ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Εγώ διακρίνω μια σύγχηση στο κόσμο της ομάδας , γνώμες να αλλάζουν μετά από λίγα παιχνίδια και γενικότερα έναν αποπροσανατολισμό. Μια ο Βορράς είναι προς το κει , μια προς την άλλη. Η φετινή είναι ίσως η πιο απλή εικόνα για να την αποκρυπτογραφήσει κανείς - σχετικά με το συσχετισμό δυνάμεων με τις άλλες ομάδες και κυρίως με το γαύρο.
Ένας προπονητής στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι σημαντικός αλλά δεν είναι μάγος. Σε ρόστερ με απόκλιση +- 10% μπορεί και να κάνει τη διαφορά. Όταν τα ροστερ είναι άνισα σε δυναμικότητα , ο προπονητής και ο τδ είναι πάντα οι αναλώσιμοι.
Θυμάμαι το καλοκαίρι έναν renegade να λέει θα είμαστε χαλαρά 10 βαθμούς πίσω από το γαύρο Δεκέμβριο και όταν κάναμε 2-3 νίκες ξαφνικά να είναι μικρές οι διαφορές και να είμαστε σε απόσταση βολής. Τώρα βλέπω υπάρχουν μομφές στο τσούρμο από προπονητές που υπάρχουν στο πάγκο λες και θέλει ειδική προπόνηση ο αστείος και τέρμα αντιεπαγγελματίας χοντρός Βαρέλα να κάνει τη δουλειά του.
Επίσης θυμάμαι τον sera να γράφει για το καλύτερο υλικό που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ , να νομίζω μας τρολάρει αλλά επειδή γενικά τον σέβομαι και τον πάω τον τύπο λέω ας περιμένουμε μπορεί να βλέπει κάτι που δε βλέπει κανείς μας.
Μετά το νταμπλ έφταιξαν κατά σειρά ,
Ο τεμπέλης ο Μπράνκο
Ο καριολοΛούτσος που έφυγε και απαρνήθηκε τη δόξα και τις επιτυχίες που ερχόντουσαν
Ο ελαιοχρωματιστής Αμπέλ που μας χαντάκωσε
Ο Ρέμπε που πούλησε Άκπομ κοψοχρονιά και πήρε τη Κροατική γυψοσανίδα
Ο Πέλκας που άφηνε ένα πνευμόνι σε κάθε ματς.
Ο Λημνιός που δεν είχε τελειώματα
Ο Γκαρσία που κάνει αργά τις αλλαγές του και δε βοηθάει την ομάδα.
Η οικογένεια Σαββίδη που πληρώνει ή δε πληρώνει δεν υπάρχει πουθενά. Το ρόστερ του γαύρου ( είμαι γαυροφιλος πως να το κρύψουμε άλλωστε) γαμάει και δέρνει για τα Ελληνικά δεδομένα εδώ και 2 χρόνια. Σε όλο τον άξονα , από το τερμα , αμυντικό χαφ , επιτελικό χαφ και γκολτζη είναι πολύ καλύτερο από τον ανταγωνισμό. Αν δεν ήταν μ@λ@κες να σπάνε τα αρχίδια όλης της Ελλάδας με τη τοξικότητά τους , θα είχαν πρωτοφανή βαθμό αποδοχής από αντιπάλους. Όταν εμείς βρούμε τέρμα να μη τρέμει το φυλοκάρδι μας , στοπερ να κάνει τα βασικά της θέσης , αμυντικό χαφ να πασάρει και να κόβει ικανοποιητικά , επιτελικό να έχει 15γκολασσιστ της χρονιά και επιθετικό να βάζει 20 γκολ τη χρονιά τότε θα ξαναέρθουμε στο δρόμο των επιτυχιών. 30 με 40 εκατομμύρια επένδυση κοστίζουν τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα από αγωνιστικής σκοπιας... Εξωαγωνιστικά υπάρχουν εκπτωτικές ή πληθωριστικές τάσεις , αλλά η ταρίφα είναι εκεί. Μέχρι να αποφασίσει ο μεγάλος Ιβαν να τα ξαναβάλει και να ασχοληθεί σοβαρά για να προστατέψει την επένδυσή του ας μη σκοτιζόμαστε άλλο.
ΥΓ : Αν ήμουν Ρέμπε θα έκανα μια μικρή προετοιμασία για τον επόμενο προπονητή. Κάτι μου λέει ότι η σαιζόν δε θα μας βρει με τον ίδιο και δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι επιλογή μας.
