Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από sourmenetes »

Περιπτερος έγραψε:Περυσι είπαμε 3ετες με νέα παιδιά και υπομονή ...
Φέτος ? τέλειωσε η υπομονή μας ?
Θαυμάζαμε και θαυμάζουμε την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες. 2 εκ. το χρόνο ρίχνει ο Ιβαν (αν τα έριχνε στο μπάσκετ ...) . Αυτά τα παιδιά που θα παίξουν να πάρουν παραστάσεις ?
Να στηρίξουμε λοιπόν τα νέα παιδιά και εκεί που χρειάζεται να έλθουν και ξένοι, που μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Μην βγάζουμε αλλεργίες ξαφνικά με τους Ελληνες και θαυμασμούς για τους ξένους. Πόσα ξένα παλτά παιρνούν άλλωστε κάθε χρόνο από τις ελληνικές ομάδες ;
Εντάξει και εγώ δεν μπορώ να πω ότι βλέπω πολλούς καλούς Ελληνες, αλλά και πάλι όταν τα 2/3 των ομάδων παίζουν με 7-9 ξένους πως θα αναδειχθούν οι Ελληνες ? πως θα πάρουν εμπειρίες ? από τον πάγκο ή την κερκίδα ?
Το μονο που θα σου πω ειναι οτι ο ΠΑΟΚ φετος ειχε και ακομα εχει 3 δεξια μπακ ελληνες(2 απο ακαδημιες και 1 ταλεντο απο μεταγραφη) και πηρε και αλλο δεξι μπακ.

Τα 3 συμβολαια ειναι πανω απο 6-7 κατοσταρικα και εν τελει πηραμε και αλλο μπακ.

Εγω δεν λεω να μην προωθουμε,απλα να μην χαριζομαστε.για τον μυστακιδη ειπε κανεις τπτ;;;το παιδι μπηκε και εδειξε οτι αξιζει.ο χαρισης το ιδιο..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να δω μεχρι ποτε θα ονειρευομαστε μαζι με εσας και εγω λατινους μαγους που ποτε δεν φερνουμε και ειδικα με τις μεχρι τωρα κινησεις θα επρεπε να εχουμε καταλαβει οτι κινουμαστε σε πολυ διαφορετικο πλανο χωρις να κρινω αν ειναι καλο η κακο.Εμενα μου θυμιζει αρκετα μεταγραφικη περιοδο 2ης χρονιας Σαντος αν και λειπουν ακομα οι 2-3 παικτες με προσωπηκοτητα οπως οι Κοντρερας,Γκαρσια.Δεν ξερω τι ταβανι θα εχει η ομαδα που φτιαχνουμε αλλα δυσκολα τουλαχιστον θα ειναι κακη αν και τα ρισκα ειναι πολλα,κυριως στην θεση του τερματοφυλακα και του επιτελικου αν για εκει προοριζεται ο Σαχοβ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 08 Ιουν 2016, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

ace79grpaok έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι είναι και ο αρνεσεν στις μεταγραφές ,ίσως σαν μυστικός σύμβουλος του ιβαν όλο εδώ τον βλέπω να τριγυρίζει πάντως.Αφού ψάχνεις 6αρι δίνεις φακουντο και παίρνεις οσκαρ ρομερο με χιλιασαα
Αυτο το πιστευω και εγώ. Ο Αρνεσεν δεν έχει φυγει απο τον ΠΑΟΚ. Απλα 'έφυγε' (σαν αποδηπομπαίος τράγος) απο το στόχαστρο του κόσμου και των αρδ ;) για να συνεχίσει αθόρυβα και προστατευμένος απο την τεράστια γκρίνια. Αλλωστε μην ξεχνάς οτι ο τουντορ δεν είχε φυγει μαζί με τον αρνεσεν αλλα τον υποστήριξε ο πρόεδρας με πολύ δυνατή δήλωση. Έφυγε όταν έκανε τις τραγικές δηλώσεις για τους παικτες του γαυρου! Πιστεύω ότι το τμήμα scouting το χειρίζεται αυτός. Πολύ KGB σενάριο αλλα το γουστάρω πολύ! Ο Αρνεσεν μια χαρά μεταγραφες έκανε με την πίεση που είχε οταν ήρθε και μ' ένα οτινα΄ναι τμημα scouting.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Η ρεζερβα του Κωνσταντόπουλου ειναι αυτός;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Παντως το νοημα αυτου που ελεγε ο τζοσουα περι συμβολαιων κλπ (παροτι διαφωνω πληρως για τον παικτη που το λεει κ με συγκρισεις τυπου βαργκας κλπ, χωρις να τον εχουμε δει) νομιζω ειναι το εξης:

