Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από john4serres »

Johnny-Patra έγραψε:Καρλος Σαμπρανο κυριοι....
Εγραψε ο Τοσκιτσης στο fb
Για ρωτήστε τον, ο Καφού γιατι δεν επαιξε ουτε χθες ουτε σημερα στα φιλικα ;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙστατε

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γιατι ετσι αναίδεστατε
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Θα σου απαντήσει "Ποιος καφου, της Μπορντό ή της μετς";

Λολ
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Νταξ, νομιζω τα παραλετε, ο τοσκιτσης δεν ειναι κανας πετρωτος που γραφει συνεχεια πιπες..
για να εχει τετοια βεβαιοτητα, μπορει να ειχε αυτη την πληροφορηση απο καποιον απ'τους μανατζερ του, μπορει οντως να ημασταν κοντα και να χαλασε για χψ λογους..
μην τρελαινεστε ετσι
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Σαμπράνο: «Θέλω να γίνει η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ»
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

From Italy

Omar El Kaddouri could leave Empoli already in this market session. In fact, according to the editorial team of Sky Sport, the Moroccan footballer ended up in the Paok Thessaloniki goal, ready to try the assault.

There is still a meltdown: that is, one needs to understand whether the player, valued at 1.2 million, will be lending with redemption right or ultimately. The two clubs are looking for the best solution for both parties. Negotiation, however, seems to be well underway towards a positive conclusion.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

BIacky έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
BIacky έγραψε:Αν δεν πάρουμε 6αρι θα παω σε νευρολογο και φυσικά θα καψω το διαρκείας....μετά από πολλά χρόνια είχα την δυνατότητα να αγορασω ένα αλλα θα το καψω αλήθεια....
Μη λετε οτι να ναι ρε.....
Οτι να ναι;μια φορά σωστο προγραμματισμό....ακουμε τα πάντα εκτός απο 6αρι ειπαμε προπονητες δεν είμαστε αλλά και στραβοι δεν είμαστε....αν εννοείς ότι να ναι την υπερβολή μου οκ δεκτον...αλλά επειδή βλέπω οτι 6αρι μαλλον δεν έχω ξενερωσει άγρια....
Για την υπερβολη μιλησα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο γιωργης σας τ πε απο το πρωι...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

5 + 7 + 6 - 33 ποσο κανει?
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Μου αρεσει πολυ που και ο Ελ Καντουρι και ο Ζαμπρανο δηλωνουν οτι θελουν πολυ να ερθουν στον ΠΑΟΚ. Ερχονται καυλωμενοι και οχι σαν λυση αναγκης απ' οτι δειχνουν οι δηλωσεις τους.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Αφου δν εδωσαν ζωντανη συνέντευξη στο μετρόκωλις μπορει τις δηλώσεις ν μν τις εκαναν ηθοποιοι αλλα οι ιδιοι όντως.
black death

Δημοσίευση από black death »

Αντε παμε λιγο, συνδρομο στερησης εχουμε παθει. Μεταγραφες απ' το πανω ραφι κι οι δυο.
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

BIacky έγραψε:
zepos4 έγραψε:
BIacky έγραψε:Αν δεν πάρουμε 6αρι θα παω σε νευρολογο και φυσικά θα καψω το διαρκείας....μετά από πολλά χρόνια είχα την δυνατότητα να αγορασω ένα αλλα θα το καψω αλήθεια....
Σε ποια θύρα; Το θέλω εγώ. Τον νευρολόγο δεν μπορώ να σου τον πληρώσω :mrgreen:
Συγγενής μου ανανέωσε στην 5 αλλά του προέκυψε κατι προσωπικό και μου το έδωσε πιο φθηνα.Οσον για νευρολογο κατι θα γίνει :)
Αν πάρουμε 6αρι θα με πας στο λούνα παρκ; :roll:
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

sic-4 έγραψε:Μου αρεσει πολυ που και ο Ελ Καντουρι και ο Ζαμπρανο δηλωνουν οτι θελουν πολυ να ερθουν στον ΠΑΟΚ. Ερχονται καυλωμενοι και οχι σαν λυση αναγκης απ' οτι δειχνουν οι δηλωσεις τους.
:arrow:
Ερχονται καυλωμενοι οπως το πες και εγω αυτο καταλαβα φίλος μακάρι να είναι έτσι μην έρθουν και πανε καμια Χαλκιδικη και σε κανενα club για γκομενοδουλιες και να λεμε γιατι δεν παιζουν!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Informations: inpaok
«Θέλω να γίνω κομμάτι του ΠΑΟΚ!»
την ρωσική πόλη μάλιστα βρίσκεται και ο εκπρόσωπος του Περουβιανού στόπερ, Έλιο Καζαρέτο, προκειμένου να πάρουν από κοινού την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κάρλος Σαμπράνο.

Ο διεθνής αμυντικός μάλιστα φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα με… νόημα (δείτε εδώ), αναφέροντας πως σύντομα θα είναι στην Ελλάδα.

Το INPAOK, επικοινώνησε με τον Κάρλος Σαμπράνο, ο οποίος έδειξε ενήμερος για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου, αλλά και έτοιμος να ενταχθεί στους «ασπρόμαυρους».

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και ελπίζω όλα να πάνε καλά και να γίνει η μεταγραφή. Θέλω να γίνω κομμάτι της ομάδας! Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να παλέψει για το πρωτάθλημα και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”