Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Απλα φανηκε οτι ο ανθρωπος δεν ειναι στο κοσμο του..Αντιλαμβανεται τι γινεται και δεν κοιμαται οπως καποιοι νομιζουν
Δημητρη μου...τι επαθες ρε συ???? Μη συγκινησε και τοσο....DimisK έγραψε:Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά όταν είδα αυτόν τον πανηγυρισμό του Σάντος, αισθάνθηκα μια συγκίνηση για τον άνθρωπο που έχει δεχτεί πάνω του τόση συσσωρευμένη πίεση! Αισθάνθηκα μια απέραντη συμπάθεια για τον Σάντος. Και δεν το λέω ειρωνικά, αλλά το εννοώ...
Ένα γκολ που το πανηγύρισε όπως κι εμείς! Και που δεν το έχει ξανακάνει! Αυτό και μόνο δείχνει πόσο πιεσμένος είναι. Ίσως και εμείς δεν θα πρέπει να είμαστε τόσο αυστηροί μαζί του, να του δώσουμε λίγο αέρα να αναπνεύσει και να μας δείξει τι άλλο, τι παραπάνω μπορεί να κάνει για την ομάδα μας...

ΥΓ: Τα υπολοιπα θα τα πουμε απο κοντα....σου τα εχω μαζεμενα!!!

- DimisK
- Επικοινωνία:
Ειλικρινά ρε συ Πλάτωνα, έτσι αισθάνθηκα....Ίσως γιατί έβγαζε από μέσα του ένα πάθος που δεν έχουμε ξαναδεί. Δεν ξέρω, κάπου συνειδητοποίησα και πάλι ότι είναι άνθρωπος κι αυτός, με τα λάθη και τις εμμονές του που ίσως και να οφείλουμε να τα σεβαστούμε (αμάν, να τα διαβάσει αυτά ο mi8rio, θα με στείλει σε καταγκαστικά έργα που θα περιλαμβάνουν δίαιτα 100 ημερών!!!
)
ΥΓ: Περιμένω κι εγώ τα...κοντινά Πλάτωνα, γιατί το παρακάναμε με την...αφαγία τόσες εβδομάδες! Ξεσυγγενέψαμε! Θα κηρύξω άμεσα Παλαϊκό Προσκλητήριο στα Μεσόγεια! Αναμείνατε στο ακουστικό σας!!

ΥΓ: Περιμένω κι εγώ τα...κοντινά Πλάτωνα, γιατί το παρακάναμε με την...αφαγία τόσες εβδομάδες! Ξεσυγγενέψαμε! Θα κηρύξω άμεσα Παλαϊκό Προσκλητήριο στα Μεσόγεια! Αναμείνατε στο ακουστικό σας!!

Steenage έγραψε:

Καταπληκτικός πανηγυρισμός...!! Αλλά έχω πεθάνει και με την ονομασία της φώτο απο τον Steenage...!!
Happy melon...!!??
Έλιωσα...

Υ.Γ. Ομως... Το καρπούζι λέγεται watermelon ρε steenage...!!

Απίστευτος πανηγυρισμός !!!!!!!!!!!
Αν δεν φορούσε το γνωστό μπουφάν θα πίστευα ότι κάποιος ντύθηκε Σάντος και μας κάνει πλάκα !!!! Γιατί τέτοιο μπουφάν είναι μοναδικό !!
Απίστευτος είναι ο Φερνάντο. Αλλά ποιο απίστευτοι είμαστε εμείς !!!
Αν καταφέρουμε να κάνουμε πανηγυρτζή και αυτόν τον Φερνάντο Σάντος τότε θα είναι ακόμα μία απόδειξη ότι είμαστε μοναδικοί παγκοσμίως
Δεν τον θυμάμαι τόσα χρόνια όχι να πανηγυρίζει αλλά να γελάει. Και εδώ πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί. Αυθόρμητα !!!
Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ !!! Και νεκρούς ανασταίνει !!! Αλλάζει πίστη σε ανθρώπους !!! Τους αλλάζει ομάδα !!! Τους αλλάζει συνήθειες !!! Τους αλλάζει κουλτούρα !!! Μηχανή του κιμά αυτός ο ΠΑΟΚ. Οδοστρωτήρας !!!
Ρε το παοκάκι !!! Και μετά μου λέτε να μην ελπίζω ότι αυτή η ομάδα θα πάρει κάποια στιγμή CL. Εδώ ρε σεις πανηγύρισε CL η πόρτο !!! Ποια πόρτο ρε σεις ???? Πανηγύρισε έτσι ποτέ στην πόρτο ????????????
Α ρε ΠΑΟΚτσή αθάνατε !!! Τώρα μένει να μας δώσει τα εισητήρια ο βάζελος για αθήνα και εκεί μαζί με τον κόσμο ο Σάντος να κάνει την πρώτη του νίκη σε ντέρμπυ. Θα πέσει πολύ γέλιο !!!!!!
Αν δεν φορούσε το γνωστό μπουφάν θα πίστευα ότι κάποιος ντύθηκε Σάντος και μας κάνει πλάκα !!!! Γιατί τέτοιο μπουφάν είναι μοναδικό !!
Απίστευτος είναι ο Φερνάντο. Αλλά ποιο απίστευτοι είμαστε εμείς !!!
Αν καταφέρουμε να κάνουμε πανηγυρτζή και αυτόν τον Φερνάντο Σάντος τότε θα είναι ακόμα μία απόδειξη ότι είμαστε μοναδικοί παγκοσμίως

