stephanos έγραψε:Του το κρατουσες Μανιατικο, ε;
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Καλημέρα σε όλους!
Διπλός Ελληνικός (γλυκός, όπως πάντα) σήμερα για αποτοξίνωση.
Διπλός Ελληνικός (γλυκός, όπως πάντα) σήμερα για αποτοξίνωση.
Καλημέρα.
Διπλός εσπρέσο σκέτος γιατί ο μικρός βγάζει δόντια και το ξενυχτήσαμε απόψε.
Καλημερα,φραπες γλυκος,βαρυς....ποιος γ@μαει την αποτοξινωση.
Χους ει και εις χουν απελευσει.
Προηγηθηκαν ενας φραπες ακομη,3 φετες ζυμωτο ψωμι
αλοιμενες με αγελαδινο βουτυρο και μελι.
Χους ει και εις χουν απελευσει.
Προηγηθηκαν ενας φραπες ακομη,3 φετες ζυμωτο ψωμι
αλοιμενες με αγελαδινο βουτυρο και μελι.
- ΑποστόληςΑ
Θα απαντήσεις την πρώτη φορά. Θα δεις ότι και πάλι θα διαστρεβλωθεί το μήνυμά σου και από κει και μετά δεν θα ασχοληθείς ξανά. Αν ο συνομιλητής σου φιλτράρει ό,τι γράφεις δεν θα σταματήσει να το κάνει μετά την πρώτη φορά. Θα το κάνει συνέχεια.goran 64 έγραψε:Κι όταν ακολουθεί "απάντηση" Απόστολε, η οποία διαστρεβλώνει την άποψη σου τι θα κάνεις; Θα αδιαφορήσεις γι αυτό, για να σου λένε μετά ότι δεν απαντάς επειδή "δεν έχεις επιχειρήματα";
(Για να είμαι σωστός το παραπάνω ισχύει για όλους μας, γιατί ο φανατισμός είναι η σύφιλη του πνεύματος όπως έχει γράψει προ δεκαετιών ο Ν. Δήμου. Αν έχω εμπάθεια ό,τι και να πεις εμπαθώς θα το ερμηνεύσω).
ΥΓ : Το να μην δίνεις συνέχεια στη συζήτηση μετά από δύο το πολύ αντιπαραθέσεις είναι και η θέση της Εκκλησίας. Στην επιστολή του προς Τίτο ο Απόστολος Παύλος αναφέρει: "αἱρετικὸν ἄνθρωπον μετὰ μίαν καὶ δευτέραν νουθεσίαν παραιτοῦ,"
- ΑποστόληςΑ
Να σου ζήσει Σπύρο!Spiros_S έγραψε:Καλημέρα.
- ΑποστόληςΑ
Είμαστε στον όγκο βλέπω.
Πείνασα τώρα.
Ευχαριστώ Αποστόλη. Καμία σχέση με την αδερφή του την Ελπίδα ο μικρός Αλέξανδρος. Μας έχει @#@#σει, καλά να είναι.
Πείνασα τώρα.
Ευχαριστώ Αποστόλη. Καμία σχέση με την αδερφή του την Ελπίδα ο μικρός Αλέξανδρος. Μας έχει @#@#σει, καλά να είναι.
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Μετα λεν οτι δε λες ωραια ανεκδοτα.
Υγ Εκεινο τον Ηρωδη ποτε θα τον ανακηρυξουν Αγιο?
Η δική μας όχι. Βέβαια ως μπαμπάς δεν μπορώ να είμαι αμερόληπτος για την κόρη μου. 
- ΑποστόληςΑ
Εμένα μου το πληροφόρησε μια συνάδελφός μου που είναι μάνα και σε κορίτσι και σε αγόρι. Μου είπε ότι το αγόρι, που είναι τώρα Β΄ Λυκείου, δεν χρειάστηκε να το μαλώσει ποτέ, ενώ η κόρη της, δύο έτη νεώτερη, ήταν πολύ πιο άτακτη.
