Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Τι μπάλα βλέπαμε τότε και τι χάλι είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα.
- Μπαρκαρούτσος
Βλέπω τίτλο άρθρου στη κεντρική, από το metrosport "Ποιος είναι ο υποψήφιος προπονητής που προκύπτει για τον Π.Α.Ο.Κ.", 24 ώρες μετά τη δήλωση στήριξης από επίσημα χείλη προς τον Tudor.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑ ΜΑΚΛΑΚΕΣ;;;; ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΚΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΛΙΚ (πέρα από τα παιδιά της κεντρικής που αναγκάστηκαν
);;;;;;;
Γι'αυτό ρε φίλε ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ν.Δ. και αριστερά ευρωτσιράκια μας κυβερνάνε κι εμείς κάνουμε Χριστούγεννα με φαΐ από τα γερμανέζικα Lidl και καθόμαστε PC, αυτά μας αξίζουν, άει στα κομμάτια πια!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑ ΜΑΚΛΑΚΕΣ;;;; ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΚΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΛΙΚ (πέρα από τα παιδιά της κεντρικής που αναγκάστηκαν
Γι'αυτό ρε φίλε ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ν.Δ. και αριστερά ευρωτσιράκια μας κυβερνάνε κι εμείς κάνουμε Χριστούγεννα με φαΐ από τα γερμανέζικα Lidl και καθόμαστε PC, αυτά μας αξίζουν, άει στα κομμάτια πια!!!!
πραγματικα αλητες ολοι αρενες πετρουλακηδες μετροσπορ και σια
Φίλε Ρομανέ πόσο με εκφράζεις!!!!!RoMaN έγραψε:Βλέπω τίτλο άρθρου στη κεντρική, από το metrosport "Ποιος είναι ο υποψήφιος προπονητής που προκύπτει για τον Π.Α.Ο.Κ.", 24 ώρες μετά τη δήλωση στήριξης από επίσημα χείλη προς τον Tudor.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑ ΜΑΚΛΑΚΕΣ;;;; ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΚΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΛΙΚ (πέρα από τα παιδιά της κεντρικής που αναγκάστηκαν);;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
Σκέτη καταστροφή ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜ@ΑΡΔ
...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ρε πστ μου...

Αδερφέ το είχα γράψει προχτές! Ειναι γραμμή να βγει ότι ο αρνενσεν έφαγε λεφτά! Γιαυτο και ο Πετρουλακης έβγαλε το πρωτοσέλιδο με τον φραγκο φραγκουλη που είναι ο αλάθητος σύμβουλος!ace79grpaok έγραψε:Δυστυχώς λόγω δουλειάς άκουω πολύ ράδιο και έπεσα στον γαυροβετερανο που έλεγε οτι το παρεακι του αρνεσεν θέλουν να φανε τον κυρ νικο και οτι γινεται μεγαλο φαγοποτι στην παε,βγαίνει ένας ακροατής και τον ρωτάει αν έχει στοιχεία για αυτα που λεει και τι λεει ο φουστης"ο Φρανκ δεν έφερε τον τουντορ άρα παρεακι ειναι"απάντηση που ανίψια μου που είναι 15 μηνών δεν την λεει ,επίσης οτι απέτυχε το πλάνο γιατί σε 6 μήνες δεν πετάει ομάδα.Τελικά η λυση καραπαπα για τους αρδοαραγωγους τη πόλης αρχίζει να με φαίνεται όλο και ποιο ελκυστική.
Sent from my mind using boobs power
Τα πράγματα είναι απλά. Κλείνεις την πόρτα στους κακοπροαίρετους όπως εγινε πέρυσι. Ενημερώνεται ο λαός από την ΠΑΕ κι από κανέναν άλλον.
Αυτα πλέον με κυρ Νίκο δεν υπάρχουν! Όλοι θα ξέρουν τα πάντα...καθαρά πραματα! Μέσα στα αποδυτήρια κάθε βδομάδα και ένας ΑΡΔ για μεγαλύτερη διαφάνεια
- painkiller4

ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ ΚΟΛΟΑΡΔ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ
Ρουφιανοι.... Πως θα σώσει την χρονιά διωχνοντας τον προπονητή ρε βαζελε γρηγοριαδη ?
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Κι ομως ο Αναστασιου παιζει εντονα. Ο Χαβος ειναι απλα αστειο
Που παίζει έντονα; Στο μυαλό ποιων; Του Στέλλαρα του βαζελου ? Ποιων; Στο είπε κανένας από το ΔΣ ?
Αντε ναρθει να μην καίγεται ο Μπέρμπα θα βαραει καλλιτερα τα πέναλτιDimg4 έγραψε:Κι ομως ο Αναστασιου παιζει εντονα. Ο Χαβος ειναι απλα αστειο
Από τους 99 δήθεν ΠΑΟΚτσήδες που ζητάνε την κεφαλή του Τούντορ επί πινακι, βρέθηκε και ένας μη-ΠΑΟΚτσής να πει το αυτονόητο: να μείνει ο Τούντορ τουλάχιστον για φέτος και αντί να φύγει αυτος να έρθουν παίκτες που να ταιριάζουν στο σύστημά που θέλει να εφαρμόσει. Κι αυτός ο κάποιος ήταν ο Ραπ.
Οι υπόλοιποι ακολοθούν την γραμμή που τους δίνεται.
Θα πάρουμε τον κόουτς που έδιωξε ο βάζελος. ε όχι δα! η φέρνεις κόουτς παγκοσμίας κλασης ή κάθεσαι με τον Τούντορ κύριε Ιβάν.
Οι υπόλοιποι ακολοθούν την γραμμή που τους δίνεται.
Θα πάρουμε τον κόουτς που έδιωξε ο βάζελος. ε όχι δα! η φέρνεις κόουτς παγκοσμίας κλασης ή κάθεσαι με τον Τούντορ κύριε Ιβάν.
- dim-cyprous-paok
αν γινει καμια τετοια μαλακια με το σκουπιδι τον αναστασιου θα ζοστω με εκρικτικα κ θα ερθω τουμπα να ισιχασουμε μια κ καλη ολοι μαζι αδερφια.Τι ειναι αυτα ρε, τσιρκο τον κανανε τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ?
ΠΕΡΕΙΜΕΝΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΑΡΧΗΣΩ ΝΑ ΥΠΟΠΤΕΥΩΜΕ ΤΡΙΠΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!!!!
ΠΕΡΕΙΜΕΝΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΑΡΧΗΣΩ ΝΑ ΥΠΟΠΤΕΥΩΜΕ ΤΡΙΠΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!!!!