Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Κι εγώ, προς το παρόν είμαι άμπαλος, αλλά υποστηρίζω την ομάδα, αφού Π.Α.Ο.Κ. είσαι!
Εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό και να σχωράτε.
Την άλλη φορά που θα χάσει ο ΠΑΟΚ και θα έχω νεύρα, θα μπω, θα βρίσω τις μανούλες σας, θα το αφήσω μια-δυο μέρες το πόστ και μετά θα πω, ''ε παιδιά πάνω στα νεύρα μου έγινε, δεν τρέχει τίποτα''.
Κι εσείς, θα πρέπει να πείτε, ''ναι το παιδί πάνω στα νεύρα του''
Και κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω
Πως γίνεται πάνω στα νεύρα, που θες να τα σπάσεις όλα, δηλαδή δεν ξέρεις τι θες να κάνεις, να έχεις το καθαρό μυαλό, να κάτσεις, να ανοίξεις το pc, να πας στα Αγαπημένα, να βάλεις το PAOKmania, να ανοίξεις το τόπικ, να γράψεις αυτά που θες και να πατήσεις ''υποβολή''.
Φοβερά ελεγχόμενα νεύρα ρε παιδί μου, μπράβο.
Την άλλη φορά που θα χάσει ο ΠΑΟΚ και θα έχω νεύρα, θα μπω, θα βρίσω τις μανούλες σας, θα το αφήσω μια-δυο μέρες το πόστ και μετά θα πω, ''ε παιδιά πάνω στα νεύρα μου έγινε, δεν τρέχει τίποτα''.
Κι εσείς, θα πρέπει να πείτε, ''ναι το παιδί πάνω στα νεύρα του''
Και κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω
Πως γίνεται πάνω στα νεύρα, που θες να τα σπάσεις όλα, δηλαδή δεν ξέρεις τι θες να κάνεις, να έχεις το καθαρό μυαλό, να κάτσεις, να ανοίξεις το pc, να πας στα Αγαπημένα, να βάλεις το PAOKmania, να ανοίξεις το τόπικ, να γράψεις αυτά που θες και να πατήσεις ''υποβολή''.
Φοβερά ελεγχόμενα νεύρα ρε παιδί μου, μπράβο.
όποιος έστω και με νεύρα αναφέρει ότι κάποιο παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι στημένο και το πιστεύει αυτό που γραφει, πρέπει να μην μπει στον κόπο να ξαναγράψει εδώ μέσα.
Δεν είναι δυνατό σε μέρος όπου γράφουμε για την καψούρα μας και σκεφτόμαστε κάπως ρομαντικά κι αφιερώνουμε στιγμές της καθημερινότητάς μας, να μας τα γ@μ@ει κάποιος όλα κουνώντας το δάχτυλο και λέγοντας περί στημένων.
Όποιανού περνάει από το νου κατι για στημενο, μπορεί κάλλιστα να το συζητάει σπίτι του και με τους φιλους του, τόσο περισσότερο όσο θεωρεί ότι δεν ειναι κι ενεργος πολυ εδω μεσα
Δεν είναι δυνατό σε μέρος όπου γράφουμε για την καψούρα μας και σκεφτόμαστε κάπως ρομαντικά κι αφιερώνουμε στιγμές της καθημερινότητάς μας, να μας τα γ@μ@ει κάποιος όλα κουνώντας το δάχτυλο και λέγοντας περί στημένων.
Όποιανού περνάει από το νου κατι για στημενο, μπορεί κάλλιστα να το συζητάει σπίτι του και με τους φιλους του, τόσο περισσότερο όσο θεωρεί ότι δεν ειναι κι ενεργος πολυ εδω μεσα
- paokovios1974
Μηπως καποιος αδερφικος σου φιλοςΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Σε λίγο καιρο θα τα ξαναπουμε .....
Ο ταγμα ..χαιρετά.....τα αδέλφια του...
..50 και σήμερα....για το πουλεν...

- kataramenos5
Ποτέ δεν ειναι αργά.Κι εγώ εντελώς αμπαλος πλεον μετα απο αρκετα χρονια μακρια.K_geo έγραψε:![]()
![]()
απλα στο μπασκετ θεωρω τον εαυτο μου τον πλεον αμπαλο....![]()
![]()
Σα να βλεπω αλλο αθλημα.Τελείως διαφορετικη αισθηση και το παλατακι απο Τούμπα.
Καλα, για τον τιτλο του πιο αμπαλου στο μπασκετ εριζουμε πολλοι...
παλατακι εχω παει σε λιγα του μπασκετ με ελληνικες ομαδες λογω σ/κ κυριως (αν εμενα θεσνικη σιγουρα θα ειχα παει σε πολλα, πολλα περισσότερα!), αλλα πιο πολυ ειχα παει στα ευρωπαϊκα (ολα) του...χαντμπολλ!kataramenos5 έγραψε:Ποτέ δεν ειναι αργά.Κι εγώ εντελώς αμπαλος πλεον μετα απο αρκετα χρονια μακρια.K_geo έγραψε:![]()
![]()
απλα στο μπασκετ θεωρω τον εαυτο μου τον πλεον αμπαλο....![]()
![]()
Σα να βλεπω αλλο αθλημα.Τελείως διαφορετικη αισθηση και το παλατακι απο Τούμπα.

Ρε Μηχανικέ, καί Κουαρέσμα καί ελικόπτερο? Αφού ελικόπτερο πήρε ήδη ο Ιβάν 

-
- Ekatnetworkltd
- Dinos_Liverpool
Υπομονή παλικάρια λίγο καιρό ακόμα. Το site αναβαθμίζεται και θα λυθούν τα προβλήματα. Τα 503-504 μας έχουν απαυτώσει κανονικά!
- ΑποστόληςΑ
Καλά λέει ο Dino! Υπομονή μέχρι να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και τότε θα έχουμε server πιο δυνατό απο αυτόν της cia!
-
πολυ gateway ρε παιδια.... εαν μπορουμε να βοηθησουμε σε κατι πειτε το