rainmaker έγραψε:Μπούζος τσουτσέκι του Θωμαϊδη, ο ένας εξασφαλίζει στον άλλο προβολή.
Που δουλεύουν και οι δυο είπαμε?... Σωστά.
Που εμφανίζονται κάθε βδομάδα και οι δυο είπαμε?.... Σωστά.
Μπορεί και να ισχύει η πληροφορία.
Στα αρχίδια μας, λέω εγώ.
Το θέμα για φέτος έχει τελειώσει μην ελπίζετε τίποτα. Και καλύτερα για μένα, για να τελειώσει η καραμέλα περί στημένου πρωταθλήματος και εύνοιας...
5 χρόνια στον Ιβάν; Πέντε χρόνια τι; Εκτός αγωνιστικών χώρων;
Στα αρχίδια μας, λέω εγώ.
ΠΑΟΚτσάκια μου, σταματήστε να είστε βόδια και να κρατάτε τα νεύρα σας μόνο για πέντε μέρες.
Εκλογές έρχονται, δείξτε οτι δεν είστε ηλίθιοι.
Αλλιώς μη ζητάτε τίποτα.
Μακριά από πρεζέμπορες.
Μακριά από ψεύτες.
Μακριά από στημένους.
Δε με νοιάζει τι θα ψηφίσετε.
Με νοιάζει τι ΔΕΝ θα ψηφίσετε. Γιατί μας επηρεάζει όλους.
Ακριβώς. Στ' αρχ..δια όλων των ΠΑΟΚτσήδων τι απόφαση θα πάρει ένα όργανο εξουσίας με έδρα το λεκανοπέδιο.
Η επόμενη μέρα να μας ενδιαφέρει.
Το επαναλαμβάνω. Θέλω μια πολύ δυνατή συνέντευξη τύπου που θα οργανώσει η ΠΑΕ με τη συμμετοχή δικηγόρων και στην οποία θα γίνει άμεση, άγρια και χωρίς περιστροφές ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ. ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΊΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΏΠΩΝ.
Προαναγγελία για ρήξη σε όλα τα μέτωπα. Με συγκεκριμένες και στοχευμένες κινήσεις για το άμεσο μέλλον.
Και βέβαια, ραντεβού στο ΟΑΚΑ. Για την κούπα. Και εκεί όχι συνθήματα για ναρκωτικά. Αλλά συνθηματα από την αρχή μέχρι το τέλος για κράτος, κυβέρνηση, υπουργούς, πολιτικούς, αιλάδα, κλπ κλπ