Ένας προπονητής στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι σημαντικός αλλά δεν είναι μάγος. Σε ρόστερ με απόκλιση +- 10% μπορεί και να κάνει τη διαφορά. Όταν τα ροστερ είναι άνισα σε δυναμικότητα , ο προπονητής και ο τδ είναι πάντα οι αναλώσιμοι.
Θυμάμαι το καλοκαίρι έναν renegade να λέει θα είμαστε χαλαρά 10 βαθμούς πίσω από το γαύρο Δεκέμβριο και όταν κάναμε 2-3 νίκες ξαφνικά να είναι μικρές οι διαφορές και να είμαστε σε απόσταση βολής. Τώρα βλέπω υπάρχουν μομφές στο τσούρμο από προπονητές που υπάρχουν στο πάγκο λες και θέλει ειδική προπόνηση ο αστείος και τέρμα αντιεπαγγελματίας χοντρός Βαρέλα να κάνει τη δουλειά του.
Επίσης θυμάμαι τον sera να γράφει για το καλύτερο υλικό που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ , να νομίζω μας τρολάρει αλλά επειδή γενικά τον σέβομαι και τον πάω τον τύπο λέω ας περιμένουμε μπορεί να βλέπει κάτι που δε βλέπει κανείς μας.
Ο τεμπέλης ο Μπράνκο
Ο καριολοΛούτσος που έφυγε και απαρνήθηκε τη δόξα και τις επιτυχίες που ερχόντουσαν
Η οικογένεια Σαββίδη που πληρώνει ή δε πληρώνει δεν υπάρχει πουθενά. Το ρόστερ του γαύρου ( είμαι γαυροφιλος πως να το κρύψουμε άλλωστε) γαμάει και δέρνει για τα Ελληνικά δεδομένα εδώ και 2 χρόνια. Σε όλο τον άξονα , από το τερμα , αμυντικό χαφ , επιτελικό χαφ και γκολτζη είναι πολύ καλύτερο από τον ανταγωνισμό. Αν δεν ήταν μ@λ@κες να σπάνε τα αρχίδια όλης της Ελλάδας με τη τοξικότητά τους , θα είχαν πρωτοφανή βαθμό αποδοχής από αντιπάλους. Όταν εμείς βρούμε τέρμα να μη τρέμει το φυλοκάρδι μας , στοπερ να κάνει τα βασικά της θέσης , αμυντικό χαφ να πασάρει και να κόβει ικανοποιητικά , επιτελικό να έχει 15γκολασσιστ της χρονιά και επιθετικό να βάζει 20 γκολ τη χρονιά τότε θα ξαναέρθουμε στο δρόμο των επιτυχιών. 30 με 40 εκατομμύρια επένδυση κοστίζουν τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα από αγωνιστικής σκοπιας... Εξωαγωνιστικά υπάρχουν εκπτωτικές ή πληθωριστικές τάσεις , αλλά η ταρίφα είναι εκεί. Μέχρι να αποφασίσει ο μεγάλος Ιβαν να τα ξαναβάλει και να ασχοληθεί σοβαρά για να προστατέψει την επένδυσή του ας μη σκοτιζόμαστε άλλο.
ΥΓ : Αν ήμουν Ρέμπε θα έκανα μια μικρή προετοιμασία για τον επόμενο προπονητή. Κάτι μου λέει ότι η σαιζόν δε θα μας βρει με τον ίδιο και δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι επιλογή μας.
Κανένα νέο για μεταγραφές;
Καταφθάνει κανείς; Από την πρώτη αγωνιστική (πάλι με αέλ) φάνηκαν τα προβλήματα στο τελείωμα και τις τελικές πάσες, όταν με το ζόρι κερδίσαμε 1-0. Μετά με Ατρόμητο και Βόλο χάσαμε βαθμούς. Κανείς εκεί στην διοίκηση δεν ίδρωσε να ψάξει να βρεί τί φταίει. Από πέρυσι εμφανίστηκε το ίδιο πρόβλημα σύν το φοβερό μεσοαμυντικό ξεγύμνωμα όπου στο κέντρο ΔΕΝ κόβει κανείς (μόνο με φάουλ). Ἐτσι ήρθε το περίφημο ... ῾῾με μία φάση τρώμε γκόλ᾽᾽.
