Οχι. Ζηλευω τον επενδυτη του προμηθεα. Θελω εναν επενδυτη να βαζει 500k 1 εκατομμυριο συν τα εσοδα του ΠΑΟΚ για να κανει ομαδα. Να ποναει επειδη βαζει τα λεφτα του. Το τι θεση πιανουν στος ομαδες τους δεν με ενδιαφερει. Αλλο εκτοπισμα εχει ο ΠΑΟΚ κανοντας χρηση ενος μυριου, κ αλλο το ρεθυμνο ή ο προμηθεας.speedy.g έγραψε:Δηλαδή εσύ ζηλεύεις τις ομάδες του Ρεθύμνου και του Κολοσσού? Χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα πως πάνε τα οικονομικά της ομάδας, και έχοντας την εντύπωση ότι απλά προσπαθούμε να σβήσουμε παλιές αμαρτίες, οι θέσεις που καταλαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια με Μπάνε και Σούλη δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά από τα υπόλοιπα μαγαζιά που υποτίθεται έχουν επενδυτές. Βασικά όλοι πλην Γαύρου και Βάζελου στο ίδιο καζάνι είμαστε. Το καζάνι της μιζέριας, που συμμετέχεις δεν συμμετέχεις ένα και το αυτό είναι.Taseos έγραψε:Για να βρει επενδυτη οριζεται φιλε σπιντι μια διοικηση πρωτοδικειου. Το πως θα τον βρει ειναι θεμα δικο της. Αλλοως θα διοριζοσουν και συ κ γω κ αλλοι πολλοι. Επισης στην ελλαδα επενδυτης δεν ερχεται ποτε μονος. Τον ψαχνεις. Του παρουσιαζεις ενα πλανο. Το εκανε το ρεθυμνο. Το εκανε π κολοσσος. Το εκανε ο προμηθεας. Εμεις γιατι οχι; Μπορει καποιος εδω να μας πει ποιους πλησιασαν ή τι εταιριες επενδυτικων υπηρεσιων πλησιασαν ; Τι χρεη εχει η καε; Απλα πραγματα. Διοικηση πρωτοδικειου δεν μππρεις να εχεις επαοριστον.
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Οχι. Ζηλευω τον επενδυτη του προμηθεα. Θελω εναν επενδυτη να βαζει 500k 1 εκατομμυριο συν τα εσοδα του ΠΑΟΚ για να κανει ομαδα. Να ποναει επειδη βαζει τα λεφτα του. Το τι θεση πιανουν στος ομαδες τους δεν με ενδιαφερει. Αλλο εκτοπισμα εχει ο ΠΑΟΚ κανοντας χρηση ενος μυριου, κ αλλο το ρεθυμνο ή ο προμηθεας.[/quote]
'Αλλο εκτοπισμα εχει ο ΠΑΟΚ κανοντας χρηση ενος μυριου, κ αλλο το ρεθυμνο ή ο προμηθεας'
Δηλαδή στο ποδόσφαιρο που συμβαίνει αυτό που λες βλέπεις μεγαλύτερη αποδοτικότητα των χρημάτων από ότι στην ΑΕΚ ή στον Πανιώνιο ή στον Βάζελο? Ή αυτό ισχύει μόνο για το μπάσκετ?
'Αλλο εκτοπισμα εχει ο ΠΑΟΚ κανοντας χρηση ενος μυριου, κ αλλο το ρεθυμνο ή ο προμηθεας'
Δηλαδή στο ποδόσφαιρο που συμβαίνει αυτό που λες βλέπεις μεγαλύτερη αποδοτικότητα των χρημάτων από ότι στην ΑΕΚ ή στον Πανιώνιο ή στον Βάζελο? Ή αυτό ισχύει μόνο για το μπάσκετ?
