Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
- BlackBlockAttack
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Εν αρχήν βεβαίως είναι η επιβιωση και η αξιοπρεπης διαβιωση....
Τα ιδιωτικα μας παθη να κοιταξουν καποιοι να μη θελουν να τα καταστρεψουν η να ευνοησουν αλλων τοσο απροκαλυπτα σαν να τα θεωρουν 2ης κατηγοριας...
Τα ιδιωτικα μας παθη να κοιταξουν καποιοι να μη θελουν να τα καταστρεψουν η να ευνοησουν αλλων τοσο απροκαλυπτα σαν να τα θεωρουν 2ης κατηγοριας...
Αφήσαν ρε μεσα τον Γιανναδάκη που έδινε μαξιλάρια στους συστημικούς και διώκεται για την ε.ο αφού ήταν παρατηρητής του Σπάθα στον αγώνα του γάβρου με την Τρίπολη. Ηταν επίσης παρατηρητής του Καλογερόπουλου στον ημιτελικό μας μέσα στο τηγάνι που απέβαλλε τον Στοχ, παρατηρητής του Παπά στο μάτς μας στην Λιβαδειά που έσπρωχνε τον καμποτιακό να μας ισοφαρισει με το ζόρι, και πέρσι ήταν παρατηρητής στα όργια του Δελφάκη στο μάτς που κέρδισε ο γάβρος μέσα στον Ατρόμητο και πήρε ο γκει τον τίτλο χάρη στις διαιτησίες και την διαφορά που προέκυψε από τον πρώτο γύρο στα μάτς με Πανιώνιο, Ατρόμητο και με μας.goran 64 έγραψε:"Τώρα τα κονομήσαμε" που λένε και στο χωριό μου...Δείτε πόσο βαθιά μπήκε το μαχαίρι της κάθαρσης χωριανοί:
..........................................................................................................................................................
Αλλαγές και στους παρατηρητές-Ποιοι έμειναν έξω.
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 16:37...
Αλλαγές και στους παρατηρητές-Ποιοι έμειναν έξω.
Από thessports.gr :
Εκτός από τις «ηχηρές» απουσίες από τον πίνακα των διαιτητών της ερχόμενης περιόδου, «τσεκούρι» υπήρχε και σε αυτόν των παρατηρητών διαιτησίας.
Στους καινούριους πίνακες δεν βρήκαν το όνομα τους οι Σωμαρακάκης, Γκρούτσης, Νταμπώσης και Ζωγράφος που ήταν «πρωτοπαλίκαρα» του προηγούμενου καθεστώτος.
Αναλυτικά ο νέος πίνακας παρατηρητών:
Γιακουμής Ανδρέας (Αθηνών)
Μητροφάνης Γεώργιος (Αθηνών)
Νικολακόπουλος Αθανάσιος (Αθηνών)
Τάπραντζης Γεώργιος (Αιτωλοακαρνανίας)
Τεροβίτσας Βασίλειος (Αιτωλοακαρνανίας)
Μπέγκος Δημήτριος (Αργολίδας)
Μπερσής Δημήτριος (Αρκαδίας)
Σταθόπουλος Γεώργιος (Αχαΐας)
Καλύβας Δημήτριος (ΕΠΟ)
Φλώτσιος Σταύρος (Βοιωτίας)
Γκαϊτατζής Θεόδωρος (Δράμας)
Καλαθενός Μιχαήλ (Δωδεκανήσου)
Βασσάρας Κύρος (ΕΠΟ)
Καρατζάς Χαράλαμπος (Ευβοίας)
Δάλλας Κωνσταντίνος (Ηπείρου)
Κύρκος Δημήτριος (Θεσπρωτίας)
Ταπαντζάς Εμμανουήλ (Θράκης)
Κάκος Αναστάσιος (Κέρκυρας)
Μαζαράκης Γεράσιμος (Κεφαλληνίας-Ιθάκης)
Λιόλιος Γεώργιος (Λάρισας)
Γιανναδάκης Εμμανουήλ (Λασιθίου)
Δαγκλής Χρήστος (Μακεδονίας)
Μαυρόπουλος Παναγιώτης (Μακεδονίας)
Σαραϊδάρης Δημήτριος (Μακεδονίας)
Βέλλιος Αθανάσιος (Ξάνθης)
Τσαχειλίδης Ιωάννης (Πειραιά)
Φαντόπουλος Νικόλαος (Πειραιά)
Σπυρόπουλος Ιωάννης (Φθιώτιδας)
Μπίκας Γεώργιος (Χαλκιδικής)
Κουρκούνας Απόστολος (Χανίων)
Από thessports.gr Κατηγορία: Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ | Μ.Μ.Ε.
