Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Λυπάμαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω.
Υποστηρίζω αυτή την ομάδα, και παλεύω για αυτή την ομάδα, χρόνια ολόκληρα, όχι γιατί έτυχε, αλλά γιατί πρεσβεύει αξίες πολύ σημαντικότερες των πρωταθλημάτων. Δεν θα μπορούσα να είμαι ποτέ Ολυμπιακός, πανηγυρίζοντας πρωτάθλημα μέσω αντικανονικής συμμετοχής ενός παίκτη της Καλαμαριάς. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας πρωτάθλημα που πήρα στα δικαστήρια εκμεταλευόμενος μια στιγμιαία βλακεία του αντίπαλου προέδρου. Και δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι ΠΑΟΚ, αν προσπαθούσα να πάρω παιχνίδι στις δικαστικές αίθουσες που έχασα δίκαια εντός αγωνιστικού χώρου.
Ο λόγος που υποστηρίζω αυτή την ομάδα είναι η Περηφάνια της. Αντισταθήκαμε. Ονηρευτήκαμε και Κατακτήσαμε.
Ο λόγος που 40.000 άνθρωποι δάκρυσαν πέρυσι τον Μάιο στην Τούμπα, ήταν γιατί πήραμε το πιο καθαρό πρωτάθλημα που παίχτηκε ποτέ, με το κεφάλι ψηλά, απέναντι σε όλους κι ας έπρεπε να περιμένουμε παραπάνω από 30 χρόνια για να γίνει αυτό.
Η δίψα για νίκες μάλλον παρέσυρε πολλούς. Η συνεχόμενη μάχη για έναν τίτλο αλλοίωσε άλλους. Σαν στρατιώτες που γυρνάνε πίσω από τον πόλεμο και δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι πια. Ότι και να περάσαμε τα τελευταία χρόνια, ότι εμπόδιο και να μας βάλανε, δεν πρέπει να μας κάνει σαν κι αυτούς.
Έχουμε λιγότερους τίτλους από αυτούς και ίσως περάσουν πολλά χρόνια για να το ανατρέψουμε. Έχουμε όμως και καθαρή συνείδηση. Και όσο χρόνια και να περάσουν, καθαρότερη από τη δική μας συνείδηση αυτοί δεν θα αποκτήσουν.
Αν από αυτό το παιχνίδι κριθεί το πρωτάθλημα; Να το χάσω ένα εκατομμύριο φορές.
Πέρυσι αναρωτιόμασταν αν οι ΑΕΚτσήδες δεν ντρέπονταν να μας κάνουν ότι τους έκαναν στην υπόθεση Βάλνερ. Και είμαι σίγουρος ότι σε κάποιο φόρουμ θα γράφανε και οι δικοί τους ότι εφόσον τους έκλεψαν με τον ίδιο τρόπο, πρέπει και αυτοί να κάνουν το ίδιο. Και 2 χρόνια τώρα, όπου τους δούμε, τους φωνάζουμε ΚΛΕΦΤΕΣ.
Αν γίνουμε σαν και αυτούς, εγώ δεν έχω καμία θέση εδώ. Η καλύτερη εκδίκηση είναι να μην πέσουμε στο επίπεδο τους, όχι το να πάρουμε ένα ματς στα χαρτιά. Άλλοι είναι οι χάρτινοι. Δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε σαν αυτούς. Αυτό τους πονάει πιο πολύ από οποιοδήποτε πρωτάθλημα.
Ευχαριστώ τον Θεό, που ο άνθρωπος που ηγείται αυτής της ιδέας, θέλει τον ΠΑΟΚ πρώτο και με καθαρό μέτωπο.
Ευχαριστώ τον Θεό, που ο άνθρωπος αυτός βάζει το καθαρό μέτωπο πάνω από τα εκατομμύρια που βάζει από την τσέπη του τόσα χρόνια.
Ευχαριστώ τον Θεό που έφερε τον άνθρωπο αυτό στον δρόμο μας.