Ναι κακυτερη βλεπω. Κι αμα χανει λεφτα ο ιβαν δικα του ειναι. κ τον σαββιδη τον μετρω μετα το σβησιμο των χρεων. την ΑΕΚ κ τον βαζελο τους εχω απο κατω. Το οτι διαλυθηκα περσυ απο την τρελα μου να σηκωσω κουπα δεν κεει κ τιποτα. θελω επενδυτη στην ΚΑΕ. Να βαζει ΛΕΦΤΑ. Αν τα σκατωνει, να τα πονα γιατι ειναι δικα του.
Δεν ξερω ακριβως τι εγινε και δε θα βιαστω να αφορησω, αλλα σορυ απλα αυτη η προταση με εκανε να γελσω λιγοpainkiller4 έγραψε:Λίγη ΝΤΡΟΠΗ ρεεεεε
Αυτό δεν το κανε κανείς ρε και ειδικά ένα σωρό λαμόγια που έχουν περάσει από αυτό το τμήμα και να συμβαίνει με μπανε πρόεδρο?
Δυστυχώς λυπάμαι αφάνταστα αλλά είναι η αρχή του τέλους σας δεν θα διωξετε εσείς τον κόσμο.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1...kataramenos5 έγραψε:Απαραδεκτη κινηση να παρουν τα διαρκειας,εαν ξεφυγαν με βρισιες κλπ φωναζεις σεκιουριτι αστυνομια και τους μπουζουριαζουν.Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος ν ανεχεται μειωση της προσωπικοτητας του, ουτε καν στο γηπεδο.
Κρίμα, δεν το περίμενα κι αυτό πια...Δεν ξέρω αν θλίβομαι περισσότερο απ όσο εξοργίστηκα όταν το μαθα...

Σίγουρα όμως ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για λογαριασμό τους...

Υπογραφή: Ο μ@λ@κ@ς που είπε φέτος να "ξεχάσει" κι έβγαλε δύο διαρκείας, μετά από χρόνια... :ugeek:
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο Μπάνε δυστυχώς δεν έχει καταφέρει τίποτα περισσότερο απ ότι ο κανωτας πχ.
Αυτά που έγιναν με το σκουλήκι ήταν η αφορμή για να γίνει ότι έγινε με τον Ντικ και τον πανακα.
Η αιτία είναι όσα γράφουν στους λογαριασμούς τους στο φεισμπουκ και όσα λένε στον περίγυρο τους,κάτι που ενόχλησε προφανώς τον κύριο Τέλη.
Ομπανεμπανε είχαμε φτάσει στο σημείο και μεις οι δύο να μαλωσουμε για τον Μπάνε.
Φυσικά και ο αθλητής Μπάνε είναι από τους σπουδαιότερους αθλητές που φόρεσαν την φανέλα με τον δικέφαλο και όλοι το αναγνωρίζουν αυτό, αλλά αυτή του η προσφορά στον σύλλογο δεν μπορεί να του δίνει εσαεί συγχωροχάρτι για όλες τις μετέπειτα αποτυχίες του, είτε ως προπονητής είτε ως μάνατζερ είτε ως πρόεδρος.
Προσωπικη μου άποψη είναι πάντως ότι μετά τις σημερινές εξελίξεις ο κατσαρη πρέπει να καθαιρέσει αυτή τη διοίκηση
Αυτά που έγιναν με το σκουλήκι ήταν η αφορμή για να γίνει ότι έγινε με τον Ντικ και τον πανακα.
Η αιτία είναι όσα γράφουν στους λογαριασμούς τους στο φεισμπουκ και όσα λένε στον περίγυρο τους,κάτι που ενόχλησε προφανώς τον κύριο Τέλη.
Ομπανεμπανε είχαμε φτάσει στο σημείο και μεις οι δύο να μαλωσουμε για τον Μπάνε.
Φυσικά και ο αθλητής Μπάνε είναι από τους σπουδαιότερους αθλητές που φόρεσαν την φανέλα με τον δικέφαλο και όλοι το αναγνωρίζουν αυτό, αλλά αυτή του η προσφορά στον σύλλογο δεν μπορεί να του δίνει εσαεί συγχωροχάρτι για όλες τις μετέπειτα αποτυχίες του, είτε ως προπονητής είτε ως μάνατζερ είτε ως πρόεδρος.