Ετικέτες παρατηρητές ΚΕΔ
........................................................................................................................................................
Τα 9 "αστέρια" που έχω με τονισμένα γράμματα, τα χω στην μνήμη μου ως των γνωστών και μη εξαιρετέων...![]()
+ τον κύριο "μου κάψανε ήδη το εξοχικό", + τον "καραφλό νάρκισσο" που παραλίγο να συμπεθεριάζαμε = 11άδα!!
"Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν" λοιπόν χωριανοί..."Τα καλύτερα έρχονται" μέσω "κάθαρσης κι ελπίδας"...![]()
![]()
![]()
Γι αυτούς φυσικά δεν μας ενημερώνει ο κατά άλλα "έγκυρος και έγκαιρος ΑΡΔ" της thessports, ότι "έμειναν μέσα", σταθεροί, επακριβώς ακούνητοι, όπως στο "ένα, δύο, τρία, κόκκινο φως" που παίζαμε όταν ήμασταν παιδιά...
Ρε ασταδιάλα ρε,ασταδιάλα που παίζετε με τα μυαλά μας μέσα στον καύσωνα και με την αμεταγραφία στο full...![]()
Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλλουν κι άλλοι συμφορουμίτες με ενδελεχέστερη πληροφόρηση και για άλλους...
Κώστα επί της ουσίας τον κουλη όσο θα ασχολείται με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα ειρωνικά κι απαξιωτικά θα τον σκίζω.... Πρόσεξε τον κουλη..... Εσένα σαν μέλος του φόρουμ και Παοκτση σε σέβομαι.....KOSTAS54 έγραψε:Το πρώτο σου ΣΗΜΕΡΙΝΌ σχόλιο , με ειρωνική αναφορά του ονόματός μου σ αυτήν την ενότητα χωρίς δική μου αντίδραση
""από eorptol1 » Πέμ Αύγ 10, 2017 8:51 am
Πραγματικά απορώ με την αυτοκτονικη στάση της ΝΔ..... Αυτοί οι τύποι πρέπει πραγματικά να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει..... Συγνώμη Κώστα δεν πολιτικοποιω τα πράγματα ο κουλης μπαίνει με προκλητικό τρόπο στα αθλητικά δρώμενα..... Και φυσικά θα την ακούσει στερεοφωνικά"""
Μην ΨΕΥΔΕΣΑΙ, βρες άλλο σημερινό μου σχόλιο πριν το προηγούμενο.
Οτι εισαι καργα υπερβολικος απεναντι στον Σιμπα που εκανε παραθεση το ποστ σου ΔΥΟ μηνυματα πιο πανω και δεν εβαλε και αυτο που απαντουσες ΔΥΟ ποστ πιο πανω.KOSTAS54 έγραψε:pgetsos
Εσύ τώρα τι επιχειρείς να μας πεις???
Έχεις καταλάβει με ποιον και γιατί συζητάμε???
Νομιζω ηταν ξεκαθαρο απο το 1ο μηνυμα
Τωρα για ειρωνειες, οταν καθεσαι και κανεις επιθεση (γιατι επιθεση ηταν) στον εορπτολ γιατι ειπε τον κουμπαρο του πρεζεμπορα κουλη, μου παρεξηγεισαι με ενα καθολα αθωο (σορρυ κωστα) που ειπε επειδη τον σχολιασε "σαν τον κλεφτη" και προφανως περιμενες ξανα αντιδραση σου; Εκτος αν πραγματικα πιστευεις οτι σε προσβαλλε το συγκεκριμενο μηνυμα οποτε παμε αλλου μετα...
