Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από seaman »

Στη συνέντευξη ο Άγγελος είπε ότι με τις κάρτες του Ρατς δεν έχει αριστερό μπάκ, αλλά θα το λύσει το πρόβλημα εκ των έσω. Ωραία! Τι αγχώνεστε?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έλεος ρε, καθαρίστε λίγο το μυαλό σας. Δεν τελειώνει η ζωή 8/2, ούτε καν το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

seaman έγραψε:Στη συνέντευξη ο Άγγελος είπε ότι με τις κάρτες του Ρατς δεν έχει αριστερό μπάκ, αλλά θα το λύσει το πρόβλημα εκ των έσω. Ωραία! Τι αγχώνεστε?

και με το στοπερ εκ των εσω το λυσε και χασαμε ευρωπη, και με το εξτρεμε εκ των εσω το λυνει και ειδαμε την σημερινη ηττα...
ο ανθρωπος δεν θελει μεταγραφες, και ο Νομποα και ο Ρικαρντο δεν ηταν δικες του αποφασεις....το ειπε κιολας στην συνεντευξη "οι παικτες που ερχονται τον ιανουαριο δεν βοηθανε την ομαδα"
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ρε παιδιά συγγνώμη αλλα όσο και να το θέλω, όσο και να μη τον γουστάρω καθόλου τον Ζήση, σήμερα δε μπορώ να τον κράξω που η ομάδα δεν έιχει δεύτερο extrem τη στιγμή που ο Μακ ήταν εκτος. Να πάρει extrem γιατί? Για να παίζει βασικός ο Σάλπι και να παλεύουν Klaus Μακ Pereira και ο καινούριος για δυο θέσεις? Δεν έχει λογική αυτό το πράγμα...
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Περιμένετε τώρα να χάσει ματς ο Ολυμπιακός με τα παραρτήματα και τα κοράκια το υπόλοιπο της σεασον.

Είμαστε ικανοί να χάσουμε και τη δεύτερη θέση χωρίς ανταγωνισμό. Τρώμε τη βροχή για να ικανοποιεί ο κοντός το βίτσιο του ...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Athens έγραψε:
seaman έγραψε:Στη συνέντευξη ο Άγγελος είπε ότι με τις κάρτες του Ρατς δεν έχει αριστερό μπάκ, αλλά θα το λύσει το πρόβλημα εκ των έσω. Ωραία! Τι αγχώνεστε?

και με το στοπερ εκ των εσω το λυσε και χασαμε ευρωπη, και με το εξτρεμε εκ των εσω το λυνει και ειδαμε την σημερινη ηττα...
ο ανθρωπος δεν θελει μεταγραφες, και ο Νομποα και ο Ρικαρντο δεν ηταν δικες του αποφασεις....το ειπε κιολας στην συνεντευξη "οι παικτες που ερχονται τον ιανουαριο δεν βοηθανε την ομαδα"

Είπε επίσης ότι οι μόνες μεταγραφές Γενάρη που πιάσανε στον ΠΑΟΚ ήταν ο Φρατζέσκος με το Μαραγκό γιατί παίζανε στο πρωτάθλημα και ξέρανε!

Μπουμάλ και πάλι Μπουμάλ
Άβαταρ μέλους
Bob Ross

Δημοσίευση από Bob Ross »

RoMaN έγραψε:Έλεος ρε, καθαρίστε λίγο το μυαλό σας. Δεν τελειώνει η ζωή 8/2, ούτε καν το πρωτάθλημα.

Σωστα. Εγω παντως ειμαι αισιοδοξος. Τον Μαιο θα ειμαστε καλα. 8-)
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Παιδιά μας αξίζουν μεταγραφές με τόσο κόσμο στην Τούμπα?

