Γιώργος Δώνης
- Μπαρκαρούτσος
Re: Γιώργος Δώνης
ΑΝ ο Πέλκας μπορεί να παίξει εξτρέμ, δεν θα 'ταν καλό να δούμε Πέλκα - Πόποβιτς στις πτέρυγες σε έναν klein αγώνα (πχ φιλικό) ή σε σκορ τύπου 3-0;; Δεν τους πιέζεις, δεν τους δίνεις αυστηρές τακτικές οδηγίες, είναι πιο απελευθερωμένοι και χωρίς άγχος...
Ο πόποβιτς τραυματίστηκε με τη εθνικη Ρωσίας στο 2-2 που έβαλε και το πρωτο γκολ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- Μπαρκαρούτσος
Βασικοί ήταν και οι τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ (Στρέζος, Πούγγουρας, Πόποβιτς και Δεληγιαννίδης) στο φιλικό της εθνικής Κ-18 με την αντίστοιχη της Ρωσίας, στο πλαίσιο τουρνουά στην Αγία Πετρούπολη στη μνήμη του πρώτου αντιπροέδρου στην ιστορία της ΦΙΦΑ, Βαλεντίν Γκρανάτκιν.
Μάλιστα, ο Δεληγιαννίδης αναδείχτηκε πολυτιμότερος του αγώνα, ενώ ο Πόποβιτς πέτυχε το 1-1 στο 35΄. Αποχώρησε όμως τραυματίας στο 53΄ (διάστρεμμα) και σήμερα θα φανεί το μέγεθος του προβλήματός του. Η Εθνική θ’ αντιμετωπίσει αύριο τη Λετονία στις 14:30.
Μάλιστα, ο Δεληγιαννίδης αναδείχτηκε πολυτιμότερος του αγώνα, ενώ ο Πόποβιτς πέτυχε το 1-1 στο 35΄. Αποχώρησε όμως τραυματίας στο 53΄ (διάστρεμμα) και σήμερα θα φανεί το μέγεθος του προβλήματός του. Η Εθνική θ’ αντιμετωπίσει αύριο τη Λετονία στις 14:30.
- Μπαρκαρούτσος
- angelheart
- Επικοινωνία:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πάντως τον έβριζα (ήπια) κατά τη διάρκεια του αγώνα που έβλεπα μέσα τον Ρομπερ! Περίμενα να βάλει ένα άλλο εξτρέμ (Γεωργιάδη). Όταν είδα να σηκώνεται ο Γιάννου δεν συγκρατήθηκα. Κι όμως αναγκάστηκα να ομολογήσω ότι ο ΓΔ δικαιώθηκε (πάλι) χωρίς να μπορώ ακόμη να κατανοήσω το γιατί...
Απόστολε κάτι τέτοιο σκέφτεσαι αλλά σε πιο ΠΑΟΚ/2012-13 edition ;

ΥΓ : ΤΡΕΛΟ πουλέν ο Δεληγιαννίδης. Μακάρι να έχει το μυαλό του στο κεφάλι του και θα κλάψουν μανούλες με αυτά που θα κάνει.
RoMaN έγραψε:Έγινε, ευχαριστώ!![]()
Υ.Γ.: Έχουμε γεμίσει δημοσιογράφους εδώ...
στο τόπικ του Πόποβιτς μπορείτε να δείτε ολόκληρο τον αγώνα!!!
Το γράφω και εδώ τι γκολαρα έβαλε το τσακαλακι
:) και MVP ο Δεληγιαννιδης άλλος πολλα υποσχόμενος παίκτης

- ΑποστόληςΑ
angelheart έγραψε:Απόστολε κάτι τέτοιο σκέφτεσαι αλλά σε πιο ΠΑΟΚ/2012-13 edition ;
ΥΓ : ΤΡΕΛΟ πουλέν ο Δεληγιαννίδης. Μακάρι να έχει το μυαλό του στο κεφάλι του και θα κλάψουν μανούλες με αυτά που θα κάνει.
Κατ' αρχήν δεν μ' αρέσει το 4-4-2 που πήγε να παίξει με 4 χαφ, δύο φορ και χωρίς εξτρέμ. Ποδόσφαιρο (κατά την άποψή μου) αναχρονιστικό, βαρετό, αναποτελεσματικό. Παρ' όλα αυτά μας τερμάτισε τον πρώτο γύρο στην καλύτερη θέση των τελευταίων χρόνων.