Δεν τον θυμάμαι τόσα χρόνια όχι να πανηγυρίζει αλλά να γελάει. Και εδώ πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί. Αυθόρμητα !!!
Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ !!! Και νεκρούς ανασταίνει !!! Αλλάζει πίστη σε ανθρώπους !!! Τους αλλάζει ομάδα !!! Τους αλλάζει συνήθειες !!! Τους αλλάζει κουλτούρα !!! Μηχανή του κιμά αυτός ο ΠΑΟΚ. Οδοστρωτήρας !!!
Ρε το παοκάκι !!! Και μετά μου λέτε να μην ελπίζω ότι αυτή η ομάδα θα πάρει κάποια στιγμή CL. Εδώ ρε σεις πανηγύρισε CL η πόρτο !!! Ποια πόρτο ρε σεις ???? Πανηγύρισε έτσι ποτέ στην πόρτο ????????????
Α ρε ΠΑΟΚτσή αθάνατε !!! Τώρα μένει να μας δώσει τα εισητήρια ο βάζελος για αθήνα και εκεί μαζί με τον κόσμο ο Σάντος να κάνει την πρώτη του νίκη σε ντέρμπυ. Θα πέσει πολύ γέλιο !!!!!!
όλα τα λεφτά είναι ότι μόλις συνειδητοποιεί ότι έχει ξεφύγει εντελώς βάζει τα χέρια στην τσέπη λες και δεν έγινε τίποταSteenage έγραψε:

Πραγματικα η κορυφαια του σκηνη στον οσο καιρο ειναι στην ομαδα. Ειδικα το τελειωμα της φασης.......δεν μπορω αλλο !