Και έρχεται αυτή η βδομάδα που ξέρουμε ότι έχουμε αέλ και Ατρόμητο εκτός, ναί τις ίδιες ομάδες, και ναί βλέπουμε τα ίδια φαινόμενα. Δεν ξέρω ποιός εκεί μέσα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και τον προπονητή με τους κατάλληλους παίκτες με χαρακτηριστικά που λείπουν, αλλά μόνο αυτό δεν βλέπουμε να γίνεται. Μηδενικός προγραμματισμός, και πάλι χωρίς (έστω μία) μεταγραφή από την αρχή της περιόδου.
Νομίζω η δήλωση Πάμπλο για τους παίκτες που είχε στον πάγκο τα λέει όλα. Για μένα καλά έκανε και δεν έβαλε τον Τσόλακ πιό νωρίς. Πιό πολλές πιθανότητες είχαν αυτοί που έπαιζαν να το γυρίσουν παρά ο Κροάτης.
Καταφθάνει κανείς; Από την πρώτη αγωνιστική (πάλι με αέλ) φάνηκαν τα προβλήματα στο τελείωμα και τις τελικές πάσες, όταν με το ζόρι κερδίσαμε 1-0. Μετά με Ατρόμητο και Βόλο χάσαμε βαθμούς. Κανείς εκεί στην διοίκηση δεν ίδρωσε να ψάξει να βρεί τί φταίει. Από πέρυσι εμφανίστηκε το ίδιο πρόβλημα σύν το φοβερό μεσοαμυντικό ξεγύμνωμα όπου στο κέντρο ΔΕΝ κόβει κανείς (μόνο με φάουλ). Ἐτσι ήρθε το περίφημο ... ῾῾με μία φάση τρώμε γκόλ᾽᾽.
Και έρχεται αυτή η βδομάδα που ξέρουμε ότι έχουμε αέλ και Ατρόμητο εκτός, ναί τις ίδιες ομάδες, και ναί βλέπουμε τα ίδια φαινόμενα. Δεν ξέρω ποιός εκεί μέσα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και τον προπονητή με τους κατάλληλους παίκτες με χαρακτηριστικά που λείπουν, αλλά μόνο αυτό δεν βλέπουμε να γίνεται. Μηδενικός προγραμματισμός, και πάλι χωρίς (έστω μία) μεταγραφή από την αρχή της περιόδου.
Νομίζω η δήλωση Πάμπλο για τους παίκτες που είχε στον πάγκο τα λέει όλα. Για μένα καλά έκανε και δεν έβαλε τον Τσόλακ πιό νωρίς. Πιό πολλές πιθανότητες είχαν αυτοί που έπαιζαν να το γυρίσουν παρά ο Κροάτης.
O Φερειρα μας τελειωσε. Μαζι με τα λαθη της διοικησης και το ffp,
αφησαν πισω μεγαλα προβληματα και κενα.
Τωρα συνεχιζουμε να κτισουμε σιγα-σιγα μια καινουρια ομαδα.
Σκεφτειτε τι παιχτες ειχε ο ΠΑΟΚ οταν ηρθε ο Σαββιδης
και τι παιχτες ειχαμε την τετραετια 2016-2019.
Τωρα δεν ειμαστε οπως οταν ηρθε ο Σαββιδης.
Δεν εχουμε το υλικο της καλης τετραετίας,
αλλα εχουμε καλο υλικο. Με προσθαφαιρεσεις,
εξοδο απο το ffp, τελος κορωνοϊου, εσοδα,πωλήσεις και αγορες σε καθε μεταγραφικη περιοδο
από το καλοκαίρι και μετά θα έχουμε μια πραγματικη ανταγωνιστική ομάδα.
Για φετος ξεχαστε το πρωταθλημα και το κυπελλο. Αν ερθουν δε θα πουμε οχι.
Οι παιχτες πρεπει και με την ενισχυση που θα γινει να παιξουν για τους τιτλους.
Αλλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ απο το καλοκαιρι και μετα θα μιλαμε για τιτλο
απεναντι σε μια καλυτερη ομαδα που εχει προπονητη τριων ετων και ολο
το συστημα δικο του. Ακομη και απο το καλοκαιρι δε θα ειμαστε το φαβορι.
