Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Στη συνέντευξη ο Άγγελος είπε ότι με τις κάρτες του Ρατς δεν έχει αριστερό μπάκ, αλλά θα το λύσει το πρόβλημα εκ των έσω. Ωραία! Τι αγχώνεστε?
- Μπαρκαρούτσος
Έλεος ρε, καθαρίστε λίγο το μυαλό σας. Δεν τελειώνει η ζωή 8/2, ούτε καν το πρωτάθλημα.
seaman έγραψε:Στη συνέντευξη ο Άγγελος είπε ότι με τις κάρτες του Ρατς δεν έχει αριστερό μπάκ, αλλά θα το λύσει το πρόβλημα εκ των έσω. Ωραία! Τι αγχώνεστε?
και με το στοπερ εκ των εσω το λυσε και χασαμε ευρωπη, και με το εξτρεμε εκ των εσω το λυνει και ειδαμε την σημερινη ηττα...
ο ανθρωπος δεν θελει μεταγραφες, και ο Νομποα και ο Ρικαρντο δεν ηταν δικες του αποφασεις....το ειπε κιολας στην συνεντευξη "οι παικτες που ερχονται τον ιανουαριο δεν βοηθανε την ομαδα"
Ρε παιδιά συγγνώμη αλλα όσο και να το θέλω, όσο και να μη τον γουστάρω καθόλου τον Ζήση, σήμερα δε μπορώ να τον κράξω που η ομάδα δεν έιχει δεύτερο extrem τη στιγμή που ο Μακ ήταν εκτος. Να πάρει extrem γιατί? Για να παίζει βασικός ο Σάλπι και να παλεύουν Klaus Μακ Pereira και ο καινούριος για δυο θέσεις? Δεν έχει λογική αυτό το πράγμα...
Περιμένετε τώρα να χάσει ματς ο Ολυμπιακός με τα παραρτήματα και τα κοράκια το υπόλοιπο της σεασον.
Είμαστε ικανοί να χάσουμε και τη δεύτερη θέση χωρίς ανταγωνισμό. Τρώμε τη βροχή για να ικανοποιεί ο κοντός το βίτσιο του ...
Είμαστε ικανοί να χάσουμε και τη δεύτερη θέση χωρίς ανταγωνισμό. Τρώμε τη βροχή για να ικανοποιεί ο κοντός το βίτσιο του ...
Athens έγραψε:seaman έγραψε:Στη συνέντευξη ο Άγγελος είπε ότι με τις κάρτες του Ρατς δεν έχει αριστερό μπάκ, αλλά θα το λύσει το πρόβλημα εκ των έσω. Ωραία! Τι αγχώνεστε?
και με το στοπερ εκ των εσω το λυσε και χασαμε ευρωπη, και με το εξτρεμε εκ των εσω το λυνει και ειδαμε την σημερινη ηττα...
ο ανθρωπος δεν θελει μεταγραφες, και ο Νομποα και ο Ρικαρντο δεν ηταν δικες του αποφασεις....το ειπε κιολας στην συνεντευξη "οι παικτες που ερχονται τον ιανουαριο δεν βοηθανε την ομαδα"
Είπε επίσης ότι οι μόνες μεταγραφές Γενάρη που πιάσανε στον ΠΑΟΚ ήταν ο Φρατζέσκος με το Μαραγκό γιατί παίζανε στο πρωτάθλημα και ξέρανε!
Μπουμάλ και πάλι Μπουμάλ
RoMaN έγραψε:Έλεος ρε, καθαρίστε λίγο το μυαλό σας. Δεν τελειώνει η ζωή 8/2, ούτε καν το πρωτάθλημα.
Σωστα. Εγω παντως ειμαι αισιοδοξος. Τον Μαιο θα ειμαστε καλα.

Παιδιά μας αξίζουν μεταγραφές με τόσο κόσμο στην Τούμπα?
Από την άλλη η ΠΑΕ είχε χάλι timing στις μεταγραφές. Έχω πει τη θέση μου ότι οι μεταγραφές έπρεπε να έχουν κια σαν στόχο να ζεστάνουν τον κόσμο. Αυτό δεν επιτεύχθηκε λόγο της καθυστέρησής τους. Από Νοέμβριο έπρεπε να κινηθούν για Βιεϊρίνια, και αν πάρουν αρνητική απάντηση, να πουν το προσπάθησα, και να τα χώσουν χοντρά για άλλο εξτρέμ, αγοράζοντας 1 παικταρά σαν τον Bahoui που μαλιστα προτάθηκε. Έλεος??? Αλλά τι να τον κάνεις, αφού πάλι ο κοντός θα έπαιζε... Πάρε και κάνα Μαλεζά, Ουσέρο να κλείσεις τρύπες από Ελλάδα στις 1 Γενάρη για να τους έχεις ετοιμοπόλεμους. Νομίζω ότι αν γίνονταν οι κινήσεις αυτές ο κόσμος θα ζεσταίνονταν. Ειδικά το θέαμα που προσφέρει ένα ποιοτικό εξτρέμ φέρνει κόσμο στο γήπεδο. Η μεταγραφή Νομπόα θα έπρεπε να είναι το κερασάκι στην Τούρτα - το λαχείο.
Πάλι όμως καμία δικαιολογία για τον ανύπαρκτο κόσμο φέτος. Πελάτες γίναμε ή είμαστε ακόμη ΠΑΟΚ???
Όλα πηγάζουν από τους οργανωμένους νομίζω, που από καιρό έχουν κυρήξει πόλεμο στο Σαββίδη για τους φυλακισμένους κτλ. Η 4 άδεια ήταν μόνο με Βουλινό... Ας πέσουν οι μάσκες - μη κοροϊδευόμαστε. Κάτι γίνεται υπόγεια
Από την άλλη η ΠΑΕ είχε χάλι timing στις μεταγραφές. Έχω πει τη θέση μου ότι οι μεταγραφές έπρεπε να έχουν κια σαν στόχο να ζεστάνουν τον κόσμο. Αυτό δεν επιτεύχθηκε λόγο της καθυστέρησής τους. Από Νοέμβριο έπρεπε να κινηθούν για Βιεϊρίνια, και αν πάρουν αρνητική απάντηση, να πουν το προσπάθησα, και να τα χώσουν χοντρά για άλλο εξτρέμ, αγοράζοντας 1 παικταρά σαν τον Bahoui που μαλιστα προτάθηκε. Έλεος??? Αλλά τι να τον κάνεις, αφού πάλι ο κοντός θα έπαιζε... Πάρε και κάνα Μαλεζά, Ουσέρο να κλείσεις τρύπες από Ελλάδα στις 1 Γενάρη για να τους έχεις ετοιμοπόλεμους. Νομίζω ότι αν γίνονταν οι κινήσεις αυτές ο κόσμος θα ζεσταίνονταν. Ειδικά το θέαμα που προσφέρει ένα ποιοτικό εξτρέμ φέρνει κόσμο στο γήπεδο. Η μεταγραφή Νομπόα θα έπρεπε να είναι το κερασάκι στην Τούρτα - το λαχείο.
Πάλι όμως καμία δικαιολογία για τον ανύπαρκτο κόσμο φέτος. Πελάτες γίναμε ή είμαστε ακόμη ΠΑΟΚ???
Όλα πηγάζουν από τους οργανωμένους νομίζω, που από καιρό έχουν κυρήξει πόλεμο στο Σαββίδη για τους φυλακισμένους κτλ. Η 4 άδεια ήταν μόνο με Βουλινό... Ας πέσουν οι μάσκες - μη κοροϊδευόμαστε. Κάτι γίνεται υπόγεια
-
vs40 έγραψε:Πάλι όμως καμία δικαιολογία για τον ανύπαρκτο κόσμο φέτος. Πελάτες γίναμε ή είμαστε ακόμη ΠΑΟΚ???
Οι μασωνοι φταινε,μας ψεκαζουν,κατι γινεται υπογεια...
Bob Ross έγραψε:RoMaN έγραψε:Έλεος ρε, καθαρίστε λίγο το μυαλό σας. Δεν τελειώνει η ζωή 8/2, ούτε καν το πρωτάθλημα.
Το άλλο με τον Τοτό;;;

Το πάρωαθληαμ θαωτο πάρουν το θέμα ειναι να τους ζορίσαμε για να ξεφτιλιστούν τελειως
Αυτο με το Μπουμαλ το εβγαλε ο εμετικος Νικολακοπουλος στο γκαζετα το πρωι και μετα το αναπαρηγαγαν ολοι.
nikolasf έγραψε:Bob Ross έγραψε:RoMaN έγραψε:Έλεος ρε, καθαρίστε λίγο το μυαλό σας. Δεν τελειώνει η ζωή 8/2, ούτε καν το πρωτάθλημα.
Το άλλο με τον Τοτό;;;![]()
![]()
Δεν είπε ποιάς χρονιάς το Μάι ρε Νικόλα

Ο ρεπόρτερ του βάζελοι στο χάζετα λέει οτι ο μαυρίας είχε κλείσει σε εμάς κ του βγάλαμε κ εισιτήρια για να έρθει κ τελευταία στιγμή μας τον φάγανε....
Ο βιγιαφανες είναι τρομερός παίκτης .. Είναι δανεικός για 2 χρόνια στον Παναιτωλικό ... Δεν ξέρω πως αλλά πάρτε τον!!!!
Ο βιγιαφανες είναι τρομερός παίκτης .. Είναι δανεικός για 2 χρόνια στον Παναιτωλικό ... Δεν ξέρω πως αλλά πάρτε τον!!!!
Καλυτερα ποιος μαυριας και θα ζητούσαν και 2 μυρρια
Βαργκας μπεν χαϊμ
Βαργκας μπεν χαϊμ