Κατά δεύτερον δεν μ' αρέσουν οι επιλογές απόκτησης παικτών. Δεν θεωρώ ότι οι Κουμάλο, Βίβιαν και Λόρενς ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. Δεν αποκτήθηκε κανείς εξτρέμ, με αποτέλεσμα να τρώμε στην μάπα τον Ρομπερ που πήραμε απο έναν Πανθρακικό της Β΄ Εθνικής και τον Γεωργιάδη που φέτος ήταν ΤΟ χώμα. Δεν γουστάρω να βλέπω τον Γιάννου, όπως και τον Λίνο όπως έπαιζε μέχρι πριν από 3 αγωνιστικές.
Δεν μου άρεσε που η ομάδα έπαιζε χωρίς πλάνο (έτσι τουλάχιστον φαινόταν στο γήπεδο), χωρίς επιθετική ανάπτυξη, χωρίς αυτοματισμούς και ένα-δύο. Όλες οι επιθέσεις γίνονταν από τον άξονα, κι έτσι όποια ομάδα ταμπουρωνόταν στην περιοχή της κράταγε στο μηδέν.
Αλλά...
Αλλά κερδίσαμε τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, έχοντας αυτοί 3 δοκάρια, κερδίσαμε μέσα στη Ξάνθη με 3-0, όπου θα δυσκολευτούν όλοι, κερδίσαμε τον 2ο στην βαθμολογία Πανιώνιο με δέκα παίκτες εκτός, κερδίσαμε τα Γιάννινα που είχαν φρενήρη ρυθμό με τριάρα (σε 4 τελικές), ισοφαρίσαμε τον ανώτερο Ολυμπιακό και κρατήσαμε το αήττητο της Τούμπας (όπου πλην Ολυμπιακού έχουμε μόνο νίκες) και περάσαμε από την Κομοτινή σαν την Κατρίνα!
Σ' όλα αυτά να προσθέσουμε τους συνεχείς τραυματισμούς και ΚΥΡΙΩΣ το ότι φέτος έχουμε απογαλακτιστεί από τον Pablo, παίζοντας πλέον χωρίς αυτόν.
Και όταν έβριζα τον ΓΔ που επέμενε στον κακό Λίνο και άφηνε εκτός τον Σταφ, έκανε ένα παιχνίδι ο Βραζιλιάνος που μας άφησε όλους (ίσως και τον ίδιο τον ΓΔ) άφωνους.
Επέμενε στον Kace και δικαιώθηκε.
Ακόμη και η επιμονή του στον Γιάννου μπορεί να τον δικαιώσει κάποια στιγμή και το εύχομαι.
Ο Δεληγιαννίδης φαίνεται να είναι μεγάλο ταλέντο, όπως ο Κων/νιδης και μακάρι να αποδειχθούν τέτοιοι και οι Πέλκας, Popovic.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Καλά εσύ το πήρες πολύ σοβαρά. Εγώ περισσότερο χαβαλέ έκανα. Τέσπα, δεν διαφωνούμε σε κάτι ουσιώδες.
ΥΓ : Το είπα απ' το καλοκαίρι οτι Δεληγιαννίδης και Κωσταντινίδης είναι τα 2 πουλέν μου.
EDIT : τον Lawrence τώρα που του βρήκε θέση, στο 433 που το γυρίσαμε και εφόσον γίνουν και μεταγραφές ακραίων (-ΩΝ) που θα τον βάλει (άντε να πω βάλουμε αλλά εμείς είμαστε οι προπονητές ; όχι βέβαια). Μπερδεύομαι. Μη το πάρεις πάλι στα σοβαρά όμως.
ΥΓ : Το είπα απ' το καλοκαίρι οτι Δεληγιαννίδης και Κωσταντινίδης είναι τα 2 πουλέν μου.
EDIT : τον Lawrence τώρα που του βρήκε θέση, στο 433 που το γυρίσαμε και εφόσον γίνουν και μεταγραφές ακραίων (-ΩΝ) που θα τον βάλει (άντε να πω βάλουμε αλλά εμείς είμαστε οι προπονητές ; όχι βέβαια). Μπερδεύομαι. Μη το πάρεις πάλι στα σοβαρά όμως.