Υποστηρίζω αυτή την ομάδα, και παλεύω για αυτή την ομάδα, χρόνια ολόκληρα, όχι γιατί έτυχε, αλλά γιατί πρεσβεύει αξίες πολύ σημαντικότερες των πρωταθλημάτων. Δεν θα μπορούσα να είμαι ποτέ Ολυμπιακός, πανηγυρίζοντας πρωτάθλημα μέσω αντικανονικής συμμετοχής ενός παίκτη της Καλαμαριάς. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας πρωτάθλημα που πήρα στα δικαστήρια εκμεταλευόμενος μια στιγμιαία βλακεία του αντίπαλου προέδρου. Και δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι ΠΑΟΚ, αν προσπαθούσα να πάρω παιχνίδι στις δικαστικές αίθουσες που έχασα δίκαια εντός αγωνιστικού χώρου.
Ο λόγος που υποστηρίζω αυτή την ομάδα είναι η Περηφάνια της. Αντισταθήκαμε. Ονηρευτήκαμε και Κατακτήσαμε.
Ο λόγος που 40.000 άνθρωποι δάκρυσαν πέρυσι τον Μάιο στην Τούμπα, ήταν γιατί πήραμε το πιο καθαρό πρωτάθλημα που παίχτηκε ποτέ, με το κεφάλι ψηλά, απέναντι σε όλους κι ας έπρεπε να περιμένουμε παραπάνω από 30 χρόνια για να γίνει αυτό.
Η δίψα για νίκες μάλλον παρέσυρε πολλούς. Η συνεχόμενη μάχη για έναν τίτλο αλλοίωσε άλλους. Σαν στρατιώτες που γυρνάνε πίσω από τον πόλεμο και δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι πια. Ότι και να περάσαμε τα τελευταία χρόνια, ότι εμπόδιο και να μας βάλανε, δεν πρέπει να μας κάνει σαν κι αυτούς.
Έχουμε λιγότερους τίτλους από αυτούς και ίσως περάσουν πολλά χρόνια για να το ανατρέψουμε. Έχουμε όμως και καθαρή συνείδηση. Και όσο χρόνια και να περάσουν, καθαρότερη από τη δική μας συνείδηση αυτοί δεν θα αποκτήσουν.
Αν από αυτό το παιχνίδι κριθεί το πρωτάθλημα; Να το χάσω ένα εκατομμύριο φορές.
Πέρυσι αναρωτιόμασταν αν οι ΑΕΚτσήδες δεν ντρέπονταν να μας κάνουν ότι τους έκαναν στην υπόθεση Βάλνερ. Και είμαι σίγουρος ότι σε κάποιο φόρουμ θα γράφανε και οι δικοί τους ότι εφόσον τους έκλεψαν με τον ίδιο τρόπο, πρέπει και αυτοί να κάνουν το ίδιο. Και 2 χρόνια τώρα, όπου τους δούμε, τους φωνάζουμε ΚΛΕΦΤΕΣ.
Αν γίνουμε σαν και αυτούς, εγώ δεν έχω καμία θέση εδώ. Η καλύτερη εκδίκηση είναι να μην πέσουμε στο επίπεδο τους, όχι το να πάρουμε ένα ματς στα χαρτιά. Άλλοι είναι οι χάρτινοι. Δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε σαν αυτούς. Αυτό τους πονάει πιο πολύ από οποιοδήποτε πρωτάθλημα.
Ευχαριστώ τον Θεό, που ο άνθρωπος που ηγείται αυτής της ιδέας, θέλει τον ΠΑΟΚ πρώτο και με καθαρό μέτωπο.
Ευχαριστώ τον Θεό, που ο άνθρωπος αυτός βάζει το καθαρό μέτωπο πάνω από τα εκατομμύρια που βάζει από την τσέπη του τόσα χρόνια.
Ευχαριστώ τον Θεό που έφερε τον άνθρωπο αυτό στον δρόμο μας.
Μεγαλύτερη επικοινωνιακή νίκη, για τους νοήμονες (αν υπάρχουν πλέον σε αυτή τη χώρα) από αυτήν που κάνει τώρα ο ΠΑΟΚ, δεν έχει υπάρξει.
