Για ρωτήστε τον, ο Καφού γιατι δεν επαιξε ουτε χθες ουτε σημερα στα φιλικα ;Johnny-Patra έγραψε:Καρλος Σαμπρανο κυριοι....
Εγραψε ο Τοσκιτσης στο fb
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- efthimis_paok
Νταξ, νομιζω τα παραλετε, ο τοσκιτσης δεν ειναι κανας πετρωτος που γραφει συνεχεια πιπες..
για να εχει τετοια βεβαιοτητα, μπορει να ειχε αυτη την πληροφορηση απο καποιον απ'τους μανατζερ του, μπορει οντως να ημασταν κοντα και να χαλασε για χψ λογους..
μην τρελαινεστε ετσι
για να εχει τετοια βεβαιοτητα, μπορει να ειχε αυτη την πληροφορηση απο καποιον απ'τους μανατζερ του, μπορει οντως να ημασταν κοντα και να χαλασε για χψ λογους..
μην τρελαινεστε ετσι
- efthimis_paok
From Italy
Omar El Kaddouri could leave Empoli already in this market session. In fact, according to the editorial team of Sky Sport, the Moroccan footballer ended up in the Paok Thessaloniki goal, ready to try the assault.
There is still a meltdown: that is, one needs to understand whether the player, valued at 1.2 million, will be lending with redemption right or ultimately. The two clubs are looking for the best solution for both parties. Negotiation, however, seems to be well underway towards a positive conclusion.
Omar El Kaddouri could leave Empoli already in this market session. In fact, according to the editorial team of Sky Sport, the Moroccan footballer ended up in the Paok Thessaloniki goal, ready to try the assault.
There is still a meltdown: that is, one needs to understand whether the player, valued at 1.2 million, will be lending with redemption right or ultimately. The two clubs are looking for the best solution for both parties. Negotiation, however, seems to be well underway towards a positive conclusion.
- sourmenetes
- Moderator
Για την υπερβολη μιλησαBIacky έγραψε:Οτι να ναι;μια φορά σωστο προγραμματισμό....ακουμε τα πάντα εκτός απο 6αρι ειπαμε προπονητες δεν είμαστε αλλά και στραβοι δεν είμαστε....αν εννοείς ότι να ναι την υπερβολή μου οκ δεκτον...αλλά επειδή βλέπω οτι 6αρι μαλλον δεν έχω ξενερωσει άγρια....sourmenetes έγραψε:Μη λετε οτι να ναι ρε.....BIacky έγραψε:Αν δεν πάρουμε 6αρι θα παω σε νευρολογο και φυσικά θα καψω το διαρκείας....μετά από πολλά χρόνια είχα την δυνατότητα να αγορασω ένα αλλα θα το καψω αλήθεια....
- sourmenetes
- Moderator
Μου αρεσει πολυ που και ο Ελ Καντουρι και ο Ζαμπρανο δηλωνουν οτι θελουν πολυ να ερθουν στον ΠΑΟΚ. Ερχονται καυλωμενοι και οχι σαν λυση αναγκης απ' οτι δειχνουν οι δηλωσεις τους.
Αφου δν εδωσαν ζωντανη συνέντευξη στο μετρόκωλις μπορει τις δηλώσεις ν μν τις εκαναν ηθοποιοι αλλα οι ιδιοι όντως.
-
Αντε παμε λιγο, συνδρομο στερησης εχουμε παθει. Μεταγραφες απ' το πανω ραφι κι οι δυο.
Αν πάρουμε 6αρι θα με πας στο λούνα παρκ;BIacky έγραψε:Συγγενής μου ανανέωσε στην 5 αλλά του προέκυψε κατι προσωπικό και μου το έδωσε πιο φθηνα.Οσον για νευρολογο κατι θα γίνειzepos4 έγραψε:Σε ποια θύρα; Το θέλω εγώ. Τον νευρολόγο δεν μπορώ να σου τον πληρώσωBIacky έγραψε:Αν δεν πάρουμε 6αρι θα παω σε νευρολογο και φυσικά θα καψω το διαρκείας....μετά από πολλά χρόνια είχα την δυνατότητα να αγορασω ένα αλλα θα το καψω αλήθεια....

sic-4 έγραψε:Μου αρεσει πολυ που και ο Ελ Καντουρι και ο Ζαμπρανο δηλωνουν οτι θελουν πολυ να ερθουν στον ΠΑΟΚ. Ερχονται καυλωμενοι και οχι σαν λυση αναγκης απ' οτι δειχνουν οι δηλωσεις τους.

Ερχονται καυλωμενοι οπως το πες και εγω αυτο καταλαβα φίλος μακάρι να είναι έτσι μην έρθουν και πανε καμια Χαλκιδικη και σε κανενα club για γκομενοδουλιες και να λεμε γιατι δεν παιζουν!
Informations: inpaok
«Θέλω να γίνω κομμάτι του ΠΑΟΚ!»
την ρωσική πόλη μάλιστα βρίσκεται και ο εκπρόσωπος του Περουβιανού στόπερ, Έλιο Καζαρέτο, προκειμένου να πάρουν από κοινού την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κάρλος Σαμπράνο.
Ο διεθνής αμυντικός μάλιστα φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα με… νόημα (δείτε εδώ), αναφέροντας πως σύντομα θα είναι στην Ελλάδα.
Το INPAOK, επικοινώνησε με τον Κάρλος Σαμπράνο, ο οποίος έδειξε ενήμερος για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου, αλλά και έτοιμος να ενταχθεί στους «ασπρόμαυρους».
«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και ελπίζω όλα να πάνε καλά και να γίνει η μεταγραφή. Θέλω να γίνω κομμάτι της ομάδας! Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να παλέψει για το πρωτάθλημα και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα!
«Θέλω να γίνω κομμάτι του ΠΑΟΚ!»
την ρωσική πόλη μάλιστα βρίσκεται και ο εκπρόσωπος του Περουβιανού στόπερ, Έλιο Καζαρέτο, προκειμένου να πάρουν από κοινού την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κάρλος Σαμπράνο.
Ο διεθνής αμυντικός μάλιστα φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα με… νόημα (δείτε εδώ), αναφέροντας πως σύντομα θα είναι στην Ελλάδα.
Το INPAOK, επικοινώνησε με τον Κάρλος Σαμπράνο, ο οποίος έδειξε ενήμερος για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου, αλλά και έτοιμος να ενταχθεί στους «ασπρόμαυρους».
«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και ελπίζω όλα να πάνε καλά και να γίνει η μεταγραφή. Θέλω να γίνω κομμάτι της ομάδας! Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να παλέψει για το πρωτάθλημα και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα!