obanebane έγραψε:Δε το είδα το ματς,απλά διάβασα λίγο τα ονόματα,καταλληλότερος να μας απαντήσει είναι ο Tzelas.
Πάντως αν ήταν η ομάδα που θα παίξει τσ.Λ,τότε θα γράψει πολλά το κοντέρ.
Οι ομάδες του θεσμού είναι καλύτερες από την Δόξα.
Νομίζω ότι παίζουμε με τον Αγιαξ για την είσοδο στους ομίλους.
Δεν ξέρω αν είμαι ο καταλληλότερος αλλά παίρνω την ασίστ του bane για το πως το είδα
Καταρχήν η Κ20 μας είναι ουσιαστικά Κ19 αφού όλοι είναι γεννηθείς μετά το 1998 με εξαίρεση τον Δημητριάδη (1997) που μπορεί να παίζει με την Κ20. Αρα μιλάμε ότι οι μεγαλύτεροι της Κ20 είναι 18χρονοι (Μούτσα, Κυριλλίδης, Ματθαίου) οι οποίοι πέρσι ήταν αναπληρωματικοί των μεγαλύτερων τους και επομένως με μικρότερο χρόνο συμμετοχής. Σε αυτούς έπαιξαν οι 17χρονοι Δημητρίου (πήρε πέρσι αρκετό χρόνο με την Κ20 και τον κόβω για βασικό αμυντικό στην Κ20 μαζί με τον Δοδοντσάκη που δεν έπαιξε σήμερα), Αηδονίδης και Τζοβάρας (βασικοί της Κ17 πέρσι) και ο 16χρονος

Τσαούσης ως αριστερό μπακ.
Αν αυτοί θα είναι η κύρια Κ20 μας για το ΤΣΛ; Θα έχει μεν από αυτούς που ξεκίνησαν αρκετούς (Δημητριάδη, Κυριλλίδη, Ματθαίου, Δημητρίου, Τζοβάρα) αλλά έλειπαν οι Σιαμπάνης, Σταθόπουλος, Δοδοντσάκης και πιθανών οι μικρότεροι Χατζηδίμπας και ο νεοαποκτηθείς διεθνής Παπαδόπουλος.
Αυτό που με έκανε εντύπωση σήμερα από τις αρχικές συνθέσεις ήταν το αμυντικό δίδυμο Δημητρίου-Κυριλλίδη καθώς έχω την εντύπωση ότι ο Κυριλλίδης παίζει κυρίως αμυντικός μέσος αλλά πιθανόν λόγω Κοροβέση και έλλειψη άλλων αμυντικών να έπαιξε σήμερα άμυνα. Τελος μη ξεχνάμε ότι εκτός από άτομα παίζει ρόλο το δέσιμο ως ομάδα και σήμερα φανερά έλειπε η χημεία και η ομοιογένεια για να έχουμε την έννοια της ομάδας, ενώ δεν ήταν ούτε καν η κύρια Κ20. Και εδώ σταματάνε οι δικαιολογίες ....