Να μπορώ να σε σκίσω και να μην το κάνω, γιατί ΠΑΟΚ είμαι ρε, έπαιξα και έχασα στο γήπεδο.
Μιλάμε για χαοτική διαφορά με όλους τους άλλους!!!
Υγ δεν μιλάω για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, λογικό είναι, επειδή έχουμε βιώσει απίστευτες αδικίες στο πετσί μας, να θέλουν ορισμένοι εκδίκηση. Αλλά σε ένα τέτοιο κράτος, που η ανομία και η μη απόδοση δικαιοσύνης βασιλεύουν, εσείς περιμένετε να έχει τύχη, μια τέτοια προσφυγή μας; Τροφή για σκέψη...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μπορώ να σε σκίσω και να μην το κάνω, γιατί ΠΑΟΚ είμαι ρε, έπαιξα και έχασα στο γήπεδο.
Υγ δεν μιλάω για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, λογικό είναι, επειδή έχουμε βιώσει απίστευτες αδικίες στο πετσί μας, να θέλουν ορισμένοι εκδίκηση. Αλλά σε ένα τέτοιο κράτος, που η ανομία και η μη απόδοση δικαιοσύνης βασιλεύουν, εσείς περιμένετε να έχει τύχη, μια τέτοια προσφυγή μας; Τροφή για σκέψη...
συνδρομο Στοκχολμης το λες.ron-swanson έγραψε:Πάντως στην χώρα που για ένα ρολο χαρτιού έχασες ένα πρωτάθλημα, να δέχεσαι έτσι χαλαρά ο αντίπαλος σου να έχει χρησιμοποιήσει παράνομα παίκτη το λες και υπερβολική μεγαλοψυχία.
Ξαναλεω: ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ επειδη απλα θελουμε να εφαρμοστουν οι κανονες του παιχνιδιου. Αυτοι ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ τους κανονες του παιχνιδιου για να βγαζουν μαϊμου, πουστικες αποφασεις.
Σικ, αδερφέ μου, εδώ ο άλλος έχει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και τον έχουν πιάσει να στήνει αγώνες, σύμφωνα με το βούλευμα. Τι ακριβώς ψάχνουμε τώρα;sic-4 έγραψε:συνδρομο Στοκχολμης το λες.ron-swanson έγραψε:Πάντως στην χώρα που για ένα ρολο χαρτιού έχασες ένα πρωτάθλημα, να δέχεσαι έτσι χαλαρά ο αντίπαλος σου να έχει χρησιμοποιήσει παράνομα παίκτη το λες και υπερβολική μεγαλοψυχία.
Ξαναλεω: ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ επειδη απλα θελουμε να εφαρμοστουν οι κανονες του παιχνιδιου. Αυτοι ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ τους κανονες του παιχνιδιου για να βγαζουν μαϊμου, πουστικες αποφασεις.
Εν τω μεταξυ, δεν ειναι να πεις οτι τα ληκια δεν το ηξεραν και καναν τη μεταγραφη και βρεθηκαν εκτεθειμενοι. Απο τον Οκτωβριο ειχαν στα χερια τους το χαρτι, ωστοσο ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ, και μαλιστα φαινεται και πως τους βοηθησαν και καποιοι στην ΕΠΟ πνιγοντας το χαρτι. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ λοιπον να παιξουν το παιχνιδι με ΠΟΥΣΤΙΚΟΥΣ ορους, κανοντας μεταγραφες που δεν δικαιουνται. Πειτε μουν ΕΝΑΝ λογο να μην θελουμε την τιμωρια τους γι αυτην τους την πουστια. Εναν καλο λογο ομως.. οχι "δεν θα γινουμε σαν κι αυτους". Αυτον τον απερριψα ηδη πριν και αν διαφωνειτε πειτε που και γιατι.pxp920 έγραψε:Μεγαλο λαθος αν δεν το κυνηγησουμε και δηθεν υπερανω κατ'εμαι. Οι κανονισμοι δεν υπαρχουν πληροφοριακα, για να ακολουθουνται και να εφαρμοζονται υπαρχουν. Εφοσων χρησιμοποιησαν παρανομως τον ποδοσφαιριστη οτι προβλεπεται. Αν ειναι ετσι να μη σκουζουμε και για τα παρασκηνιακα του γαυρου εφοσων μας ενδιαφερει μονο το τι γινεται στο χορτο.