Καλημέρα σε όλους...Σκέτος, αχτύπητος και παγωμένος, όπως κάθε μέρα, χειμώνα καλοκαίρι ατέλειωτη ευχαρίστηση...
"Καφενείο" mode off: Απόστολε, δεν πιστεύω όταν μιλάς για φανατισμό πνεύματος να εννοείς κάτι για μένα, μιας και, όπως σου εξήγησα και σε άλλη μου τοποθέτηση, είμαι αγωνιστής κι όχι "φανατικός", γι αυτό άλλωστε δεν κάνω αυτό που λες (να το "αφήνω" δηλαδή μετά την δεύτερη αντιπαράθεση των δικών μου με τα επιχειρήματα κάποιου άλλου, όπου διαστρεβλώνεται το μήνυμα μου) και επιμένω περισσότερο...Θέλω έχοντας τελειώσει κάθε αντιπαράθεση επιχειρημάτων με οποιονδήποτε συνομιλητή, οι θέσεις μου σε αυτήν να είναι τουλάχιστον ολοφάνερες και να μην παραμένουν διαστρεβλωμένες απ τον άλλον...
Πάντως, αν με "διαβάσει¨" κάποιος προσεκτικά (σε όλα μου τα posts) θα δει ότι υπάρχουν πολλοί συνομιλητές εδώ μέσα που αρκετές φορές έχω διαφωνήσει μαζί τους αλλά κι αρκετές έχω συμφωνήσει, κι αυτό από μόνο του δείχνει τις διαθέσεις μου να μην κρίνω προσωπικά άτομα ολοκληρωτικά, αλλά μόνο απόψεις τους επί θεμάτων και μάλιστα μεμονωμένα κάθε φορά, πράγμα το οποίο φανερώνει τουλάχιστον "υγεία" για κάθε συνομιλητή ενός forum...
Υ.Γ. Τα του δικού σου Υ.Γ. τα ενστερνίζομαι μεν (όπως θα διαπιστώσεις και μετά την τελευταία μου οριστικά αντιπαράθεση με συμφορουμίτη, του οποίου τις συντριπτικά περισσότερες απόψεις έχω εκτιμήσει, πλέον αποδεδειγμένα και αιρετικές, ανάμεσα σε πολλά ακόμη αρνητικά χαρακτηριστικά τους) αλλά καταλήγοντας σ αυτήν την οριστική μου θεώρηση, μετά από αρκετές ανταλλαγές απόψεων του με πολλούς ακόμα κι όχι την δεύτερη φορά που έγινε μεταξύ μας...Αλήθεια κάποιες απόψεις συγκεκριμένων ατόμων εδώ μέσα είναι μόνο για να σου προκαλούν το γέλιο, έστω και πικρό, ενθυμούμενος φυσικά την αναφορά του Απόστολου Παύλου προς τον Τίτο που παραβάλεις πιο πάνω...
Υ.Γ. 2..."Καφενείο" mode on:Έναν καφέ στον κυρ Νίκο τον έμπειρο είπαμε ρε καφετζή...Πικρό σε παρακαλώ και πιο γρήγορα αν γίνεται...

Αποστόλη θα έχω υπ όψη μου τις προτροπές σου, ευχαριστώ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα απαντήσεις την πρώτη φορά. Θα δεις ότι και πάλι θα διαστρεβλωθεί το μήνυμά σου και από κει και μετά δεν θα ασχοληθείς ξανά. Αν ο συνομιλητής σου φιλτράρει ό,τι γράφεις δεν θα σταματήσει να το κάνει μετά την πρώτη φορά. Θα το κάνει συνέχεια.goran 64 έγραψε:Κι όταν ακολουθεί "απάντηση" Απόστολε, η οποία διαστρεβλώνει την άποψη σου τι θα κάνεις; Θα αδιαφορήσεις γι αυτό, για να σου λένε μετά ότι δεν απαντάς επειδή "δεν έχεις επιχειρήματα";
(Για να είμαι σωστός το παραπάνω ισχύει για όλους μας, γιατί ο φανατισμός είναι η σύφιλη του πνεύματος όπως έχει γράψει προ δεκαετιών ο Ν. Δήμου. Αν έχω εμπάθεια ό,τι και να πεις εμπαθώς θα το ερμηνεύσω).