Από την άλλη η ΠΑΕ είχε χάλι timing στις μεταγραφές. Έχω πει τη θέση μου ότι οι μεταγραφές έπρεπε να έχουν κια σαν στόχο να ζεστάνουν τον κόσμο. Αυτό δεν επιτεύχθηκε λόγο της καθυστέρησής τους. Από Νοέμβριο έπρεπε να κινηθούν για Βιεϊρίνια, και αν πάρουν αρνητική απάντηση, να πουν το προσπάθησα, και να τα χώσουν χοντρά για άλλο εξτρέμ, αγοράζοντας 1 παικταρά σαν τον Bahoui που μαλιστα προτάθηκε. Έλεος??? Αλλά τι να τον κάνεις, αφού πάλι ο κοντός θα έπαιζε... Πάρε και κάνα Μαλεζά, Ουσέρο να κλείσεις τρύπες από Ελλάδα στις 1 Γενάρη για να τους έχεις ετοιμοπόλεμους. Νομίζω ότι αν γίνονταν οι κινήσεις αυτές ο κόσμος θα ζεσταίνονταν. Ειδικά το θέαμα που προσφέρει ένα ποιοτικό εξτρέμ φέρνει κόσμο στο γήπεδο. Η μεταγραφή Νομπόα θα έπρεπε να είναι το κερασάκι στην Τούρτα - το λαχείο.

Πάλι όμως καμία δικαιολογία για τον ανύπαρκτο κόσμο φέτος. Πελάτες γίναμε ή είμαστε ακόμη ΠΑΟΚ???
Όλα πηγάζουν από τους οργανωμένους νομίζω, που από καιρό έχουν κυρήξει πόλεμο στο Σαββίδη για τους φυλακισμένους κτλ. Η 4 άδεια ήταν μόνο με Βουλινό... Ας πέσουν οι μάσκες - μη κοροϊδευόμαστε. Κάτι γίνεται υπόγεια
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

vs40 έγραψε:Πάλι όμως καμία δικαιολογία για τον ανύπαρκτο κόσμο φέτος. Πελάτες γίναμε ή είμαστε ακόμη ΠΑΟΚ???
Όλα πηγάζουν από τους οργανωμένους νομίζω, που από καιρό έχουν κυρήξει πόλεμο στο Σαββίδη για τους φυλακισμένους κτλ. Η 4 άδεια ήταν μόνο με Βουλινό... Ας πέσουν οι μάσκες - μη κοροϊδευόμαστε. Κάτι γίνεται υπόγεια

Οι μασωνοι φταινε,μας ψεκαζουν,κατι γινεται υπογεια...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Bob Ross έγραψε:
RoMaN έγραψε:Έλεος ρε, καθαρίστε λίγο το μυαλό σας. Δεν τελειώνει η ζωή 8/2, ούτε καν το πρωτάθλημα.

Το άλλο με τον Τοτό;;; :D :D :D
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το πάρωαθληαμ θαωτο πάρουν το θέμα ειναι να τους ζορίσαμε για να ξεφτιλιστούν τελειως
Άβαταρ μέλους
alejio4

Δημοσίευση από alejio4 »

Αυτο με το Μπουμαλ το εβγαλε ο εμετικος Νικολακοπουλος στο γκαζετα το πρωι και μετα το αναπαρηγαγαν ολοι.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

nikolasf έγραψε:
Bob Ross έγραψε:

Το άλλο με τον Τοτό;;; :D :D :D

Δεν είπε ποιάς χρονιάς το Μάι ρε Νικόλα 8-)
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο ρεπόρτερ του βάζελοι στο χάζετα λέει οτι ο μαυρίας είχε κλείσει σε εμάς κ του βγάλαμε κ εισιτήρια για να έρθει κ τελευταία στιγμή μας τον φάγανε....
Ο βιγιαφανες είναι τρομερός παίκτης .. Είναι δανεικός για 2 χρόνια στον Παναιτωλικό ... Δεν ξέρω πως αλλά πάρτε τον!!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλυτερα ποιος μαυριας και θα ζητούσαν και 2 μυρρια
Βαργκας μπεν χαϊμ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”