Χωρίς να το έχω τσεκαρει πιστεύω ότι το 48ωρο δεν είναι δεσμευτικό για κυρώσεις.bersekeros έγραψε:Αν θέλαμε, θα γινόταν.john4serres έγραψε:Εξάλλου πέρασαν οι 48 ώρες, γίνεται τώρα ένσταση;
Που δεν νομίζω να γίνει.
Και γω κατά είμαι.
Το καταστατικό της FIFA, υπερτερεί του ΚΑΠ.
Φυσικά και γίνεται και μετά από περισσότερο από 48 ώρες, σύμφωνα με τη FIFA.
Τον ελληνικό ΚΑΠ σε τέτοια θέματα, η FIFA τον γράφει στα παπάρια της.
Θεωρώ ότι μπορεί να κινήσει δίωξη ο αθλητικός εισαγγελέας εφόσον το έγγραφο κοινοποιήθηκε στον Άρη πριν την χρησιμοποίηση του ντουρμισαι σε επισημο αγώνα .
Κατά την εκδίκαση της δίωξης μπορεί να παρέμβει όποιος έχει έννομο συμφέρον (το ποιός έχει είναι λίγο μεγαλύτερη κουβέντα).
Και όλα αυτά βέβαια μέχρι την επικύρωση της βαθμολογίας της φετινής περιόδου.
Κάποια στιγμή θα το ψάξω λίγο καλύτερα
Δηλαδη για να καταλαβω αν αυριο μια ομαδα παιξει εναντιον μας με παικτη που δεν ειχε δικαιωμα συμμετοχης λογω καρτων και χασουμε μετα δεν θα κανουμε ενσταση επειδη εμεις "δεν κερδιζουμε στα δικαστηρια";
Αν οχι να μου εξηγησει καποιος ποια η διαφορα με την περιπτωση Ντουρμισαι γιατι εγω δεν τη βρισκω.
Αν οχι να μου εξηγησει καποιος ποια η διαφορα με την περιπτωση Ντουρμισαι γιατι εγω δεν τη βρισκω.
+1926pilotos έγραψε:Μεγαλύτερη επικοινωνιακή νίκη, για τους νοήμονες (αν υπάρχουν πλέον σε αυτή τη χώρα) από αυτήν που κάνει τώρα ο ΠΑΟΚ, δεν έχει υπάρξει.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
pilotos έγραψε:Σικ, αδερφέ μου, εδώ ο άλλος έχει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και τον έχουν πιάσει να στήνει αγώνες, σύμφωνα με το βούλευμα. Τι ακριβώς ψάχνουμε τώρα;sic-4 έγραψε:συνδρομο Στοκχολμης το λες.ron-swanson έγραψε:Πάντως στην χώρα που για ένα ρολο χαρτιού έχασες ένα πρωτάθλημα, να δέχεσαι έτσι χαλαρά ο αντίπαλος σου να έχει χρησιμοποιήσει παράνομα παίκτη το λες και υπερβολική μεγαλοψυχία.
ΠΙλοτε δεν εχεις καθολου αδικο, ετσι ειναι. Στην ουσια δεν εχω καμια πρεμουρα να ασχοληθει ο ΠΑΟΚ με το ζητημα. Απλα με γυρνανε τα λαμπακια να διαβαζω εδω μεσα οτι και καλα γινομαστε σαν κι αυτους αν στη μια μικρη ευκαιρια που μας δοθηκε για λιγη εκδικηση, ζητησουμε απλα τα νομιμα.
