Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Δεν είναι θέμα συγκεκριμενων παικτών. 4 χρόνια βλέπουμε ίδιες συμπεριφορές.
Όταν ο σεβασμός δεν υπάρχει, επιβάλλεται
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Όταν ο σεβασμός δεν υπάρχει, επιβάλλεται
- episimos73
- Sick Bastard
Εγώ πάντως, που πίστευα ότι μετά τη δημόσια δήλωση ενός έμπειρου προπονητή όπως ο Άγγελος
που είπε στην Κρήτη, ότι παραιτήθηκε στο ημίχρονο δεν περίμενα ν ακούσω κάτι πιο εξτρίμ.
Δυστυχώς διαψεύστηκα.
που είπε στην Κρήτη, ότι παραιτήθηκε στο ημίχρονο δεν περίμενα ν ακούσω κάτι πιο εξτρίμ.
Δυστυχώς διαψεύστηκα.
Συμφωνοι, αλλά δεν μπορεί ρε γμτ να υπάρχουν τέτοια συμπτώματα κάθε χρόνο πριν τα Χριστούγεννα. Κατι δεν πάει καλά.joshua έγραψε:Η κερδιζεται...
Και άντε να πούμε πώς ο Ίβιτς λόγω απειρίας δεν μπορεί να διαχειριστεί 20χρονους μακομαθημενους νεοπλουτους. Όλοι οσοι περασανε πανω κατω τα ιδια πανω κάτω είπαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gimnistis την Δευ 28 Νοέμ 2016, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BlackBlockAttack
Οποιος ειδε τη συνεντευξη τυπου οταν τα εχωνε ο Ιβιτς στους αρδ και ελεγε οτι και αυτοι ξερουν κοιτουσε σε ενα σημειο επιμονα....Ποιοι καθοντουσαν εκει αραγε?
Μα βρε αδερφε,ο αλλος ηταν ο Τουντορ,που απλα ειναι η κροατικη εκδοση βιογραφικου του Ιβιτς,ο Αγγελος(πραγματικα no comment) και ο εχω τσακωθει οπου εχω δουλεψει Δωνης.Πραγματικα τι δεν καταλαβαινεις?Gimnistis έγραψε:Συμφωνοι, αλλά δεν μπορεί ρε γμτ να υπάρχουν τέτοια συμπτώματα κάθε χρόνο πριν τα Χριστούγεννα. Κατι δεν πάει καλά.joshua έγραψε:Η κερδιζεται...
Και άντε να πούμε πώς ο Ίβιτς λόγω απειρίας δεν μπορεί να διαχειριστεί 20χρονους μακομαθημενους νεοπλουτους. Όλοι οσοι περασανε πανω κατω τα ιδια πανω κάτω είπαν.

-
Ακόμη και να λέει μλκίες ο ϊβιτς δείχνει τη ατμόσφαιρα επικρατεί στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ!
Απ το μυαλό του να τα έβγαλε κάτι άκουσε! Γιατί δεν είπε ο μπέντο μου την έστησε ο φορτούνης?
Γιατί ξέρει/κατάλαβε οτί αν διανωηθεί κανείς να παίξει παιχνίδι σε βάρος του πουστόγκέι, θα βρεθεί στο χαντάκ!
Για μένα πρέπει να στηριχτεί. Να καεί η χρονια και του χρονού με καινούρια ΕΠΟ χωρίς -3 και χωρίς ευρώπη να πάς για πρωτάθλημα!
Απ το μυαλό του να τα έβγαλε κάτι άκουσε! Γιατί δεν είπε ο μπέντο μου την έστησε ο φορτούνης?
Γιατί ξέρει/κατάλαβε οτί αν διανωηθεί κανείς να παίξει παιχνίδι σε βάρος του πουστόγκέι, θα βρεθεί στο χαντάκ!
Για μένα πρέπει να στηριχτεί. Να καεί η χρονια και του χρονού με καινούρια ΕΠΟ χωρίς -3 και χωρίς ευρώπη να πάς για πρωτάθλημα!
Το ειχα βάλει περσι, δυστυχώς αυτη τη χρονια ξεκίνησε νωρίτερα και χωρις το άλλοθι των τραυματισμών
Δημοσίευσηαπό riegel » 14 Φεβ 2016 21:59
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να ειναι σύμπτωση.. 3 χρονια τωρα την ίδια περίοδο η ομάδα παρουςιαζει Σημάδια διάλυσης..
Μπορεί να έχουμε αποδεκατιστεί απο τους τραυματισμούς και η εικόνα μας να ηταν καλύτερη αν ηταν ολοι παρόντες αλλα εχω αρχίσει να πιστεύω οτι κατι πολυ σάπιο υπάρχει εκει μεςα που επηρεάζει όλους όσους έρχονται..
Δημοσίευσηαπό riegel » 14 Φεβ 2016 21:59
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να ειναι σύμπτωση.. 3 χρονια τωρα την ίδια περίοδο η ομάδα παρουςιαζει Σημάδια διάλυσης..
Μπορεί να έχουμε αποδεκατιστεί απο τους τραυματισμούς και η εικόνα μας να ηταν καλύτερη αν ηταν ολοι παρόντες αλλα εχω αρχίσει να πιστεύω οτι κατι πολυ σάπιο υπάρχει εκει μεςα που επηρεάζει όλους όσους έρχονται..
Ναι οκ τα αποδυτηρια ολων των αλλων μεγαλων ομαδων του πλανητη ειναι κατηχητικο και τα δικα μας μπουρδελο...
- john4serres
Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι Έλληνες αρχηγοί του ΠΑΟΚ δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη ομάδα και έμειναν στην Τούμπα.