Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από Kourdos »

Να του κάνουμε εμείς το 3χρονο συμβόλαιο!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

teo4giannitsa έγραψε:Ο Τζαλμα είναι ο δικός μου αγαπημένος παίκτης και γι'αυτο θα μείνει
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

Άντε ρε γαμωτο. Γιατί αργούν οι κολοφυλλαδες; Περιμένω εναγωνίως κάνα παπά μπας και ξεκολλήσουμε. Βαρέθηκα από το πρωί να διαβάζω αν είναι καλός ο πουκι η ο Κόντε. Και αφού εξαντλήθηκε, πιάσαμε τον τζαλμα. Και αναλύσεις και κόντρα αναλύσεις. Ε ρε αρδια που μας χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

desperando έγραψε: Αυτός που ποτέ δεν αποτελούσε κομμάτι του βασικού κορμού,από το ματς με Ξάνθη και μετά που γύρισε το κουμπί, είναι σε όλα τα ματς βασικός εκτός απ' αυτά που ήταν τραυματίας.
Από το ματς της Ξάνθης και μετά που γύρισε το κουμπί, είχε 4 90λεπτα σε σύνολο 24 αγώνων (σε ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Ξάνθη).
Αντίθετα, στους αγώνες προ Ξάνθης, έπαιξε 7 90λεπτα, σε σύνολο 19 αγώνων.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

εχουν βγει οι φυλλάδες
γράφει η αρενα για Τσέρτσι και οτι ερχεται και η Αλανια για τον Καμπος
και ελληνικο διαβατηριο Χατσεριδης
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Καλά την αρένα τη προσπερνάμε, είναι τελείως μα τελείως μα τελείως άκυρη.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Λοιπόν, κανένας δεν είπε ότι ο Κρέσπο, ή ο Κάμπος δεν είναι καλοί παίκτες.
Κανείς δεν είπε ότι δεν προσέφεραν, ούτε ότι πρέπει να φύγουν. Γκέλες ή λάθη κάνουν όλοι, αυτό δεν τους κάνει όμως άχρηστους. Αν με ρωτήσετε αν θα ήθελα να έχω άλλο στόπερ ή άλλο εξτρέμ από οποιαδήποτε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος στη θέση τους, θα σας απαντούσα κατηγορηματικά "ΟΧΙ". Πιστεύω ότι ήταν οι καλύτεροι στο φετινό πρωτάθλημα.
Αυτό όμως δεν τους κάνει ούτε ήρωες, ούτε αναντικατάστατους.

Τεχνοοικονομικές αναλύσεις κάνουμε και "δημιουργούμε" σενάρια από μόνοι μας για να περάσουμε χρόνο σκεφτόμενοι την ομάδα που αγαπάνε. Καλώς ή κακώς συμπεριφερόμαστε σαν να παίζουμε Football Manager. Ο καθένας έχει το σκεπτικό του και τις ιδιαιτερότητες στο παιχνίδι του.