Προφανως κ δεν τον/μας κοφτει ποσα θα βγαλει απ'την τσεπη του ο Σαββιδης..

Ομως αυτο που εχει μια λογικη αν "αγχωνεται"/προβληματιζεται αν ο Χ Αγκατσι ή ο Ψ Σαχοφ ερθουν με 700 χιλιαρικα μισθο, ειναι πως η ομαδα εχει ενα συγκεκριμενο/πεπερασμενο μπατζετ, και αυτοματα σημαινει οτι μειωνεται το διαθεσιμο για τους υπολοιπους παικτες που χρειαζεται ναρθουν (και ναναι και πρωτα βιολια, και οχι κατα τα φαινομενα ρολιστες οπως ο Χ κ ο Ψ)

Ετσι πχ ειχε γινει κ περσι με τα χρηματα για Σαμπο,Ολσεν,Λεοβατς κ δεν εμειναν πολλα διαθεσιμα για δεκαρι (το δωρο του Ιβαν στο 95' δεν μπαινει στην εξισωση)

Anw, τουλαχιστον φετος, με τις διαφαινομενες πωλησεις δε θα'πρεπε να υπαρχει αυτο το αγχος οπως βεβαια δεν πρεπει να πεσουμε κ θυματα υπερκοστολογησης..

Υ.Γ. Μην ποσταρετε παικτες τυπου αλβαρες και μαρτινες ρε παιδια, θα μας πιασει μελαγχολια..
Αυτοι πανε μονο σε τοπ πρωταθληματα και οχι κατω απο 8-10 μυρια..
Εδω τον Γκρανεβιτερ πουλησαν 8 μυρια στην Ατλετι.

Παντως ομαδα χωρις λατινικο στοιχειο (ιβηρικη ή λατινικη) ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ..
Φετος 2-3 παικτες μεσαιου ραφιου κιολας (βαργκας,μπαρμποσα,σιμοες) κρατησαν ολοκληρη την κουλα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 08 Ιουν 2016, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Josh εμένα κάτι μου λέει οτι θα πάμε με σφιχτή μπετόν αρμέ ομαδική άμυνα από όλους, δεν θα φτάνει η μπάλα στον τερματά ένα πράμα και με γρήγορους αυτοματισμούς μπροστά και σαίτες να βγάζουμε πλεμόνια των αντιπάλωνε. Και στα παρκαρισμένα λεωφορεία θα τους πνίγεις να μην περνάει η μπάλα τη σέντρα και θα έχεις 2-3 διαόλια να σου παίρνουν τα ματς ακόμα και με 2-3 φάσεις.

Σαν τον έρωτα του τάνγκο που είδα πιο πριν να ούμε.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

joshua έγραψε:Να δω μεχρι ποτε θα ονειρευομαστε μαζι με εσας και εγω λατινους μαγους που ποτε δεν φερνουμε και ειδικα με τις μεχρι τωρα κινησεις θα επρεπε να εχουμε καταλαβει οτι κινουμαστε σε πολυ διαφορετικο πλανο χωρις να κρινω αν ειναι καλο η κακο.Εμενα μου θυμιζει αρκετα μεταγραφικη περιοδο 2ης χρονιας Σαντος αν και λειπουν ακομα οι 2-3 παικτες με προσωπηκοτητα οπως οι Κοντρερας,Γκαρσια.Δεν ξερω τι ταβανι θα εχει η ομαδα που φτιαχνουμε αλλα δυσκολα τουλαχιστον θα ειναι κακη αν και τα ρισκα ειναι πολλα,κυριως στην θεση του τερματοφυλακα και του επιτελικου αν για εκει προοριζεται ο Σαχοβ.
Τη μέρα που θα που θα πραγματοποιηθεί το όνειρο (αν ποτέ έρθει αυτή η μέρα), θα έχει παρθεί η απόφαση για μια πραγματική υπέρβαση.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

