Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aoratos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από aoratos »

Έχει κανείς ενημέρωση ότι χαρίζουμε τον Λούκας στην Λα Κορούνια να μας το πει και εμάς να το ξέρουμε!

Κοιτούσα πριν από λίγο επιδόσεις παικτών ρόστερ ΠΑΟΚ της τελευταίας δεκαετίας και τι να δω?? Ο Λούκας έχει τα καλύτερα στατιστικά από όλα τα εξτρέμ που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια....
Την κορδέλα του λοιπόν και στο ταξί για αεροδρόμιο... :?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγω οπως ειπα πολλες φορες τον θελω για φετος γιατι τον πιστευω..αλλα δεν μπορει παντα να φταιει μονο ο ΠΑΟΚ στο οτι δεν καλυψε τον παιχτη..
Στα ενθαρρυντικα οτι ολο και πιο πολυ παισει η αγορα της ουκρανις..πολυ σωστα βηματα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Για την αποτίμηση της έως τώρα καριέρας του: "Είμαι ικανοποιημένος από την πρόοδο που έχω κάνει στην καριέρα μου και θέλω να συνεχιστεί αυτό. Και το πετυχαίνω και μέσω του ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα, έπαιξε στα προκριματικά του προηγούμενου Τσάμπιονς Λιγκ και αντιμετώπισε ομάδες όπως η Σάλκε και η Μπενφίκα. Σίγουρα είναι ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου.

Όνειρό μου είναι να παίξω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα οπως το ισπανικό, αλλά δεν μπορείς να κάνεις γιγάντια βήματαφανταζομαι δεν μπορει κανεις να τον κατηγορησει γι αυτη την δηλωση.. Οι καταστάσεις σε οδηγούν στο να κάνεις συγκεκριμένα βήματα κάθε φορά. Αν είχα κάνει άλλες επιλογές στην καριέρα μου, ποιος ξέρεις αν θα ήμουν καλύτερα ή χειρότερα τώρα; Είμαι σε μία καλή φάση της ζωής μου, χαρούμενος με αυτό που κάνω. Πάντα ονειρευόμουν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίζει στο ψηλότερο επίπεδο και το πετυχαίνω. Μου φέρονται άψογα στον ΠΑΟΚ. Αλλά είμαι ένας παίκτης με φιλοδοξίες που πάντα θέλει περισσότερα. Θα ήθελα να παίξω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το ισπανικόειναι κακο αυτο που ειπε?δηλαδη θελουμε απο τους παικτες μας να λενε ολοι οτι ειναι ΠΑΟΚΑΡΑ και οτι γεννήθηκαν για να παιζουνστον ΠΑΟΚ?. Πάντα ψάχνω να βελτιωθώ. Δεν γνωρίζω κανένα παίκτη χωρίς φιλοδοξίεςυπαρχουν και τετοιοι,βλεπε γεωργιαδη . Και ξέρω καλά τον εαυτό μου. Θέλω περισσότερα, περισσότερα, περισσότερα. Θέλω να κάνω όνομα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Σε κάθε βήμα που κάνω θέλω να βελτιώνομαι. Και μέχρι σήμερα έχουν γίνει μόνο μικρά βήματα".

Για την επιλογή ζωής να γίνει ποδοσφαιριστής: "Δεν ξέρω τι θα μπορούσα να είχα γίνει αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής. Δεν είχαν σχέδιο β. Υπήρχε μέσα μου μόνο το όραμα ενός μικρούς παιδιού με μία μπάλα μονίμως στα πόδια του. με βοήθησαν πολλοί άνθρωποι. Όπως ο Ρούμπεν Μάτο, ο καλύτερός μου φίλος, ο Ιβάν. Άνθρωποι από την περιοχή του Μπάριο ντε λας Φλόρες με τους οποίους αγωνίστηκα. Κάθε φορά που τους βλέπω είναι μία μεγάλη χαρά για μένα. Μου θυμίζουν πράγματα που εγώ έχω ξεχάσει. Και παρακολουθούν την πορεία μου όπου κι αν είμαι. Αυτό είναι απίστευτο. τα χρήματα έρχονται και δεύγουν, οι φιλίες είναι το μόνο που μένει".