Εμπιστευομαστε τον Παμπλο. Τελος μην ξεχνατε οτι η ΑΕΚ εχει γηπεδο
και ο Μελισσανιδης θα βαλει λεφτα, ενω ο Παναθηναϊκος ετοιμαζει το
δικο του, ξαναγυρισε στην Λεωφορο και θα δυναμωσει, την ιδια στιγμη ο Αρης
βοηθουμενος απο το αφεντικο κανει μια καλη ομαδα. Αρα ο ανταγωνισμος θα
μεγαλωσει και με τη βοηθεια Μαρινακη-Μητσοτακη κλπ. ειναι ολοι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
Για αυτο υπομονη. Δυστυχως πολλα λαθη επαναλαμβανονται και η
ελπιδα η δικια μου βασιζεται σε προσωπα και αυτη τη στιγμη υπαρχει ο Παμπλο ευτυχως.
Ο Σαββιδης δε σταματησε ποτε να βαζει χρηματα αλλα δυστυχως και να πεταει.
Με χαφ και καλο φορ θα ειμαστε μαλυτερη ομαδα. Αν γινουν πωλησεις και
αντικατασταθουν επαξια, ολα ειναι πιθανα και δυνατα.
αφησαν πισω μεγαλα προβληματα και κενα.
Τωρα συνεχιζουμε να κτισουμε σιγα-σιγα μια καινουρια ομαδα.
Σκεφτειτε τι παιχτες ειχε ο ΠΑΟΚ οταν ηρθε ο Σαββιδης
και τι παιχτες ειχαμε την τετραετια 2016-2019.
Τωρα δεν ειμαστε οπως οταν ηρθε ο Σαββιδης.
Δεν εχουμε το υλικο της καλης τετραετίας,
αλλα εχουμε καλο υλικο. Με προσθαφαιρεσεις,
εξοδο απο το ffp, τελος κορωνοϊου, εσοδα,πωλήσεις και αγορες σε καθε μεταγραφικη περιοδο
από το καλοκαίρι και μετά θα έχουμε μια πραγματικη ανταγωνιστική ομάδα.
Για φετος ξεχαστε το πρωταθλημα και το κυπελλο. Αν ερθουν δε θα πουμε οχι.
Οι παιχτες πρεπει και με την ενισχυση που θα γινει να παιξουν για τους τιτλους.
Αλλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ απο το καλοκαιρι και μετα θα μιλαμε για τιτλο
απεναντι σε μια καλυτερη ομαδα που εχει προπονητη τριων ετων και ολο
το συστημα δικο του. Ακομη και απο το καλοκαιρι δε θα ειμαστε το φαβορι.
Εμπιστευομαστε τον Παμπλο. Τελος μην ξεχνατε οτι η ΑΕΚ εχει γηπεδο
και ο Μελισσανιδης θα βαλει λεφτα, ενω ο Παναθηναϊκος ετοιμαζει το
δικο του, ξαναγυρισε στην Λεωφορο και θα δυναμωσει, την ιδια στιγμη ο Αρης
βοηθουμενος απο το αφεντικο κανει μια καλη ομαδα. Αρα ο ανταγωνισμος θα
μεγαλωσει και με τη βοηθεια Μαρινακη-Μητσοτακη κλπ. ειναι ολοι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
Για αυτο υπομονη. Δυστυχως πολλα λαθη επαναλαμβανονται και η
ελπιδα η δικια μου βασιζεται σε προσωπα και αυτη τη στιγμη υπαρχει ο Παμπλο ευτυχως.
Ο Σαββιδης δε σταματησε ποτε να βαζει χρηματα αλλα δυστυχως και να πεταει.
Με χαφ και καλο φορ θα ειμαστε μαλυτερη ομαδα. Αν γινουν πωλησεις και
αντικατασταθουν επαξια, ολα ειναι πιθανα και δυνατα.
Δικο του δημιουργημα ηταν φετος αυτο το εκτρωμα, απλα ο γκαρσια εκανε τα στοιχειωδη και χρειαστηκε σφαγη για να χασεις. Δεν εφαγες 4Tolaros έγραψε:Ευτυχώς πήγαμε φέτος Χαριλάου και βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους
- Sick Bastard
lol.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:ΟντωςSick Bastard έγραψε:Πραγματικά, αν είναι δυνατόν, λες κι όλα έγιναν 100 χρόνια πριν και δεν θυμάται κανένας τίποτα.Parolos έγραψε:Ποιες αξίες ρε παιδιά ανέβασε ο προηγούμενος?
Γιαννούλης, Μιχαηλιδης, Μισιτς, Τζολης, Λημνιός είχαν αξιοποιηθεί απο τον Λουτσεσκου και δεν το θυμόμαστε.
Απλά lol.