ΥΓ: ιδιως αν αυτοι οι 3 βαθμοι κρινουν το πρωταθλημα, τοτε ειναι που δεν τους θελω με τιποτα. Αλλα μπαστα ρε μαγκες. Οχι και γινομαστε σαν κι αυτους. Δεν μας βλεπουν ουτε με το Hubble στο επιπεδο της ηθικης, μη τα λετε ετσι ευκολα.
απ'οτι βλεπω στον ΚΑΠ αρθρο 34γ
Σε περίπτωση που η ανάκληση του δελτίου ατομικών στοιχείων ποδοσφαιριστή οφείλεται στη διαπίστωση δόλιας ενέργειας του ποδοσφαιριστή ή της ομάδας του, τότε αν ο ποδοσφαιριστής είναι υπαίτιος, επιβάλλεται, με απόφαση της Ε.Π.Ο., ποινή αποκλεισμού τριών (3) ετών από κάθε επίσημο ή φιλικό αγώνα. Αν υπαίτια είναι η ομάδα, επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών και εφόσον αυτή είναι ΠΑΕ της επιβάλλεται χρηματική ποινή από οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ και αν είναι σωματείο της επιβάλλεται χρηματική ποινή έως 2.000,00 Ευρώ. Αν υπαίτιοι είναι και ο ποδοσφαιριστής και η ομάδα τότε τιμωρούνται με τις αντίστοιχες παραπάνω ποινές και οι δύο
Σε περίπτωση που η ανάκληση του δελτίου ατομικών στοιχείων ποδοσφαιριστή οφείλεται στη διαπίστωση δόλιας ενέργειας του ποδοσφαιριστή ή της ομάδας του, τότε αν ο ποδοσφαιριστής είναι υπαίτιος, επιβάλλεται, με απόφαση της Ε.Π.Ο., ποινή αποκλεισμού τριών (3) ετών από κάθε επίσημο ή φιλικό αγώνα. Αν υπαίτια είναι η ομάδα, επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών και εφόσον αυτή είναι ΠΑΕ της επιβάλλεται χρηματική ποινή από οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ και αν είναι σωματείο της επιβάλλεται χρηματική ποινή έως 2.000,00 Ευρώ. Αν υπαίτιοι είναι και ο ποδοσφαιριστής και η ομάδα τότε τιμωρούνται με τις αντίστοιχες παραπάνω ποινές και οι δύο
Μια χαρα!!!!
5 βαθμουλακια το ληκι και δεν παιρνουμε κι εμεις το 3ποντο να μη μας πουνε χαρτινους οι ηθικοι. Κερδιζουμε ομως ενα παραρτημα λιγοτερο στα πλευ οφφ
5 βαθμουλακια το ληκι και δεν παιρνουμε κι εμεις το 3ποντο να μη μας πουνε χαρτινους οι ηθικοι. Κερδιζουμε ομως ενα παραρτημα λιγοτερο στα πλευ οφφ
ναι, η ΕΠΟ που εβγαλε το δελτιο ενω της ειχε κοινοποιηθει το εγγραφο, θα προσαψει δολο 

Επομένως με βάση το παραπάνω εφόσον δεν κάναμε εμπρόθεσμα ένσταση κατά του κύρους του αγώνα δεν τίθεται ζήτημα μηδενισμού του Άρη στο μεταξύ μας παιχνίδι και κατακύρωση του αγώνα υπέρ μας.'Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε βαθμούς από τον μεταξύ μας αγώνα, οπότε η όποια συζήτηση επ'αυτού γίνεται τζάμπα. Η ποινή αφαίρεσης 5 βαθμών στον Άρη είναι καθαρά θέμα αθλητικού δικαστή,και εφόσον κοινοποιήθηκε νόμιμα σε αυτούς το έγγραφο απαγόρευσης μεταγραφών,ώστε να θεωρηθεί ότι παρόλο που γνώριζαν,χρησιμοποίησαν παράνομα και κατ' επέκταση δόλια τον ποδοσφαιριστή.
Έτσι αντιλαμβάνομαι το άρθρο του ΚΑΠ .