Προσωπικη μου άποψη είναι πάντως ότι μετά τις σημερινές εξελίξεις ο κατσαρη πρέπει να καθαιρέσει αυτή τη διοίκηση
"Σέβομαι την ιστορία του Μπάνε αλλά σήμερα προχώρησε σε μια λάθος και ανόητη κίνηση. Ελπίζω να μας πιστέψετε, η οικογένεια μου είναι πάντα κοντά στην ΚΑΕ και υπόσχομαι θα λύσουμε και αυτό το πρόβλημα. Αλλά αυτή τη στιγμή, θα ελέγξουμε προσεκτικά που πηγαίνει η βοήθεια μας''. Γιώργος Σαββίδης
AOYTΣ.
Πόσο πιο απλά να το πει ο ποιητής?
AOYTΣ.
Πόσο πιο απλά να το πει ο ποιητής?
- Παλαιολόγος
η διοικηση δεν χρεωσε την ομαδα και παρολο το μπατζετ που εχει οχι μονο δεν επεσε κατηγορια η ομαδα,αλλα χτυπησε και τριτες θεσεις
επισης ο μπανε ειναι θρυλος για την ομαδα μας.
η κινηση που εκανε η διοικηση(αν και δεν εχω υποψιν περι τινος προκειται,για να ειμαι και 100% βεβαιος στην κριση μου)ηταν μια οχι εξυπνη κινηση,που ηταν αναμενομενο να ξεσηκωσει αντιδρασεις.
επισης ο μπανε ειναι θρυλος για την ομαδα μας.
η κινηση που εκανε η διοικηση(αν και δεν εχω υποψιν περι τινος προκειται,για να ειμαι και 100% βεβαιος στην κριση μου)ηταν μια οχι εξυπνη κινηση,που ηταν αναμενομενο να ξεσηκωσει αντιδρασεις.
Ας περιμενουμε και την επισημη τοποθετηση, ηρεμα πως μιλατε... για τον Μπανε μιλαμε ετσι? οχι για τον καθε τυχαρπαστο
Mια χαρά τον σεβόμαστε τον Μπάνε.
Αν τον έλεγαν Μπανίδη θα είχε πρόβλημα...
Ή μήπως πρέπει να βάλουμε τον Μπάνε πάνω από τον ΠΑΟΚ ? Γιατί επειδή ήταν ο μεγαλύτερος μάγκας παίκτης μας πριν 30 χρόνια ?
Ας ξυπνήσει και αυτός και ας στείλει τον Ζουρνατζίδη και τον Παπαθεοδώρου από κει που ήρθαν.
Δεν καταλαβαίνω τι τους χρωστάει. Ποιός είναι ο Παπαθεοδώρου και ο αδερφός του μπροστά στον ΠΑΟΚ ? Ακόμα και στους πιο απλούς οπαδούς του. Το ματς υπάρχει όλο. Ένα ντεμέκ κράξιμο υπάρχει στα τελευταία 3 λεπτά.
Ρε πλάκα κάνουμε τώρα ?
Αν τον έλεγαν Μπανίδη θα είχε πρόβλημα...
Ή μήπως πρέπει να βάλουμε τον Μπάνε πάνω από τον ΠΑΟΚ ? Γιατί επειδή ήταν ο μεγαλύτερος μάγκας παίκτης μας πριν 30 χρόνια ?
Ας ξυπνήσει και αυτός και ας στείλει τον Ζουρνατζίδη και τον Παπαθεοδώρου από κει που ήρθαν.
Δεν καταλαβαίνω τι τους χρωστάει. Ποιός είναι ο Παπαθεοδώρου και ο αδερφός του μπροστά στον ΠΑΟΚ ? Ακόμα και στους πιο απλούς οπαδούς του. Το ματς υπάρχει όλο. Ένα ντεμέκ κράξιμο υπάρχει στα τελευταία 3 λεπτά.
Ρε πλάκα κάνουμε τώρα ?