά του δεν έχει και τόση πέραση στις γυναίκες..
όμως επιμένω ότι η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη, γιατί το επάγγελμά του δεν έχει και τόση πέραση στις γυναίκες..
Κ αλλος τη ζαχαρωνειTotem_pk έγραψε:Βρε λετε να του πλασαρουμε την Κορεατισσα? Μια χαρα θα περνανε. Θα μεινουν και οι δυο τους σουπερ θα ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1.79 είναι ρε καρντάσι, βρείτε τον μια πόντια καλύτερα.Totem_pk έγραψε:Βρε λετε να του πλασαρουμε την Κορεατισσα? Μια χαρα θα περνανε. Θα μεινουν και οι δυο τους σουπερ θα ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- episimos73