Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από eorptol »

joshua έγραψε:Φερτε μου Σερερο,Λαμπιαντ,Φιμπογκανσον και Σαμαρα μεσοεπιθετικα και θα σταματησω να γκρινιαζω.
Σαμαρά αν φέρει θα γκρινιάζω εγώ το παιδί έχει ψυχολογικό από το κέρατο της φουρειρα δες μπορεί :) :)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

τον ερατωσε η παρθενωπη και ζοριστηκε
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ελειψα καμια 3 εβδομαδες αλλα σταθερος στα report μου :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Josh σου λέω πολύ απλά ότι από την στιγμή που έχεις υπεραριθμία μεσοεπιθετικά και ελλείψεις αμυντικά είναι λάθος να κοιτάς πρώτα να αναβαθμίσεις ποιοτικά την μεσο-επίθεση και μετά να δεις τι θα κάνεις στην άμυνα.
Μπακαλίστικα:
Έχεις στην επίθεση Κλάους βασικό και αναπληρωματικό τον Κουλούρη... ενώ στην άμυνα έχεις μόνο τον Τζαβέλλα.
Ο πρόεδρος λοιπόν σου δίνει ένα μπάτζετ πχ. 2 μύρια να φτίαξεις το ρόστερ.
Αν λοιπόν πας και δώσεις το 1,5 μύριο στον Σαμ επειδή είναι καλύτερος του Κουλούρη και μετά μείνεις με 500 χιλίαρικα και δεν θα μπορείς να βρεις βασικό αμυντικό. Ε σόρρυ αλλά είσαι μπούφος.
Πρώτα θα κοιτάξεις να πάρεις τον Rajkovic να κλείσεις την τρύπα στην άμυνα και μετά αν σου περισσεύει -ή σου φύγει κάποιος- πάρε και τον Σαμ.
Αυτό λέω...
Αλλιώς θα γίνει όπως πέρυσι που είχαμε 3 δεξιά μπακ και 1 εξτρέμ.
Θα καταντήσουμε δηλαδή να έχουμε 12 μεσοεπιθετικούς -από τους οποίους οι 3-4 καλοί- για 4 θέσεις... και 5 αμυντικούς για 3 θέσεις!
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

μονο εγω δεν ενθουσιάστηκα με αυτα που ειδα απ τον μαροκινό η υπαρχουν κι άλλοι?
ελπίζω να ειναι παπας
φρου φρου κι αρώματα μου φανηκε. πολλα αρώματα ομως
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το ιδιο ακριβως ροστερ εχω σε αμυνα και επιθεση,οσο εχω Κουλουρη,Μυστακιδη και Κοροβεση μεσοεπιθετικα,αλλο τοσο εχω Κοστα,Βιτορ,Τζαβελλα,Ρατς,Σκονδρα,Τζιολη ακομα και Μαντουρο για την αμυνα.Το προβλημα δεν ειναι αριθμητικο,ειναι ποιοτικο και ειναι εξισου μεγαλο σε αμυνα και επιθεση και επαναλαμβανω εστω ενας απο τους Λουκας,Περειρα να φυγουν αν θελουμε να πουμε οτι φτιαχνεται κατι καλο θες 4 προσθηκες μεσοεπιθετικα και 3 αμυντικα,οτι λιγοτερο θα το βρουμε και παλυ μπροστα μας.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Thracian έγραψε:μονο εγω δεν ενθουσιάστηκα με αυτα που ειδα απ τον μαροκινό η υπαρχουν κι άλλοι?
ελπίζω να ειναι παπας
φρου φρου κι αρώματα μου φανηκε. πολλα αρώματα ομως
Κι εγω καθησα και ειδα πολλα βιντεο και οντως ισχυει αυτο που λες.
Αυτο που με προβληματισε κυριως ειναι οτι δεν τον ειδα ουτε μια φορα να περναει αντιπαλο στο 1 vs 1.
Την εφερνε απο δω την μπαλα, την εφερνε απο εκει αλλα δεν περνουσε.
Εχει πολυ καλο σουτ παντως.

Γενικα ειχα καλη εντυπωση γιατι τον ειχα δει σε ενα παιχνιδι φετος και αυτος και ο Bertrand Traore (δανεικος απο την Τσελσι) επαιζαν πολυ καλα. Ειδικα ο Τραορε μεγαλη παιχταρα!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε 7 ποδοσφαιριστες το καλοκαιρι,και στις 2 μεταγραφικες ισως.
Πολλα θα εξαρτηθουν απο τις αποδεσμευσεις-αποχωρησεις-πωλησεις.
Ακουγα αυτον τον Γαβαλα στη μεταδοση του γαυρου να λεει οτι θα παρουν 4 ποδοσφαιριστες ακομα και με επιασε θλιψη.
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

che4 έγραψε:ετσι οπως ειμαστε βεβαια ειναι παιχταρας ο ζαχος ;) ;) ;)
Έτσι όπως είμαστε κι ο Ζάχος Χατζηφωτίου μια χαρά είναι :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

