Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Holypaok έγραψε:Αλήθεια αυτό που γίνεται εδώ το τελευταίο διάστημα είναι ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΌ.
Δεν επιθυμώ τη φίμωση σου ούτε απαιτώ να σταματήσετε να κάνετε αυτό που κάνετε: απλά ελέω έλλειψης πμ ζητάω από εδώ να περιορίσετε τη μέχρι σήμερα εκτεταμένη αποδεκτά από όλους αναφορά σας στο παιχνίδι
Ευχαριστώ πολύ και το εννοώ ότι γράφω όσο το δυνατόν φιλικοτερα.
+
και μια από τα ίδια με τη wikipedia, όσον αφορά το σε ποια ομάδα ανήκει ο κάθε ποδοσφαιριστής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokmono την Δευ 01 Ιούλ 2013, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dolphinto έγραψε:Μετα καποιοι αναρωτιουντε γιατι χαθηκε η παλια φρουρα και δεν γραφει...
Ναι dolphinto, η "παλιά φρουρά" εξαφανίστηκε και δεν γράφει λόγω των παιδιών που παρέθεσαν 5-6 στοιχεία από το Football Manager. Ήμαρτον, τι διαβάζουμε.
Στο να γίνει τόπιν fm συμφωνώ. Αφήστε το τόπικ της μεταφραφολογίας μακριά απο το μάνατζερ να σκοτωνόμαστε ελεύθερα οι ρομαντικοί για το ποιός είδε πιο πολλά παιχνίδια ενός ντεμέκ στόχου μας και να ανεβάζουμε βιντεάκια και video response.
Νομιζω οτι πρεπει να ανακοινωθει μεταγραφη άμεσα! Εχω αρχισει να τρεμω, να ιδρωνω και να μουδιαζω...
Εχω παθει στερητικο... Φετος δεν εχει ουτε καν υποκαταστατα(βλ."παπαδες") και δεν ειμαι καλα!
zizu10 έγραψε:Το FM είναι μία απο τις πιο έγγυρες πηγές για παίχτες που δεν γνωρίζουμε καθόλου.Επειδή μάλλον δεν γνωρίζετε την φιλοσοφία του παιχνιδιού και το πως λειτουργεί πρέπει να ξέρετε πως τα στατιστικά των παιχτών προέρχονται απο scouters και όχι τυχαία γι αυτό εξάλλου κι η βάση δεδομένων είναι τεράστια.
ποιοι σκαουτερς ρε φίλε ο τσακαλεας και ο παγωμενος σκαουτερς είναι,μην τρωτε παπα,πανε στα credits και βρεσμου παραπανω απο 10σκαουτερς
Καρλατ σακουτερ υπαρχουν απειροι παγκοσμιως και τα στατιστικα δεν τα βγαζουν μονοι τους, αλλα γινεται αρκετη συζητηση τοσο σε φορουμ οσο και irl. Αλλα ας τελειωσουμε αυτη την κουβεντα εδω...Οχι αλλο καρβουνο. Βλεπω νεα ποστ καθε φορα κια χαιρομαι, λεω να ο παικταρας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mario Jardel την Δευ 01 Ιούλ 2013, 14:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πιστεύω, ότι επειδή υπάρχει μια "εκνευριστική" σειρά που κλείνουμε παίχτες, πρώτα θα ανακοινωθεί και το αρ, μπακ και μετά όλα τα άλλα, τα...μπροστά!
ίσως γιατί η άμυνα φτιάχνεται με δουλειά ενώ η επίθεση θέλει -και- ταλέντο...
ΥΓ: Άσε δε που κάθε μέρα που περνάει σκέφτομαι ότι ο ΠΑΠΑΣ της χρονιάς ήταν του Ποικιλίδη. Τρέλα πουλάμε.
ΥΓ2: karlat, το κλείσαμε ρε μαν. μην ανοίγουμε οφφ τοπικ "μάχη". Στα @@ μας ο...τσακαλέας. Επειδή είχα κάνει και αίτηση για beta tester, ξέρω ότι μιλαμε για την πιο οργανωμένη COMMUNITY στην ιστορία των ηλεκτρονικών παιγνίων....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 01 Ιούλ 2013, 15:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το οτι ολες ς οι κινησεις ξεκινησαν απο αμυνα και ανεβαινουμε φαινεται οτι γινεται βαση σχεδιου, τωρα τα δυσκολα ειναι ΄΄μπροστα΄΄ και μπροστα μας...\
Αυτο για ολισε με δανειμος ειναι περιεργο παντως μιας και ληγει λεει....εκος αν δε ληγει...οποιος ξερει ρωσικα ας ψαξει λιγο..
Holypaok κανεις λαθος σε αυτο γιατι δεν ειναι ολες οι αναφορες μου απο το φμ.. και ποτε δεν ειπα εναν παικτη καλο μονο και μονο επειδη ειναι στο μανατζερ.. ουτε επειδιξη κανω ουτε τπτ.. Ασχολουμαι με ευρωπαικο ποδοσφαιρο και ξερω παικτες , δηλ ειναι τοσο κακο??
Παντως εχει πλακα η υποθεση.. ενοχλειστε απο αυτους που λενε οτι λογω μανατζερ πιστευουν οτι μαλλον ειναι και καλοι στην πραγματικοτητα , αλλα για αυτους που δεν εχουν δει καν τους παικτες και δεν τους ξερουν κιωλλας (οπως πχ τον λοπεζ) και κραζουν απο το πρωι ως το βραδυ, τιποτα δεν λετε... οοοκκκκ...
Για μενα ο μπακαλ παντως αν ερθει (ο πιο προσιτος πιστευω απο ολους) θα κανει παπαδες..
Και γενικα πιστευω οτι ολες οι μεταγραφες μας θα ειναι τετοια ονοματα.. Γιατι αν το δουμε ρεαλιστικα , οι ομαδες οι μεγαλες ετσι φτιαχνονται , σιγα-σιγα.. δεν υπαρχει ομαδα στον πλανητη που απο την πρωτη χρονια να πηρε 11 σταρ και να τα σαρωσε ολα.. Θυμηθειτε την τσελσι (εδω τωρα θα κανω επειδιξη της γνωσης μου) που εκανε προταση στον μισο ποδοσφαιρικο κοσμο και απο ολους αυτους , πηρε 3-4 πρωτοκλασσατους.. Μεχρι να γινει μεγαλη η τσελσι επαιζε με νταφ,γκουντιονσεν κτλ κτλ..
Για Μπακαλ συμφωνω. Και καλος μου εχει φανει τις ελαχιστες φορες που τον ειδα και εχει αγωνιστει σε PSV, Feyenord, Twente. Ε τωρα γιατι δεν επιασε στη Ρωσσια δε γνωριζω αλλα αν ειχε πιασει δε θα ηταν και προσιτος.
Οσο για τον Ολισε ε αφου δε βρηκαν κοροιδο στα λεφτα που ζητουσαν (γτ αν ισχυουν τα 3 χαρτια τοτε μονο για κοροιδα μιλαμε) τουλαχιστον γλιτωνουν το συμβολαιο. Εκτος αν υπαρχει κανενας ορος με επεκταση του συμβολαιου σε περιπτωση δανεισμου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mario Jardel την Δευ 01 Ιούλ 2013, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.