Και τα σχολια μη τα χωριζεις σε ημερες. Εχουν μια συνεχεια, δε μιλαμε για 1 χρονο πριν αλλα ΜΙΑ ημερα πριν
Και συγκεκριμενα:
ΑΥΤΟ σε προσβαλε χθες; Και του λες περι κολληματων; Και μου παρεξηγεισαι που ειπε σημερα το σορρυ κωστα επειδη σχολιασε τον ιδιο σιχαμενο κουμπαρο του πρεζεμπορα;
Κωστα, καλη η λατρεια σε πολιτικα προσωπα εφοσον το επιθυμεις, αλλα σε τυφλωνει αν καθεσαι και προσβαλεσαι που ενας ακυρος στο ιντερνετ τον ειπε με ενα υποκοριστικο του ονοματος του.
Αυτα απο μενα, και οοοοοταν ηρεμησεις, ξαναδιαβασε τι εγραψα πανω στο μηνυμα σου προς τον σιμπα και "τι προσπαθω να πω εγω τωρα" σε καποιον που του λεει γιατι εκανε παραθεση μονο το δικο σου μηνυμα (ολοκληρο μαλιστα)
Αυτο παει στο γαμημενο ΚΟΥΛΗΣ; Σε προσβαλε εσενα σαν Κωστα που σχολιασε εναν γαμημενο πολιτικο που νυχθημερον ασχολειται με τον ΠΑΟΚ και τον προεδρο του και σου κατηγορει το κυπελλο ως καλπικο ενας ΓΑΥΡΟΣ απο ολες τις ομαδες;Ειλικρινά δεν κατανοώ το κόλλημά σου να προκαλείς και να προσβάλλεις τους συνοπαδούς σου που δεν έχουν την ίδια πολιτική άποψη με σένα. Επαναλαμβάνεσαι κουραστικά.
ΑΥΤΟ σε προσβαλε χθες; Και του λες περι κολληματων; Και μου παρεξηγεισαι που ειπε σημερα το σορρυ κωστα επειδη σχολιασε τον ιδιο σιχαμενο κουμπαρο του πρεζεμπορα;
Κωστα, καλη η λατρεια σε πολιτικα προσωπα εφοσον το επιθυμεις, αλλα σε τυφλωνει αν καθεσαι και προσβαλεσαι που ενας ακυρος στο ιντερνετ τον ειπε με ενα υποκοριστικο του ονοματος του.
Αυτα απο μενα, και οοοοοταν ηρεμησεις, ξαναδιαβασε τι εγραψα πανω στο μηνυμα σου προς τον σιμπα και "τι προσπαθω να πω εγω τωρα" σε καποιον που του λεει γιατι εκανε παραθεση μονο το δικο σου μηνυμα (ολοκληρο μαλιστα)
Θελω να γραψω σε ενα ποστ 15000 φορες το κουλης.
Χαιρετίσματα για
pgetsos »
Για την σωστή λειτουργία του forum (οργάνωση, ευαναγνωσιμότητα, ευκολία, ταχύτητα) παρακαλούμε όπως:
- ΣΕΒΑΣΤΕΊΤΕ την αντίθετη γνώμη. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι μας, όμως αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως μπορούμε να ειρωνευτούμε, να κοροϊδέψουμε ή να επιτεθούμε σε όποιον διαφωνούμε. Μπορούμε ΠΑΝΤΑ να απαντήσουμε ήρεμα και, κυρίως, με επιχειρήματα.
pgetsos »
Για την σωστή λειτουργία του forum (οργάνωση, ευαναγνωσιμότητα, ευκολία, ταχύτητα) παρακαλούμε όπως:
- ΣΕΒΑΣΤΕΊΤΕ την αντίθετη γνώμη. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι μας, όμως αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως μπορούμε να ειρωνευτούμε, να κοροϊδέψουμε ή να επιτεθούμε σε όποιον διαφωνούμε. Μπορούμε ΠΑΝΤΑ να απαντήσουμε ήρεμα και, κυρίως, με επιχειρήματα.