- ΑποστόληςΑ
Ο Lawrence δεν είναι εξτρεμ, γιατί είναι αργός. Περισσότερο μου κάνει σαν επιθετικό χαφ, χωρίς όμως να έχει την μπαλιά ενός επιτελικού μέσου. Καλούτσικος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει έναν ΠΑΟΚ όπως είναι τώρα, αλλά δεν νομίζω αυτόν που ονειρευόμαστε.
Με την προσθήκη Garcia, Κατσουράνη και ενός τουλάχιστον εξτρέμ δεν υπάρχει χώρος γι' αυτόν. Εδώ που τα λέμε πολλοί δεν θα έχουν θέση στο νέο ρόστερ. Πχ στο κέντρο θα έχουμε:
Garcia - Kace - Κατσουράνη και Lazar (που κατά την άποψή μου είναι οι 4 καλύτεροι χαφ που έχουμε) και από πίσω Φωτάκη και Lawrence.
Μπροστά θα παίζουν:
Αριστερό εξτρέμ - Aθανασιάδης - Σαλπι
και από πίσω Robert, Popovic, Γιάννου και Γεωργιάδης.
Με την προσθήκη Garcia, Κατσουράνη και ενός τουλάχιστον εξτρέμ δεν υπάρχει χώρος γι' αυτόν. Εδώ που τα λέμε πολλοί δεν θα έχουν θέση στο νέο ρόστερ. Πχ στο κέντρο θα έχουμε:
Garcia - Kace - Κατσουράνη και Lazar (που κατά την άποψή μου είναι οι 4 καλύτεροι χαφ που έχουμε) και από πίσω Φωτάκη και Lawrence.
Μπροστά θα παίζουν:
Αριστερό εξτρέμ - Aθανασιάδης - Σαλπι
και από πίσω Robert, Popovic, Γιάννου και Γεωργιάδης.
- stami paoktsis
moican4 έγραψε:stami paoktsis έγραψε:
1) Κόλλησες με τον Ρομπέρ. Δεν είπα ότι ήταν εξαιρετικός...αλλά καλός (όχι βέβαια χθες). Γιατί ο Λαζάρ μέχρι το γκολ ήταν καλός; Ό Ιρλανδός; Ξεκόλλα με τον Ρομπέρ.
2) Σου είπα τους παίκτες. Δεν είναι μισόλογα. Έχω αναφερθεί και παλαιότερα στα περιστατικά αυτά. Αφού έχεις και εσύ άκρες όπως λες...ρώτα να μάθεις και μετά τα ξαναλέμε.
3) Δεν είπα πουθενά ότι τρίβουμε τα μάτια μας...μπερδεύεσαι. Ξέχασες τις αλλαγές του Σάντος στο 85' ενώ χάναμε 1-0. Ο Σάντος για μένα ήταν καλός και εργατικός προπονητής και έγινε μεγάλος μπολιαζόμενος με παοκτσήδικη (επιθετικογενή) νοοτροπία. Τον δε Μπόλονι τον ενδιέφεραι μόνο η προσωπική προβολή και κυρίως...η μαρμίτα.
όχι, αλλά ο Λαζάρ έχει δείξει τι παίκτης είναι από πέρσι.
Ο Ρομπέρ αυτός που ΕΣΥ ισχυρίζεσαι ότι τον ενδιέφερε η προσωπική προβολή και η μαρμίτα (αυθαίρετα συμπεράσματα) τον είχε στα αζήτητα.
Το ότι βλέπεις τον Ρομπέρ ΚΑΛΟ!!! τα λέει όλα για το πως βλέπεις την μπάλα.
2) Δεν είπα ότι έχω τίποτα.
Εσύ είπές οτι οι παίκτες έδιωξαν τον Μπόλονι.Σε ρώτησα να πεις με ονόματα.
Δεν λες.
Με λίγα λόγια είσαι αναξιόπιστος...
3) Ασχολίαστο...
1) Ο καημός του Μπόλονι ήταν, τι δηλώσεις θα κάνει για να είναι αρεστός στους οπαδούς. Για να καταλάβεις τι εννοώ σύγκρινε την συμπεριφορά του με αυτήν του Σάντος.