Για την Πριμέρα Ντιβιζιόν: "Σ΄αυτό το πρωτάθλημα δεν έρχεσαι για να αποσυρθείς. Η Πριμέρα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Για μένα το κορυφαίο. Δεν θα έρθω εδώ για να αποσυρθώ. Το αντίθετο. Νιώθω έτοιμος να ανταγωνιστών τους καλύτερους".μαλλον για εμας του ΠΑΟΚτσιδες θα επρεπε να πει οτι δεν ειναι ετοιμος να ανταγωνιστει στην πριμερα

Για το γεγονός ότι από παιδί που πέρασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης έφθασε να γίνει επαγγελματίας: "Νιώθω ότι ένα όνειρο εκπληρώνεται. Οι άνθρωποι με αναγνωρίζουν, νιώθω ότι ζω το όνειρο πολλών παιδιών που έπαιζαν μαζί μου στο δρόμο. Αν με βλέπουν και με θαυμάζουν, τους θαυμάζω και εγώ που με παρακολουθούν. ταπεινός, όπως είμαι, θα πήγαινα στην Ουκρανία, το Καζακστάν, την Ελλάδα. πρέπει να είσαι ρεαλιστής σ' αυτό το σπορ.

Το ποδόσφαιρο είναι το όνειρό μου, αλλά είναι και δουλειά. Το παιχνίδι είναι πάντα διασκέδαση, πολύς κόσμος το παρακολουθεί γιατί είναι όμορφη, αλλά στο σημείο που είμαι, παίζω γιατί είναι η δουλειά μου. Αν δεν το έβλεπα έτσι δεν θα πήγαινα στην Ουκρανία ή την Ελλάδα να παίξω ποδόσφαιρο. Έχω κερδίσει πράγματα στη ζωή μου που άλλος δεν θα φανταζόταν στην ηλικία μου. Δεν μιλάω μόνο για χρήματα. Εμπειρίες ζωής, φιλίες, ωριμότητα. Με βοήθησε το ποδόσφαιρο να γνωρίζω τι θέλω".

Για το αν έχει νιώσει μοναξιά: "Έχω νιώσει μόνος. Συμβαίνει από τη στιγμή που είμαι μακριά από την πατρίδα μου. Αν και το ίντερνετ σου δίνει μία μικρή δυνατότητα επικοινωνίας, στην πραγματικότητα είσαι μόνος. Νιώθεις μόνος όταν παίζεις. Συγκεντρώνεσαι και όταν πηδάς στον αγωνιστικό χώρο κάνεις στην άκρη όλα τα προβλήματά σου. Αλλά όταν κάνεις ένα άσχημο παιχνίδι και χρειάζεσαι τους ανθρώπους σου, τότε νιώθεις μόνος. Πάντως, οι άνθρωποι ειναι πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη, απ' ότι στο Λβιβ".
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ο μανατζερ του οσο και αν καποιοι γελατε κανει οτι πρεπει να κανει ο καθε καλος μανατζερ και οτι θα επρεπε να κανουμε και εμεις.σωστη διαφημιση και προβολη.δηλαδη τι θελατε να πει για τον πρωτο σκορερ της ομαδας στην σουπερ λιγκ και τον πρωτο στις ασιστ?οτι ειναι ενας μετριος ποδοσφαιριστης και οτι ο ΠΑΟΚ του κανει χαρη που τον εχει στο ροστερ?
βεβαια εμεις την προβολη των ποδοσφαιριστων ξερουμε να την κανουμε μονο εις βαρος μας... οταν καποιοι λιγοι ως ποδοσφαιριστες έμπαιναν ως υποψηφιοι μβπ την εποχη που γινονταν συζητησεις για το νεο τους συμβολαιο (αποστολοπουλος)

υγ αν καποιοι εχετε προβλημα με ποδοσφαιριστες που εχουν στοχο να κανουν το επομενο βημα και βλεπουν τον ΠΑΟΚ ως το καταλληλο σκαλοπατι υπαρχει λυση.και αυτη η λυση ειναι να εχεις παικτες τυπου γεωργιαδη,αποστολοπουλου,μπαλαφα,κατσικα που νιωθουν ευγνωμοσυνη και μονο που ειναι στο ροστερ του ΠΑΟΚ και δεν εχουν βλεψεις για κατι παραπανω αλλα ξερουν οτι δεν υπαρχει και ομαδα πανω απο τον ΠΑΟΚ που θα τους επελεγε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 30 Ιουν 2014, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

aoratos έγραψε:Έχει κανείς ενημέρωση ότι χαρίζουμε τον Λούκας στην Λα Κορούνια να μας το πει και εμάς να το ξέρουμε!