- navigator11
Από soccerplus.gr: Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ και πρώην υπουργός με τη Ν.Δ. Γιώργος Καλαντζής σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη 10/8 στην Καβάλα υποστήριξε, μεταξύ, άλλων τα εξής:
«Έχω ήδη καλέσει τον κ. Γραμμένο στο τηλέφωνο, δεν μου απάντησε, ελπίζω να επιστρέψει το τηλεφώνημά μου, για να του πω ότι δεν τον θεωρώ αντίπαλο. Είτε εκείνος εκλεγεί, είτε εγώ εκλεγώ, πρέπει να συνεργαστούμε. Αυτό που δεν δέχομαι είναι η μοναδικότητα. Δεν μπορεί μόνο ο κ. Γραμμένος να κάνει κάτι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορώ κι εγώ, μπορούν και πολλοί άλλοι. Η διαφορά μας είναι ότι λόγω της μακράς ενασχόλησής μου σε θέσεις ευθύνης, έχω τη δυνατότητα να συνομιλώ με ευρωπαίους ή άλλους ξένους αξιωματούχους με μεγαλύτερη ευκολία».
Για την σχέση του με το ποδόσφαιρο, υπενθύμισε μεταξύ άλλων ότι στάθηκε δίπλα στα ερασιτεχνικά σωματεία ενισχύοντάς τα υλικά και ηθικά, είπε ο υποψήφιος πρόεδρος ενώ υπενθύμισε και την περιπέτεια του ΑΟΚ όταν βρέθηκε στην Δ΄ Εθνική κατηγορία (σ.σ. το καλοκαίρι του 2011 λόγω των αποφάσεων της ΕΕΑ).
«Πάλεψα για να δικαιωθούν τόσο ο ΑΟΚ όσο και ο Βόλος (Ολυμπιακός) και το πέτυχα. Ο Βόλος μου το αναγνώρισε. Η Καβάλα όχι», σημείωσε ο κ. Καλαντζής.
Σχετικά με το ποιος εκπροσωπεί το παλιό και ποιος το καινούργιο στην εκλογική αναμέτρηση για την προεδρεία της ΕΠΟ, ο κ. Καλαντζής, αφού παρατήρησε ότι τον κ. Γραμμένο υποστηρίζουν παράγοντες, οι οποίοι επί πολλά χρόνια εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο, υπογράμμισε με νόημα «το ποιος εκπροσωπεί το παλιό ή το καινούργιο θα κριθεί από τα έργα του.Το περί παλιών και νέων είναι μία άλλη θεωρία που προσπάθησαν κάποιοι να αναπτύξουν. Το ζήτημα δεν είναι το παλιό ή το νέο, το ζητούμενο είναι το καινούριο. Και αυτό θα φέρουμε, το καινούριο»
Πικρία για την ΕΠΣ Καβάλας
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ δεν έκρυψε την πικρία του για την στάση της ΕΠΣ Καβάλας και ιδιαίτερα του προέδρου της και εκ νέου υποψήφιου Μπάμπη Ευσταθιάδη.
– «Συναντήθηκα με τον Μπάμπη Ευσταθιάδη και μου είπε ότι δεν μπορεί να με στηρίξει γιατί έδωσε τον λόγο του. Του απάντησα ότι έδωσε τον λόγο του πριν γίνει γνωστή η δική μου υποψηφιότητα. Πώς να ερμηνεύσει κανείς το ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας δεν θα ψηφίσει τον Καβαλιώτη για πρόεδρο της ΕΠΟ; Ποιος θα τον κατηγορούσε αν στήριζε την υποψηφιότητα του συμπολίτη του; Απάντηση δεν πήρα», ανέφερε ο κ. Καλαντζής.
Για τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΣΚ Μιχάλη Παπαδόπουλο, είπε επίσης πως μέχρι στιγμής δεν έχει δεσμευτεί για το αν θα τον στηρίξει.