Γιάπα ποτέ δεν είπα ότι ο ΠΑΟΚ είχε το καλύτερο υλικό που είχε ποτέ. Είπα πως αναβαθμίστηκε πολύ ποιοτικά (ιδίως μεσοεπιθετικά μα Ζίφκο και Τζόλη δεν θυμάμαι να ήταν καλύτερος), και πως έχει το καλύτερο υλικό στην σουπερλιγκ μαζί με τον γαύρο. Από εκεί και πέρα, είπα πολλάκις ότι είναι μια νέα ομάδα που πρέπει να δέσει και είναι θέμα προπονητών να μπορέσουν να αξιοποιήσουν το ρόστερ ανάλογα και να το αναδείξουν ή να το χαντακώσουν.giapas έγραψε:Εγώ διακρίνω μια σύγχηση στο κόσμο της ομάδας , γνώμες να αλλάζουν μετά από λίγα παιχνίδια και γενικότερα έναν αποπροσανατολισμό. Μια ο Βορράς είναι προς το κει , μια προς την άλλη. Η φετινή είναι ίσως η πιο απλή εικόνα για να την αποκρυπτογραφήσει κανείς - σχετικά με το συσχετισμό δυνάμεων με τις άλλες ομάδες και κυρίως με το γαύρο.
Ο τεμπέλης ο Μπράνκο
Χαρακτηριστική περίπτωση ο Ρουμάνος, ο οποίος όλες μα όλες τις αδυναμίες των παιχτών του, ήξερε να τις καμουφλάρει.
Εμείς έχουμε καταφέρει να νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε τον Ροναλντίνιο στα καλά του, για να κερδίζουμε τη λάρισα που την έχουν κάνει γιογιό η Σάρα και η Μάρα στην σουπερλιγκ. Και όπου Λάρισα μπορώ να βάλω από δίπλα 19 διαφορετικά χωριά.
- Sick Bastard
Νομίζω ότι είναι πάρα πολλά 30-40 εκατομμύρια για καθαρά αγωνιστικό μπάτζετ για Ελλάδα, κατά τα άλλα δεν διαφωνώ σε τίποτα.giapas έγραψε:Εγώ διακρίνω μια σύγχηση στο κόσμο της ομάδας , γνώμες να αλλάζουν μετά από λίγα παιχνίδια και γενικότερα έναν αποπροσανατολισμό. Μια ο Βορράς είναι προς το κει , μια προς την άλλη. Η φετινή είναι ίσως η πιο απλή εικόνα για να την αποκρυπτογραφήσει κανείς - σχετικά με το συσχετισμό δυνάμεων με τις άλλες ομάδες και κυρίως με το γαύρο.
Ο τεμπέλης ο Μπράνκο
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι δομικό στη μετά-Λουτσέσκου εποχή και δεν λύνεται με απλές αλλαγές προπονητών ή/και ΤΔ (aka αυτοφοράκιας).
- Mitsospaoki4
- Moderator
Για τις συγκρίσεις με τον γαυρο, θα τα πούμε σε 9 μέρες υπομονή..
Ontopic αν δέσουν οι μεταγραφές που περιμένουμε θα δούμε πολύ καλά πράγματα.
Φτάνει με την μιρλα δεν τελείωσε η χρονια.
ΠΑΟΚ είσαι θα παλέψεις!
Ontopic αν δέσουν οι μεταγραφές που περιμένουμε θα δούμε πολύ καλά πράγματα.
Φτάνει με την μιρλα δεν τελείωσε η χρονια.
ΠΑΟΚ είσαι θα παλέψεις!
-
giapas μια χαρα τα βαζει ο Ιβαν.
Σχετικα με το ΥΓ σου, αν ημουν εγω ρεμπε και ειχα δωσει 7 μυρια ζεστα ζεστα, τα περισσοτερα που εχουμε δωσει ποτε στην ιστορια μας εν μεσω κρισης και ffp και ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απο αυτους που πηρα δεν εχει δωσει το παραμικρο θα ειχα μπουλαρει για πλακα.
Οποτε προτιμω να ψαξω για ΤΔ παρα για προπονητη
Σχετικα με το ΥΓ σου, αν ημουν εγω ρεμπε και ειχα δωσει 7 μυρια ζεστα ζεστα, τα περισσοτερα που εχουμε δωσει ποτε στην ιστορια μας εν μεσω κρισης και ffp και ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απο αυτους που πηρα δεν εχει δωσει το παραμικρο θα ειχα μπουλαρει για πλακα.