Από εκεί και πέρα, το πως θα αναβαθμίσουν την ομάδα, ποιος θα φύγει, ποιος θα έρθει, άλλοι είναι αρμόδιοι να αποφασίσουν και να αναλάβουν την ευθύνη των αποφάσεών τους.
Εγώ όμως χαίρομαι ιδιαίτερα όταν υπάρχουν προσφορές για παίκτες μας. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι πλέον δημιουργούμε υπεραξίες (επομένως δουλεύουμε σωστά) και δίνει επιλογές στη διοίκηση (σε αντίθετη περίπτωση θα ήμασταν εγκλωβισμένοι σε υπέρογκα συμβόλαια χωρίς δυνατότα ανανέωσης της ομάδας)
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Η Sportday κάνει λόγο για: Μέρα απάντησης από Wernbloom και για <<αντίο>> Campos.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο ολισε λεει παρτε τον με κλειστα ματια τν σουηδο. Ο ολισε, που τον μαζευα σουρωμενο στο κλεισιμο στο ντογκς καθε πεμπτη :lol:
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Dimg4 έγραψε:Ο ολισε λεει παρτε τον με κλειστα ματια τν σουηδο. Ο ολισε, που τον μαζευα σουρωμενο στο κλεισιμο στο ντογκς καθε πεμπτη :lol:
phyro sun?? χααχαχαχαχαχ
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Φουτσίνι έγραψε:Ενρίκε αναπληρωματικος και εφόσον καθεται ησυχα κ κουβεντουλα με Λημνιό στον παγκο, αν μανουριάζει θα δοθεί δανεικος πάλι, ουαρντα τρομερα προσόντα αλλά νομίζω δεν αλλάζουν γνώμη στον ΠΑΟΚ, με 2-3 μυρια μαλλον θα του βαλουμε και κορδέλα. Επίσης δεν πολυ πιστευω αυτά με την ρητρα για Πριγιο, γυρω στα 5 μυρια θα γινει παρτυ στην Μικρας Ασιας. Δεν αξιζει 10 μυρια και είναι η καλυτερη στιγμη λογω της χρονιάς που έκανε κ του μουντιαλ να πωληθει, αν δεν γινει θα ειναι αποτυχία και το ξερουν καλα στον ΠΑΟΚ. Απο εκει κ πέρα το χειριζονται σωστα για να ανεβασουν την τιμη, από την πωληση Πριγιο θα φανεί και αν μπαίνουμε σιγα σιγα στα σοβαρά ευρωπαικα κλαμπ.
Στην πραγματικότητα δεν αξίζει 10 αλλά μήπως αξίζει ο Ρετσος 22;Μη τρελαθούμε κιόλας.Όλα ειναι θέμα διασυνδέσεων μάνατζερ.Εμείς το δουλεύουμε τον τελευταίο χρόνο με διασημους του είδους.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μπήκα, διάβασα οτι ο Κρέσπο (το βασικό στόπερ σε μια άμυνα που έκανε ρεκόρ με 13 γκολ παθητικό σε 30 ματς) είναι γκαφατζής και θυμήθηκα γιατί είναι τόσο κακή η περίοδος των μεταγραφών..

Μετά διάβασα και οτι ο Τζάλμα υπάρχει για να κάνει σκριν στον Μάτος και αποφάσισα απλά να είμαι moderator σε αυτό το τόπικ,γιατί αν αρχίσω να λέω την άποψη μου, θα έχουμε τα καλά του πυραυλοκίνητου Ιμπάρμπο για όσους θυμούνται..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τούρμπο Ιμπάρμπο , παιχτρόνι από τα λίγα :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΕΞΤΡΕΜ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ

1. R. Mak (08.03.1991 – μέχρι 30.06.2018)
2. Campos (30.05.1987)
3. Δ. Λημνιός (27.05.1998)
4. Μυστακίδης (07.12.1994)
5. Henrique (16.06.1990)
6. A. Warda (17.09.1993)
7. Jairo (06.05.1992)
8. Λ. Λάμπρου (19.12.1997)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Odi έγραψε:Μπήκα, διάβασα οτι ο Κρέσπο (το βασικό στόπερ σε μια άμυνα που έκανε ρεκόρ με 13 γκολ παθητικό σε 30 ματς) είναι γκαφατζής και θυμήθηκα γιατί είναι τόσο κακή η περίοδος των μεταγραφών..

Μετά διάβασα και οτι ο Τζάλμα υπάρχει για να κάνει σκριν στον Μάτος και αποφάσισα απλά να είμαι moderator σε αυτό το τόπικ,γιατί αν αρχίσω να λέω την άποψη μου, θα έχουμε τα καλά του πυραυλοκίνητου Ιμπάρμπο για όσους θυμούνται..
Απορώ πώς ξέχασες τον Εμποκού, τον........................αστραπόπορδο, Οδυσσέα μου... :D :opaokara:

Η υπερβολή, θετική ή μέχρι τελικής απαξίωσης μάλιστα, στα κόκκινα, αρκεί να βγει σωστή η άποψη μας... :oops:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”