joshua έγραψε:Να δω μεχρι ποτε θα ονειρευομαστε μαζι με εσας και εγω λατινους μαγους που ποτε δεν φερνουμε και ειδικα με τις μεχρι τωρα κινησεις θα επρεπε να εχουμε καταλαβει οτι κινουμαστε σε πολυ διαφορετικο πλανο χωρις να κρινω αν ειναι καλο η κακο.Εμενα μου θυμιζει αρκετα μεταγραφικη περιοδο 2ης χρονιας Σαντος αν και λειπουν ακομα οι 2-3 παικτες με προσωπηκοτητα οπως οι Κοντρερας,Γκαρσια.Δεν ξερω τι ταβανι θα εχει η ομαδα που φτιαχνουμε αλλα δυσκολα τουλαχιστον θα ειναι κακη αν και τα ρισκα ειναι πολλα,κυριως στην θεση του τερματοφυλακα και του επιτελικου αν για εκει προοριζεται ο Σαχοβ.

Αν ο Σάχοβ προορίζεται για βασικό 8άρι, πιο πιθανό μου φαίνεται να πάμε σε απόκτηση false 9, παρά καθαρού δεκαριού
Αλλιώς δεν πολυβγαίνουν χρόνοι, θέσεις και πρόσωπα και τα αποδυτήρια μας διαχρονικά δεν ειναι και τα πιο εύκολα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua ο γνωστος προτασοφ σε δηλωσεις του που μολις διαβασα στην κεντρικη λεει οτι ο Σακχοφ ειναι 6αρι. :shock:
Τον ειχε παιχτη οταν ξεκιναγε να παιζει στην αντρικη ομαδα το 2006.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Στην Ντνιπρο παντως σχεδον αποκλειστικα ως 8ρι επαιζε.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

obanebane έγραψε:joshua ο γνωστος προτασοφ σε δηλωσεις του που μολις διαβασα στην κεντρικη λεει οτι ο Σακχοφ ειναι 6αρι. :shock:
Τον ειχε παιχτη οταν ξεκιναγε να παιζει στην αντρικη ομαδα το 2006.
Φετος τα δέκα ματς και στο 4-2-3-1 της Ντνιέπρ έπαιξε ως αμυντικός μέσος. Σε τρία έπαιξε ως δεκάρι!

Πέρυσι είχε 34 παιχνίδια. Στα 20 ήταν βασικός. Σε 14 αγωνίστηκε ως επιθετικό χαφ και στα έξι ως αμυντικό

go figure
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πολυεργαλειο και αυτος δηλαδη,ελπιζω να μας βγει σορλεν.
Ακομα δε μπορω να χωνεψω παντως ρε μαλακες πως ειναι δυνατον στην εποχη Σαββιδη να αναπολουμε την ομαδα και τους παιχτες των Ζαγοροβρυζαιων.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως αν θεωρησουμε πως ερχεται και ο Ιταλος με τον Αγκολεζο,σε επιπεδο 11δας,σιγουρια για βελτιωση μονο ως προς το δεξι μπακ μπορουμε να νιωθουμε.Λογικα εχουμε δρομο ακομα η αληθεια ειναι πως βρισκομαστε 8 του Ιουνιου και το μεταγραφικο μου αγχος βρισκεται σε επιπεδα Αυγουστου αν και με 4 κινησεις την στιγμη που ο Ιβιτς μιλησε για μετρημενες αλλαγες δεν ξερω τι ακριβως περιμενουμε ακομα.Ο μονος σιγουρος λογικα ειναι ο στοπερ και μετα περιμενουμε προσθαφαιρεσεις.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Γιατί ήταν η τελευταία που μας έκανε να το πιστέψουμε...

Καιρός να περάσει στο χρονοντούλαπο νομίζω...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ισχυει μπανε αλλα μην ξεχνάμε οτι μπατζετ ήρθαν απο πωλήσεις

Εγω εκει ελπίζω για παικτες που θελουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”