Οποτε προτιμω να ψαξω για ΤΔ παρα για προπονητη
- Dimitris_L4
Καλημερα στην παρεα.. Πρέπει οπωσδήποτε να έρθουν εσας οι νέες οποιες προσθηκες.. ΑΜΕΣΑ... Σήμερα διαβάζω έρχεται ο Τσέχος.. Από ότι φάνηκε χθες στην κάκιστη διαχείριση του Γκαρσία ο Τσολακ λογικά μας χαιρετάει...να φυγουν Μπίσεσβαρ εσιτι νινουα επίσης αμεσα..
Με αυτήν την ομάδα που είδαμε χθες ακόμα αναρωτιεστε εάν θα βοηθήσει ο χαμπιμπις?????
Με αυτήν την ομάδα που είδαμε χθες ακόμα αναρωτιεστε εάν θα βοηθήσει ο χαμπιμπις?????
Έλα dim, μη δουλευόμαστε μεταξύ μας, τα είδαμε τα ματς.Dimg4 έγραψε:Δικο του δημιουργημα ηταν φετος αυτο το εκτρωμα, απλα ο γκαρσια εκανε τα στοιχειωδη και χρειαστηκε σφαγη για να χασεις. Δεν εφαγες 4Tolaros έγραψε:Ευτυχώς πήγαμε φέτος Χαριλάου και βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους
4 έφαγε ο ανεκδιήγητος στο τέρμα που ρούφηξε ακόμα και ότι πήγαινε άουτ, κανένας προπονητής δε φταίει. Μια χαρά μπήκε ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο και το ματς πήγαινε για 0-2 μέχρι να φάει ο αστείος το πρώτο. Αν δε θυμάστε καθίστε να το ξαναδείτε.
Φέτος μπορεί να χάσαμε με μούφα πέναλτι αλλά ούτε φάση για γκολ δε βγάλαμε 90'. Ακίνδυνοι
Καλημέρα τιμ!!!
2 μεταγραφές χρειάζεται οποσδηποτε η ομάδα φορ και χαφ.
Το πρόβλημα στην άμυνα είναι καθαρά του χαφ.
Τα γκολ τα τρώμε κατά μέτωπο που αναγκάζονται τα σέντερ μπακ και καλύπτουν που ψιλά από την θέση τους.
Ο βαρέλα 4 χρόνια τα ίδια κάνει στην ομάδα δεν έχει αλλάξει κάτι απλά έχασε την συνοχή που είχε μπροστά του.
Το μεγάλο συν για μένα είναι ο ινγκι ειναι φοβερό σέντερ μπακ.
2 μεταγραφές χρειάζεται οποσδηποτε η ομάδα φορ και χαφ.
Το πρόβλημα στην άμυνα είναι καθαρά του χαφ.
Τα γκολ τα τρώμε κατά μέτωπο που αναγκάζονται τα σέντερ μπακ και καλύπτουν που ψιλά από την θέση τους.
Ο βαρέλα 4 χρόνια τα ίδια κάνει στην ομάδα δεν έχει αλλάξει κάτι απλά έχασε την συνοχή που είχε μπροστά του.
Το μεγάλο συν για μένα είναι ο ινγκι ειναι φοβερό σέντερ μπακ.
σ αυτο το τοπικ μονο ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...γκρινια αλλου..
Λοιπον μακαρι να μας βγει ο Τσεχος σαν φορακλα που θα λυσει το προβλημα του γκολ, τοτε ολα θα παρουν τον δρομο τους...
οσον αφορα τον Ουαρντα ειναι αυτη την στιγμη απο τους 2-3 ποιοτικους παικτες της ομαδας θα ξεχωρισει αμεσως ελπιζω οχι με τα καμωματα του
ο δε Λαμπρου ειναι παικτης που παταει περιοχη εχει και το γκολ, για αλλαγη σε ωρα απογνωσης μια χαρα ειναι...
η ομαδα θελει επιτελικο χαφ και 6αρι με δημιουργικες ικανοτητες, οχι 8αρι, 6αρι καθαρο που να κοβει και να μοιραζει...
αν δεν βγουν και αυτες οι μεταγραφες να παει στο διαολο ο γερμανος που διευθυνει τα μεταγραφων...