– «Θα ήθελα και οι δύο να μου εξηγήσουν τους λόγους που κρατούν αυτή την στάση. Αν εκλεγεί Καβαλιώτης πρόεδρος στην ΕΠΟ, όπως έγινε επί Αλημίση, τα οφέλη για τον Καβαλιώτικο αθλητισμό θα είναι πολλαπλά. Μπορούν να περνούν λοιπόν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου για τη μη στήριξη Καβαλιώτικη από τον Καβαλιώτη πρόεδρο της ΕΠΣΚ», είπε ο κ. Καλαντζής.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με δημοσιεύματα που θέλουν τον κ. Γραμμένο να έχει εξασφαλίσει την στήριξη της πλειοψηφίας των ερασιτεχνικών σωματείων, ο κ. Καλαντζής, αφού έμμεσα αμφισβήτησε την αξιοπιστία των δημοσιευμάτων, δήλωσε λακωνικά: «το αποτέλεσμα θα το βγάλει η κάλπη».
Το ότι έχει ... άκρες στα εξωτερικά, οκ, δικαίωμά του αναφαίρετο να τα λέει. Αν τα πιστεύει κιόλας, δικό του το πρόβλημα. Δεν με αφορά.
Πάμε στα άλλα τονισμένα. Εκ των οποίων, γνώμη μου, φαίνεται κοντολογίς και το ... ήθος της εν λόγω αλεξιπτωτικής υποψηφιότητας. Αποδεικνύει με 2-3 κουβέντες τι θεωρεί ότι αξίζει η μπέσα του λόγου ενός ανθρώπου. Για αυτόν, καθώς μας τα λέει, λοιπόν, το κιμπαριλίκι είναι μεταβλητή ... βάσει χρονικής συγκυρίας.Προσωπικά, μου δίνει κάθε πάτημα να θεωρώ ότι τέτοιας λογικής και αναστήματος πολιτικός ανήρ υπήρξε. Ο καιροσκοπισμός καθαγιάζει το ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙ!
Όσον αφορά στα ... πολλαπλά οφέλη για τον τοπικό αθλητισμό, δεν το έπιασα καλά! Τι εννοεί ο μάστορης; Το έχει ρίξει στην ... παροχολογία; Και το δηλώνει και ανοιχτά ας πούμε; Πικραμένος κιόλας από τη μη σύμπλευση των Καβαλιωτών; Προσωπικά, θα ντρεπόμουν να πω δημόσια τέτοια πράγματα. Έχει και πιο κάτω, είμαι σίγουρος.
«Έχω ήδη καλέσει τον κ. Γραμμένο στο τηλέφωνο, δεν μου απάντησε, ελπίζω να επιστρέψει το τηλεφώνημά μου, για να του πω ότι δεν τον θεωρώ αντίπαλο. Είτε εκείνος εκλεγεί, είτε εγώ εκλεγώ, πρέπει να συνεργαστούμε. Αυτό που δεν δέχομαι είναι η μοναδικότητα. Δεν μπορεί μόνο ο κ. Γραμμένος να κάνει κάτι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορώ κι εγώ, μπορούν και πολλοί άλλοι. Η διαφορά μας είναι ότι λόγω της μακράς ενασχόλησής μου σε θέσεις ευθύνης, έχω τη δυνατότητα να συνομιλώ με ευρωπαίους ή άλλους ξένους αξιωματούχους με μεγαλύτερη ευκολία».
Για την σχέση του με το ποδόσφαιρο, υπενθύμισε μεταξύ άλλων ότι στάθηκε δίπλα στα ερασιτεχνικά σωματεία ενισχύοντάς τα υλικά και ηθικά, είπε ο υποψήφιος πρόεδρος ενώ υπενθύμισε και την περιπέτεια του ΑΟΚ όταν βρέθηκε στην Δ΄ Εθνική κατηγορία (σ.σ. το καλοκαίρι του 2011 λόγω των αποφάσεων της ΕΕΑ).
