Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Maximus »

Αργοναύτη είσαι οφ τοπικ! :lol:

Ιβαν μου, αυτοί από λόγια δεν παίρνουν. Καλή η ανακοίνωση, αλλά τετοιες έχουμε ακούσει/διαβάσει εκατονταδες μεχρι τώρα...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Tην κωλοστριβούρα κάποιων πάλι για το αν βγάζει λεφτα το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ δε τη καταλαβαίνω.

Αλλα έτσι ειναι......δυστυχώς.Κάποιοι ματώνουν για να έχει ο ΠΑΟΚ το καλυτερο σαιτ στην Ελλάδα και απο τα καλύτερα στην Ευρώπη όπως και να έχει βήμα ο κάθε ΠΑΟΚΤΣΗΣ και άλλοι τρώγονται για το αν βγάζει λεφτά.

Οταν θα ζητήσει το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ λεφτά για εγγραφή τότε μιλήστε για το αν έχει έσοδα το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.

Τι σας κόφτει μερικούς για τα έσοδα του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ πραγματικά.(που είναι μηδαμινα).

Ελληναρά δεν θα γίνει ΕΛΛΗΝΑΣ ποτέ.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Argonaut4 έγραψε:Tην κωλοστριβούρα κάποιων πάλι για το αν βγάζει λεφτα το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ δε τη καταλαβαίνω.
Εγώ απλά απάντησα με αφορμή αυτό...
rainmaker έγραψε:Παρα τις ΓΕΛΟΙΕΣ παπαριες π κυκλοφορουν, εδω μεσα δεν πληρωνομαστε. Πληρωνουμε - ειδικα καποιοι- για να δουλευει το ΜΑΚΡΑΝ καλυτερο ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ site.
Δεν έχω καμιά... κωλοστριβούρα! Δεν το ξεκίνησα εγώ και δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα! Απλά θέλω να λέγεται και να γνωρίζω την αλήθεια..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Ιβάν έχει πάρει το μήνυμα της διαιτησίας από τον πρώτο αγώνα. Δεν είναι χαζός, ούτε πρόκειται να βγάλει καφρίλες ανακοινώσεις όπως κάποιοι άλλοι μεγαλοπαράγοντες. Αλλά το δικό του μήνυμα το έστειλε. Το αν θα πιάσει τόπο θα το δούμε αύριο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αν η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ειναι τραγική ανεξάρτητα αποτελέσματος ,νίκη έξω αγωνιστική θα ειναι να μην ξανά σφυρίξει ο τύπος αυτός ,νομίζω όμως ότι δεν ειναι χαζος και όταν θέλει σφυραει σχετικά καλα το ίδιο θα κανει και αύριο ,και ο Άγιος φοβέρα θέλει στην Ελλάδα δυστυχώς ......
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Argonaut4 έγραψε:Tην κωλοστριβούρα κάποιων πάλι για το αν βγάζει λεφτα το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ δε τη καταλαβαίνω.

Αλλα έτσι ειναι......δυστυχώς.Κάποιοι ματώνουν για να έχει ο ΠΑΟΚ το καλυτερο σαιτ στην Ελλάδα και απο τα καλύτερα στην Ευρώπη όπως και να έχει βήμα ο κάθε ΠΑΟΚΤΣΗΣ και άλλοι τρώγονται για το αν βγάζει λεφτά.

Οταν θα ζητήσει το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ λεφτά για εγγραφή τότε μιλήστε για το αν έχει έσοδα το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.

Τι σας κόφτει μερικούς για τα έσοδα του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ πραγματικά.(που είναι μηδαμινα).

Ελληναρά δεν θα γίνει ΕΛΛΗΝΑΣ ποτέ.

Ελα πιανολα...τα μασατε καλα στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ απο τα φτωχαδακια...ντροπη σας...τσιπα δεν εχετε...
Τα παιρνετε απο τις διαφημισεις,τα παιρνετε απο την διοικηση,τα παιρνετε απο τους συνδεσμους,τα παιρνετε απο τους ΑΡΔ για καμια ειδησουλα...(καλα αυτος ο Μοικαν πρεπει να εχει γινει ηδη πλουσιος)...Τα λεφτα τουλαχιστον τα βαζετε σε ελληνικες τραπεζες ή τα 'χετε σε τιποτις Ελβετιες?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τα είχαν σε Κυπριακές, γι'αυτό τώρα κλαίγονται!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Αχα...δεν το ηξερα αυτο...Καλα να παθουνε... :D
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ναι, γι αυτό στηρίζει σύσσωμη όλη η αδμιν-μοδ τεαμ τον ΓΔ .Για να συντηρούν την ίντρικγκα ,να ανεβαίνει η κίνηση στο σαιτ και να κονομάνε.Ανασφαλείς πληροφορίες λένε οτι οι κούτες με τα πάμπερς που κουβάλαγε ο Μοϊκανός στο σπίτι του ΓΔ ΔΕΝ ήταν γιατί χέστηκε ο κόουτς απ το πέσιμο λόγω Γκαρσία... ;)

ΥΓ :opaokara: Το θέμα μας ποιο ήταν αρχικά?
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Το θεμα μας ηταν που πανε τα λεφτα????οεο????? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν αντεχω να σβηνω παλι με το κιλο. Καθιστε με τα οφ τοπικ. 8-)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μιας και πήρες σκούπα, δε σβήνεις και το κάτωθι γιατί μού προκαλεί αναγούλα;
Argonaut4 έγραψε:Aμα κατουρήσει κανα κιλο ούρα ο αυχένας θα φτιάξει.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Επειδή μπήκα και εγώ στην κουβέντα περι εσοδων-εξόδων, κοινώς ισολογισμού του site :ugeek: :D , να μου επιτρεψετε να πω ένα τελευταίο οφ τοπικ περί του θέματος (να απάντησω στον αγγελόκαρδο)...

Ξεκαθαρίζω ότι δεν γνωρίζω, ούτε υποθέτω, ούτε με ενδιαφέρει τι γίνεται με τους mods, ούτε συμφωνώ με θεωρίες χρηματισμών και λοιπών συνομωσιολογικών απόψεων...

Απλά είναι λογικό μία ιστοσελίδα με τόση επισκεψiμότητα να έχει έσοδα από διαφημίσεις. Η μεγάλη επισκεψιμότητα όμως έχει και παραπάνω κόστος, όπως λέει και ο αγγελοκαρδος. Λογικό...

Τα μεγέθη όμως δεν είναι τόσο τραγικά. O καθένας μπορεί να ανατρέξει στο ιντερνετ και να βρει το πόσο κοστίζει η συντήρηση ενός site, από το πιο μικρό, στο πιο μεγάλο.

Tέλος, δεν έχω καμία διάθεση για παρεξηγήσεις και για οτιδήποτε άλλο. Στην τελική δεν χρειάζεται να μου δωσει κανείς αναφορά για το τι γίνεται. Δεν μου πέφτει λόγος.

ΥΓ. Να πω κάτι ον τοπικ για να μην είμαι ξεκάρφωτος? :D
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

kataramenos5 έγραψε:Ανασφαλείς πληροφορίες λένε οτι οι κούτες με τα πάμπερς που κουβάλαγε ο Μοϊκανός στο σπίτι του ΓΔ ΔΕΝ ήταν γιατί χέστηκε ο κόουτς απ το πέσιμο λόγω Γκαρσία..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

rainmaker έγραψε:Δεν αντεχω να σβηνω παλι με το κιλο. Καθιστε με τα οφ τοπικ. 8-)

ΤΕΛΟΣ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”