υ.γ. σκαουετερ πραγματικους εχουμε? οχι τιποτα αλλο να προτεινουμε μια ομαδα απο το paokmania να βρισκει παικτες...πιο καλη δουλεια θα κανουν απο τους τωρινους με τα σαπακια τα ακριβοπληρωενα που μας φερανε...και δεν το λεω ειρωνικα, ειμαι σιγουρος οτι εδω μεσα προταθηκαν καλυτεροι και φθηνοτεροι παικτες..
Λοιπον μακαρι να μας βγει ο Τσεχος σαν φορακλα που θα λυσει το προβλημα του γκολ, τοτε ολα θα παρουν τον δρομο τους...
οσον αφορα τον Ουαρντα ειναι αυτη την στιγμη απο τους 2-3 ποιοτικους παικτες της ομαδας θα ξεχωρισει αμεσως ελπιζω οχι με τα καμωματα του
ο δε Λαμπρου ειναι παικτης που παταει περιοχη εχει και το γκολ, για αλλαγη σε ωρα απογνωσης μια χαρα ειναι...
η ομαδα θελει επιτελικο χαφ και 6αρι με δημιουργικες ικανοτητες, οχι 8αρι, 6αρι καθαρο που να κοβει και να μοιραζει...
αν δεν βγουν και αυτες οι μεταγραφες να παει στο διαολο ο γερμανος που διευθυνει τα μεταγραφων...
υ.γ. σκαουετερ πραγματικους εχουμε? οχι τιποτα αλλο να προτεινουμε μια ομαδα απο το paokmania να βρισκει παικτες...πιο καλη δουλεια θα κανουν απο τους τωρινους με τα σαπακια τα ακριβοπληρωενα που μας φερανε...και δεν το λεω ειρωνικα, ειμαι σιγουρος οτι εδω μεσα προταθηκαν καλυτεροι και φθηνοτεροι παικτες..
- Sick Bastard
Sera διαφωνώ. Ο πρωταθλητισμός, απαιτεί εκτός από καλούς παίχτες τεχνικά και παίχτες με νοητικά χαρακτηριστικά που αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει. Δεν έχει φορ των 15+ γκολ κι αυτό είναι κομβικό σημείο για το πρωτάθλημα στη χώρα μας. Όταν το είχε, πήρε ουσιαστικά 2 συνεχόμενα. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ένας 18χρονος που όσο καλός κι αν είναι δεν παύει να είναι 18 χρονών.Sera4 έγραψε:
Γιάπα ποτέ δεν είπα ότι ο ΠΑΟΚ είχε το καλύτερο υλικό που είχε ποτέ. Είπα πως αναβαθμίστηκε πολύ ποιοτικά (ιδίως μεσοεπιθετικά μα Ζίφκο και Τζόλη δεν θυμάμαι να ήταν καλύτερος), και πως έχει το καλύτερο υλικό στην σουπερλιγκ μαζί με τον γαύρο. Από εκεί και πέρα, είπα πολλάκις ότι είναι μια νέα ομάδα που πρέπει να δέσει και είναι θέμα προπονητών να μπορέσουν να αξιοποιήσουν το ρόστερ ανάλογα και να το αναδείξουν ή να το χαντακώσουν.
Χαρακτηριστική περίπτωση ο Ρουμάνος, ο οποίος όλες μα όλες τις αδυναμίες των παιχτών του, ήξερε να τις καμουφλάρει.
Εμείς έχουμε καταφέρει να νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε τον Ροναλντίνιο στα καλά του, για να κερδίζουμε τη λάρισα που την έχουν κάνει γιογιό η Σάρα και η Μάρα στην σουπερλιγκ. Και όπου Λάρισα μπορώ να βάλω από δίπλα 19 διαφορετικά χωριά.
Κι αυτό είναι μία απ τις θέσεις που πονάει.*
Το πρωτάθλημά μας είναι εξαιρετικά μέτριο σε συνολιλκή ποιότητα και αυτό το κάνει δύσκολο με την εξής έννοια. Ομάδα που θέλει να το πάρει, δεν μπορεί να χάνει βαθμούς γιατί αν ο/οι αντίπαλος/οι στην κούρσα αυτή, κερδίζει τα αντίστοιχα ματς, μοιραία μένει πίσω. Κοινώς, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.
Για πολλοστή φορά γιατί νομίζω ότι είτε το ξεχνάμε είτε δεν το λαμβάνουμε υποψιν μας. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τον μικρότερο μ.ο. ηλικίας στο πρωτάθλημα. Με ότι αυτό συνεπάγεται και με το τι του έχει φορτωθεί.