ΥΓ : Το να μην δίνεις συνέχεια στη συζήτηση μετά από δύο το πολύ αντιπαραθέσεις είναι και η θέση της Εκκλησίας. Στην επιστολή του προς Τίτο ο Απόστολος Παύλος αναφέρει: "αἱρετικὸν ἄνθρωπον μετὰ μίαν καὶ δευτέραν νουθεσίαν παραιτοῦ,"
"Καφενείο" mode off: Απόστολε, δεν πιστεύω όταν μιλάς για φανατισμό πνεύματος να εννοείς κάτι για μένα, μιας και, όπως σου εξήγησα και σε άλλη μου τοποθέτηση, είμαι αγωνιστής κι όχι "φανατικός", γι αυτό άλλωστε δεν κάνω αυτό που λες (να το "αφήνω" δηλαδή μετά την δεύτερη αντιπαράθεση των δικών μου με τα επιχειρήματα κάποιου άλλου, όπου διαστρεβλώνεται το μήνυμα μου) και επιμένω περισσότερο...Θέλω έχοντας τελειώσει κάθε αντιπαράθεση επιχειρημάτων με οποιονδήποτε συνομιλητή, οι θέσεις μου σε αυτήν να είναι τουλάχιστον ολοφάνερες και να μην παραμένουν διαστρεβλωμένες απ τον άλλον...
Πάντως, αν με "διαβάσει¨" κάποιος προσεκτικά (σε όλα μου τα posts) θα δει ότι υπάρχουν πολλοί συνομιλητές εδώ μέσα που αρκετές φορές έχω διαφωνήσει μαζί τους αλλά κι αρκετές έχω συμφωνήσει, κι αυτό από μόνο του δείχνει τις διαθέσεις μου να μην κρίνω προσωπικά άτομα ολοκληρωτικά, αλλά μόνο απόψεις τους επί θεμάτων και μάλιστα μεμονωμένα κάθε φορά, πράγμα το οποίο φανερώνει τουλάχιστον "υγεία" για κάθε συνομιλητή ενός forum...
Υ.Γ. Τα του δικού σου Υ.Γ. τα ενστερνίζομαι μεν (όπως θα διαπιστώσεις και μετά την τελευταία μου οριστικά αντιπαράθεση με συμφορουμίτη, του οποίου τις συντριπτικά περισσότερες απόψεις έχω εκτιμήσει, πλέον αποδεδειγμένα και αιρετικές, ανάμεσα σε πολλά ακόμη αρνητικά χαρακτηριστικά τους) αλλά καταλήγοντας σ αυτήν την οριστική μου θεώρηση, μετά από αρκετές ανταλλαγές απόψεων του με πολλούς ακόμα κι όχι την δεύτερη φορά που έγινε μεταξύ μας...Αλήθεια κάποιες απόψεις συγκεκριμένων ατόμων εδώ μέσα είναι μόνο για να σου προκαλούν το γέλιο, έστω και πικρό, ενθυμούμενος φυσικά την αναφορά του Απόστολου Παύλου προς τον Τίτο που παραβάλεις πιο πάνω...
Υ.Γ. 2..."Καφενείο" mode on:Έναν καφέ στον κυρ Νίκο τον έμπειρο είπαμε ρε καφετζή...Πικρό σε παρακαλώ και πιο γρήγορα αν γίνεται...
Καλημέρα σε όλους, Π.Α.Ο.Κ.τσήδες αλλά και αλλόθρησκους...Οπαδούς αλλά ακόμα και αρδ...
Η καλημέρα είναι του Θεού και είναι για όλους...αφού...
Η καλημέρα είναι του Θεού και είναι για όλους...αφού...