«Πάλεψα για να δικαιωθούν τόσο ο ΑΟΚ όσο και ο Βόλος (Ολυμπιακός) και το πέτυχα. Ο Βόλος μου το αναγνώρισε. Η Καβάλα όχι», σημείωσε ο κ. Καλαντζής.
Σχετικά με το ποιος εκπροσωπεί το παλιό και ποιος το καινούργιο στην εκλογική αναμέτρηση για την προεδρεία της ΕΠΟ, ο κ. Καλαντζής, αφού παρατήρησε ότι τον κ. Γραμμένο υποστηρίζουν παράγοντες, οι οποίοι επί πολλά χρόνια εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο, υπογράμμισε με νόημα «το ποιος εκπροσωπεί το παλιό ή το καινούργιο θα κριθεί από τα έργα του.Το περί παλιών και νέων είναι μία άλλη θεωρία που προσπάθησαν κάποιοι να αναπτύξουν. Το ζήτημα δεν είναι το παλιό ή το νέο, το ζητούμενο είναι το καινούριο. Και αυτό θα φέρουμε, το καινούριο»
Πικρία για την ΕΠΣ Καβάλας
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ δεν έκρυψε την πικρία του για την στάση της ΕΠΣ Καβάλας και ιδιαίτερα του προέδρου της και εκ νέου υποψήφιου Μπάμπη Ευσταθιάδη.
– «Συναντήθηκα με τον Μπάμπη Ευσταθιάδη και μου είπε ότι δεν μπορεί να με στηρίξει γιατί έδωσε τον λόγο του. Του απάντησα ότι έδωσε τον λόγο του πριν γίνει γνωστή η δική μου υποψηφιότητα. Πώς να ερμηνεύσει κανείς το ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας δεν θα ψηφίσει τον Καβαλιώτη για πρόεδρο της ΕΠΟ; Ποιος θα τον κατηγορούσε αν στήριζε την υποψηφιότητα του συμπολίτη του; Απάντηση δεν πήρα», ανέφερε ο κ. Καλαντζής.
Για τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΣΚ Μιχάλη Παπαδόπουλο, είπε επίσης πως μέχρι στιγμής δεν έχει δεσμευτεί για το αν θα τον στηρίξει.
– «Θα ήθελα και οι δύο να μου εξηγήσουν τους λόγους που κρατούν αυτή την στάση. Αν εκλεγεί Καβαλιώτης πρόεδρος στην ΕΠΟ, όπως έγινε επί Αλημίση, τα οφέλη για τον Καβαλιώτικο αθλητισμό θα είναι πολλαπλά. Μπορούν να περνούν λοιπόν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου για τη μη στήριξη Καβαλιώτικη από τον Καβαλιώτη πρόεδρο της ΕΠΣΚ», είπε ο κ. Καλαντζής.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με δημοσιεύματα που θέλουν τον κ. Γραμμένο να έχει εξασφαλίσει την στήριξη της πλειοψηφίας των ερασιτεχνικών σωματείων, ο κ. Καλαντζής, αφού έμμεσα αμφισβήτησε την αξιοπιστία των δημοσιευμάτων, δήλωσε λακωνικά: «το αποτέλεσμα θα το βγάλει η κάλπη».
Το ότι έχει ... άκρες στα εξωτερικά, οκ, δικαίωμά του αναφαίρετο να τα λέει. Αν τα πιστεύει κιόλας, δικό του το πρόβλημα. Δεν με αφορά.
Πάμε στα άλλα τονισμένα. Εκ των οποίων, γνώμη μου, φαίνεται κοντολογίς και το ... ήθος της εν λόγω αλεξιπτωτικής υποψηφιότητας. Αποδεικνύει με 2-3 κουβέντες τι θεωρεί ότι αξίζει η μπέσα του λόγου ενός ανθρώπου. Για αυτόν, καθώς μας τα λέει, λοιπόν, το κιμπαριλίκι είναι μεταβλητή ... βάσει χρονικής συγκυρίας.Προσωπικά, μου δίνει κάθε πάτημα να θεωρώ ότι τέτοιας λογικής και αναστήματος πολιτικός ανήρ υπήρξε. Ο καιροσκοπισμός καθαγιάζει το ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙ!