ron-swanson έγραψε:Κι εγω καθησα και ειδα πολλα βιντεο και οντως ισχυει αυτο που λες.
Αυτο που με προβληματισε κυριως ειναι οτι δεν τον ειδα ουτε μια φορα να περναει αντιπαλο στο 1 vs 1.
Την εφερνε απο δω την μπαλα, την εφερνε απο εκει αλλα δεν περνουσε.
Ο φιλος πιο πανω παραθεσε τα νουμερα του στο FM,εκει γραφει οτι εχει τριπλα 15 και αν δε κανω λαθος γιατι τα κοιταξα προχειρα ειναι το καλυτερο του στοιχειο.
Ερωτηση επειδη δεν το κατεχω το αριστα ειναι το 20;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Kostas_Peraia4 έγραψε:Ελειψα καμια 3 εβδομαδες αλλα σταθερος στα report μου :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Εικόνα

Εικόνα

Φιλε κωστα μπορεις να τους αντιπαραβαλεις με τα στατιστικα του Μακ που ειναι ο καλυτερος μας ακραιος και του κλαους που ειναι ο καλυτερος μας επιθετικος για να κανουμε μια συγκριση;
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

αν θελετε ανεβαζω και μια "εξελιξη" των παραπανω παικτων ?
Λαμπιάντ και Φινμπόγκασον εν ετη 2017 στο φμ
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ρε Josh τι μου λες τώρα? Τι Τζιόλης και Maduro στην άμυνα? Αν είναι έτσι ας βάλουμε και Κοροβέση μπακ και ίσως να μπορεί και ο Νομπόα να παίξει λίμπερο.... οπότε γιατί να πάρουμε αμυντικό? Είμαστε πλήρεις... ας κοιτάξουμε λοιπόν να βελτιώσουμε την ποιότητα στην επίθεση.

Εγώ ένα ξέρω... θέλουμε να παίξουμε 3-5-2... έχουμε 2 καθαρά CB (Vitor, Costa) για 3 θέσεις άμυνας... 4 καθαρούς επιθετικούς (Κλάους, Lucas, Κουλούρης, Σάλπι) ενώ κυνηγάμε και άλλον 1 (Finnbo) -σύνολο 5- για 2 θέσεις επίθεσης... και αντί να τα σκάσουμε να πάρουμε CB βασικούρα να συμπληρώσουμε σωστά την 11αδα θεωρείς λογικό να πάμε να δώσουμε ένα σεβαστό ποσό για 6ο (Σαμ) φορ επειδή είναι(?) καλύτερος από τους 3 στους 5!!!
Τι είναι αυτά που λες ρε συ? Και να πω πως δεν το κατέχεις... ψέματα θα πω. Μια χαρά σκαμπάζεις το άθλημα.
Αν κάνουμε μεταγραφές με αυτή την λογική λοιπόν... την γ@μήσαμε...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τα ιδια και τα ιδια λεμε και επιμενεις να μην καταλαβαινεις.Πρωτον στο 3-5-2 δεν παιζεις με 3 καθαρα στοπερ και οσο θεωρειται λυση ο Κουλουρη και ο Σαλπι για την επιθεση,αλλο τοσο θεωρειται λυση για την τριαδα πισω ο Μαντουρο που εχει περασει μεγαλο μερος της καριερας του αγωνιζομενος ως στοπερ οπως επισης εχει δοκιμαστει και ο Σκονδρας στο κεντρο της αμυνας και μπορει να προσφερει περισσοτερο απο οσο ο Σαλπι ως επιθετικος.Προφανως και χρειαζομαστε κεντρικο αμυντικο αλλα ειναι αστειο να λεμε οτι ειμαστε καλα αριθμητικα μπροστα.Δεν πιστευω οτι θα γινουν 7 μεταγραφες ουτε και εγω οπως εγραψε ο μπανε,λογικα θα αποκτηθει ενας κεντρικος αμυντικος,λογικα ενας αριστεροποδαρος μπακ μπαλαντερ,ενας επιτελικος και ενας επιθετικος θεση ομως που αν γινοταν μια κινηση δεν θα επελεγα παικτη στυλ Φιμπογκανσον αλλα καποιο Τζιμπουροειδες η Μιραλοειδες.Αν ομως αποχωρησουν Λουκας και Περειρα θα γινει και εκει επιπλεον κινηση αρα καταληγοντας για να μην λεω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια παμε αρχικα για 4,2 μπροστα και 2 πισω και μια επιπλεον κινηση αν αποχωρησει καποιος εκ των 2 ανταρτων,ιδανικα ομως θα επρεπε να γινουν 3 κινησεις πισω και 4 μπροστα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Λογικά πάμε για τρεις με τέσσερις κινήσεις
Όπως είπαν και οι προπονητές

Απο κει και πέρα κατι εξτρα σε συνδυασμό με αποχώρηση

Θα θελα καλού που ναι και πιο τζινπουροειδες , λοντειρο που πιστευω θα λατρευτεί η κρανιτσαρ και για πισω δεν εχω κατι καλο μαλλον φορλιν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”