καλη η πλακα, καλος ο χαβαλες αλλα απο τον πανυγηρισμο του κοουτς βγαινουν δυο χρησιμα συμπερασματα.
- οπως ειπαν και αλλοι ο ανθρωπος θα σκασει απο την πιεση. εχουν μπει πιο κρισιμα γκολ για την ομαδα και δεν πανυγηρισε σχεδον καθολου (προκριση χαριλαου).
- εξακολουθει να πιστευει στην ομαδα και στην ανακαμψη. διαφορετικα οχι στο 87, στο 97 να το εβαζε ο ιβιτς θα καθοταν στον παγκο σαν να μην συμβαινει τιποτα.
το αποτελεσμα της πιεσης ειναι οτι ο σαντος ρισκαρει περισσοτερο και εχει αρχισει να νοιωθει το παιχνιδι απο τον παγκο. η ατακα αλεφαντου (θα μπουν οι τουρκη στην θεσσαλονικη και ο σαντος δεν θα παρει χαμπαρι) δεν ισχυει για τον φετινο σαντος. περιμενω αυτο να μην αλλαξει και μετα την ανακαμψη της ομαδας.
το οτι ο προπονητης, ο προεδρος αλλα και οι παικτες μας πιστευουν στην ομαδα νομιζω οτι λεει αρκετα. πιστευω οτι ειναι καιρος να αρχισει να πιστευει και ο κοσμος στην ομαδα και να σταματησει να την κρινει καθε κυριακη. θα ερθουν καλα αποτελεσματα, θα ερθουν στραβα αποτελεσματα. το ταμειο ομως θα γινει στο τελος της χρονιας.
- οπως ειπαν και αλλοι ο ανθρωπος θα σκασει απο την πιεση. εχουν μπει πιο κρισιμα γκολ για την ομαδα και δεν πανυγηρισε σχεδον καθολου (προκριση χαριλαου).
- εξακολουθει να πιστευει στην ομαδα και στην ανακαμψη. διαφορετικα οχι στο 87, στο 97 να το εβαζε ο ιβιτς θα καθοταν στον παγκο σαν να μην συμβαινει τιποτα.
το αποτελεσμα της πιεσης ειναι οτι ο σαντος ρισκαρει περισσοτερο και εχει αρχισει να νοιωθει το παιχνιδι απο τον παγκο. η ατακα αλεφαντου (θα μπουν οι τουρκη στην θεσσαλονικη και ο σαντος δεν θα παρει χαμπαρι) δεν ισχυει για τον φετινο σαντος. περιμενω αυτο να μην αλλαξει και μετα την ανακαμψη της ομαδας.
το οτι ο προπονητης, ο προεδρος αλλα και οι παικτες μας πιστευουν στην ομαδα νομιζω οτι λεει αρκετα. πιστευω οτι ειναι καιρος να αρχισει να πιστευει και ο κοσμος στην ομαδα και να σταματησει να την κρινει καθε κυριακη. θα ερθουν καλα αποτελεσματα, θα ερθουν στραβα αποτελεσματα. το ταμειο ομως θα γινει στο τελος της χρονιας.
arisk έγραψε:
![]()
![]()
![]()
Καταπληκτικός πανηγυρισμός...!! Αλλά έχω πεθάνει και με την ονομασία της φώτο απο τον Steenage...!!
Happy melon...!!??
Έλιωσα...![]()
Υ.Γ. Ομως... Το καρπούζι λέγεται watermelon ρε steenage...!!

Δεν το εκανα εγω ρε arisk , απο αλλου το βρηκα ...
Πω πω...
Καλα κι εγω απο την 5 ειδα ενα καφε πραγμα να πηγαινοερχεται,αλλα δεν καταλαβα πως ηταν ο Κοουτς!!!

Καλα κι εγω απο την 5 ειδα ενα καφε πραγμα να πηγαινοερχεται,αλλα δεν καταλαβα πως ηταν ο Κοουτς!!!

- ContrerasPablo
-
πραγματικά όλοι έχουμε λιώσει με τον πανηγυρισμό, αλλά το κορυφαίο σημέιο είναι εκεί που βάζει ξανά τα χέρια στις τσέπες και σοβαρεύεται. κοιτάει γύρω σαν αποσβολωμένος.. απίστευτο. τη μια στιγμή πετάει στον αέρα και την άλλη είναι ο κλασικός μουντρούχος σάντος. τί να πω.. άφθονο γέλιο

- Maximus
+1 αδερφε...DimisK έγραψε:Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά όταν είδα αυτόν τον πανηγυρισμό του Σάντος, αισθάνθηκα μια συγκίνηση για τον άνθρωπο που έχει δεχτεί πάνω του τόση συσσωρευμένη πίεση! Αισθάνθηκα μια απέραντη συμπάθεια για τον Σάντος. Και δεν το λέω ειρωνικά, αλλά το εννοώ...
Ένα γκολ που το πανηγύρισε όπως κι εμείς! Και που δεν το έχει ξανακάνει! Αυτό και μόνο δείχνει πόσο πιεσμένος είναι. Ίσως και εμείς δεν θα πρέπει να είμαστε τόσο αυστηροί μαζί του, να του δώσουμε λίγο αέρα να αναπνεύσει και να μας δείξει τι άλλο, τι παραπάνω μπορεί να κάνει για την ομάδα μας...
Και εγω ακριβως αυτο ενιωσα... Ειναι πολυ συμπαθητικος ο ατιμος...
- PABLO GARCIA1
όποιος νομίζει ότι οι όποιες ενστάσεις από τον οποιοδήποτε για τον Σάντος,οφείλονται στο γεγονός ότι είναι αντιπαθητικός είναι εκτός τόπου και χρόνου....