Όσον αφορά στα ... πολλαπλά οφέλη για τον τοπικό αθλητισμό, δεν το έπιασα καλά! Τι εννοεί ο μάστορης; Το έχει ρίξει στην ... παροχολογία; Και το δηλώνει και ανοιχτά ας πούμε; Πικραμένος κιόλας από τη μη σύμπλευση των Καβαλιωτών; Προσωπικά, θα ντρεπόμουν να πω δημόσια τέτοια πράγματα. Έχει και πιο κάτω, είμαι σίγουρος.
.για το σχόλιο του Κώστα. .... Συμφωνώ όπως να σεβαστούμε την άποψή κάποιων μελών του φόρουμ για τρίτα επώνυμα πρόσωπα που επανειλημμένα εκφράζονται θετικά ή αρνητικά για την ομάδα μας πχ Σάββας Θεοδωρίδης κλπ
Και ποτε σε προσεβαλε ο εορπτολ χθες με το Κουλης;KOSTAS54 έγραψε:Χαιρετίσματα για
pgetsos »
Δε πειραζει, μην απαντας σε τιποτα, μου την λες που σου ειπα οτι εισαι υπερβολικος απεναντι στο σιμπα που του ζητας και τα ρεστα που δεν εκανε παραθεση το ποστ που κανεις παραθεση ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, σου απανταω και μιλας για διαλογο κωφων. Επιχειρηματα

Που ειδες να μην σεβομαι την αντιθετη γνωμη σου; Που ειδες να σε προσβαλω τοση ωρα; Μηπως εγω εγραψα οτι εχεις κολληματα και προσβαλλεις οποιον δε συμφωνεις;

Διαλογος κωφων

Ακουγα ραδιο στην Ξανθη το πρωι και λεει ο παρουσιαστης για τον καλαντζη οτι εχει μεγαλη εμπειρια στο αντικειμενο του ποδοσφαιρου, γιατι εχει διατελεσει για 2 χρονια υπουργος μακεδονιας θρακης.
Κι εγω που καποτε ειχα σουβλατζιδικο μπορω να παω να ανοιξω ενα οδοντιατρειο μ αυτην την λογικη.
Κι εγω που καποτε ειχα σουβλατζιδικο μπορω να παω να ανοιξω ενα οδοντιατρειο μ αυτην την λογικη.
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π
ΚΥΡΙΟΣ Σαββας Θεοδωριδης παρακαλω πολυeorptol1 έγραψε:.για το σχόλιο του Κώστα. .... Συμφωνώ όπως να σεβαστούμε την άποψή κάποιων μελών του φόρουμ για τρίτα επώνυμα πρόσωπα που επανειλημμένα εκφράζονται θετικά ή αρνητικά για την ομάδα μας πχ Σάββας Θεοδωρίδης κλπ
Κώστα αυτό που λες για τη Δούρου και όσα ακούστηκαν που και αλήθεια να είναι τι σημαίνει; γυρνάει μπούμερανγκ συο σκεπτικό..Μια ερώτηση ειλικρινή σου κάνω. Ποιος θες να βγει πρόεδρος ΕΠΟ; Ο κομματικός που προφανώς έχεις κάτι κοινό κατά τα λεγόμενά σου αλλά ομοτράπεζος της σκατίλας ή ο Γραμμένος που στηρίχτηκε από Σαββίδη;
Ο ΠΑΟΚ που βρήκαμε ήταν ο ΠΑΟΚ του αγώνα, της φτώχιας, της αδικίας, της αντίστασης.
Ο ΠΑΟΚ που θα αφήσουμε φοβάμαι πως θα είναι ο ΠΑΟΚ. Σκέτο.
Ο ΠΑΟΚ που θα αφήσουμε φοβάμαι πως θα είναι ο ΠΑΟΚ. Σκέτο.