Βέβαια επικοινωνιακά είναι άλλο το ζήτημα. Σε τελική ανάλυση ,ενδεχομένως και να γνωρίζαμε ότι κοινοποιήθηκε έγγραφο στον Άρη και να επιλέξαμε να μην κάνουμε ένσταση.Ξέρει κανείς πότε έλαβε χώρα η κοινοποίηση?
Έτσι αντιλαμβάνομαι το άρθρο του ΚΑΠ .
Βέβαια επικοινωνιακά είναι άλλο το ζήτημα. Σε τελική ανάλυση ,ενδεχομένως και να γνωρίζαμε ότι κοινοποιήθηκε έγγραφο στον Άρη και να επιλέξαμε να μην κάνουμε ένσταση.Ξέρει κανείς πότε έλαβε χώρα η κοινοποίηση?
Ενδεικτικό το πόσο έχει μικρύνει η άεχ και μπορεί κι από παντα να ήταν λίγοι απλά δε το είχαμε πάρει πρέφα,
το γεγονός ότι είναι σταθεροί στις απόψεις τους. Σε λεει τρίτη ομάδα στην ελλάδα είμασταν, αυτό θελόυμε να είμαστε, θα πολεμησω τον ΠΑΟΚ για να μην μου φαει τη θεση (στο νου τους ο ΠΑΟΚ τρίτος με όσα έχει περάσει). Κύριοι, σταθεροί και ωραίοι. Παραπάνω δε με νοιάζει ρε φίλε, που να ψαχνω τον ανυπαρκτο λαγο τωρα, πισω μου κοιταω, ποτε μπροστά.
Ετυχε πήρε και 3 πρωταθλήματα όταν οι μεν πιστόλιαζαν το κράτος και οι δε φαγώνονταν μεταξύ τους...στα τοσα χρονια ιστοριας 1924 με 2013 πήραν και καποιους τιτλους οντως στην αθηνα. οκ...με λωποδυτες και πλουσιους διοικητες κατι θα παιρναν κι αυτοι.....κλέψαν και οι νεοι χαρτινοι το 2018 το πρωταθλημα και γιναν ακομη πιο υπερηφανοι.
μπράβο στην αεχ, μεγαλη αξια στη σταθεροτητα του να εισαι τριτος
το γεγονός ότι είναι σταθεροί στις απόψεις τους. Σε λεει τρίτη ομάδα στην ελλάδα είμασταν, αυτό θελόυμε να είμαστε, θα πολεμησω τον ΠΑΟΚ για να μην μου φαει τη θεση (στο νου τους ο ΠΑΟΚ τρίτος με όσα έχει περάσει). Κύριοι, σταθεροί και ωραίοι. Παραπάνω δε με νοιάζει ρε φίλε, που να ψαχνω τον ανυπαρκτο λαγο τωρα, πισω μου κοιταω, ποτε μπροστά.
Ετυχε πήρε και 3 πρωταθλήματα όταν οι μεν πιστόλιαζαν το κράτος και οι δε φαγώνονταν μεταξύ τους...στα τοσα χρονια ιστοριας 1924 με 2013 πήραν και καποιους τιτλους οντως στην αθηνα. οκ...με λωποδυτες και πλουσιους διοικητες κατι θα παιρναν κι αυτοι.....κλέψαν και οι νεοι χαρτινοι το 2018 το πρωταθλημα και γιναν ακομη πιο υπερηφανοι.
μπράβο στην αεχ, μεγαλη αξια στη σταθεροτητα του να εισαι τριτος
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι το ίδιο!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν θα ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ με το θέμα και καλά κάνει, πιστεύω.
Λέμε χάρτινο το χανούμι και θα κυνηγήσουμε αγώνα στα χαρτιά;
Όχι!
Εμάς μας τιμώρησαν με -12 (και -2 από την επόμενη χρονιά) χωρίς να έχουμε κάνει κάτι μεμπτό, με κατασκευασσμένα ψέμματα.
Όπως είπαν και οι προηγούμενοι: Ό,τι λέει ο νόμος.