Κοιτούσα πριν από λίγο επιδόσεις παικτών ρόστερ ΠΑΟΚ της τελευταίας δεκαετίας και τι να δω?? Ο Λούκας έχει τα καλύτερα στατιστικά από όλα τα εξτρέμ που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια....
Την κορδέλα του λοιπόν και στο ταξί για αεροδρόμιο... :?

Ξερεις απο ποτε εχει να βαλει 68 γκολ ο ΠΑΟΚ στο ελληνικο πρωταθλημα?
Ελεος με αυτη τη καραμελα των στατιστικων του Λουκας,σας ξαναλεω ο βιερινια (με τον τροπο παιχνιδιου που προσπαθησε να εφαρμωσει ο Στεφενς) θα ειχε 30 γκολ σε αυτο το πρωταθλημα της πλακας που ειναι (τα τελευταια 2-3 χρονια) η σουπερλιγκα.
Αν ειναι τοσο καλος (οπως εγραψε και ο parolos) που ειναι οι προτασεις ρε παιδια?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

οσο για τον χουμπσμαν αυτο που ηθελα να γραψω ειναι οτι το παιδι κεντρικος αμυντικος ηταν αλλα μετατεθηκε στα χαφ λογο υψους.ειναι κατω απο 180
Darkphobia

Δημοσίευση από Darkphobia »

Έχεις έναν παίκτη με 10 γκολ-15 ασσίστ σε 1η του χρονιά μετά από απραξία και αντί να τον προωθείς, αρχίζεις να απαξιώνεις. Αυτοί είμαστε δυστυχώς.

Ο γαύρος έχει βάλει όποιον μιλάει ελληνικά να προωθεί τους δικούς και δες πωλήσεις που κάνει. Εμείς απ'την άλλη... αετό.
Άβαταρ μέλους
Olorin.2

Δημοσίευση από Olorin.2 »

Να μας πει κάποιος, εκτός από τα γκολ και τις ασσίστ, πόσες λάθος πάσες στα 3 μέτρα έκανε ο Λούκας, πόσες επιθέσεις χάλασε, πόσες φορές έκραξε "συμπαίκτη" του, πόσες φορές άφησε αβοήθητο το μπακ, πόσα τζαρτζαρίσματα έχασε, σε ποια μεγάλα παιχνίδια είχε απόδοση πάνω του μετρίου και γιατί στο τέλος της χρονιάς χάθηκε τελείως. Το παραμύθι με τα γκολ/ασσίστ καλό είναι να το λέμε σε κανέναν ξένο, μήπς και τον πιάσουμε κορόιδο, αλλά μεταξύ μας δεν έχει νόημα να αυτοπαραμυθιαζόμαστε:
Ο Λούκας ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O τσεχος ως αμυντικος χαφ φερνει σε στυλ σε Μαντουρο και Τζιολη η ειναι πιο καθαρος κοφτης και πιο γρηγορος σε ποδια και κυριως μυαλο; Τον εχει δει κανεις; Κεντρικος αμυντικος στο 1,80 δεν μου γεμιζει το ματι.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

desperando έγραψε: υγ αν καποιοι εχετε προβλημα με ποδοσφαιριστες που εχουν στοχο να κανουν το επομενο βημα και βλεπουν τον ΠΑΟΚ ως το καταλληλο σκαλοπατι υπαρχει λυση.και αυτη η λυση ειναι να εχεις παικτες τυπου γεωργιαδη,αποστολοπουλου,μπαλαφα,κατσικα που νιωθουν ευγνωμοσυνη και μονο που ειναι στο ροστερ του ΠΑΟΚ και δεν εχουν βλεψεις για κατι παραπανω αλλα ξερουν οτι δεν υπαρχει και ομαδα πανω απο τον ΠΑΟΚ που θα τους επελεγε
Κανένα πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές αυτούς, αλλά εδώ μιλάμε για άλλη περίπτωση.. Μην κάνουμε οτι δεν καταλαβαίνουμε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