*Δείτε το γκολ που τρώμε χτες. Ο αμυντικός της ΑΕΛ κάνει μια κούρσα 40-50 μέτρα!!!! ανενόχλητος και βγάζει μια απλή πάσα και μετά ο Πινακάς σακουλιάζει αβέρτα πάγκα ότι βρει μπροστά του! Το πρόβλημα, (ένα απ τα πολλά) που είναι από την ΑΡΧΗ της χρονιας δεν είναι το σακούλιασμα, είναι η κούρσα που προηγείται.
Δεν θέλουμε λοιπόν έναν Ροναλντίνιο στα καλά του λοιπόν θέλουμε μια σωστή γαμημένη αμυντική λειτουργία που δεν έχουμε και δεν μπορούμε να αποκτήσουμε ακόμα.
Είναι θέμα Γκαρσία; Σαφώς, αλλά δεν είναι μόνο θέμα αυτού.
Το ρόστερ μας είναι άναρχα δομημένο. Δεν σημαίνει ότι δεν έχει καλούς παίχτες. Και το ξαναλέω γιατί το πιστεύω. Για κάθε ΑΕΛ θα υπάρχει και μια PSV εντός. Το μεγάλο πρόβλημα είναι να μην καεί (απο΄εξωφρενικές απαιτήσεις) αυτό το ρόστερ που έχει καλό potential και να πλαισιωθεί από μια δομή με αρχή μέση και τέλος. Όταν λέω εξωφρενικές απαιτήσεις δεν εννοώ τη νικη στη Λάρισα εννοώ το πρωτάθλημα και την εξίσωση του ρόστερ με τον γαύρο.
Eγραψαν φιλοι πως ομαδα δεν γινεται με μεταγραφες αλλα με δουλεια.Σε γενικο βαθμο δεν διαφωνω αλλα πριν ακομα απο τη δουλεια οι ομαδες γινονται με συγκεκριμενο σχεδιο,με συγκεκριμενο αγωνιστικο πλανο,με ορθολογικο ροστερ,ποσο μαλλον οταν εχεις στο παγκο ενα τιμ χωρις εμπειρια.Ο Λουτσεσκου καταφερε σε μεγαλο βαθμο να καμουφλαρει τις αδυναμιες της ομαδας,ειχε ομως στη πλατη 20 χρονια σε παγκους ,ειχε μια σειρα πολυ ποιοτικων παικτων ικανων να κανουν τη διαφορα ακομα και οταν τα πραγματα στραβωναν και ολο το καρμα του κοσμου για πρωτη φορα στην ιστορια υπερ του.Χαρακτηριστικα Ματος και Βιερινια εδωσαν απο τις πισω ζωνες πανω απο 10 γκολ και ξεκλειδωσαν παιχνιδια σαν το χτεσινο.Σχεδον σε καθε σημαντικο παιχνιδι οπως με γαυρο η βαζελο εκτος,σκοραραμε στη πρωτη επιθεση του αγωνα.Αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ δεν εχει ουτε αυτους τους παικτες,ουτε ορθολογικο ροστερ,ουτε εμπειρια στο παγκο.Τι κανεις σαν ομαδα? Τον αφηνεις γυμνο να κολυμπησει στα βαθια και με μαθηματικη ακριβεια να πνιγει? Εγω λεω οχι.Πρεπει να του προσφερεις οσο το δυνατον καλυτερα εφοδια για να δουλεψει πανω σε οσο το δυνατον πιο στερεη βαση.Επιπλεον ενα ακομα σχολιο οσον αφορα το τι χρειαζεται η ομαδα.Καλες οι κουβεντες για τα 2 οκταρια,για το οτι μια ομαδα δεν χρειαζεται 6ρι στην Ελλαδα,για φουλ μπακ και εγω δεν ξερω τι αλλο αλλα οχι για την Ελλαδα.Ναι η Λιβερπουλ μπορει να παιξει χωρις επιτελικο αλλα με τα υπολοιπα χαφ να ειναι παικταραδες και με τον Κλοπ στο παγκο.Στην Ελλαδα χρειαζεσαι ακραια μπακ που πρωτα να κοβουν και οτι αλλο ευπροσδεκτο,θες αμυντικο χαφ να κοβει,θες επιτελικο,θες γενικα ενα καλο παραδοσιακο ροστερ καθως παικτες που να συγκεντρωνουν πολλα χαρακτηριστικα σε καλο βαθμο δεν μπορει να φερεις.Οταν το αντιληφθουμε τοτε μπορει να παμε παρακατω.