2) Ο Μπόλονι πληρώθηκε μόνο τα δεδουλευμένα; (...αυτά για αιθαίρετα συμπεράσματα)
3) Τους παίκτες στους είπα. Επειδή δεν μπορείς να τους καταλάβεις...στους ξαναλέω και με ονόματα. Ο Γκαρσία που στην προετοιμασία είπε τον Μπόλονι ότι αυτός είναι υπαίτιος για τα άτυχα απότελέσματα του ΠΑΟΚ στα φιλικά (ενώπιον όλων των παικτών) και ο Ίβιτς που άλλον σήκωνε για αλλαγή καθυστέρησης και έβαζε τελικά αυτόν (σου είπα πρώην παίκτης και νυν προπονητής...πανεπιστήμιο χρειάζεσαι για να καταλάβεις;) Πολλοί δε παίκτες στραβώνανε γιατί κουβέντιαζε μόνο με τον Λαζάρ (...εδώ ίσως πρέπει να ψάξουμε και την αγωνιστική πτώση το Λαζάρ...ίσως θέλει ψυχολογική υποστήριξη). Άλλωστε διώχνω προπονητή δεν σημαίνει λέω την διοίκηση διώξτον. Αν έχεις παίξεις σε ομάδα ίσως μπορέσεις να καταλάβεις.
3) Πότε είπα ότι βλέπω τον Ρομπέρ καλό;(βλέπω σημαίνει ότι τον θεωρώ καλό παίκτη). Είπα ότι στην αρχή ήταν καλός. Μετάφραση...επειδή ΔΕΝ καταλαβαίνεις...έκανε κάποια καλά παιχνίδια (αν θυμάμαι με τον Άρη...τέλη Σεπτεμβρίου)
Ρε φίλε στάμι και εγώ λέω ότι τον μπόλονι τον έδειωξε ο βρύζας γιατί ήθελε να κάνει αποζαγοροποίηση !!! Και την απόφαση την είχε πάρει από τα χριστούγεννα που πούλησε τον Αντρέ. Ο μπόλονι το είχε καταλάβει και γιαυτό οι περίεργες δηλώσεις ... Ναί πόνταρε στους οπαδούς αλλά το ζύγιζε κιόλας γιατί έννοιωθε ότι κάτι παιζόταν... Και το χειρίστηκε και άριστα στο τέλος, αδειάζοντας τον βρύζα !!!
Εγώ αυτά ξέρω από μέσα, και ότι αποδείξεις έχεις έχω και εγώ!!!!!!!
Αλλά ας τελειώνουμε με αυτό το θέμα!! Καλώς ή κακώς τώρα προπονητής είναι ο δώνης και αυτός θα κρίνεται από εδώ και μπρός!!! Αλλά τώρα υπάρχει και "αφεντικό" που ρισκάρι χρήμα και δεν τον κόβω για χαζό και αυτός θα κρίνει στο τέλος ότι και αν γράφουμε εμείος εδώ!!!!!
Εγώ αυτά ξέρω από μέσα, και ότι αποδείξεις έχεις έχω και εγώ!!!!!!!
Αλλά ας τελειώνουμε με αυτό το θέμα!! Καλώς ή κακώς τώρα προπονητής είναι ο δώνης και αυτός θα κρίνεται από εδώ και μπρός!!! Αλλά τώρα υπάρχει και "αφεντικό" που ρισκάρι χρήμα και δεν τον κόβω για χαζό και αυτός θα κρίνει στο τέλος ότι και αν γράφουμε εμείος εδώ!!!!!
- stami paoktsis
Προσωπικά πιστεύω ότι ήτανε και η αποζαγοροποίηση. Αλλά...αυτό που λέω καιρό είναι ότι και οι παίκτες δεν τον "πήγαιναν". Εγώ δε αν ήμουν στην θέση του Βρύζα θα τον κρατούσα. Τώρα για τις αποδείξεις που έχω...αν έχεις εσύ κάτι από μέσα, ρώτα να μάθεις αν αυτά που λέω ευσταθούν. Όσο για την τελευταία σου πρόταση συμφωνώ και επαυξάνω.
Φίλε αφού το πουλέν σου και πληροφοριοδότης σου έφυγε, ακόμα και αφού έφυγε ο Μπόλονι,
γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι με τέτοια θέματα.
Αφού το παληκάρι πήγε αλλού και παίζει κιόλας, διασκέδασέ το λίγο.
γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι με τέτοια θέματα.
Αφού το παληκάρι πήγε αλλού και παίζει κιόλας, διασκέδασέ το λίγο.