οταν ενας παικτης θελει να φυγει και δεν τον ενδιαφερει η τωρινη του ομαδα σιγουρα δεν φταιει μονο αυτος.
εγω ριχνω μεγαλυτερο λαθος στον οργανισμο ΠΑΟΚ που δεν καταφερε να δεσει συναισθηματικα εναν παικτη ο οποιος αγοραστηκε με ενα απο τα μεγαλυτερα ποσα που εχει αγορασει ο ΠΑΟΚ παικτες.
και οπως λεει και ο θυμοσοφος λαος ΄΄οπως εστρωσες θα κοιμηθεις΄΄. 1,5 εκατομυριο τσαμπα.αν πιστευετε οτι ετσι μπορουμε να κανουμε ομαδα ειστε γελασμενοι.οποιαδηποτε συμφωνια κατω του 1,5 μυριου που κοστισε ο πακτης γι αυτο τον ενα χρονο ειναι απλα αποτυχεια.
black death

Δημοσίευση από black death »

joshua έγραψε:O τσεχος ως αμυντικος χαφ φερνει σε στυλ σε Μαντουρο και Τζιολη η ειναι πιο καθαρος κοφτης και πιο γρηγορος σε ποδια και κυριως μυαλο; Τον εχει δει κανεις; Κεντρικος αμυντικος στο 1,80 δεν μου γεμιζει το ματι.
[youtube]1PcbOJRAhW4[/youtube]

Καμιά φορά κι από ένα μικρό βίντεο καταλαβαίνεις κάποια πράγματα. Δεν νομίζω να έχει και πολλή σχέση με Μαντούρο και Τζιόλη. Μάλλον είναι παίχτης πιο σκύλος και πιο άτεχνος.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

joshua έγραψε:O τσεχος ως αμυντικος χαφ φερνει σε στυλ σε Μαντουρο και Τζιολη η ειναι πιο καθαρος κοφτης και πιο γρηγορος σε ποδια και κυριως μυαλο; Τον εχει δει κανεις; Κεντρικος αμυντικος στο 1,80 δεν μου γεμιζει το ματι.
Ο Καψής τί ύψος είχε? Ο Κόρδοβα (ο Ιβάν, ο Κολομβιανός της Ίντερ)?
Άσε που αν ο βασικός σχηματισμός μας στα ευρωπαϊκά ματς είναι 3-5-2 όχι στην ευθεία, ο Χούμπσμαν δείχνει να είναι ιδανικός για λίμπερο.

* Η πρώτη αποστολή του Άγγελου είναι να μας βάλει σε ομίλους -είτε τσου λου είτε γιουρόπα- για να εξασφαλίσουμε την οικονομική αυτάρκειά μας.

** Αν κλείσει ο Τσέχος θα είναι η 2η (ποιοτική) μεταγραφή του Βούκαρου μετά τον Ρατ. Έμπαινε Βούκαρε μπας και δούμε λίγο φως. Μας έχουν γανιάσει με του Ίνιγους και τους Βιβιάνιδες!

*** Ρατ, Χουμπσμαν & Μαντούρο είναι παίκτες που έχουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να μας βάλουν στους ομίλους του τσου λου. Χρειαζόμαστε όμως οπωσδήποτε και μια αντίστοιχου βεληνεκούς μεσοεπιθετική τριάδα. Στοχ & Εντουάρντο θα μπορούσαν να είναι οι δύο εκ των τριών...

ΥΓ Μαυροθάνατε, και για τον Ελ Τσάκο τέτοια βιντεάκια κυκλοφόρησαν και μετά άρχισαν τις κωλοτούμπες...
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Θέλω Χριστοδουλόπουλο στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

και τι καταλαβες ρε μαυροθανατε απο το ενα αυτο δευτερολεπτο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”